Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno

Malo vseeno  poglejte še okoli. Dobro so nas fokusirali v korono.

Bill Gates je popolnoma zapustil MS....prodal svoj delež. Sicer ga na srečo ne more skeširat, bo pa v prihajajočem obdobju to poskušal...verjetno. In bojda ni edini, od velikih, ki to počne...tudi v drugih korporacijah se naj bi dogajalo. 
Podgane zapuščajo ladjo ki tone ali samo preusmerjanje naložb?

Ne kaže prav donro se mi zdi....

• Všeč mi je 1
  • Hvala 2
Objavljeno
pred 3 urami, Snečer pravi:

podobnost je velik  objestneži

tudi tam se opozarja na objestno vožnjo pa so reakcije posmehovanje

povsem enako je bilo pri teh "smučarjih", se jih je opozarjalo, vedeli so kam gredo pa jebiveter :)

prvi so pa prinesli itak motoristi iz Maroka, model je celo posnel vlog in še hotel s tem zaslužiti

ne, niso vedeli kam gredo, ker so bili podatki hudo skopi oziroma je korona razsajala v mestih ne pa smučiščih. Bodi srečen, da nisi mel šanse se okužit.

Moj brat je šel smučat enako s celo familijo in po naravi ga hudo hudo skrbi za svoje zdravje in je velik pusi v tem primeru. In če bi karkoli nakazovalo na to da so kao "smučišča" leglo, ne bi šel ti 100% garantiram.

Sicer pa obsojat okužene je vsaj po mojem mnenju hudo hudo narobe. V treh tednih v Sloveniji vemo 3x, 4x več kot smo pred tremi tedni o koroni. Na preventivi delamo, hja max 7-14 dni.

Ma kurc na preventivi delamo resno en teden, prej smo pa samo malo pazili. Lažem, še vedno ne delamo resno, poglej šoping po trgovinah!!!

Če je že kdo zajebal je to država in pristojne inštitucije, ki bi lahko vse "smučarje" povabili na testiranje, preventivno ali obvezno. Ampak lahko je sedaj biti pameten.

In kaj je narobe s tem če je tipu dolgčas v karanteni, ter poskuša zaslužit? Naj, če mu uspe, jaz nisem njegov sledilec.

pred 3 urami, BIF pravi:

Bill Gates je popolnoma zapustil MS...

Čak mal Bill Gates je zapustil MotoSvet? Ma ko ga jebe :P

Objavljeno
pred 23 minutami, DAMI34 pravi:

Itak ni bil kaj prida motorist....

Objavljeno

na, še ta udarc. Tudi na motosvetu vlada panika, očitno se vsi na daleč izogibamo italijanskih motociklov  :P

342427617_Breznaslova.thumb.png.d582a19643c8c77854d52e3cc0e18c05.png

Objavljeno
pred 2 urami, DAMI34 pravi:

ne, niso vedeli kam gredo, ker so bili podatki hudo skopi oziroma je korona razsajala v mestih ne pa smučiščih. Bodi srečen, da nisi mel šanse se okužit.

Moj brat je šel smučat enako s celo familiji in po naravi ga hudo hudo skrbi za svoje zdravje in je velik pusi v tem primeru. In če bi karkoli nakazovalo na to da so kao "smučišča" leglo, ne bi šel ti 100% garantiram.

Sicer pa obsojat okužene je vsaj po mojem mnenju hudo hudo narobe. V treh tednih v Sloveniji vemo 3x, 4x več kot smo pred tremi tedni o koroni. Na preventivi delamo, hja max 7-14 dni.

Ma kurc na preventivi delamo resno en teden, prej smo pa samo malo pazili. Lažem, še vedno ne delamo resno, poglej šoping po trgovinah!!!

Če je že kdo zajebal je to država in pristojne inštitucije, ki bi lahko vse "smučarje" povabili na testiranje, preventivno ali obvezno. Ampak lahko je sedaj biti pameten.

In kaj je narobe s tem če je tipu dolgčas v karanteni, ter poskuša zaslužit? Naj, če mu uspe, jaz nisem njegov sledilec.

tvoj brat je šel teden prej kot vzhod

Objavljeno
2 hours ago, DAMI34 said:

veš to o smučarjih, mi je zelo podobno naslednjemu stavku:

vsi motoristi so nevarni sebi in drugim, ter divjaki. :P

Sej Snecer ze skoz to trdi. Samo eden ni...

• Haha 2
Objavljeno
pred 10 minutami, jvalant pravi:

Morda pa kdo naredi kakšno video raziskavo na zanimivem odseku...

Kaj misliš, kakšen bo rezultat?

Objavljeno
pred 2 urami, BIF pravi:

Bill Gates je popolnoma zapustil MS....prodal svoj delež. Sicer ga na srečo ne more skeširat, bo pa v prihajajočem obdobju to poskušal...verjetno. In bojda ni edini, od velikih, ki to počne...tudi v drugih korporacijah se naj bi dogajalo. 
Podgane zapuščajo ladjo ki tone ali samo preusmerjanje naložb?

Ne kaže prav donro se mi zdi....

Gates že leta ni več operativno vpleten v vodenje MS. Verjetno je ocenil da je čas, da se v celoti posveti filantropiji, s katero se ukvarja tudi že leta. Davnega 2015 sem v Seattlu občudoval sedež Bill and Melinda Gates Foundation (na žalost samo od zunaj). Impresivna bajta, ki si je marsikaka državna ustanova ne more privoščiti. Ta zgodba ima dolgo brado.

In še nekaj - take spremembe lastniške strukture se vedno dogajajo počasi in načrtovano. Lih zato da se ne sesuje (borzne) vrednosti firme... Za katero vemo da je še najbolj odvisna bolj od iracionalnih kot racionalnih dejavnikov. Tale novica s korono nima zveze. Razen te da je Gates v enem govoru leta 2015 opozoril da svet nikakor ni pripravljen na pandemijo česarkoli. Tip je brihten in je seveda imel prav.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Objavljeno

Za OBRAMBO pred virusum smo dobili nov krizni štab in logično je,da ga vodi obramboslovec,namestnik pa je diplomat FBI akademije

Objavljeno
pred 55 minutami, Snečer pravi:

tvoj brat je šel teden prej kot vzhod

kot so bile počitnice, zgolj slučaj

pred 44 minutami, jvalant pravi:

tut tistemu včasih, uide :P ampak zgolj v vzgojnoizobraževalne namene :D

Objavljeno

23.02. so npr. odpovedali karneval v benetkah

počitnice so se začele 24.02. pri nas na vzhodu

ampak...

potem se je pa dejansko zgodil ples v maskah :) 

Objavljeno

Metliški smučar...

Citiraj

V domu starejših v Metliki okuženih sedem stanovalcev in pet zaposlenih

Objavljeno

Nekam dolgo že niso dali ven podatka koliko jih je v tem trenutku uradno okuženih. Samo v Šmarju pri Jelšah jih imajo preko 50. So pa Kitajci razvili hitri test, s katerim se da v 15tih minutah ugotoviti ali si okužen ali ne. 

Objavljeno
pred 3 minutami, J.a.m.e.s pravi:

Nekam dolgo že niso dali ven podatka koliko jih je v tem trenutku uradno okuženih. Samo v Šmarju pri Jelšah jih imajo preko 50. So pa Kitajci razvili hitri test, s katerim se da v 15tih minutah ugotoviti ali si okužen ali ne. 

če pa je vikend, alo, in so na smučanju :) 

• Haha 3
Objavljeno

Ti maš kak fetiš na smučarje? :D 

Objavljeno
pred 27 minutami, Snečer pravi:

23.02. so npr. odpovedali karneval v benetkah

počitnice so se začele 24.02. pri nas na vzhodu

ampak...

potem se je pa dejansko zgodil ples v maskah :) 

v Benetkah ni smučišč :P

ps. naslednje leto bodo karte baje full ugodno

pred 1 minuto, J.a.m.e.s pravi:

naši štejejo, pa sestankujejo, ampak se zarad mask slabo razumejo, pa pol ponavljajo štetje :P

0610d732553a040f834a.jpeg.4b7cd43d33ab953821505f4bd5c794f2.jpeg

Objavljeno
Pravkar, DAMI34 pravi:

v Benetkah ni smučišč :P

ps. naslednje leto bodo karte baje full ugodno

se bojim, da so tako nekateri tudi razmišljali...

Objavljeno
Pravkar, J.a.m.e.s pravi:

Ti maš kak fetiš na smučarje? :D 

samo v zadnjem času :P

Pravkar, Snečer pravi:

se bojim, da so tako nekateri tudi razmišljali...

veš to je isto kot se bati Taljana iz Gorizie, kjer majo 1 al 2 primera in it v šoping po Ljubljani kjer imajo 30 al 2x toliko okuženih, nisem pogledal tabelce.

Objavljeno
pred 11 minutami, J.a.m.e.s pravi:

Okuženih naj bi bilo 181, V Šmarju pri Jelšah več kot 130 testov. Ste bili na letu Turkish Airlines 1061? Na krovu je bila tudi okužena oseba.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/zasedal-bo-krizni-stab-pricakovati-je-nove-ukrepe-v-boju-proti-koronavirusu.html

• Všeč mi je 1
  • Hvala 1
Objavljeno (popravljeno)

Raji govorijo da je uporaba mask v vsakdanjem življenju nesmiselna. Kaj nam sporočajo s to fotografijo? Da jim ne verjamem nič. 

pred 10 minutami, DAMI34 pravi:

0610d732553a040f834a.jpeg.4b7cd43d33ab953821505f4bd5c794f2.jpeg

Popravljeno . Popravil J.a.m.e.s
Objavljeno
pred 2 minutami, J.a.m.e.s pravi:

Raji govorijo da je uporaba mask v vsakdanjem življenju nesmiselna. Kaj nam sporočajo s to fotografijo? Da jim ne verjamem nič. 

kako so se pa bedaki pogovarjali? :)

Objavljeno

V bistvu z nošenjem maske ti nekoliko preprečuješ da bi druge okuževal. Četudi imaš masko in nekdo kihne v tebe ali blizu obstaja možnost da te okuži. Da ne govorim o prijemanju okuženih predmetov.

pred 6 minutami, Snečer pravi:

točno to so jih vprašali, baje bil pogovor naslednji:

1. govorec

Fafosn damc foso so fooo

2. govorec

Ho? Ho, aha sonofo govoro

3. govorec

A loh damo maske dol? :P

Objavljeno
pred 10 minutami, Snečer pravi:

Sej imajo laptope pred sabo. Sicer enim tam ni jasno, kako te škatle funkcionirajo. Ampak...dokler na ekranu vsaj nekaj piše...ni panike.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!