lukabogo Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 Pa jo je možno dobiti? Jaz sem si sicer naložil en pdf. Service manual za ameriški trg delane motorje, kjer so postopki menjave in vzdrževanja delov kompletnega motorja. Samo mene bolj zanima tista knjiga, ki jo običajno zraven motorja dobiš. seveda. oboje je v angleškem jeziku ampak mislim, da to ne bo problem zate.
vulcan Objavljeno Junij 10, 2011 Opozori Objavljeno Junij 10, 2011 Danes sem končno dobil auspuh za mojo Fazerko, še zmontiramo ga pa, da vidimo (slišimo) kaj bo dal od sebe.
vulcan Objavljeno Junij 10, 2011 Opozori Objavljeno Junij 10, 2011 Evo auspuh je že montiran MIVV karbon. gasperX in Andro82 2
gasperX Objavljeno Junij 10, 2011 Opozori Objavljeno Junij 10, 2011 Ej kolk pa tale dimnik kj pride, pa če se da kšn clip narest da to slišm. lp,Gašper
vulcan Objavljeno Junij 10, 2011 Opozori Objavljeno Junij 10, 2011 Mene je koštal 220 €, sme ga našu na ITA eBaju. Glas bom pa jutri posnel, sem pričakoval, da se bo bolj dru, pa se brez dušilca čisto brez problemov voziš. Kolega ima na novi Fazerki, LeoVince izpuh, isto ovalca, pa se mu brez dušilca ful dere, za moj okus čisto preveč, da bi se nekam daleč peljal.
SLEPEC Objavljeno Junij 11, 2011 Opozori Objavljeno Junij 11, 2011 Mene je koštal 220 €, sme ga našu na ITA eBaju. Glas bom pa jutri posnel, sem pričakoval, da se bo bolj dru, pa se brez dušilca čisto brez problemov voziš. Kolega ima na novi Fazerki, LeoVince izpuh, isto ovalca, pa se mu brez dušilca ful dere, za moj okus čisto preveč, da bi se nekam daleč peljal. meni osebno predolg za 10cm,bi ga skrajšal na krivini
m@dness Objavljeno Junij 11, 2011 Opozori Objavljeno Junij 11, 2011 No pa da se še jaz oglasim v tej temi, kot novopečeni sintisajzerfahrer =) V sredo pripeljal moped domov, ga v četrek registriral in včeraj testno prevozil prvi tank bencina Prvi občutki (že na testni vožni pred nakupom) so bili mešani, motor se mi je zdel (napram prejšnjemu gsxr-ju 750) kar len in malo neroden (zaradi drugačne drže..) ampak se je včeraj pokazalo ravno nasprotno, motor se lepo zavrti, res da nad 4 - 5k rpm da komaj tisto moč od sebe ampak kaj me je presenetilo - predvsem vodljivost pri manjših hitrostih ki je fantastična pa tudi nad 100km/h je v ovinkih zelo stabilen.. zavore sicer niso brutalne na kar se moram še malo navadit - da je treba za podoben učinek malo pogumneje stisnit ročico ampak tudi to bomo uredili.. malo si še samo zmehčam vzmetenje, pol pa na furco.. in case you don't know where to go.. we see us at rote 69
gasperX Objavljeno Junij 11, 2011 Opozori Objavljeno Junij 11, 2011 Mene je koštal 220 €, sme ga našu na ITA eBaju. Glas bom pa jutri posnel, sem pričakoval, da se bo bolj dru, pa se brez dušilca čisto brez problemov voziš. Kolega ima na novi Fazerki, LeoVince izpuh, isto ovalca, pa se mu brez dušilca ful dere, za moj okus čisto preveč, da bi se nekam daleč peljal. Aha hvala za info, a me pa zanima kako je pa z kupovanjem rabljenih teh dimnikov, a je metanje denarja stran al kako. Pa to le lohka ti homologiraš????
vulcan Objavljeno Junij 11, 2011 Opozori Objavljeno Junij 11, 2011 Tega, ki sem jaz kupil je nov in ima homologacijo. Danes še nisem uspel narediti filmčka upam, da ga bom jutri.
m@dness Objavljeno Junij 11, 2011 Opozori Objavljeno Junij 11, 2011 imam vprašanje za športnike na fz1 si je že kdo dvigoval fusrasterje na tem motorju (letnik 06+)?
suhi Objavljeno Junij 12, 2011 Opozori Objavljeno Junij 12, 2011 imam vprašanje za športnike na fz1 si je že kdo dvigoval fusrasterje na tem motorju (letnik 06+)? Poglej in podebatiraj v temi FZ1-Fazer, ker tole je tema o starejši sestrici/bratu FZS 1000! ajd
gasperX Objavljeno Junij 12, 2011 Opozori Objavljeno Junij 12, 2011 Eno vaprašanje! Rad bi dal dol kovček in nosilec pa tam ko je sedaj nosilec kovčka prišraufan pride ročaj, in jest tega seveda nimam kje bi lohka dobil ta ročaj??? Ali pa če ima kdo to za prodati???? sej bi pustu nosilce gor pa sam kovček dol vzel,pa se šraufi samo v prazno vrtijo. Gre pa se za fzs 1000 letnik 2001
vulcan Objavljeno Junij 12, 2011 Opozori Objavljeno Junij 12, 2011 Sem hotu dat filmček gor pa ga noče prenesti (je pa mp4 format).
lukabogo Objavljeno Junij 12, 2011 Opozori Objavljeno Junij 12, 2011 (popravljeno) Eno vaprašanje! Rad bi dal dol kovček in nosilec pa tam ko je sedaj nosilec kovčka prišraufan pride ročaj, in jest tega seveda nimam kje bi lohka dobil ta ročaj??? Ali pa če ima kdo to za prodati???? sej bi pustu nosilce gor pa sam kovček dol vzel,pa se šraufi samo v prazno vrtijo. Gre pa se za fzs 1000 letnik 2001 jaz jih imam, pa še podobne barve so. Popravljeno Junij 12, 2011. Popravil lukabogo
gasperX Objavljeno Junij 12, 2011 Opozori Objavljeno Junij 12, 2011 Pabi se dal to kj zmenit al rabiš??
lukabogo Objavljeno Junij 12, 2011 Opozori Objavljeno Junij 12, 2011 Pabi se dal to kj zmenit al rabiš?? ne vem. rabim jih glih ne, ne vem pa če se jih splača prodat. kaj ti misliš? lahko mi pošlješ zs...
vulcan Objavljeno Junij 13, 2011 Opozori Objavljeno Junij 13, 2011 12062011004_1.wmv No pa je ratalo, še zvok in slika. malakai 1
vulcan Objavljeno Junij 27, 2011 Opozori Objavljeno Junij 27, 2011 Sem na svoji zverini :evilgrin: naredil kompleten servis (olje, oljni filter, svečke in zračni filter K&N) pa mi je zelo hvaležna. :notworthy: :notworthy: :notworthy:
beli Objavljeno Julij 5, 2011 Opozori Objavljeno Julij 5, 2011 Ima kdo izkušnje z menjavo sklopke, kako, kje koliko €?
lukabogo Objavljeno Julij 5, 2011 Opozori Objavljeno Julij 5, 2011 Ima kdo izkušnje z menjavo sklopke, kako, kje koliko €? ka si jo že vničo. joj joj :wacko:. v tisti delavniški knjigi maš vse podatke o menjavi, cena je pa okoli 100 ojrov. kdaj boš dal za :beer1:
yamaha Objavljeno Julij 6, 2011 Opozori Objavljeno Julij 6, 2011 ka si jo že vničo. joj joj :wacko:. v tisti delavniški knjigi maš vse podatke o menjavi, cena je pa okoli 100 ojrov. kdaj boš dal za :beer1: Bogo daj povej iz prve roke kakšno je kaj zanimanje za ta model motorja?Ko že lih prodajaš svojega..Kaj ni mal navita cena, fz1s dobiš že za jurja več.. lp malakai 1
vulcan Objavljeno Julij 6, 2011 Opozori Objavljeno Julij 6, 2011 Bogo daj povej iz prve roke kakšno je kaj zanimanje za ta model motorja?Ko že lih prodajaš svojega..Kaj ni mal navita cena, fz1s dobiš že za jurja več.. lp Tudi sam sem bil pred to dilemo, ki sem jo rešil s tem, da sem peljal oba motorja. Ugotovil sem, da meni osebno bolj ustreza (ker sem bolj ST kot SS voznik)FZS 1000 kot FZ1, ker je bolj touring, ker ima manj lukenj v navoru, vzmetenje je bolj udobno, sedež je bolj udoben posebej za dva, pod zicom ima ful prostora, gre pa itak preveč. Če si pa čisto SS voznik potem pa raje vzemi FZ1. lukabogo 1
lukabogo Objavljeno Julij 6, 2011 Opozori Objavljeno Julij 6, 2011 (popravljeno) Bogo daj povej iz prve roke kakšno je kaj zanimanje za ta model motorja?Ko že lih prodajaš svojega..Kaj ni mal navita cena, fz1s dobiš že za jurja več.. lp jurja je pa jurja. pa brez opreme. moj ma ful opreme, drgač sm jo pa dal gor sam za šlatanje. glede cene pa če pogledaš druge, moja sploh ni draga. ena je gor za 5200€, starejše so pa okoli 4000€. pa še nekaj...velika je razlika med fzs-ko in fz1-ko, verjemi. p.s. a se poznava? Popravljeno Julij 6, 2011. Popravil lukabogo
vulcan Objavljeno Julij 7, 2011 Opozori Objavljeno Julij 7, 2011 Kolikor sem videl tvojo Fazerko na netu je ful lepa in res solidno opremljena, predvsem za nekoga, ki ima namen vsaj koliko toliko potovati z motorjem. A izpuh imaš BOS? lukabogo 1
lukabogo Objavljeno Julij 7, 2011 Opozori Objavljeno Julij 7, 2011 hvala! ja izpuh se BOS SUPERBIKE, sam je skrajšan za cca 15cm. do 6k obratov ni preveč glase, pol se pa zadere. stane pa 529€ v lojzu
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se