maus Objavljeno November 8, 2019 Avtor Opozori Objavljeno November 8, 2019 pred 27 minutami, Kričač pravi: Sem mislo, da boš dal kakšno sliko gor, da se vidi, kako zgleda na roki. Jebeš to, če ni slike .... jaz sn tud tank kupu, pa se zdaj mal igram. DAMI34, Zivnorc, Bmflar in 1 other 3 1
Kričač Objavljeno November 8, 2019 Opozori Objavljeno November 8, 2019 Dobra je ... jaz imam rad bolj robustne zadeve ... maus, DAMI34, Bmflar in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno November 8, 2019 Opozori Objavljeno November 8, 2019 Misel dneva: nisem dovolj pameten, da bi imel pametno uro, ker potem bi bila ura pametnejša od meno ... maus in Zivnorc 2
DAMI34 Objavljeno November 8, 2019 Opozori Objavljeno November 8, 2019 pred 16 urami, LunaticFringe pravi: Preveri se graf gibanja z uro na lulčku ? ma prekratek pasek večja kot je ura, bolj je moteča za motorista, a niste še opazili?
Kričač Objavljeno November 8, 2019 Opozori Objavljeno November 8, 2019 (popravljeno) pred 51 minutami, DAMI34 pravi: ma prekratek pasek večja kot je ura, bolj je moteča za motorista, a niste še opazili? Na motorju imam drugo manjšo, eno simpl od Casia na cajgere, tolko samo, da sn na tekočem s cajtom (te si jo pa dam na nogo). Pa spodaj pod moto oblekami imam ponavadi kar piđamo oblečeno. Pa veš zakaj? Da lepše ležim v ovinku! Popravljeno November 8, 2019. Popravil Kričač Zivnorc, DAMI34, Mavti in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno November 8, 2019 Opozori Objavljeno November 8, 2019 pred 23 minutami, Kričač pravi: Na motorju imam drugo manjšo, eno simpl od Casia na cajgere, tolko samo, da sn na tekočem s cajtom (te si jo pa dam na nogo). Pa spodaj pod moto oblekami imam ponavadi kar piđamo oblečeno. Pa veš zakaj? Da lepše ležim v ovinku! ...in ko daš kolen vn...pogledaš na uro na gležnju... Akito, Kričač, DAMI34 in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno November 8, 2019 Opozori Objavljeno November 8, 2019 pred 1 uro, Kričač pravi: Na motorju imam drugo manjšo, eno simpl od Casia na cajgere, tolko samo, da sn na tekočem s cajtom (te si jo pa dam na nogo). Pa spodaj pod moto oblekami imam ponavadi kar piđamo oblečeno. Pa veš zakaj? Da lepše ležim v ovinku! e to, vse za dobro počutje, ko ga zalegneš Velike ure so mi res moteče, ker slabše giblje zapestje, manj je placa pod kombinezonom..
maus Objavljeno November 8, 2019 Avtor Opozori Objavljeno November 8, 2019 pred 26 minutami, DAMI34 pravi: Velike ure so mi res moteče, ker slabše giblje zapestje, manj je placa pod kombinezonom.. sj je tut drugje moteče .. a nj dam delat tretjo hlačnico, al nj si ga odrežem .. me tudi moti med presedanjem in kolenčkanjem in vedno pazim v kateri hlačnici ga imam, da ne bi s koleom s čim drugim drajsu .. pol se ne bi iskrilo ampak bi tulu p.s. ur nisem nosil 25 let ... bom vidu, kok me bo motilo v kombinezonu IF7, Akito, RobiRoberto in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno November 8, 2019 Opozori Objavljeno November 8, 2019 Pravkar, maus pravi: sj je tut drugje moteče .. a nj dam delat tretjo hlačnico, al nj si ga odrežem .. me tudi moti med presedanjem in kolenčkanjem in vedno pazim v kateri hlačnici ga imam, da ne bi s koleom s čim drugim drajsu .. pol se ne bi iskrilo ampak bi tulu p.s. ur nisem nosil 25 let ... bom vidu, kok me bo motilo v kombinezonu namest 3tje hlačnice, ga oviješ okrog pasu in ma airbag uro pa v žep, problema nema, edin nauš vedu kok korakov si nardil
Kričač Objavljeno November 8, 2019 Opozori Objavljeno November 8, 2019 pred 56 minutami, DAMI34 pravi: namest 3tje hlačnice, ga oviješ okrog pasu in ma airbag uro pa v žep, problema nema, edin nauš vedu kok korakov si nardil Ne ne, on govori o mobitelu verjetno, da ga moti. Seveda, da ne bo vedel korakov, če se pa vozi.
Bmflar Objavljeno November 8, 2019 Opozori Objavljeno November 8, 2019 pred 22 urami, maus pravi: men pokaže, da je mrtu Baterijo zameni ? pred 10 urami, Kričač pravi: Dobra je ... jaz imam rad bolj robustne zadeve ... KA je to zaen kompas ? maus 1
Kričač Objavljeno November 8, 2019 Opozori Objavljeno November 8, 2019 (popravljeno) pred 4 minutami, Bmflar pravi: KA je to zaen kompas ? Saj sem napisal že zgoraj: Samsung Gear S3 Frontier Popravljeno November 8, 2019. Popravil Kričač maus 1
Bmflar Objavljeno November 8, 2019 Opozori Objavljeno November 8, 2019 pred 2 minutami, Kričač pravi: Saj sem napisal že zgoraj: Samsung Gear S3 Frontier Aha sorry, dobr izgleda ... Eto, če brez slike ne vela dr.looney, Quest, maus in 2 others 3 1 1
VS800 Objavljeno November 8, 2019 Opozori Objavljeno November 8, 2019 pred eno uro, Bmflar pravi: Aha sorry, dobr izgleda ... Eto, če brez slike ne vela Kvaj to?.....nou kulen? maxxa, Bmflar in dr.looney 2 1
dr.looney Objavljeno November 8, 2019 Opozori Objavljeno November 8, 2019 pred 2 urami, Bmflar pravi: Aha sorry, dobr izgleda ... Eto, če brez slike ne vela A to ti je kdo čez uro peljal? Bmflar, RobiRoberto, Akito in 2 others 5
LunaticFringe Objavljeno November 9, 2019 Opozori Objavljeno November 9, 2019 Imam Samsung gear fit2 pro. Koj je že nekdo omenil v prejšnjih komentarjih, tudi mene moti pod kombinezonom, jo dam u žep. Bmflar 1
maus Objavljeno November 9, 2019 Avtor Opozori Objavljeno November 9, 2019 pred eno uro, LunaticFringe pravi: Imam Samsung gear fit2 pro. Koj je že nekdo omenil v prejšnjih komentarjih, tudi mene moti pod kombinezonom, jo dam u žep. tole sem tudi jaz mislil vzet, ampak gre ven iz prodaje pol sem pa pač vzel samsung galaxy active 2 aluminium 44mm Bmflar 1
mato295 Objavljeno November 9, 2019 Opozori Objavljeno November 9, 2019 Ali obstaja katera ura ali zapestnica, ki ima BT, da lovi med dvema nadstropjema oz. da odložiš telefon na sredo hiše in ti lovi po celi hiši. Imam BT slušalke in delujejo. Imam pametno zapestnico, neha delat, če vrata zaprem....
Kričač Objavljeno November 10, 2019 Opozori Objavljeno November 10, 2019 pred 17 urami, mato295 pravi: Ali obstaja katera ura ali zapestnica, ki ima BT, da lovi med dvema nadstropjema oz. da odložiš telefon na sredo hiše in ti lovi po celi hiši. Imam BT slušalke in delujejo. Imam pametno zapestnico, neha delat, če vrata zaprem.... Vprašanje je, kakšen Bluetooth verzijo imaš. Predvsem pa je odvisno od tehnologije v zapestnici, če je zapestnica znamke Čung-Lunga, potem me domet ne preseneča. Fajn je, da ima naprava recimo BT 5.0 verzijo , saj ta signal omogoča do 400m prenosa, torej 3x več, kot to omogočajo stare verzije BT, ampak se ta razdalja verjetno zmanjšuje z objekti, ki so na poti "signalu" .
Zivnorc Objavljeno November 10, 2019 Opozori Objavljeno November 10, 2019 ... jest pa, ko grem na motor, ne rabim ure... ... samo štoparco... maus, Bmflar, RobiRoberto in 1 other 2 2
Zivnorc Objavljeno November 10, 2019 Opozori Objavljeno November 10, 2019 ... da vem, do kdaj moram domov pridet, da moja nau huda... maus, Bmflar, VS800 in 1 other 2 2
Bmflar Objavljeno November 11, 2019 Opozori Objavljeno November 11, 2019 pred 15 urami, Zivnorc pravi: ... da vem, do kdaj moram domov pridet, da moja nau huda... Nau - ti sam čim kasnej pridi ? dr.looney 1
Bmflar Objavljeno November 11, 2019 Opozori Objavljeno November 11, 2019 Ob 8. 11. 2019 ob 20:59, VS800 pravi: Kvaj to?.....nou kulen? Hehe, Maximilian Busser and friends - MB&F HM6 Space Pirate dr.looney in VS800 1 1
VS800 Objavljeno November 11, 2019 Opozori Objavljeno November 11, 2019 pred 3 minutami, Bmflar pravi: Hehe, Maximilian Busser and friends - MB&F HM6 Space Pirate Bmflar in dr.looney 1 1
dr.looney Objavljeno November 11, 2019 Opozori Objavljeno November 11, 2019 pred 14 minutami, Bmflar pravi: Hehe, Maximilian Busser and friends - MB&F HM6 Space Pirate Od tega sm razumela sam da je za vesoljske gusarje........ menda.... VS800 in Bmflar 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se