Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Zdravo jaz mam vprašanje pred kratkim sem menjal cilnder na skuteru in mi noce vzgat res bi bil hvaležen za pomoč 

• Haha 3
Objavljeno
pred 12 minutami, Menci11 pravi:

Zdravo jaz mam vprašanje pred kratkim sem menjal cilnder na skuteru in mi noce vzgat res bi bil hvaležen za pomoč 

Kak skuter,zakaj menju,kaj vse menju itd...drugace si res smesen z vprasanjem....danijeve zvezde so drugje...

Objavljeno

Baotian 50cca menjan je bil cilinder ter ftgazer in sportni filter. Menjal sem iz razloga da bi sal skuter hitreje ter mel vec moci

Objavljeno

Pojma ne vem o tej masini...kaj to je 2t al 4t?

Svecka je mokra?

Objavljeno (popravljeno)

4t svecka ni mokra pa sem probal vse pa kot da ne dobi goriva 

Popravljeno . Popravil Menci11
Objavljeno

dvigneš sedež, zliješ pod sedež cca 2 deci bencina, zapreš sedež, potem potegneš še eno črto bencina od skuterja vsaj ene 3m stran in prižgeš, boš videl da se bo duti skuter prižgal :D

Ok hec na stran je cel kup podobnih tem, uplinjač/karburator/frgazr ima bencin? Da svečka iskro ob pravem trenutku? 

Kaj te kitajske mašine imajo odmično v glavi? Si naštelau ventile?  Je bilo dovolj dobro zloženo da kompreija kam ne beži?

Špricni malo bencina direkt v upinjač/karburator/frgazr če bo vsa kaj zaropotalo si že 50% rešil moreš samo še dovod goriva rešit.

Objavljeno

Imajo odmicno gred ventili so tudi nastavljeni.. Bom probal hvala za nasvet 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!