Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno
pred 34 minutami, vandrovec pravi:

Kdo bi razumel, menda razmišljajo o telefonskih aplikacijah za sledenje in izogibanje okuženih, po drugi strani pa pravijo, da bi bilo dobro, da se postopoma prekuži okrog 60% prebivalstva, dokler ne bo cepiva. Se mi zdi, da gre vse v smeri popolnega nadzora nad prebivalstvom. Že tako mi Google Maps Timeline pošilja natančne podatke o gibanju, verjetno želijo ugotoviti še s katerimi ljudmi se družim, kako, koliko časa...?

Izklopis gsm..uporabiš amo v nujnem primeru..

Objavljeno
pred 3 minutami, thumper pravi:

Izklopis gsm..uporabiš amo v nujnem primeru..

Prav z izklopljenim telefonom ne vem, ker imam stalno vklopljenega, podatki pa niso nujni, ker zabeleži vse trgovine, oštarije, kjer se ustavljam, celo posamezne hiše, tudi ve, kako prevozim posamezne odseke, za avtom, z motorjem, peš...

Objavljeno

Izklopiš lokacijo na telefonu, pa je

Objavljeno (popravljeno)
pred 9 minutami, MARJA pravi:

Izklopiš lokacijo na telefonu, pa je

Ne drži, ker imam večinoma izklopljeno...tudi podatke redko vklopim 

Gre kar preko gsm signala, ker sem posredoval tel. št. za gmail.

Popravljeno . Popravil vandrovec
Objavljeno

A nas mora bit strah? :)

So pa lustn sprostil ukrepe gibanja. ? Zmer bolj mam obcutek, da tocn vejo kolk casa bojo trajal pritiski, pardon, ukrepi in so tole sam mal peska v oci vrgli, ker je folk pritisnil na portalih. 

Objavljeno

Turn Location History on or off

You can turn off Location History for your account at any time. If you use a work or school account, your administrator needs to make this setting available for you. If they do, you'll be able to use Location History as any other user.

1. Go to the "Location History" section of your Google Account.
  2. Choose whether your account or your devices can report Location History to Google.
    • Your account and all devices: At the top, turn Location History on or off.
    • Only a certain device: Under "This device" or "Devices on this account," turn the device on or off.
Objavljeno
pred 13 urami, ukica pravi:

Z novim odlokom se začasna prepoved izvajanja tehničnih pregledov podaljšuje do 17. maja, veljavnost prometnih dovoljenj pa do 17. junija.

in to pomeni, da ker je potekla registracija motorja novembra nemorem registrirati VSAJ do 17. maja? 
A ns majo te supki za norce?

očitno ja, AMZS je rekel da so pripravljeni, da ni problema delat. Avto pustiš pred vrati, pa vse naredijo, samo  ne vem kera mafija ma prste vmes, da se namensko zavlačuje. A vsi hodimo po trgovinah, kupovat, sadike, po pumpah na čike...ah brezveze, ko sem danes Kacota poslušal na Radio1 sem skoraj bruhal. Da ne omenjam policajčka, tist je ne Kekec, Kaštron, po primorsko :P

Objavljeno
pred 9 minutami, vandrovec pravi:

Gre kar preko gsm signala, ker sem posredoval tel. št. za gmail.

Kjerkoli se priklopiš na wifi te najde. Trgovina,bencinska,gostilna itd. Potem pa podatki. Po telefonski ne more google seveda.

Objavljeno
pred 4 urami, Tedybear pravi:

Tole gre v totalen kaos. Moj sosed dela na tehničnih (Jesenice). 

Ko je izvedel za podaljšanje odloka še za en mesec, je pokomentiral.....da v dveh mesecih ne bodo sposobni opravit vseh pregledov za vozila, registrirana od 1.1. do 30.4, pa če vsi delajo 12 ur na dan, 6 dni v tednu.

Upam da bo DM (Murkote) srečala pamet, pa bodo naslednji tedn odprli tehnične, hkrati pa bo čas do 16.5. podaljšat. To bi bila logika, da ne bo gneč. Ampak logika in ablast, sta pa večkrat skregana.

• Haha 2
Objavljeno
pred 8 minutami, DAMI34 pravi:

Upam da bo DM (Murkote) srečala pamet, pa bodo naslednji tedn odprli tehnične, hkrati pa bo čas do 16.5. podaljšat. To bi bila logika, da ne bo gneč. Ampak logika in ablast, sta pa večkrat skregana.

Nihče se ne vpraša kaj pa tisti, ko hodijo delat prek meje in jih tuj policaj ustavi, al pa bože nedaj, da je udeležen v prometno. 

Objavljeno
pred 6 minutami, Ris pravi:

Nihče se ne vpraša kaj pa tisti, ko hodijo delat prek meje in jih tuj policaj ustavi, al pa bože nedaj, da je udeležen v prometno. 

načeloma se sploh ne sekirajo (tujce mislim), zavarovanje pokažeš. Mi mamo 2 kombija oba že pretekla.

Zavarovanje oz zeleno karto pa moraš imet, čeprav kao država jamči podaljšanje, ampak mi smo dokumente naredili.

Jutri grem na servis z motorjem v lj. Mam pol qurac te države. Če ne naredim servisa, mi ne velja garancija, moped pa rabim da hodim v službo (5km v eno smer) Če me bodo zezali, se bom pritožil na kazen. Grem pa direkt po AC

Objavljeno
pred 4 minutami, DAMI34 pravi:

načeloma se sploh ne sekirajo (tujce mislim), zavarovanje pokažeš. Mi mamo 2 kombija oba že pretekla.

Zavarovanje oz zeleno karto pa moraš imet, čeprav kao država jamči podaljšanje, ampak mi smo dokumente naredili.

Jutri grem na servis z motorjem v lj. Mam pol qurac te države. Če ne naredim servisa, mi ne velja garancija, moped pa rabim da hodim v službo (5km v eno smer) Če me bodo zezali, se bom pritožil na kazen. Grem pa direkt po AC

to maš prvi servis na 1000km? s tastarim si letos kaj vozil al sam s tanovim? 

Objavljeno
pred 1 minuto, motozajebant pravi:

to maš prvi servis na 1000km? s tastarim si letos kaj vozil al sam s tanovim? 

stari malo vozil, novi 900km u karanteni. Pa bi sam menjal olje in filtre ampak zdej je vse online, mora moped priklopit, da mi drugega ne preostane.

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

stari malo vozil, novi 900km u karanteni. Pa bi sam menjal olje in filtre ampak zdej je vse online, mora moped priklopit, da mi drugega ne preostane.

kje si pol 3jurje naklepal mater vola :) 

Objavljeno
pred 4 minutami, motozajebant pravi:

kje si pol 3jurje naklepal mater vola :) 

aja, z GTjem (januar februar), sem mislil, da sprašuješ za čas korone. Smo namreč v tej temi :P

In 3 jurje je prec. 1 jadranka cca 700-750km odvisno kam bluziš (bil doli 2.januar), še 3x do Vikija pa mal po krasu sta 2 jurja, dodaj še SXa in si tam.

Kaj kolesarjenje kot šport je bilo sedaj prepovedano tudi v lastni občini? Ker tok blebetajo o sproščanju nekaterih športnih dejavnosti: kolesarjenja, pa golfa in tenisa?

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

aja, z GTjem (januar februar), sem mislil, da sprašuješ za čas korone. Smo namreč v tej temi :P

In 3 jurje je prec. 1 jadranka cca 700-750km odvisno kam bluziš (bil doli 2.januar), še 3x do Vikija pa mal po krasu sta 2 jurja, dodaj še SXa in si tam.

no to pa ja :) 

Objavljeno

Čisto resno vprašanje, torej kakšne so trenutne možnosti oziroma zahteve za prečkat mejo iz Slo v hr? 

Objavljeno
pred 16 minutami, smasher pravi:

Čisto resno vprašanje, torej kakšne so trenutne možnosti oziroma zahteve za prečkat mejo iz Slo v hr? 

Znanesc gre jutri na HRV. 2 tedna bo moral biti v karanteni, menda domači. 

Objavljeno
pred 16 minutami, smasher pravi:

...če niti iz občine ne moreš, tvoja občina meji na Hrvaško?

Objavljeno
pred 4 urami, Tedybear pravi:

Mal Slovenceljske folklore, pa mal korone....pa dobiš:

Na naših cestah vlada pravi teksas, bi lahko komentirali sporočila mariborske policijske uprave. Danes so v Dvorjanah ustavili voznika roverja z dvema različnima registrskima tablicama. Nobena ni pripadala vozilu, ki je bilo neregistrirano in nezavarovano, za nameček pa se je izkazalo še, da voznik nima vozniškega dovoljenja. V Miklavžu na Dravskem polju so obravnavali voznika mercedesa, domačina. Izkazalo se je, da mu je bila že predlani izrečena sankcija prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja in da ima tudi ta na avtu tuji registrski tablici. Samo nekaj ur zatem so prav tako v Miklavžu ustavili voznika, ki bi moral zaradi zdravstvenih razlogov že pred časom opraviti kontrolni pregled, pa ga ni. Pri hotelu Areh na Pohorju so naleteli na neregistriranega subaruja brez registrskih tablic. Možakar sploh ne bi smel voziti, saj mu je bilo vozniško dovoljenje začasno odvzeto. Na Ptujski cesti v Mariboru pa so ustavili mopedista – izkazalo se je, da je mladoleten in seveda brez izpita. mfr

vir. Dnevnik 15.4.2020

Sam to se dogaja tudi v času brez Korone in se bo še naprej B)

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Ja sem v občini Piran, ki meji na hrvaško (sicer tega ne priznavamo in trdimo da je Istra naša, ampak jebiga je meja vmes) 

@motozajebant, javi kaj mu kaj rečejo v Hr, ker tudi tam je potem prepoved vožnje med občinami, kako tam potem prečkaš občinske meje.

(itak pa bojo jebali ker ima avto MB tablice ?

Objavljeno
Pravkar, smasher pravi:

Ja sem v občini Piran, ki meji na hrvaško (sicer tega ne priznavamo in trdimo da je Istra naša, ampak jebiga je meja vmes) 

@motozajebant, javi kaj mu kaj rečejo v Hr, ker tudi tam je potem prepoved vožnje med občinami, kako tam potem prečkaš občinske meje.

(itak pa bojo jebali ker ima avto MB tablice ?

bom javil, kako bo oz kaj mu bojo rekli.... 

Objavljeno

Ashampoo_Snap_2020_04.15_18h53m19s_001_.png.9774502779875e604494456373ef851b.png

...če bi bile take občine bi bilo že malo bolj znosno...

Objavljeno
pred 38 minutami, motozajebant pravi:

Znanesc gre jutri na HRV. 2 tedna bo moral biti v karanteni, menda domači. 

cca 1 mesec nazaj je Hrvat nakladal pri nas (v Italiji) in isto, 14dni domače karantene.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!