KennyJR Objavljeno Julij 24, 2020 Opozori Objavljeno Julij 24, 2020 Drugi trening tudi kar zanimiv... Spredaj pa zelo pestro... Nakagami, Zarco, espargaro, morbideli... So pa vsi vozili z rabljenimi gumami... Sploh pa Fabio in Maverick... Cel trening z enim kompletom koles... Če ni MM je vse lepše... Kaj ko bi si letos vzel pavzo? ? thumper 1
Shillien Objavljeno Julij 24, 2020 Opozori Objavljeno Julij 24, 2020 pred 6 urami, DAMI34 pravi: Kr Titaniumman nima tok dobre promocije kot Ironman ps. Vsak material se zlomi ali izmuči. Seveda je odvisno od debeline, ampak zlomljena kost nima nosilnosti. Moto gp pa ni hoja po pisti ampak so sile in obremenitve hudo visoke. Najmanj kar se lahko zgodi je da začneje vijaki v kosti popuščat. Hočem povedati, da MM ne more vedeti, kdaj se to zgodi ali začne dogajat. Tak da kr hudo tvega. to nimaš pojma, zdravniki nimajo pojma. Če hočeš vedet resnico vpraši kennyja, samo on ve kako je v resnici.
KennyJR Objavljeno Julij 25, 2020 Opozori Objavljeno Julij 25, 2020 MM je mal pozabil katero roko je zlomil... Mal heca... Očitno že v parih krogih zdravo roko obremeni do te meje, da ne gre več...
KennyJR Objavljeno Julij 25, 2020 Opozori Objavljeno Julij 25, 2020 Šokanten podatek, s katerim je postregel Skubic med FP4 in sem ga tudi sam preveril, je ta, da bi Brad Binder, če odštejemo tisti krog, kjer je naredil napako imel tempo za 2. mesto! Verjetno to ne pomeni, da ni bil dejansko na stopničkah, če nebi bilo tiste napake, saj je vseeno tukaj več dejavnikov, ampak je pa dokaz kako hiter je KTM... bojc84 1
vandrovec Objavljeno Julij 25, 2020 Opozori Objavljeno Julij 25, 2020 ...kot kaže je v letošnji sezoni Marc odpisan, Yamahe so dobre, Vinales in Quartararo pa glavna kandidata... solorider 1
solorider Objavljeno Julij 25, 2020 Opozori Objavljeno Julij 25, 2020 pred eno uro, vandrovec pravi: ...kot kaže je v letošnji sezoni Marc odpisan, Yamahe so dobre, Vinales in Quartararo pa glavna kandidata... Na 46 ne pozabiti Bmflar, vandrovec in Rossi 3
vandrovec Objavljeno Julij 25, 2020 Opozori Objavljeno Julij 25, 2020 pred 36 minutami, solorider pravi: Na 46 ne pozabiti Privoščil bi mu še en naslov, realno mu je morda dosegljiva kakšna posamična zmaga, če se mu tu pa tam vse poklopi...škoda prve nule Rossi 1
KennyJR Objavljeno Julij 25, 2020 Opozori Objavljeno Julij 25, 2020 Zanimive kvalifikacije... Maverick je bil blizu v zadnjem poizkusu, ampak šel malo s proge. Fabio ni naredil kakega res norega kroga, kot zadnjič. Očitno so bili tudi pogoji malo slabši zaradi vročine. Dobro tudi Peco. Presenetil je tudi Oliveira, brez da bi se mu Petrući valjal pod nogami bi bil še visje. Škoda, ker Binderju ni uspel dober krog. Rossi je presenetil vse... Ampak po drugi strani se je pa pošlepal in to ni realno stanje. Dvomim, da bo jutri v boju za stopničke. Pol se je malo preveč zagnal, ko se je želel pošlepat in se je razbil. To mu jutri utegne kar škoditi. Dovi je odvozil porazno. AM pa žal ni za motogp. Če v testiranjih, dodatnih testiranjih in dveh dirkaških vikendih na eni in isti progi ni dobil filinga in je z naskokom zadnji mu res ni pomoči... solorider 1
DAMI34 Objavljeno Julij 25, 2020 Opozori Objavljeno Julij 25, 2020 če sem prav videl je 46 imel drugačne gume kot ostali?
hajamoto Objavljeno Julij 25, 2020 Opozori Objavljeno Julij 25, 2020 pred 16 minutami, DAMI34 pravi: če sem prav videl je 46 imel drugačne gume kot ostali? Mitas? maxxa, Rossi in Endlich 3
DAMI34 Objavljeno Julij 25, 2020 Opozori Objavljeno Julij 25, 2020 pred 8 minutami, hajamoto pravi: Mitas? jp, z belim napisom, ostal majo rumeno bele
Endlich Objavljeno Julij 25, 2020 Opozori Objavljeno Julij 25, 2020 Izgleda, da se letos res obeta zanimiva koncnica. Lahko se zgodi, da bo na zadnji tekmi imelo vec kandidatov moznost za naslov.. Bomo videli koliko me intuicija vara? Shillien 1
Shillien Objavljeno Julij 25, 2020 Opozori Objavljeno Julij 25, 2020 Pravkar, Endlich pravi: Izgleda, da se letos res obeta zanimiva koncnica. Lahko se zgodi, da bo na zadnji tekmi imelo vec kandidatov moznost za naslov.. Bomo videli koliko me intuicija vara? verjamem da maš kr prav. Quartararo, vinales, dovi na koncu sezone znajo bit čist na kupo če dobijo pa kako 0 pa mogoče še MM in kakšno presenečenje Endlich 1
a79 Objavljeno Julij 25, 2020 Opozori Objavljeno Julij 25, 2020 pred 1 uro, Shillien pravi: verjamem da maš kr prav. Quartararo, vinales, dovi na koncu sezone znajo bit čist na kupo če dobijo pa kako 0 pa mogoče še MM in kakšno presenečenje Dovi? Prej Miller...al pa Rossi? Bmflar 1
Shillien Objavljeno Julij 25, 2020 Opozori Objavljeno Julij 25, 2020 pred 3 minutami, a79 pravi: Dovi? Prej Miller...al pa Rossi? predvsem rossi ja, miler je pa en od tistih ko sem jih mislo pri "presenečenjih" ko sem napiso da bo mogoče kakšno. Endlich 1
a79 Objavljeno Julij 25, 2020 Opozori Objavljeno Julij 25, 2020 pred 1 minuto, Shillien pravi: predvsem rossi ja, miler je pa en od tistih ko sem jih mislo pri "presenečenjih" ko sem napiso da bo mogoče kakšno. No, se strinjava..
thumper Objavljeno Julij 25, 2020 Opozori Objavljeno Julij 25, 2020 se letos po dolgih desetletjih kaže naslov voznika iz poltovarniškega moštva ? Endlich 1
Rossi Objavljeno Julij 25, 2020 Opozori Objavljeno Julij 25, 2020 Mozno, sam sezona je se doolgaaaa. Shillien, thumper in Endlich 3
vandrovec Objavljeno Julij 26, 2020 Opozori Objavljeno Julij 26, 2020 pred 10 urami, thumper pravi: se letos po dolgih desetletjih kaže naslov voznika iz poltovarniškega moštva ? Honda je letos lepo popušila, ker je že leta stavila le na enega voznika, zraven pa imela še enega statista. Lorenza so vzeli le zato, da jim ni bil konkurenca z Ducatijem in ga tako onemogočili... thumper 1
Shillien Objavljeno Julij 26, 2020 Opozori Objavljeno Julij 26, 2020 Kateri vseved je že govoril da v GP okvar motorjev ni? Joker 1
Rossi Objavljeno Julij 26, 2020 Opozori Objavljeno Julij 26, 2020 Dobro, mitaske so zdrzale ? Shillien 1
ProdriveR Objavljeno Julij 26, 2020 Opozori Objavljeno Julij 26, 2020 Kaj je blo pa to med vodenjem?? Gaber je kr napol ven padu nad Skubicem. Kr neki. Al sem pa kej zamudu??
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se