Menci11 Objavljeno Junij 4, 2019 Opozori Objavljeno Junij 4, 2019 Zdravo jaz mam vprašanje pred kratkim sem menjal cilnder na skuteru in mi noce vzgat res bi bil hvaležen za pomoč smasher, bajkr88 in sesir 3
sesir Objavljeno Junij 4, 2019 Opozori Objavljeno Junij 4, 2019 pred 12 minutami, Menci11 pravi: Zdravo jaz mam vprašanje pred kratkim sem menjal cilnder na skuteru in mi noce vzgat res bi bil hvaležen za pomoč Kak skuter,zakaj menju,kaj vse menju itd...drugace si res smesen z vprasanjem....danijeve zvezde so drugje...
Menci11 Objavljeno Junij 4, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Junij 4, 2019 Baotian 50cca menjan je bil cilinder ter ftgazer in sportni filter. Menjal sem iz razloga da bi sal skuter hitreje ter mel vec moci
sesir Objavljeno Junij 4, 2019 Opozori Objavljeno Junij 4, 2019 Pojma ne vem o tej masini...kaj to je 2t al 4t? Svecka je mokra?
Menci11 Objavljeno Junij 4, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Junij 4, 2019 (popravljeno) 4t svecka ni mokra pa sem probal vse pa kot da ne dobi goriva Popravljeno Junij 4, 2019. Popravil Menci11 sesir 1
smasher Objavljeno Junij 4, 2019 Opozori Objavljeno Junij 4, 2019 dvigneš sedež, zliješ pod sedež cca 2 deci bencina, zapreš sedež, potem potegneš še eno črto bencina od skuterja vsaj ene 3m stran in prižgeš, boš videl da se bo duti skuter prižgal Ok hec na stran je cel kup podobnih tem, uplinjač/karburator/frgazr ima bencin? Da svečka iskro ob pravem trenutku? Kaj te kitajske mašine imajo odmično v glavi? Si naštelau ventile? Je bilo dovolj dobro zloženo da kompreija kam ne beži? Špricni malo bencina direkt v upinjač/karburator/frgazr če bo vsa kaj zaropotalo si že 50% rešil moreš samo še dovod goriva rešit.
Menci11 Objavljeno Junij 4, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Junij 4, 2019 Imajo odmicno gred ventili so tudi nastavljeni.. Bom probal hvala za nasvet
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se