DAMI34 Objavljeno Julij 14, 2020 Opozori Objavljeno Julij 14, 2020 a letos bodo sploh kaj dirkali? thumper 1
TakeALookAround Objavljeno Julij 15, 2020 Opozori Objavljeno Julij 15, 2020 A to so pogodbe glede na rezultate igric podpisoval? Joker in Shillien 2
Demon Objavljeno Julij 15, 2020 Opozori Objavljeno Julij 15, 2020 Začetek je odličen. bmwslo in TakeALookAround 2
Joker Objavljeno Julij 16, 2020 Opozori Objavljeno Julij 16, 2020 Rossi je nekam počasen! Pa še naprej bi rad odžiral mesto mlajšim in hitrejšim... thumper in nofla 1 1
jvalant Objavljeno Julij 17, 2020 Opozori Objavljeno Julij 17, 2020 On 16. julij 2020 at 9:08 AM, Joker said: Rossi je nekam počasen! Pa še naprej bi rad odžiral mesto mlajšim in hitrejšim... Ah, dons je ze bolj hiter! Joker 1
Pajk Objavljeno Julij 17, 2020 Opozori Objavljeno Julij 17, 2020 Yamahin razvoj očitno spet stagnira. Spet je najpočasnejša od vseh. Bo treba kakšno mlado kri v team pripeljat. Vinales brez idej, Ata pa itak goni svoje. Očitno starega psa se ne da novih trikov naučit. ps. Pa navijam za Atkota?
vandrovec Objavljeno Julij 17, 2020 Opozori Objavljeno Julij 17, 2020 Zarota...Yamaha ne sme biti dobra, da bo lahko Mark zmagoval
Darko3g Objavljeno Julij 17, 2020 Opozori Objavljeno Julij 17, 2020 A ni bil Morbideli na Yamahi najhitrejši?
Pajk Objavljeno Julij 17, 2020 Opozori Objavljeno Julij 17, 2020 (popravljeno) Vse Yamahe imajo končno hitrost nižjo od ostalih. Prejšnja leta se jim to ni poznalo toliko, ker je imela perfect set up za ovinke, kar drugi niso imeli. Ampak drugi so razvijali naprej in našli kompromis med brzino in okretnostjo, dočim Yamaha ni izumila ama baš ništa. Počasi me začenja spominjat na Nokio. Kakor sem rekel, potrebna je mlada kri, katera gleda na stvari iz drugega zornega kota. Popravljeno Julij 17, 2020. Popravil Pajk
KennyJR Objavljeno Julij 18, 2020 Opozori Objavljeno Julij 18, 2020 (popravljeno) Svinja že spet svinja... Če tole ne bo vsaj 5 mest na štartu v nedeljo lohk kr zaključijo sezono, ker mam politike pa nameščanja že v Sloveniji dovolj.... Rossi pa solidno 8. Popravljeno Julij 18, 2020. Popravil KennyJR
DAMI34 Objavljeno Julij 18, 2020 Opozori Objavljeno Julij 18, 2020 a kdo ve a kak HTV kanal prenaša motogp? oziroma, kako lahko na Hrvaškem gledam dirko? mam pa kabel in maljon nemških programov
KennyJR Objavljeno Julij 18, 2020 Opozori Objavljeno Julij 18, 2020 Njihov športklub prenaša vse treninge in dirko... Če si na Hrvaškem boš mel... V Sloveniji boš pa tko gledu na kanalu a ? DAMI34 1
maus Objavljeno Julij 18, 2020 Opozori Objavljeno Julij 18, 2020 Vem, da se Rossi špara in igra taktično igro
Shillien Objavljeno Julij 18, 2020 Opozori Objavljeno Julij 18, 2020 pred 6 urami, DAMI34 pravi: a kdo ve a kak HTV kanal prenaša motogp? oziroma, kako lahko na Hrvaškem gledam dirko? mam pa kabel in maljon nemških programov čene pa voyo al pa katerakoli spletna tv (siol tv, in pa karkoli majo ponudniki) DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Julij 19, 2020 Opozori Objavljeno Julij 19, 2020 pred 7 urami, Shillien pravi: čene pa voyo al pa katerakoli spletna tv (siol tv, in pa karkoli majo ponudniki) Ma nimam. 1500 satelitskih nemških programov. Za popizdit. A lah kdo live strima tule pred 11 urami, maus pravi: Vem, da se Rossi špara in igra taktično igro Mi ta stari smo brihtni k ns že mal sklepi dajejo. Pa damo prednost taktiki. thumper, MiNa in Mutika 3
DAMI34 Objavljeno Julij 19, 2020 Opozori Objavljeno Julij 19, 2020 ServusTV najdu najdu najdu, pa sam 263x sm kliknu izberi program.
DAMI34 Objavljeno Julij 19, 2020 Opozori Objavljeno Julij 19, 2020 MM je vesoljc Še dobro da se samoizloči pa spet vse prehiti, ker drugače bi bilo dolgčas
Rossi Objavljeno Julij 19, 2020 Opozori Objavljeno Julij 19, 2020 Ni glih ? Drugace pa kapo dol, maestralna voznja do bridkega konca. Sem se ze spraseval kdaj bojo gume sle. thumper, DAMI34 in TakeALookAround 3
TakeALookAround Objavljeno Julij 19, 2020 Opozori Objavljeno Julij 19, 2020 MM je skoraj vse osmesil, predvsem sebe Quartararo pa koncno, wooohooo! ? Gonca, thumper in Rossi 3
thumper Objavljeno Julij 19, 2020 Opozori Objavljeno Julij 19, 2020 mlajši prihajajo ni drugega ..pa ne more več tako suvereno sledit in odpeljat kot včasih.. q - končno jih je pošolal.. YBT, Rossi, Mutika in 3 others 4 2
Shillien Objavljeno Julij 19, 2020 Opozori Objavljeno Julij 19, 2020 pred 1 uro, thumper pravi: mlajši prihajajo ni drugega ..pa ne more več tako suvereno sledit in odpeljat kot včasih.. q - končno jih je pošolal.. ja res, iz prvega na zadnje pa nazaj na 3 skoraj drugo, res je ja, nemore več tako suvereno ??? praznaglava 1
Popularna objava Mutika Objavljeno Julij 19, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 19, 2020 Iskren in lep pozdrav vsem, še posebej tistim, ki se me mogoče še spomnite. ? Malo se mi piše danes. ? Ful aktivna sem bila včasih na tem forumu, zadnja leta samo še na tej strani (Moto GP), leto ali dve pa niti tu ne več ... mogoče sem prestara, mogoče se še preveč držim "stare šole", ampak ... preprosto ne zmorem več slediti vsem verbalnim napadom, ki so postali že stalnica večine "javnih razprav". Priznam, prizadenejo me. Pa tukaj je itak še gentlemansko, kam drugam niti pogledat več ne grem. So me "malinovci" že za štedilnik pošiljali, ko sem pač napisala svoje mnenje. Pa se marsikateri od njih še niti rodil ni, ko sem že bila na moto dirkah. Pravih. Na Preluki (čeprav sem bila še mali otrok, se spomnim, da sem Agota v živo vidla, pa Nieta ... ). Grobnika še ni bilo. Hehe ... res sn stara. Zame je pač še vedno na prvem mestu spoštovanje tako do vseh udeležencev dirk (ki so vsi po vrsti totalno vrhunski mojstri!) kot do menja kogarkoli, če seveda ni že v štartu žaljivo. Celo tista preveč "pametna" istrčavanja je možno dostojanstveno prebavit, če že niso ravno pa res prav butasta. ? Takrat sem pač tiho. Danes sem ujela del dirke še preden je Markec tako fejst padel. So že javili, da si je zlomil roko. ? Po tistem vesoljskem napredovanju do (skoraj) 2. mesta. Auuuč!!! Že po TV je bolelo, kaj šele njega. Me je kar stisnilo in res mu ne bi nikoli želela takšnega scenarija. Sicer ga ne maram, ampak, to ni pomembno. Saj vendar vidim, da so njegove dirkaške sposobnosti - vesoljske. Noro, česa je ta tip sposoben ... vsa čast! Čeprav je kot teliček; škoda. Danes je najbrž zapravil letošnji naslov, se bojim. Nam, ki smo spremljali dirke že takrat, ko so še štartali z "letečim" štartom, pa po dirki šli skupaj na pir, nam je jasno, da so bili tisti časi hudo romantični proti današnjim. Totalno neprimerljivi. Vendar za takratne čase vesoljski. Ta trenutek je vesoljec le eden, čeprav vsi ostali niso daleč stran; bližje so, kot zgleda na dirkah. In komentarji v stilu "ponižal je vso konkurenco" ... " osmešil je ostale dirkače" ... mi nekako ne pašejo zraven, čeprav je to očitno že splošna folklora dandanašnjega časa, še posebej ob TV prenosih na Kanalu A (ki so, mimogrede, vedno slabši - kot borba, kateri bo katerega preglasil, potem pa itak ničesar ne slišiš, niti razumeš). Priznam, ni mi všeč. No, je pa Mark v tem obdobju res (skoraj na vsaki dirki) nedosegljiv. Dovi je car (in vsi ostali!), če mene vprašate, vendar mu manjka "tisto nekaj", imam občutek. Ni zver. Mali Francoz pa je na dobri poti proti samem vrhu, in če bo znal prestopit v šampionske škornje, se zna tam kar dolgo zadrževat. Veliko faktorjev se mora poklopit. Vedno pa sem na glas povedala in vedno bom, da je zame car vseh carjev seveda Vale. Stari lisac je eden izmed tistih moto-legend, ki osmišljajo motorizem (Rainey, Ago, Nieto, Roberts, Doohan, Saarinen, Kato, Freddie, Lawson, John Surtees - edini, ki je bil svetovni prvak tako v moto in formula 1 prvenstvu). In Vale Rossi? Čeprav že dolgo ne zmaguje več, je zame večni šampion. Nekaj neverjetnega je, da ima pri teh letih še voljo in željo in razen v zadnjih dveh sezonah je vsaj blizu, če ne že čisto pod vrhom. Vsem želim zdravja. Bodimo strpni in spoštljivi, pa vendar odločni. Predvsem pa nam vsem želim ogromno dozo lastne zdrave pameti, da nas ta virusna shitty zmešnjava ne bo posrkala vase. ? Na super sezono, čeprav kratka in drugačna, sem vesela, da sploh je. RobiRoberto, raza, Kroska in 15 others 13 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se