Popularna objava skofk Objavljeno Maj 8, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2020 (popravljeno) Če bi blo lepše bi bilo že kičasto Popravljeno Maj 8, 2020. Popravil skofk a79, ChuckNorris, skalar36 in 22 others 25
Popularna objava MiNa Objavljeno Maj 9, 2020 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 9, 2020 Včeraj... Končno malo daljša vožnja. KyoKon, notranc, ligenjček in 23 others 26
Popularna objava Xebec Objavljeno Maj 9, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 9, 2020 Dobro jutro DAMI34, The67Rock, krucymucy in 24 others 27
Popularna objava krucymucy Objavljeno Maj 9, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 9, 2020 (popravljeno) Sem sel pogledat zunanjo mejo Schengena. Kul, jaz bi se zid postavil. Nazaj grede sem se pridruzil nekomu z ninđo do NM. Srecal @maus med Dvorom in Kocevjem ... sem mislil da se ne premakne s trase LJ-KP. 270km pred kosilom. "Not great, not terrible" Zdej pa v gozd Popravljeno Maj 9, 2020. Popravil krucymucy Endlich, notranc, a79 in 18 others 21
Popularna objava Vito23 Objavljeno Maj 9, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 9, 2020 (popravljeno) Start ob 9.00 proti Logarski dolini/ Solčavska panoramska pot. Doma ob 13.00. Zdele pa razmišljam, da bi šel se do morja na sladoljed ☺️ Popravljeno Maj 9, 2020. Popravil Vito23 markII, ChuckNorris, Endlich in 20 others 23
Popularna objava Ella Objavljeno Maj 9, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 9, 2020 Včerajšnje popoldansko izletkanje? V Drive In po sladoled....bo treba nosilc za lončke našraufat nekam? ChuckNorris, Andrej P, deki28 in 29 others 32
Popularna objava skalar36 Objavljeno Maj 9, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 9, 2020 Danes, pa en vrhunski vtis na vrhunskem motorju od @DAMI34. Ob tej priliki bi se ti še enkrat zelo lepo zahvalil. krucymucy, HyperJack, ligenjček in 25 others 28
Vito23 Objavljeno Maj 9, 2020 Opozori Objavljeno Maj 9, 2020 Še povzetek izleta! https://youtu.be/H3lQhgsOiUw Quest, Ella, DAMI34 in 6 others 9
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 9, 2020 Razigrano mt97, Ella, Roger G. Jagger in 20 others 23
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2020 Opozori Objavljeno Maj 9, 2020 pred 4 urami, skalar36 pravi: Danes, pa en vrhunski vtis na vrhunskem motorju od @DAMI34. Ob tej priliki bi se ti še enkrat zelo lepo zahvalil. benti, same lepe slike tenx za družbo. skalar36 1
dlicen Objavljeno Maj 9, 2020 Opozori Objavljeno Maj 9, 2020 pred 4 urami, Ella pravi: Včerajšnje popoldansko izletkanje? Odkod so fotke?
krucymucy Objavljeno Maj 9, 2020 Opozori Objavljeno Maj 9, 2020 6 hours ago, krucymucy said: Sem sel pogledat zunanjo mejo Schengena. Kul, jaz bi se zid postavil. Nazaj grede sem se pridruzil nekomu z ninđo do NM. Srecal @maus med Dvorom in Kocevjem ... sem mislil da se ne premakne s trase LJ-KP. 270km pred kosilom. "Not great, not terrible" Zdej pa v gozd Nisem sel v gozd. S tracerjem na Kras popoldne. tako da ima danes 470km vec na stevcu, gume pa manj. DAMI34 in Joker 1 1
Lipstick Objavljeno Maj 9, 2020 Opozori Objavljeno Maj 9, 2020 Pa sva šla.....zig zag po zloveniji.....360+ km, je blu tok muturistov proti murju, da sem raj u planine zgasnu.... MiNa, Grut, ligenjček in 6 others 9
Ella Objavljeno Maj 9, 2020 Opozori Objavljeno Maj 9, 2020 pred 10 minutami, dlicen pravi: Odkod so fotke? Štanijelski grad ? Stolp na prvi sliki je na vrhu poškodovan zaradi udara strele. Lep kraj, sem upala da bo Ferarijev vrt tudi odprt pa nisem imela sreče. Roger G. Jagger, Grut, dlicen in 3 others 6
Popularna objava Roger G. Jagger Objavljeno Maj 9, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 9, 2020 Grut, skalar36, cisco in 18 others 21
Popularna objava Snečer Objavljeno Maj 9, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 9, 2020 Danes krajši izlet na morje in v gore Najbolj me je skrbelo za Mitasko, ker baje novejši DOT pol manj zdrži. K sreči po 700km še vedno kot nova... (sem imel srečo s serijo). Akito, mladench, MARE 65 in 22 others 24 1
Popularna objava MARE 65 Objavljeno Maj 9, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 9, 2020 (popravljeno) Dopoldne menjal gume na avtu...končno. Ura cca. 14.30 pa mi pravi moja draga a ne greš na motor, ja pejd lej kakšen dan je...sem bil kar mal začuden, da ni imela kako drugo idejo zato sem jo takoj ubogal in gasa. Do Ljubljane se porajajo ideje kam, čeprav sem že vedel, da bom pristal nekje ob morju, a jebi ga morje obožujem no in ostale lepote Slovenije tud. V glavnem na poti pomahal enim 35.000 motoristom upam, da vsem ...srečal kar nekaj "ta plavih" zased...hvala vsem za opozorila sem jih posredoval naprej. V Kozini tankam, kupim en Pepsi in direkt v Izolo na zidek ob morju. Spijem Pepsi, skadim dva čika in nazaj proti domu. Postanek še pri Vikiju za kofe na brzino, kar nekaj folka tam, potem pa na vrhu Črnega kala, WHAT , a sem kaj pil...danes ne...včeraj tudi ne...tam kjer včasih stojijo ta plavi, malo naprej se je ob cesti potikal divji pujsek cca. 70 kg , škoda, da nisem imel kamero. Ga je opazil morda še kdo, da se malo potolažim, da še nimam prividov. Naslednji postanek ride še za en čik, potem pa domov. Užival ko uni pujsek na Kalu... Popravljeno Maj 9, 2020. Popravil MARE 65 Luka66, skofk, a79 in 17 others 19 1
Popularna objava CINDAPP Objavljeno Maj 9, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 9, 2020 Odločitev je bila za Logarsko dolino.. igra barv vmes pa še... je blo kr dober MARE 65, HyperJack, motozajebant in 18 others 21
Popularna objava motozajebant Objavljeno Maj 9, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 9, 2020 No, dans je bil dan za morje. Vstanem zame zelo zgodaj... 7.15, žena že prej, sam mene ni lahko zbudit 7.40 že kava v lokalčku, usput me srečata dva soseda in oba začudena, JA KAJ PA TI TOLK ZGODAJ POKONCI?? pust me, kavo rabim! Po kavi še kakanje, lulanje, štimanje pričeske in ostale pi*darije v kopalnici (hecam se, pričeske nisem štimal, sem čelav )... vmes klikne @Snečer ,sem v lukovici napiše... ok, dobiva se na Barju... ob ene 9.30 štart proti mojemu nesrečnemu mestu...ja...PIRAN Laganini sportski, srečamo malo morje motoristov, OMW Postojna dotočim in gremo dalje, brez kave. Sami divjaki so bli tam, ni to za naju s Snecerjem V Dekanih me Snecer posnema izpred parih let... direeekt naravnost namesto desno proti Kopru... oleeee, še en motozajebant ? no, on je to naredil namerno in šel svojo pot, midva pa proti izgubljenemu mestu V Piranu pa standard, kava na punti, šetnja do Fiese, čevapi pri kolegu in spet na eno ledeno kavo na punto.... vmes še malo pomočim noge v morje... kaj si nor! Ledenik! Od kolega tamala, pa neumorno čofota v vodi ? Okol 18.30 štart nazaj. Isto kot za doli. Samo nimam več časa tipkat, moram nekaj za službo narest in spavanje... jutri Štajerska ? Prijetnih 320 km. Ps. Če vas že ravno zanima, ja, grdoba od MB tablice je še gor Akito, Grut, mt97 in 23 others 26
Popularna objava skofk Objavljeno Maj 9, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 9, 2020 (popravljeno) Danes pa na svež zrak v snežniške gozdove ? Popravljeno Maj 9, 2020. Popravil skofk mt97, motozajebant, ligenjček in 16 others 19
Darko3g Objavljeno Maj 9, 2020 Opozori Objavljeno Maj 9, 2020 Včeraj peljal svojo drago v Rogaško, danes pa v Ljubljano na servis in po nakupih (ne motorističnih). Se pravi vse na pol službeno. Do Ljubljane klasika po magistralki nazaj pa naprej proti Litiji in Trbovlju. V Litiji zgrešil odcep in šel po ozki cesti v Savo in potem čez star lesen most čez Savo na pravo stran. Potem pa Hrastnik, Laško Celje, pa proti Zagrebu in v Šentvidu pri Grobelnem v Ponikvo, Loče in čez Vrhole nazaj v MB. Dobil sem vtis, da noben motor ni ostal v garaži (razen tam, kjer jih je več). Nekatere ceste na sveže speskane (menda se pripravlja nov pravilnik o bankinah), o imenih krajev pa skoraj ne bi. Razmišljal sem ali so tisti ki živijo v kraju Konj "v Konju" ali "na Konju". Sicer pa užival. MARE 65, Grut, RobiRoberto in 4 others 7
Popularna objava Tex Objavljeno Maj 9, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 9, 2020 Naj samo dodam, kar se Logarske tiče .. trenutno je brez vstopnine, ni legalno kar so pobirali .. verjetno bodo pravno uredili zadeve, ampak trenutno nikjer nobenega mežnarja tako da samo črta .. Erik99, ALEŠ M, skalar36 in 17 others 19 1
Popularna objava ChuckNorris Objavljeno Maj 9, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 9, 2020 Sicer že par prejšnjih dni probujem nove čelade in se furam okrog štacun. No nastavim budilko ob 6.30 da u miru popijem kavo in pičim v Ljubljano da bom ob normalni uri nazaj. Ne rata!!!! Spim do 9.00... Mrš... Treba se bo zganit, če hočem še kaj koristnega od tega dneva... Zakurblam avto, pičim u Ljublajno... Po različnih prejšnjih testih(AGV, Shoei, Schubert, HJC...) najbolje na glavo pade Shoei NXR... Odkartam denarce in pičim domov... No pa imam novo pokrovko za pisker... Treba jo je sprobat... No celo pot je je bila prisotna misel... Zakaj hudiča nisem kupil takšne čelade že prej??? Da... Zelo mi je všeč.? skalar36, Ella, mladench in 11 others 14
Vito23 Objavljeno Maj 10, 2020 Opozori Objavljeno Maj 10, 2020 (popravljeno) pred 9 urami, Tex pravi: Naj samo dodam, kar se Logarske tiče .. trenutno je brez vstopnine, ni legalno kar so pobirali .. verjetno bodo pravno uredili zadeve, ampak trenutno nikjer nobenega mežnarja tako da samo črta .. Včeraj sem se peljal mimo pa je stal tam men meznar. Ne vem pa, če je za plačat. Popravljeno Maj 10, 2020. Popravil Vito23
Whiskey Objavljeno Maj 10, 2020 Opozori Objavljeno Maj 10, 2020 En debil se je z neregistriranim cross-om spravil na kolesarja. Bila je podana prijava. Doma se lahko veseli obiska Policije. DAMI34, Akito, ligenjček in 1 other 1 2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se