Snečer Objavljeno Avgust 28, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 28, 2019 pred 8 minutami, motozajebant pravi: Saj veš, da navijam za Olimpijo... sam kolk zgleda, gremo počasi nazaj v peto ligo... če se navežem na temo, potem so Olimpijini navijači domobranci? kaj bodo pa oni pripeljali pred stadion, kaj za eno vozilo... kakšen lesen voz?
motozajebant Objavljeno Avgust 28, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2019 Pravkar, Snečer pravi: če se navežem na temo, potem so Olimpijini navijači domobranci? kaj bodo pa oni pripeljali pred stadion, kaj za eno vozilo... kakšen lesen voz? Dokler je bil lastnik Raztoder, smo vozili banane... zdaj ko je Mandarić, pa vozimo mandarine
izibajker Objavljeno Avgust 30, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2019 Ob 22. 8. 2019 ob 11:09, franc pravi: Delal sem na meji in sem imel kar nekaj opraviti s hrvaškimi "heroji" . Kolegi so "prestregli" švedskega ustaša, ki je snemal svoje "podvige" in niso imeli želodca, da bi do konca pogledali kaseto (pa je imel celo "zbirko" ) . Toliko o "svobodni izbiri" . V tej vojni ni bilo nedolžnih (primitivci so prišli do izraza na vseh straneh) . lp Ti popolnoma verjamem, da si delal na meji, in imel kar nekaj opraviti s "heroji". Pa tudi temu verjamem, kar sem takrat videl na lastne oči in slišal na svoja ušesa, ko sem bil avgusta 95, samo teden potem, ko je padel Knin, prav tam in v okoliških krajih... Pa Februarja 93 sva šla z enim Kanadčanom z avtom na relaciji Lj-in čez Pag na Zadar-Šibenik-Split-Dubrovnik. Sva marsikaj videla v tistem tednu, ni bila fatamorgana... V tej vojni so najbolj nasrkali Bošnjaki. Naivno so verjeli, da se jim kaj takega ne more zgoditi... Pa razne "mirovne misije" so zelo slabo opravile svoje delo, Srebrenico imajo tudi Nizozemci na vesti...
Snečer Objavljeno September 1, 2019 Avtor Opozori Objavljeno September 1, 2019 https://www.google.com/amp/s/zurnal24.si/amp/sport/nov-odgovor-splita-na-srbsko-provokacijo-s-tankom-foto-333379 tak se to začne
Fadil Objavljeno September 5, 2019 Opozori Objavljeno September 5, 2019 Kaldu, Snečer, Akito in 5 others 8
BIF Objavljeno Oktober 16, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2019 Nič ne poročajo o tem. Raje spet lažejo kako uspešno sezono so imeli. https://www.total-croatia-news.com/business/19856-croatia-is-the-most-corrupt-country-in-southeast-europe Snečer 1
Darko3g Objavljeno Oktober 16, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2019 In zaradi takega članka se mi počutimo manj koruptivne? thumper, Alla in Tedybear 1 2
thumper Objavljeno Oktober 16, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2019 pred 3 urami, BIF pravi: Nič ne poročajo o tem. Raje spet lažejo kako uspešno sezono so imeli. https://www.total-croatia-news.com/business/19856-croatia-is-the-most-corrupt-country-in-southeast-europe članek je iz junija 2017... maus in Alla 2
maus Objavljeno Oktober 16, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2019 pred 2 minutami, thumper pravi: članek je iz junija 2017... sj so letos že tudi nekaj objavljali o nekih presežkih .. resnica je resnica tudi, če ji nihče ne verjame, laž je pa še vedno laž tudi, če ji vsi verjamejo
BIF Objavljeno Oktober 16, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2019 pred 32 minutami, thumper pravi: članek je iz junija 2017... Ja pa res....se mi je zdelo čudno malo. Kakšna korupcija, če pa so oni največji poštenjaki.... thumper 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se