Jump to content
 • Sign Up
Sign in to follow this  
rookie007

Kymco agility 50 4T, cuka

Recommended Posts

rookie007

Živjo! 

Spet jaz in moj kymco!

Od kar sem menjal uplinjač in cdi, vžiga in gre, le pri polnem gasu se obnaša kot bi mu vsake tolk vzel štrom! Zamenjal sem svečko, kar pa se tiče cdija, imam tistega z nastavljanjem vžiga.

Verjetno je to kaj krivo, a tega ne vem nastavljat. http://www.jollyrascalschildcare.co.uk/PERFORMANCE-CDI-DC-DERESTRICTED-KYMCO-AGILITY-SENTO-PEOPLE-50-125-150-4T-SCOOTER-p-7435.html.    Cdi je takšen. Ima tale vijak in če ga cisto zaprem, kontra uri, ugasne, v kontra dela, ampak ne vem do kje ga obrnem.

Morda je tudi kaj drugega narobe pa ne vem.

Po moje bi tudi nekaj pridobil na hitrosti, če nebi bilo tega cukanja vmes...

Hvala za nasvete!

Lp

Edited by rookie007

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • Kmet2
   2.9 si imel spredaj in zadaj
  • Kmet2
   Vi ste sto let za leseno žlico, v večini držav in tudi tistih za katere se imamo mi nekaj več imajo zastonj AC za motorje......
  • smasher
   Ma verjetno industrija že razvija boljše akumulatorje, samo je treba izkoristit obstoječe miljonske tovarne.  Kar se tiče prej omenjenega polnjenja kolesa in motorji niso tak problem kot večja vozila in včasih se mi zdi da ljudje ne razumeji da ni tako enostavno samo uštekat elektručni avto doma, da pi eu direktivah je oocija 16A ali 25A pi fazi če se prav spomnem in brez trofaznega štroma v hiši je polnjenje avta bolj bogo. 
  • krucymucy
   Aha se ena, meni najljubsa. Zavirat ne rabis z elektricnim mopedom. Zaviranje sovrazim, zato tudi vozim tako, pocasi, da zaviram samo ce je res potrebno. Pred kaficem.
  • krucymucy
   Razlozi malo kako si predstavljas to. Kaj bo napredovalo? elektromotorji so razviti do popolnosti, izkoristki zelo visoki, Zero ne rabi niti aktivnega hlajenja, energica sicer ima oljno hlajenje, ampak bolj kot preventiva. Kar se samega elektromotorja tice je ze tako dalec naprej od motorja z notranjim izgorevanjem da niti smesno ni vec. Elektromotorji niso nekaj novega, od vceraj. Kar se same elektronike tice, doziranja "plina" deluje veliko bolj natancno in predvsem enakomerno. Baterije si mislil verjetno. Tukaj v naslednjih letih ne bo kaj novega, dela se na Al-ion, ampak do serijske proizvodnje, da bo dejansko uporabno in da bodo sposobne prenasat visoke tokove praznjenja in polnjenja je se dalec. Se kar nekaj casa bo litij kar ostal. Kaksna druga alternativa? warp? pogon na mlade device? ne bo je.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!