Dry Objavljeno November 25, 2005 Opozori Objavljeno November 25, 2005 Iščem standardno 12 v vtičnico za na motorno kolo. Tole sem našel v Conradu: Mi je sicer všeč, deluje robustno in ima pokročekv, moti pa me, da ni popolnoma zaprta (voda, umazanija, itd.). Imajo tudi tale model: Brez pokrovčka, zelo nežna plastika, za uporabo v notranjosti avtomobila pač. Morda kdo ve, kje (po možnosti v SLO) bi se dalo dobit kaj bolj primernega? Hvala za pomoč in odgovore. :)
MaraudeR Objavljeno November 25, 2005 Opozori Objavljeno November 25, 2005 za vtičnico BSK12 imaš tudi gumi pokrovček:
Leteči Objavljeno November 25, 2005 Opozori Objavljeno November 25, 2005 Poglej malo v JUST in HTE, mislim da sem dal lani zanjo okoli 300 SIT, v Conradu je verjetno cena 4 kratna
MARE 65 Objavljeno November 25, 2005 Opozori Objavljeno November 25, 2005 Mogoče bi si lahko pomagal z izolacijo,ki se skrči, če jo pogreješ, tako uporabljajo električarji za "štukanje" kablov.
Sanda7 Objavljeno November 26, 2005 Opozori Objavljeno November 26, 2005 v vsaki avto trgovini jo dobiš .)
Dry Objavljeno November 27, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 27, 2005 Hvala vsem za odgvore in nasvete. :) Tole sicer ni čisto res ;) : v vsaki avto trgovini jo dobiš .) Vtikačev imajo kolikor češ, vtičnic pa ne, baje, da v bistvu nihče niti ne povprašuje po njih. Sem pa vseeno šel do Conrada, si ogledal stvari v živo. Mi je pa prodajalec razložil, da je edini (!) model, ki je primeren za montažo zunaj tale: Cena: 4.790,- Sit :angry2: Sicer grd na pogled, je pa res, da je popolnoma vodotesen. Bom še malo razmislil. Še dobro, da je zima. :blush:
simonsi Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 Pa da ne boš na varovalko pri + kablu pozabil.
kp-kp Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 Poglej malo po navtičnih trgovinah. .)
PERO58 Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 Poglej malo po navtičnih trgovinah. .) Sem jo kupil v Louis-u= 10e
eMBe Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 Sem jo kupil v Louis-u= 10e jaz pa tanovo FJR :P k ma že vtično original :yea1:
Špilferderber Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 originalno vgrajena, 27€ <_< bajkr88 1
matjazek Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 originalno vgrajena, 27€ <_< Mater maš spucan motor :OK: Drugač pa glihkar razmišljam, da bi tole originalno BMW zamenjal za navadno 12V, da mi ni treba vedno vlačit vmesnika s seboj...samo še nisem našel ene pametne variante :(
Dry Objavljeno April 26, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 26, 2006 originalno vgrajena, 27€ <_< Tam spodaj? :blink: Še dobro, da ni na auspuh pršraufana... :P
Špilferderber Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 Mater maš spucan motor :OK: Drugač pa glihkar razmišljam, da bi tole originalno BMW zamenjal za navadno 12V, da mi ni treba vedno vlačit vmesnika s seboj...samo še nisem našel ene pametne variante :( vmesnik gre pod zic..
ICE_MAN Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 Naredu sam stroski cirka jurja. Material vtičnica, dvožilni kabel, 2 pozlačena čevljčka, podnožje varovalke, varovalka. Zraven pa rabiš še malo cina in spajkalnik.
Špilferderber Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 v zadnjem Louisovem katalogu imajo akcijo za vtičnico, 14,95€ http://www.louis.de?topic=artnr_gr&artnr_gr=10032919
Red Arrow Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Hm.... :hmm: ...to si bom pa zapomnu za naslednič ko grem tja, da nabavim... zanimiva zadevca... ma kdo? ve kolk kj požere akumulator pa to? :)
eMBe Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 v zadnjem Louisovem katalogu imajo akcijo za vtičnico, 14,95€ http://www.louis.de?topic=artnr_gr&artnr_gr=10032919 če gre slučajno kdo gor se priporočam seveda proti plačilu da mi eno prinese :)
TBoxer Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Hm.... :hmm: ...to si bom pa zapomnu za naslednič ko grem tja, da nabavim... zanimiva zadevca... ma kdo? ve kolk kj požere akumulator pa to? :) Kako misliš požere akumulator ??? Saj je le vtičnica, odvisno kaj boš obesil nanjo, v specifikacijah pa piše da prenese 5A (60W). lp Bremzer 1
MARJA Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Hm.... :hmm: ...to si bom pa zapomnu za naslednič ko grem tja, da nabavim... zanimiva zadevca... ma kdo? ve kolk kj požere akumulator pa to? :) Poraba sama vtičnica nima nič, dokler kaj not ne uštekaš. Jaz med potjo ki traja od 16 do 21 dni polnim mobitel, kamero, fotoaparat in pumpam turbomaksimus.
Guest Brumer Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Takle set se dobi v trgo avtu pa še drago ni .Moški šteker paše v vtičnico Yamaha- BMW original(mala), če pa daš gor rudeč plastični nastavek potem paše tudi v avto (velika vtičnica).Te vtičnice in vtikače dobite lahko tudi v raznih agro trgovinah namreč to se veliko uporablja pri traktorskih priključkih. :OK: Bremzer 1
lasagna Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 Tam spodaj? :blink: Še dobro, da ni na auspuh pršraufana... :P Saj res, kdo se bo po kolenih plazil, da si cigaret prižge.... :P
Red Arrow Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 Poraba sama vtičnica nima nič, dokler kaj not ne uštekaš. Jaz med potjo ki traja od 16 do 21 dni polnim mobitel, kamero, fotoaparat in pumpam turbomaksimus. No, takšen primer sem želel slišat oz. vidt... :) Ja, vem da sama nč ne porab... :D Zanimala me je nak praktična primerjava... :) Potem je to kr fajna zadevica... ;) bajkr88 1
Špilferderber Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 Saj res, kdo se bo po kolenih plazil, da si cigaret prižge.... :P nobeden.. iz žepa vzameš vžigalnik, pa je.. :devil: bajkr88 in trebor 2
bieffe Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 Rad bi montiral vtičnico 12 v na yamaho fzs 6, pa ne vem kje bi bilo najbolj primerno mesto. Mogoče ve kdo kam, oziroma jo je kdo že montiral? :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se