Xebec Objavljeno September 3, 2019 Opozori Objavljeno September 3, 2019 honda je bolj ženski motor, al jst narobe vem? gz KARMEN1, maus, ligenjček in 1 other 2 2
KARMEN1 Objavljeno September 3, 2019 Opozori Objavljeno September 3, 2019 Seveda, pa bele barve mora biti XTR in Xebec 2
jskrablin Objavljeno September 3, 2019 Opozori Objavljeno September 3, 2019 Ob 28. 7. 2019 ob 14:30, Zok pravi: Zanimiv material za zacetnike. Ali pa za ne-zacetnike, da vzpodbudi malo razmisljanje. Daj ne provociraj. Če bojo kaki znalci slučajno pogledali tam okoli 6. in 7. minute bo spet vse šlo v ? Zok, Xebec, ChuckNorris in 1 other 1 3
ChuckNorris Objavljeno September 7, 2019 Opozori Objavljeno September 7, 2019 Kar poglejte "Twist of the wrist". Men se zdi zelo dober video na temo vožnje motorja za vsakogar...
smasher Objavljeno September 7, 2019 Opozori Objavljeno September 7, 2019 Ja samo tisto znanje se mi zdi primerno za slučaje ko zajebeš, torej vsakodnevna vožnja po šolsko (podiranje motorja pod sabo) in počasi v ovinek, twist of the wrist pa po lepi in znani cesti. Ker če voziš preveč po tisti metodi si lahko hitro na robu svojega znanja, ali na preslabi podlagi. Pod tisto ko zajebeš, sem mislil prehitro prideš v ovinek, zapaničariš, je šudr sredi ovinka pa moraš spremenit linijo...
jskrablin Objavljeno September 9, 2019 Opozori Objavljeno September 9, 2019 Ob 7. 9. 2019 ob 12:52, smasher pravi: Ja samo tisto znanje se mi zdi primerno za slučaje ko zajebeš, torej vsakodnevna vožnja po šolsko (podiranje motorja pod sabo) in počasi v ovinek, twist of the wrist pa po lepi in znani cesti. Ker če voziš preveč po tisti metodi si lahko hitro na robu svojega znanja, ali na preslabi podlagi. Kar sem na hitro videl tiste filmčka uči čisto v redu tehniko vožnje. Količina 'Twist of the wrist' je odvisna od voznika... in če nekdo misli da bo ob gledanju filmčkov na YT ratal Marquez pa hja... se zna hitro naučiti da temu ni lih tako.
maus Objavljeno September 9, 2019 Opozori Objavljeno September 9, 2019 pred 30 minutami, jskrablin pravi: Kar sem na hitro videl tiste filmčka uči čisto v redu tehniko vožnje. Količina 'Twist of the wrist' je odvisna od voznika... in če nekdo misli da bo ob gledanju filmčkov na YT ratal Marquez pa hja... se zna hitro naučiti da temu ni lih tako. Zakaj pa ne ... mi smo kot mulci gledal brusilja, in vsa drevesa po Šiški olupl od čeulanja in šutiranja ... torej .. da se ... ni blo pa v filmu nič od tega, da se ne sme čeulat v drevo in skorjo z dreves lupt, ker pol ti da policaj zaušnico p.s. zanimivo in poučno je pogledat Twist, nekaj stvari mi je nelogičnih, ampak ja .. generalno je čist ok
Xebec Objavljeno September 9, 2019 Opozori Objavljeno September 9, 2019 pred 11 minutami, maus pravi: Zakaj pa ne ... mi smo kot mulci gledal brusilja, in vsa drevesa po Šiški olupl od čeulanja in šutiranja ... torej .. da se ... ni blo pa v filmu nič od tega, da se ne sme čeulat v drevo in skorjo z dreves lupt, ker pol ti da policaj zaušnico p.s. zanimivo in poučno je pogledat Twist, nekaj stvari mi je nelogičnih, ampak ja .. generalno je čist ok mal si se obriu od takrat pa makino maš drugo, drgač si pa isti ja jst sm tega strica gledu https://www.youtube.com/user/motorman857 na TPBju so celi filmčki, igranje je sicer za poscat smešno, sama razlaga je pa dobra jskrablin in maus 2
Borutt Objavljeno September 9, 2019 Opozori Objavljeno September 9, 2019 pred eno uro, maus pravi: Zakaj pa ne ... mi smo kot mulci gledal brusilja, in vsa drevesa po Šiški olupl od čeulanja in šutiranja ... torej .. da se ... ni blo pa v filmu nič od tega, da se ne sme čeulat v drevo in skorjo z dreves lupt, ker pol ti da policaj zaušnico p.s. zanimivo in poučno je pogledat Twist, nekaj stvari mi je nelogičnih, ampak ja .. generalno je čist ok Katere stvari so ti nelogične?
maus Objavljeno September 9, 2019 Opozori Objavljeno September 9, 2019 pred 1 minuto, Borutt pravi: Katere stvari so ti nelogične? uff .. moram pogledat in si vzeti čas ... ti bom napisu od sekunde do sekunde ... eno se spomnim ... ko uči vožnjo po pisti in jo enači s cesto ... če tko pelješ po cesti v desnem ovinku, zahakljaš kakšnega kolesarja al pa cestarja, ki pobira smeti ... DAMI34 1
Borutt Objavljeno September 9, 2019 Opozori Objavljeno September 9, 2019 pred 11 minutami, maus pravi: uff .. moram pogledat in si vzeti čas ... ti bom napisu od sekunde do sekunde ... eno se spomnim ... ko uči vožnjo po pisti in jo enači s cesto ... če tko pelješ po cesti v desnem ovinku, zahakljaš kakšnega kolesarja al pa cestarja, ki pobira smeti ... Nisem gledal in te zato sprašujem. Torej vozi v desnem ovinku čisto po notranjem robu?
maus Objavljeno September 9, 2019 Opozori Objavljeno September 9, 2019 pred 5 minutami, Borutt pravi: Nisem gledal in te zato sprašujem. Torej vozi v desnem ovinku čisto po notranjem robu? jemlje od zunaj in se preveč približa robu ... kar je na cesti izredno nevarno, saj je običajno pesek v desnem ovinku ... poglej .. če nimaš, ti na ključku prinesem s podnapisi ... sicer v jeziku sosednjih držav, ampak boš razumel
Borutt Objavljeno September 9, 2019 Opozori Objavljeno September 9, 2019 pred 2 minutami, maus pravi: jemlje od zunaj in se preveč približa robu ... kar je na cesti izredno nevarno, saj je običajno pesek v desnem ovinku ... poglej .. če nimaš, ti na ključku prinesem s podnapisi ... sicer v jeziku sosednjih držav, ampak boš razumel Naj uživa v takšni vožnji. Če ne bo na koga nabasal, ga pa fizika zaj... in vrže iz ovinka. Isto je s sekanjem levega ovinka, ko nekoga vrže na rob ali do ograje. Ampak to je za kralje ravnin edini način vožnje.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se