nemo Objavljeno April 20, 2020 Avtor Opozori Objavljeno April 20, 2020 1 hour ago, Snečer said: Potrdilo o negativnosti pomeni, da moraš opraviti najbrž test? to bo kaos... Zelo drag kaos. Zato sem tudi predlagal, da del stroška Hrvati subvencionirajo. Če sem prav gledal, stane test med 50 in 100€, za družino je to znaten strošek.
Snečer Objavljeno April 20, 2020 Opozori Objavljeno April 20, 2020 pred 1 minuto, nemo pravi: Zelo drag kaos. Zato sem tudi predlagal, da del stroška Hrvati subvencionirajo. Če sem prav gledal, stane test med 50 in 100€, za družino je to znaten strošek. Se strinjam, poleg tega da greš na test verjetno s cmokom v grlu, da od tam ne prineseš korone. Morda bo tudi razvit kakšen hitrejši tester, da bo zadeva cenejša. Zdaj pa še malo o jadranju povej, kaj si preplul, kje nisi smel na obalo itd.
nemo Objavljeno April 21, 2020 Avtor Opozori Objavljeno April 21, 2020 Plovba po lokalnem akvatoriju, vračanje v matično marino. Obzorje brez bark, edino policija in kapetanija, srečali smo se miljo narazen Še ribe so izginile... Snečer, mladench, Mavti in 1 other 3 1
Popularna objava nemo Objavljeno April 25, 2020 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno April 25, 2020 Dnevi so čedalje lepši Spet plujem proti jugu Cilj je otok Kaprije, zaliv Medoš, priljubljena konoba Kunjka Običajno je v tem času tu nenormalna gneča, zdaj, v nenormalnem času, je konoba zaprta. Vržem trnek, ribe trzajo... V navdušenju izvlečem pauka in sem nepazljiv pri snemanju. Fašem pik v kazalec in sredinec. Mala zver me je konkretno pičila. Letel sem v kabino, spiral z vročo vodo, hkrati pristavil lonec, da je voda zavrela. Pomočil sem oba prsta v vrelo vodo in držal, da bi skoraj ratala krempljeva juha. Po treh urah pekoče bolečine (delno zaradi opekline, delno zaradi strupa), je ratalo znosno. Načrt, da bom otvoril kopalno sezono pa je za danes splaval po morju. Pauka sem, skupaj še z dvema nedolžnima ribama, obsodil na smrt s cvrtjem. Bilo je neopisljivo okusno, BlackDoc, LunaticFringe, DAMI34 in 12 others 13 2
Schumy Objavljeno Maj 13, 2020 Opozori Objavljeno Maj 13, 2020 Top fotke. Ja nekateri znajo tudi uživati v lajfu.
Tex Objavljeno Avgust 20, 2021 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2021 (popravljeno) A ve kdo iz prve roke, kako je sedaj z vstopnino v kornatih v primeru "transferja", oziroma če kontrolirajo tudi čez dan? Pred leti je blo to ok, vtopnico si vzel če si sidril ali bil na privezu .. Zjutraj bi štartal iz Telaščice in po južni strani Kornata do Žirja brez postankov v NP .. lahko pričakujem kakšno gnjavažo, če nimam vstopnice? Edit: še sem sem odložil, bo morda tu kdo prej videl .. če bo kje reply pol prosim da admin zbriše v drugi temi (morjeplovci) .. Popravljeno Avgust 20, 2021. Popravil Tex
zoranko Objavljeno Avgust 22, 2021 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2021 Ob 20. 8. 2021 ob 21:12, Tex pravi: A ve kdo iz prve roke, kako je sedaj z vstopnino v kornatih v primeru "transferja", oziroma če kontrolirajo tudi čez dan? Pred leti je blo to ok, vtopnico si vzel če si sidril ali bil na privezu .. Zjutraj bi štartal iz Telaščice in po južni strani Kornata do Žirja brez postankov v NP .. lahko pričakujem kakšno gnjavažo, če nimam vstopnice? Edit: še sem sem odložil, bo morda tu kdo prej videl .. če bo kje reply pol prosim da admin zbriše v drugi temi (morjeplovci) .. Za prehod se ne plača Tex 1
Tex Objavljeno Avgust 22, 2021 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2021 (popravljeno) 3 hours ago, zoranko said: Za prehod se ne plača Jutri testiram .. ? ? Popravljeno Avgust 22, 2021. Popravil Tex mladench, DAMI34 in RobiRoberto 2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se