Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

cca 1 mesec nazaj je Hrvat nakladal pri nas (v Italiji) in isto, 14dni domače karantene.

takrat mislim da še ni bilo tolk rigorozno, kot je sedaj.... 

Objavljeno
pred 5 minutami, DAMI34 pravi:

cca 1 mesec nazaj je Hrvat nakladal pri nas (v Italiji) in isto, 14dni domače karantene.

Potem imajo strožje kot pri nas?  Brat razvaža cele tedne po Italiji, za vikende pride domov povsem normalno...?

Objavljeno
pred 7 minutami, vandrovec pravi:

Potem imajo strožje kot pri nas?  Brat razvaža cele tedne po Italiji, za vikende pride domov povsem normalno...?

http://www.kigo.hr/hrvatska-se-otvara-01-lipnja-i-tada-se-sve-vraca-u-normalu/?fbclid=IwAR0ejn0CzHrVKYLX7pRZqmaa0_iE0B0wlAjJoSBNzAfFDjhVQ8AmSOl_WpA

ne znam koji je 1 lipanj, ma najbrž ni december :P

ps. hrvati so paranoiki, če bi tvoj brat peljal v CRO in bi vedeli, da je bil v Italiji bi zihr bil v karanteni, Tranzit sicer gre normalno čez kar vem.

Sicer pa poglejmo realno: s cele EU laufajo tovornjaki, da napolnijo supermarkete in to po celi EU in izven. Kaj ravno veliko šoferjev ne oboleva.

Gre se za ene "usrane" ukrepe Hrvatov. Tako kot so namerno delali gnečo na meji, da so kamionarji bili 3 dni v kabini in čakali. To ni nobena varnost niti rešitev problema, ampak tipičen njihov način dela.

Tako kot zgoraj piše, bo po mojem biznis s turizmom prevladal.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 11 minutami, vandrovec pravi:

Tudi moj brat (tovorni promet) brez karantene in je tedensko večkrat v Ita.

Objavljeno
pred 16 minutami, DAMI34 pravi:

Gre se za ene "usrane" ukrepe Hrvatov. Tako kot so namerno delali gnečo na meji, da so kamionarji bili 3 dni v kabini in čakali. To ni nobena varnost niti rešitev problema, ampak tipičen njihov način dela.

da malo zaidem iz teme... verjetno je res usran ukrep hrvatov... a mislim da bi se slovenci lahko od njih veliko naučili! 

Ti hrvati imajo hrbtenico, ljubezen do domovine, jajca....  kaj pa mi? Kar evropa reče, to mi delamo... zato pa se še danes jebemo s Piranskim zalivom, pa čeprav vemo da je naš (no, pol je tudi moj dokler ga hrvati smatrajo pod svojega :lol1:).... Za hlapca rojeni, ......  na žalost, kruta realnost! 

Objavljeno
Pravkar, motozajebant pravi:

da malo zaidem iz teme... verjetno je res usran ukrep hrvatov... a mislim da bi se slovenci lahko od njih veliko naučili! 

Ti hrvati imajo hrbtenico, ljubezen do domovine, jajca....  kaj pa mi? Kar evropa reče, to mi delamo... zato pa se še danes jebemo s Piranskim zalivom, pa čeprav vemo da je naš (no, pol je tudi moj dokler ga hrvati smatrajo pod svojega :lol1:).... Za hlapca rojeni, ......  na žalost, kruta realnost! 

to je za drugo temo. Tudi o tem smo govorili, če si pod 4imi gospodarji živel ne moreš imeti ne zavesti, ne zgodovine (ker jo vsakih 50 let brišeš) itd..

Ampak vseen, od njih se ne mislim učit, kot globalno seveda, so malce "podmukli". S figo v žepu običajno. Govorim za globalno gledano, torej posploševanje. In zame je v EU nahujša pizdarija, ki jo lahko narediš fukanje folka na mejah. To oni zelo radi počno. 

V privi vrsti zakaj sem volil za EU, zaradi prostega prehoda blaga,ljudi in dela. Ne pa za še bolj zaprte meje. Tudi v primeru Korone se vidi samo "birokratska" vrednost Bruslja in EU...žalostno seveda. Niti skupne strategije, kako, kje zakaj, in kdo lahko prehaja meje ob tej recimo krizi. Ampak kar vsak nekaj čara po svoje.

Objavljeno
pred 5 minutami, DAMI34 pravi:

to je za drugo temo. Tudi o tem smo govorili, če si pod 4imi gospodarji živel ne moreš imeti ne zavesti, ne zgodovine (ker jo vsakih 50 let brišeš) itd..

Ampak vseen, od njih se ne mislim učit, kot globalno seveda, so malce "podmukli". S figo v žepu običajno. Govorim za globalno gledano, torej posploševanje. In zame je v EU nahujša pizdarija, ki jo lahko narediš fukanje folka na mejah. To oni zelo radi počno. 

V privi vrsti zakaj sem volil za EU, zaradi prostega prehoda blaga,ljudi in dela. Ne pa za še bolj zaprte meje. Tudi v primeru Korone se vidi samo "birokratska" vrednost Bruslja in EU...žalostno seveda. Niti skupne strategije, kako, kje zakaj, in kdo lahko prehaja meje ob tej recimo krizi. Ampak kar vsak nekaj čara po svoje.

podmukli smo i mi slovenci. Samo poglej, kako je pri zemlji. Mamo bi prodali za m2 zemlje, žalost! 

kje pa niso fukali naroda na meji, dokler so te obstajale? 

Tudi oni so živeli pod večimi gospodarji in ne samo pod enim. A še vedno so hudičevo pripradni svoji domovini in to me vedno fascinira. POsnetek ki ga je @Snečer zadnjič postal od unega splitskega mad maxa... ste videli kaj ima v garaži? ŠAHOVNICO. V garaži, ne v dnevni sobi. Kaj pa mi? Plakate SDSa z ruskimi gasilci :lol1:

Kar se teh stvari tiče, smo daleč za njimi, ponekod pa dobro prednjačimo. 

• Hvala 2
Objavljeno
pred 24 minutami, Kmet2 pravi:

Tudi moj brat (tovorni promet) brez karantene in je tedensko večkrat v Ita.

Samo ta kaliber je zaposlen v tem deli Italije, kjer je bilo najhuje, doma ima skoraj 30 let mlajšo Filipinko, drugo ženo...njemu se jebe za virus in nihče ga nikjer ne kontrolira.

Objavljeno
2 hours ago, DAMI34 said:

Jutri grem na servis z motorjem v lj. Mam pol qurac te države. Če ne naredim servisa, mi ne velja garancija, moped pa rabim da hodim v službo (5km v eno smer) Če me bodo zezali, se bom pritožil na kazen. Grem pa direkt po AC

ne bi te smeli zezat... no vsaj ne glede prepovedi gibanja:)

nekdo je točno to vprašanje postavil Ministrstvu za notranje zadeve in dobil naslednji odgovor:

Edino prevozno sredstvo, ki ga imam, je moje motorno kolo znamke Suzuki. Uporabljam ga vsak dan za v službo. Problem se je pojavil, ker imam prvi redni servis. Zanima me, ali lahko zapustim svojo domačo občino, da peljem motor v drugo občino na pooblaščen servis, saj je od tega odvisna tudi garancija mojega motornega kolesa?

Gibanje, dostop in zadrževanje na javnem kraju je ob upoštevanju ohranjanja varne razdalje do drugih oseb za posameznike dovoljeno za dostop do avtomobilskih servisov. Če te zgornje storitve niso zagotovljene v občini prebivališča, je dostop dovoljen v drugo občino, vendar le do najbližje dostopne storitve po javni cesti ali javni poti.

spodaj še link do ostalih vprašanj in odgovorov, če slučajno koga zanima

Najpogostejša vprašanja in odgovori glede odloka o začasni splošni prepovedi gibanja in zbiranja ljudi na javnih mestih v Sloveniji

Objavljeno
pred 35 minutami, motozajebant pravi:

podmukli smo i mi slovenci. Samo poglej, kako je pri zemlji. Mamo bi prodali za m2 zemlje, žalost! 

Tudi oni so živeli pod večimi gospodarji in ne samo pod enim. A še vedno so hudičevo pripradni svoji domovini in to me vedno fascinira. POsnetek ki ga je @Snečer zadnjič postal od unega splitskega mad maxa... ste videli kaj ima v garaži? ŠAHOVNICO. V garaži, ne v dnevni sobi. Kaj pa mi? Plakate SDSa z ruskimi gasilci :lol1:

Adrian ima šahovnico od Hajduka :)

Te praviš, da moram dat v garažo neko zastavo od kawasakija :) 

Objavljeno
pred 50 minutami, motozajebant pravi:

To si preberi...pa dobro razmisli, če si jo pravzaprav želiš prebrat. Boš spoznal kdo so pravzaprav Hrvati.

Je pa knjigo skoraj težje dobit kot Mein Kampf....

422F986D-3134-448C-BAA3-3BF7FA3128DD.jpeg

• Haha 1
Objavljeno
pred 10 minutami, domina pravi:

spodaj še link do ostalih vprašanj in odgovorov, če slučajno koga zanima

Par izjem je ja trenutno, tudi sam sem si sprintal obrazec, ker imam nepremičnino v drugi občini...Vzorec_Izjava_covid.pdf

Objavljeno
Citiraj

Hojs odstop sprejel, policiji zaupa

"Odstop sem sprejel danes zjutraj, po tem, ko sem dobil zagotovilo, da ni šlo za nikakršne zasede, ki jih poznamo iz primera ministra Koprivnikarja," je dejal Hojs in dodal, da zaupa in verjame v delo policije in sicer ni verjel, da je do zasede prišlo, a moral si  je vzeti "12 ur za premislek."

Em, noro...

Objavljeno
pred 1 uro, vandrovec pravi:

Ashampoo_Snap_2020_04.15_18h53m19s_001_.png.9774502779875e604494456373ef851b.png

...če bi bile take občine bi bilo že malo bolj znosno...

Slovenija je ena velika občina. Samo v Dunaju živi več ljudi, kot v celi Sloveniji.:)

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred eno uro, Snečer pravi:

https://www.zurnal24.si/popotnik/cehi-zelijo-pocitniske-koridorje-do-hrvaske-345453

po moje jim lahko damo koridor Šentilj-Podlehnik po AC + obvezen nakup vinjete :) + še malo kontrola vozil, da še kaj kapne

ne več čeharije po stranskih cestah 

Čehi so zaprli mejo za 6 mesecev..naj bodo doma..

Ce bi radi oni na morje naj nam zrihtajo koridor do brna in prage.

Objavljeno
pred 29 minutami, Snečer pravi:

Adrian ima šahovnico od Hajduka :)

Te praviš, da moram dat v garažo neko zastavo od kawasakija :) 

Ti si daj od Olimpije :)

v enem izmed njegovih videov, sem šahovnico videl. No, pa saj jo majo tak vsi doma :)

pred 27 minutami, BIF pravi:

To si preberi...pa dobro razmisli, če si jo pravzaprav želiš prebrat. Boš spoznal kdo so pravzaprav Hrvati.

Je pa knjigo skoraj težje dobit kot Mein Kampf....

422F986D-3134-448C-BAA3-3BF7FA3128DD.jpeg

Ha ha ha... BIF, k da bi dal kontraverznemu Thompsonu za napisat knjigo o srbih in potem to vzameš za sveto :lol1:

Zmago Jelinčič predgovor... umiram no :lol1:

Objavljeno
pred eno uro, motozajebant pravi:

Mamo tut mi velik plakatov doma brez bojazni. In pripadnost SDSu včasih zgleda hudo fanatična. Met šahovnico v garaži, nič posebnega, Srbi majo tut marsikaj, pa so verjetno še bolj pripadni svoji državi, al pa Američani. Zastava, pištole, državna nepokorščina..ah brezveze, nepotrebno za tole temo. Pripadnost narodu bo pri nas nastala šele, ko se bomo nehali delit na bele, črne rdeče in ko bomo 1x dokončno pokopali 2 sv. vojno (ter njene žrtve med in po nji), in nič prej. In pripadnost domovini, se žal ne izkazuje s šahovnico ali zastavo v garaži ampak ljubeznijo do domovine. Kaj je ljubezen do domovine (tudi žrtvovanje zanjo) mi pa noben politik ne bo govoril, niti kako naj jo izkazujem. Jaz vem zase, kaj mi pomeni Slovenija in prav tako sem ponosen na njeno zgodovino, pa naj je bila kakršnakoli (da tudi kritičen, jo pa priznavam)

Nazaj h koroni in Hrvatom:

Trdim in to z gotovostjo: ko bo čas turizma, bo pri Hrvatih korona kar naenkrat izhlapela. :P(podmuklo bi jaz rekel)

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

Mamo tut mi velik plakatov doma brez bojazni. In pripadnost SDSu včasih zgleda hudo fanatična. Met šahovnico v garaži, nič posebnega, Srbi majo tut marsikaj, pa so verjetno še bolj pripadni svoji državi, al pa Američani. Zastava, pištole, državna nepokorščina..ah brezveze, nepotrebno za tole temo. Pripadnost narodu bo pri nas nastala šele, ko se bomo nehali delit na bele, črne rdeče in ko bomo 1x dokončno pokopali 2 sv. vojno (ter njene žrtve med in po nji), in nič prej. In pripadnost domovini, se žal ne izkazuje s šahovnico ali zastavo v garaži ampak ljubeznijo do domovine. Kaj je ljubezen do domovine (tudi žrtvovanje zanjo) mi pa noben politik ne bo govoril, niti kako naj jo izkazujem. Jaz vem zase, kaj mi pomeni Slovenija in prav tako sem ponosen na njeno zgodovino, pa naj je bila kakršnakoli (da tudi kritičen, jo pa priznavam)

Nazaj h koroni in Hrvatom:

Trdim in to z gotovostjo: ko bo čas turizma, bo pri Hrvatih korona kar naenkrat izhlapela. :P(podmuklo bi jaz rekel)

Ne sej jau nisem zdaj mislil samo na hrvate. Slucajno je bilo govora o njih. Mislim da so vsi juzni bratje veliko bolj pripadni domovini kot mi. 

Pa da se vrnem nazaj na korono. Hrvati podmukli, ker ko bo cas turizma, bojo odprli vrata. A v Slo mamo lih tko vse zaprt, prehod med občinami prepovedan, itd. Znači, da ti po bratsko rečem: svi smo mi ista govna. :)

Objavljeno
pred 37 minutami, Snečer pravi:

Em, noro...

točno 10min po tem ko je njok napihal, je Hojs vedu, sem prepričan. Ampak za nas rajo so vsi odgovori dobri.

Meni je smešno, kako se Predsednik in ostali sploh niso zavedali, kake fotke nabijajo na svoj profil na fb. Al so res loleki, al pa nas dobesedno imajo za norca in se jim jebe.

• Všeč mi je 3

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!