perry Objavljeno Maj 3, 2020 Opozori Objavljeno Maj 3, 2020 On 5/2/2020 at 4:44 PM, krucymucy said: Dopoldanski vtis ... popoldanski vtis je bil po dreku spet. Katero šipco maš to na Tracerju? Je boljša od originala? Roger G. Jagger 1
Popularna objava Vito23 Objavljeno Maj 3, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 3, 2020 Po dolgem času spet odlična nedelja za vtisovanje spominov ☺️ motoristov na cesti ogromno prav tako veliko ljudi pred trgovino zjutraj...noro ? reveži... Uglavnem zame najlepša pot v Sloveniji. Prov fajn je, ko ceste niso polne ljudi. hitrii, Schultz, Mavti in 21 others 24
krucymucy Objavljeno Maj 3, 2020 Opozori Objavljeno Maj 3, 2020 (popravljeno) 16 minutes ago, perry said: Katero šipco maš to na Tracerju? Je boljša od originala? Puig sport, najmanjso kar sem jo dobil. Meni je precej boljsa, ker dobim veter lepo v celado in mi ne vrtinci zraka okol celade. Imam se ermax sport. Prpel se enkrat okoli, zmontirava pa se gres peljat pa bos najbolje sam ocenil ce ti pase ali ne. To s temi sipcami je jako delikatna zadeva odvisna od visine voznika, modela celade, osebne preference, nenazadnje tudi samega polozaja voznika. Popravljeno Maj 3, 2020. Popravil krucymucy MARE 65, Joker, MiNa in 2 others 5
Popularna objava Tex Objavljeno Maj 3, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 3, 2020 Pasalo, paaaasalo.. Končno.. ? Ella, DAMI34, ligenjček in 21 others 23 1
Popularna objava ftp Objavljeno Maj 3, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 3, 2020 Malo na zrak ? mladench, Ella, a79 in 29 others 32
Popularna objava tomaz69 Objavljeno Maj 3, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 3, 2020 Slovenska Istra...sm mislu d je @maus že tolk prjatu z mano, mi je tolk mahal...sem po cca 2 km ugotovu zakaj... siks, Dani1234, Roger G. Jagger in 22 others 24 1
maus Objavljeno Maj 3, 2020 Opozori Objavljeno Maj 3, 2020 pred 4 minutami, tomaz69 pravi: Slovenska Istra...sm mislu d je @maus že tolk prjatu z mano, mi je tolk mahal...sem po cca 2 km ugotovu zakaj... qua sm storu zihr si diujou, pa sem pokazu, da zmanjši Tex, tomaz69 in MARE 65 1 1 1
Tex Objavljeno Maj 3, 2020 Opozori Objavljeno Maj 3, 2020 10 minutes ago, tomaz69 said: Slovenska Istra...sm mislu d je @maus že tolk prjatu z mano, mi je tolk mahal...sem po cca 2 km ugotovu zakaj... Kavica mu je dišala.. ? maus in MARE 65 1 1
tomaz69 Objavljeno Maj 3, 2020 Opozori Objavljeno Maj 3, 2020 @maus nism priznam, ampak hvala vseeno @Tex ni samo njemu...tudi meni je ...:)
Popularna objava cisco Objavljeno Maj 3, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 3, 2020 mam občutrk da je bilo danes 90% motoristov na cesti...leva roka me boli...pa še rit mal... v glavnem super je pogledat čez meje občine... Luka66, skalar36, KyoKon in 15 others 18
Popularna objava raza Objavljeno Maj 3, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 3, 2020 Ker sem predvideval, da bo vse drlo na jug, sva jo midva obrala na sever. Čisto blizu pa še ne videno. Lahko me je sram, da za destinacijo izvem iz medijev, ki poročajo o vremenskih ujmah. No, od tega je že toliko, da so posledice odpravljene na naravi pa se še vidi kako je bilo strašno. Dovžanova soteska - Jelendol z okolico. Ker naju še ni dovolj zeblo (okoli 9°C je kazal displej) sva jo mahnila še pod Krvavec Okrogla 200tica v kilometrih. The67Rock, Scarabeo 500, Mavti in 19 others 22
Popularna objava Ris Objavljeno Maj 3, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 3, 2020 Sredina Slovenije ali GEOSS? Joker, Mavti, MARE 65 in 18 others 21
Popularna objava Mavti Objavljeno Maj 3, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 3, 2020 (popravljeno) Danes pa po dolini gor pa dol pa sem pa tja ,ko se pod večir odločim, da še na Menino planino mahnem,odlično je bilo Domov sem prišel spet že drugič zapored na zadnje bencinske hlape( a tretjič bom pa peš hodil in moped tišal) Drva za kurjavo pa v neskončnost se pravi zima bo huda Popravljeno Maj 3, 2020. Popravil Mavti raza, KyoKon, DAMI34 in 14 others 17
Popularna objava The67Rock Objavljeno Maj 4, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 4, 2020 (popravljeno) Ciao. Kljub vsemu uživam, ko spet obujam spomine, ko sem se po Kočevskih gozdovih poganjal z Tomosom. Isto je 30 let kasneje, samo igrače smo zamenjali za dražje? Tako sem zadnje tedne izkoristil in obšel par lokacij, na katerih smo kot najstniki, lovili polhe, pekli klobase, se noro napili..... skratka lepi spomini.? Nikoli ni bilo denarja dovolj za benz in rezervne dele? Pa smo namesto z avtobusom v šolo šli na štop pa je blo za benz, pa tud ušpičli smo kako? Spomnim se, ko mi je foter dal denar, da grem plačat položnico za elektriko, ampak namesto tega, sem si šel kupit nov bat (elko) in srečko s katero lahko zadaneš nov avtomobil. Ko sem prišel domov sem fotru povedal, kaj sem storil in me je pretepel. Drugo jutro, ko se je foter prebudil in odprl vrata je pred našo hišo stal popolnoma nov avtomobil. Vsi smo jokali, posebej jaz, ker je to bil avtomobil od električarjev, ki so nam prišli izklopit elektriko... In takrat me je foter še enkrat pretepel ...??? No dost zajebancije...kljub vsemu hočem povedat, da ta situacija v kateri smo se znašli ima tudi pozitivne posledice, ker drugače bi bil že kje na poti do Bajkala, tako pa obujam spomine in res uživam v malih stvareh? Iz Ljubljane kar po asvaltu saj sva se z VeSna spravila k stvari bolj na počas... Ob 12h nekje proti Kočevju, tam pa takoj v gozd na Mestni vrh do Bosanske koče... ...in naprej do ene najlepših koč "Koča pri Jelenovem studencu" par let zapored zmagala, kot najbolj urejena in bla bla Tu smo z Tomosi prišli šmrkovci v petek in prespali....? Kljub temu, da smo bili bolj kot ne revni smo znali uživat otrostvo veliko bolj, kot današnja mladina, ki jim je internet cel svet. Tu se posončiva in narediva selfi z medotom. Nazaj se vrnema mimo koče na Stojni in na Slovenski vrh. Tu se spustiva v dolino in preko Rozenbruna do reke Rinže in jeza. Na temu jezu smo se kot otroci kopali, zdaj bi bilo to škodljivo kot Korona? Imam gor cestne pnevmatike in je kar plesalo po blatu, zadaj pa Vesna skoz v smehu...? Sej ne vem kdo je bolj nor? Ven iz hoste prideva v Mahovniku, blatna in umazana a nasmejana kot cigana k vidita bel kruh? Tušek in mali ZOO... Ribniški grad... Domov pa spet po magistralki. V Rašici si že vlečeva kondome nase, do Ljubljane naju dobro pere. Požegnana sva zato ze delava načrt kam jutri? P.S. Nikoli si nisem mislil, da bojo ljudje in njihove roke porabile več alkohola, kot ga bojo oni spili Lp Kmet2 https://www.facebook.com/midva.bibi/videos/2552056088387250/ https://www.facebook.com/midva.bibi/videos/2552056818387177/ Popravljeno Maj 4, 2020. Popravil The67Rock Scarabeo 500, mladench, hitrii in 21 others 24
Popularna objava The67Rock Objavljeno Maj 4, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 4, 2020 (popravljeno) Odprem oke, zunaj že sonce skozi žaluzije boža posteljo. Sam sebi...vstani, dan se ne bo zjebal sam. Ženo pregovarjam točno 2 sekundi, če gre en krog? Danes ne, krive so tiste žalostne okice najine psičke? In že drvim preko Kalc, Spodnje Idrije na Tolmin... in padem v Trento. Top temperatura, sončno in kar nekaj motoristov nasproti. Domačini še niso preklopili na promet, saj so več na mojem pasu, kot na svojem.? Še poberem bivšega forumaša @Borutt partnerko in bivšega forumaša @C eagle in hčerko. Cesta v spodnjem delu kar ok, proti vrhu pa ledeno, sneženo in polno kamenja od plazov. Kolegi pametno ustavijo, jaz pa k bik v maline. Dvakrat se skoraj uležem, ko naposled pridem do zadnjega tunela proti vrhu, ki je do sredine zasut...poizkusim a že na začetku zaključim ..bemti, če ne dam takoj, ko se vrnem krampe gor.? Obrnem, poberem prijatelje in na Vršič. Tu cesta bp in na vrhu polno motoristov, ni mraza. Proti Mangartu nobene žive duše. Vseno sem bolj morski človek, kot gorski, že zaradi vsega železja, ki ga imam v sebi...nekak ne mara to nizkih temperatur.? Drugače iščem nekoga, ki bi naju z Vesno in Bibi posvojil. Nama ni pomembno kdo, kje... Ampak Biba obožuje morje in morski zrak.? Spustim se v Kranjsko goro, polno živeža zato hitro potegnem do odcepa za Bled in v Bohinjsko Bistrico k best frendu, ki nas razvaja s svojim gurmanskim znanjem. Pri njemu kar pojem je DOBRO! In kar me najbolj jezi?...vedno je ZASTONJ. Domača kuhinja, top ambient ob vodi, priporočam Zoisov grad. Ura se že preveša v pozno popoldne, zato jo vsak usekamo v svojo smer. Sem bolj neporpežljive sorte in komaj čakam spet vikend. Mama mi je vedno govorila, da je potrpežljivost božja mast. Jaz pravim pa, bogi tisti, ki se maže z njo.? Jutri ni ponedeljek aaaauuuuuuummmm Jutri ni ponedeljek aaaasuuuuummmmm . . . . ...jutri ni ponedeljek aaaauuuuuummmm Lp Kmet2 Popravljeno Maj 4, 2020. Popravil The67Rock tomaz69, IF7, ligenjček in 21 others 24
Tedybear Objavljeno Maj 4, 2020 Opozori Objavljeno Maj 4, 2020 Super. Moram pa rečt, da me vseeno moti slika št.15. Je res treba riniti z motorjem tja, kjer ni dovoljeno niti pešcem? Je Vili G. že odprt, ali je še v odpiranju?
The67Rock Objavljeno Maj 4, 2020 Opozori Objavljeno Maj 4, 2020 (popravljeno) pred 30 minutami, Tedybear pravi: Super. Moram pa rečt, da me vseeno moti slika št.15. Je res treba riniti z motorjem tja, kjer ni dovoljeno niti pešcem? Je Vili G. že odprt, ali je še v odpiranju? Vili ni odprt, peče pa pizze za sabo, baje z drugim tednom odpre. Kaj je komu dovoljeno pa nebi.... Popravljeno Maj 4, 2020. Popravil The67Rock
Popularna objava motozajebant Objavljeno Maj 4, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 4, 2020 No, po enem mesecu mirovanja, je prišel čas za premik. V drugo občino. V petek tradiconalni piknik za 1. maj, praznujemo še RD od mami, in se kujam, ker je za soboto napovedan dež... a pazi, zjutri sonce, gledam napoved, sonce vsaj do 16h. Nič, akcija po hitrem postopku. Pofruštkam, spijem kavo, lulam, kakam in šic po motor. Nastane tale video ..... https://www.youtube.com/watch?v=HOByoCsJ1QA Vodice, Loka, Žiri, Logatec, Horjul in kuča... laganini... 140km, nasmeh od ušesa do ušesa... vesel ko mali otrok. En mesec brez motorja. Sam gledal sem ga. Božal. Poliral. eh, lažem... nisem, ker pol bi bil še bolj zrajcan... saj veš, ko da bi sladoled skozi šipo lizal no, včeraj isto. zajtrk, kavica, lulanje, kakanje, pranje zob in mrš po motor... prej še čmoknem kosilo pri svoji in gasa. Najprej do kolega pogledat stroj.... pravi, da je zdaj prišel na vrsto, ker je bencin poceni (žre 20litrov na 100km ), ampak prede.... ko mali mucek žal je pokrit... No, potem pa dalje... moravče, zagore, trbovlje, tam zavijeva na Marija reko, gor na vrhu uživava v razgledu in vonju cigaretnega dima... domačin ponudi pivo, a na motorju nema alkohola! Potem pa četica koraka proti domu... Vransko, Tuhinj, kamnik... kuča... prijetnih 160km. Skratka, lušten vikend ps. aja, pra*ica od MB tablce še ni dol padla cisco, MARE 65, RobiRoberto in 14 others 15 1 1
Popularna objava ALEŠ M Objavljeno Maj 4, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 4, 2020 Včeraj prva resnejša letos Malo po krasu pa skozi Ajdovščino proti Predmeji nato Col , Idrija in Most na Soči ter skozi Podbrdo in čez Soriško planino nazaj na gorensko. Nabralo se je lepih 340km. lp Aleš hitrii, Mavti, notranc in 23 others 26
Vito23 Objavljeno Maj 5, 2020 Opozori Objavljeno Maj 5, 2020 Še posnetek nedeljskega izleta! https://youtu.be/EuRUnsYPltE Grut, ALEŠ M, hitrii in 6 others 8 1
Popularna objava ligenjček Objavljeno Maj 6, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 6, 2020 Kaki dve stopinji več bi blo idealno ? Mavti, Ella, Vito23 in 15 others 18
Popularna objava Xebec Objavljeno Maj 8, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2020 Tle je se vse offline. ALEŠ M, MiNa, Akito in 12 others 14 1
DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2020 Opozori Objavljeno Maj 8, 2020 pred 41 minutami, Xebec pravi: Tle je se vse offline. lepo te je videt, da si še "naš" RobiRoberto 1
Popularna objava ligenjček Objavljeno Maj 8, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2020 Hvala bogu da je petek ? zadnje čase odkrivam, da imamo tudi v Sloveniji precej lepih in zanimivih cest, ki so še neomadeževane z radarji in gostim prometom, upam da takšne ostanejo ? Manjkala je samo kaka pavzica pa kavica, če bi imel naslov od koga iz bližine pohorja bi se kar sam povabil ? p.s. kdo je rekel, da ninđa ne gre po terenu ??? MiNa, Mavti, Quest in 15 others 16 1 1
Popularna objava CINDAPP Objavljeno Maj 8, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2020 Se strinjam,tudi jaz iščem podobne variante..predvčeraj... DAMI34, RobiRoberto, MARE 65 in 11 others 14
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se