Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Drugi trening tudi kar zanimiv... Spredaj pa zelo pestro... Nakagami, Zarco, espargaro, morbideli... So pa vsi vozili z rabljenimi gumami... Sploh pa Fabio in Maverick... Cel trening z enim kompletom koles... 

Če ni MM je vse lepše... Kaj ko bi si letos vzel pavzo? ?

Objavljeno
pred 6 urami, DAMI34 pravi:

Kr Titaniumman nima tok dobre promocije kot Ironman :)

ps. Vsak material se zlomi ali izmuči. Seveda je odvisno od debeline, ampak zlomljena kost nima nosilnosti. Moto gp pa ni hoja po pisti ampak so sile in obremenitve hudo visoke. Najmanj kar se lahko zgodi je da začneje vijaki v kosti popuščat. Hočem povedati, da MM ne more vedeti, kdaj se to zgodi ali začne dogajat. Tak da kr hudo tvega.

to nimaš pojma, zdravniki nimajo pojma. Če hočeš vedet resnico vpraši kennyja, samo on ve kako je v resnici.

Objavljeno

MM je mal pozabil katero roko je zlomil... 

Mal heca... Očitno že v parih krogih zdravo roko obremeni do te meje, da ne gre več... 

Objavljeno

Šokanten podatek, s katerim je postregel Skubic med FP4 in sem ga tudi sam preveril, je ta, da bi Brad Binder, če odštejemo tisti krog, kjer je naredil napako imel tempo za 2. mesto! 

Verjetno to ne pomeni, da ni bil dejansko na stopničkah, če nebi bilo tiste napake, saj je vseeno tukaj več dejavnikov, ampak je pa dokaz kako hiter je KTM... 

Objavljeno

...kot kaže je v letošnji sezoni Marc odpisan, Yamahe so dobre, Vinales in Quartararo pa glavna kandidata...

Objavljeno
pred eno uro, vandrovec pravi:

...kot kaže je v letošnji sezoni Marc odpisan, Yamahe so dobre, Vinales in Quartararo pa glavna kandidata...

Na 46 ne pozabiti :)

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 36 minutami, solorider pravi:

Na 46 ne pozabiti :)

Privoščil bi mu še en naslov, realno mu je morda dosegljiva kakšna posamična zmaga, če se mu tu pa tam vse poklopi...škoda prve nule

Objavljeno

Zanimive kvalifikacije... Maverick je bil blizu v zadnjem poizkusu, ampak šel malo s proge. Fabio ni naredil kakega res norega kroga, kot zadnjič. Očitno so bili tudi pogoji malo slabši zaradi vročine. 

Dobro tudi Peco. Presenetil je tudi Oliveira, brez da bi se mu Petrući valjal pod nogami bi bil še visje. Škoda, ker Binderju ni uspel dober krog. Rossi je presenetil vse... Ampak po drugi strani se je pa pošlepal in to ni realno stanje. Dvomim, da bo jutri v boju za stopničke. Pol se je malo preveč zagnal, ko se je želel pošlepat in se je razbil. To mu jutri utegne kar škoditi.

Dovi je odvozil porazno. AM pa žal ni za motogp. Če v testiranjih, dodatnih testiranjih in dveh dirkaških vikendih na eni in isti progi ni dobil filinga in je z naskokom zadnji mu res ni pomoči... 

Objavljeno

če sem prav videl je 46 imel drugačne gume kot ostali?

Objavljeno
pred 16 minutami, DAMI34 pravi:

če sem prav videl je 46 imel drugačne gume kot ostali?

Mitas?

• Haha 3
Objavljeno
pred 8 minutami, hajamoto pravi:

Mitas?

jp, z belim napisom, ostal majo rumeno bele :P

Objavljeno

Izgleda, da se letos res obeta zanimiva koncnica.

Lahko se zgodi, da bo na zadnji tekmi imelo vec kandidatov moznost za naslov..

Bomo videli koliko me intuicija vara?

Objavljeno
Pravkar, Endlich pravi:

Izgleda, da se letos res obeta zanimiva koncnica.

Lahko se zgodi, da bo na zadnji tekmi imelo vec kandidatov moznost za naslov..

Bomo videli koliko me intuicija vara?

verjamem da maš kr prav. Quartararo, vinales, dovi na koncu sezone znajo bit čist na kupo če dobijo pa kako 0 pa mogoče še MM in kakšno presenečenje :D

Objavljeno
pred 1 uro, Shillien pravi:

verjamem da maš kr prav. Quartararo, vinales, dovi na koncu sezone znajo bit čist na kupo če dobijo pa kako 0 pa mogoče še MM in kakšno presenečenje :D

Dovi? Prej Miller...al pa Rossi?

Objavljeno
pred 3 minutami, a79 pravi:

Dovi? Prej Miller...al pa Rossi?

predvsem rossi ja, miler je pa en od tistih ko sem jih mislo pri "presenečenjih" ko sem napiso da bo mogoče kakšno.

Objavljeno
pred 1 minuto, Shillien pravi:

predvsem rossi ja, miler je pa en od tistih ko sem jih mislo pri "presenečenjih" ko sem napiso da bo mogoče kakšno.

No, se strinjava..

Objavljeno

se letos po dolgih desetletjih kaže naslov voznika iz poltovarniškega moštva ? 

Objavljeno
pred 10 urami, thumper pravi:

se letos po dolgih desetletjih kaže naslov voznika iz poltovarniškega moštva ? 

Honda je letos lepo popušila, ker je že leta stavila le na enega voznika, zraven pa imela še enega statista. Lorenza so vzeli le zato, da jim ni bil konkurenca z Ducatijem in ga tako onemogočili...

Objavljeno

Kaj je blo pa to med vodenjem?? Gaber je kr napol ven padu nad Skubicem. Kr neki. Al sem pa kej zamudu?? :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!