Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno
Pravkar, motozajebant pravi:

Ne sej jau nisem zdaj mislil samo na hrvate. Slucajno je bilo govora o njih. Mislim da so vsi juzni bratje veliko bolj pripadni domovini kot mi. 

Pa da se vrnem nazaj na korono. Hrvati podmukli, ker ko bo cas turizma, bojo odprli vrata. A v Slo mamo lih tko vse zaprt, prehod med občinami prepovedan, itd. Znači, da ti po bratsko rečem: svi smo mi ista govna. :)

Pa nismo:

1. v Italijo se prehaja normalno, torej Slovenci lahko gremo dol, seveda z utemeljenim razlogom. Ni kontrol na meji za dol ali pa je kdaj pa kdaj občasna.

2. Na Hrvaško mal težje greš službeno, do sedaj so kr z nekimi karantenami operirali

Govorim podmukli: ob izbruhu korone, ko še ni bilo nikjer nič sankcij, so Hrvatje kar obračali Italijanske avtomobile. Že to je bedarija, lahko je avto SLO targa pa not 3je lahi, en naš itd..obmejne cone so itak mešano prebivalstvo mešan folk, celo mešani zakoni itd..Zato ne vidim potrebe po nekem ločevanju po reg. tablici, še po nacionalnosti ne. Kvečjemu se lahko greš kako sito/mejna/občinska kontrola, na podlagi razdalje, od kje prihaja nekdo. Bolj smiselno in bolj varno z več učinka.

In ja podmukli je grd izraz, je pa odraz njihove politike, pa tudi nekaj problemov sem imel z njihovimi podjetji, ko govorijo eno, delajo drugo, niso plačevali...itd..z Bosno in Srbijo nisem nikoli imel teh problemov pri poslu.

3. Se strinjam, da južna brača vsaj navzven bolj kaže pripadnost "zastavi" ampak to je tudi vse. In da ne bo pomote, samo zastavi, ne pa voditeljem in politiki.

4. upam da se bo EU zbudila, pa dala neke pametne smernice, ne pa zapiranja meja.

5. Našegovno, Ups, Jelko je pa danes reku, če bomo pridni, pa če bomo mel lepe rezultate v redovalnici korone, bo pa tut dal kako nagrado. :P

Objavljeno
pred 31 minutami, motozajebant pravi:

Ha ha ha... BIF, k da bi dal kontraverznemu Thompsonu za napisat knjigo o srbih in potem to vzameš za sveto :lol1:

Zmago Jelinčič predgovor... umiram no :lol1:

Nimaš prav. Knjiga vsebuje dejstva zbrana v celoto. Je treba prebrat pa potem komentirat. Menda nisi mislil, da bodo Hrvati o sebi napisali resnico. 
Ma briga me. Lažje je vstran pogledat, pa it na fajn japonske lignje na Jadran...to je pač slovenska hlapčevska verzija resnice.

P.S.

Ne jemat tega osebno....govorim o širšem odnosu slovencev do hrvatov. Slovenci smo polni lastne identite samo po tiho zvečer pred prikolico, ko smo ziher, da gazda že spi.....

Objavljeno
pred 1 uro, DAMI34 pravi:

Pa nismo:

1. v Italijo se prehaja normalno, torej Slovenci lahko gremo dol, seveda z utemeljenim razlogom. Ni kontrol na meji za dol ali pa je kdaj pa kdaj občasna.

2. Na Hrvaško mal težje greš službeno, do sedaj so kr z nekimi karantenami operirali

Govorim podmukli: ob izbruhu korone, ko še ni bilo nikjer nič sankcij, so Hrvatje kar obračali Italijanske avtomobile. Že to je bedarija, lahko je avto SLO targa pa not 3je lahi, en naš itd..obmejne cone so itak mešano prebivalstvo mešan folk, celo mešani zakoni itd..Zato ne vidim potrebe po nekem ločevanju po reg. tablici, še po nacionalnosti ne. Kvečjemu se lahko greš kako sito/mejna/občinska kontrola, na podlagi razdalje, od kje prihaja nekdo. Bolj smiselno in bolj varno z več učinka.

In ja podmukli je grd izraz, je pa odraz njihove politike, pa tudi nekaj problemov sem imel z njihovimi podjetji, ko govorijo eno, delajo drugo, niso plačevali...itd..z Bosno in Srbijo nisem nikoli imel teh problemov pri poslu.

3. Se strinjam, da južna brača vsaj navzven bolj kaže pripadnost "zastavi" ampak to je tudi vse. In da ne bo pomote, samo zastavi, ne pa voditeljem in politiki.

4. upam da se bo EU zbudila, pa dala neke pametne smernice, ne pa zapiranja meja.

5. Našegovno, Ups, Jelko je pa danes reku, če bomo pridni, pa če bomo mel lepe rezultate v redovalnici korone, bo pa tut dal kako nagrado. :P

Vidim domoljublje slovencev, ko je bilo govora da bomo v Slo dopustoval prec panika pa jok in stok in na drevo. 

In ja, pripadnost zastavi. To imajo. Mi ne! Ne govorim za vse, a velika večina je nima. Jebeš politike, do njih noben nima pripadnosti....

Pa meja verjetno niso kar za brezveze zaprli, se nikoli do sedaj jih niso. Se jim ze sedaj pozna, da ni vikendašev. 

pred eno uro, BIF pravi:

Nimaš prav. Knjiga vsebuje dejstva zbrana v celoto. Je treba prebrat pa potem komentirat. Menda nisi mislil, da bodo Hrvati o sebi napisali resnico. 
Ma briga me. Lažje je vstran pogledat, pa it na fajn japonske lignje na Jadran...to je pač slovenska hlapčevska verzija resnice.

P.S.

Ne jemat tega osebno....govorim o širšem odnosu slovencev do hrvatov. Slovenci smo polni lastne identite samo po tiho zvečer pred prikolico, ko smo ziher, da gazda že spi.....

Bif, tukaj se strinjam, nisem prebral in sem mogoce cisto narobe razumel point tvojega zapisa. Morda pa jo kdaj preberem. 

S tvojim zapisom od ps dalje, se pa hudicevo strinjam! Samo, ko to poves na glas, si grd, takoj.... 

Ps. Jaz jem doma prave, pristne, Lošinjske lignje...še šahovnico majo gor :)

Objavljeno
pred 2 minutami, motozajebant pravi:

Vidim domoljublje slovencev, ko je bilo govora da bomo v Slo dopustoval prec panika pa jok in stok in na drevo. 

Verjetno bi lahko nabijala o domoljubju v nedogled. Tako, da bi bilo pametno končati, oziroma vsak ima svoj pogled.

Dopustovanje Doma- Ampak kdo si ti, da določaš in pogojuješ "domoljubje" s tem da boš ukazal naj se gnetem v Piranu al pa Portorožu al na Bledu? Torej domoljubi dopustujejo doma? Od kje podatek, da maš rad svojo državo, če samo doma dopustuješ? ps. rojen sem v bivši jugi, jaz sem povsod duma, ma kjer čem sem doma, pa bom še vedno imel rad Slovenijo, folk mal manj.

Omejevanje svobode gibanja je višek domoljubja ja....ma dej no.

Ti trdiš da nimamo pripadnosti zastavi, ker pač pripadnost meriš s trkanjem po prsih, metanjem po tleh in razbijanjem čaše ter glasnim petjem? A ni v Planici vsako leto en kup pripadnosti. :P tok je je, da naslednji dan glava boli.

Če so odloki o omejenem gibanju na občine, ne rabiš še meje zapirat. Lej, povej zakaj so medicince umaknil z meje? Ker ni bilo efekta...razen da sta se dva okužila na tečaju. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 9 minutami, motozajebant pravi:

In ja, pripadnost zastavi. To imajo. Mi ne! Ne govorim za vse, a velika večina je nima. Jebeš politike, do njih noben nima pripadnosti....

Pa meja verjetno niso kar za brezveze zaprli, se nikoli do sedaj jih niso. Se jim ze sedaj pozna, da ni vikendašev. 

Bif, tukaj se strinjam, nisem prebral in sem mogoce cisto narobe razumel point tvojega zapisa. Morda pa jo kdaj preberem. 

S tvojim zapisom od ps dalje, se pa hudicevo strinjam! Samo, ko to poves na glas, si grd, takoj.... 

Ps. Jaz jem doma prave, pristne, Lošinjske lignje...še šahovnico majo gor :)

Ko nekdo pomisli na letni dopust, je pred očmi morje.

Slovensko morje je žal, hm, nikakvo. Z redkimi izjemami, je težko najti vsaj delno čisto vodo. Maske v slo morju ne moreš uporabljati nikjer.

V Ankaranu da se greš kopat v tisto umazanijo, ali pa na drugi strani v Žusterno... hvala lepa. Poleg zasoljenih cen in odnosa do domačih turistov. Za silo tam v Fiesi pa še kaj malega, no, se raje v Dravi kopam :) 

Glede morja je pri nas tako čisti polom in ultra predrago.

So pa drugi biseri, obisk gora npr., a tu bo problem verjetno gneča in pa spanje po kočah? kjer že itak pade higienski standard, skupna ležišča ipd.

Imamo še nekaj rek, ki pa so biseri, od Soče, Kolpe itd., tam bo tudi obljudeno.

O kakšnih počitnicah v pobruhanih toplicah da niti ne govorimo :) 

Kaj torej realno ostane sploh? verjetno enodnevni izleti, sploh če je ugodna lega bivališča.

Glede pripadnosti se ne strinjam. 

Pripadnost je, samo ne tako bolana na neke simbole in neumnosti ter fanatizem.

Na kraj pameti mi ne pride, da bi rusko zastavo z grbom slovenije limal po garaži :) 

Hrvati pa si mogoče limajo zastavo in grb NDH (malenkostna variacija), verjetno kot spomin na propadlo zadevo.

Njih bolj združuje verski fanatizem, ki ga pri nas ni v takem obsegu.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 6 minutami, DAMI34 pravi:

Verjetno bi lahko nabijala o domoljubju v nedogled. Tako, da bi bilo pametno končati, oziroma vsak ima svoj pogled.

Dopustovanje Doma- Ampak kdo si ti, da določaš in pogojuješ "domoljubje" s tem da boš ukazal naj se gnetem v Piranu al pa Portorožu al na Bledu? Torej domoljubi dopustujejo doma? Od kje podatek, da maš rad svojo državo, če samo doma dopustuješ? ps. rojen sem v bivši jugi, jaz sem povsod duma, ma kjer čem sem doma, pa bom še vedno imel rad Slovenijo, folk mal manj.

Omejevanje svobode gibanja je višek domoljubja ja....ma dej no.

Ti trdiš da nimamo pripadnosti zastavi, ker pač pripadnost meriš s trkanjem po prsih, metanjem po tleh in razbijanjem čaše ter glasnim petjem? A ni v Planici vsako leto en kup pripadnosti. :P tok je je, da naslednji dan glava boli.

Če so odloki o omejenem gibanju na občine, ne rabiš še meje zapirat. Lej, povej zakaj so medicince umaknil z meje? Ker ni bilo efekta...razen da sta se dva okužila na tečaju. 

Zalostno da samo Piran in Bled poznaš... 

Kdo si ti, da boš ocenjeval s čim jaz merim pripadnost zastavi? Kje sem napisal, kako jo merim? 

Malo si preberi, kakšne izgube imajo hrvati zaradi zaprtih meja. Ja, seveda je njim v namenu imeti meje zaprte.... bravo.

Objavljeno
pred 3 minutami, Snečer pravi:

Slovensko morje je žal, hm, nikakvo. Z redkimi izjemami, je težko najti vsaj delno čisto vodo. Maske v slo morju ne moreš uporabljati nikjer.

V Ankaranu da se greš kopat v tisto umazanijo, ali pa na drugi strani v Žusterno... hvala lepa. Poleg zasoljenih cen in odnosa do domačih turistov. Za silo tam v Fiesi pa še kaj malega, no, se raje v Dravi kopam :) 

So pa drugi biseri, obisk gora npr., a tu bo problem verjetno gneča in pa spanje po kočah? kjer že itak pade higienski standard, skupna ležišča ipd.

Imamo še nekaj rek, ki pa so biseri, od Soče, Kolpe itd., tam bo tudi obljudeno.

Kaj torej realno ostane sploh? verjetno enodnevni izleti, sploh če je ugodna lega bivališča.

Na kraj pameti mi ne pride, da bi rusko zastavo z grbom slovenije limal po garaži :) 

Hrvati pa si mogoče limajo zastavo in grb NDH (malenkostna variacija), verjetno kot spomin na propadlo zadevo.

Kaj zdaj? Ni nam kul odnos hrvatov do nas, ni nam kul domačinov do nas? Kaj je nam slovencem kul? :)

Verski fanatizem. Bog i Hrvati ?  

Vidis, ljudje smo si razlicni. Jaz imam doma na steni tako slovensko kot hrvasko zastavo (vem, najhujša možna kombinacija ?). 

Znači, da skrajšam. Govna smo. In eni in drugi in tretji. Pa pod govna štejem ljudi, ne nacijo. 

Objavljeno

»Uradne statistike ozdravelih ne vodimo, ker ne obstaja enotna strokovna definicija, kdo so ozdraveli. Poleg tega je pretestiran manjši del populacije,« so nam odgovorili iz ministrstva za zdravje in Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Pridobili smo poročilo NIJZ, o katerem je vlada razpravljala na seji v ponedeljek, 13. aprila, iz katerega je razvidno, da je število aktivno okuženih 356, kar pomeni, da je več kot 800 okuženih že ozdravelo.

Tajno poročilo, ki ga skrivajo pred javnostjo, dokazuje, da vlada in NIJZ natančno vesta, koliko je trenutno okuženih in da je to število nekajkrat nižje od tistega, ki nam ga predstavljajo javno.

Konkretno stanje je bilo 13. aprila naslednje: število testiranih je bilo 35.405 (554 več kot prejšnji dan), število pozitivnih je bilo 1212 (7 več kot prejšnji dan), število aktivnih pa 356. To pomeni, da je bilo le 356 dejansko okuženih in nevarnih za okolico.

Razlika do števila 1212 pa so bili tisti, ki niso več okuženi, in umrli. Slednjih je bilo v ponedeljek 55, iz česar lahko izračunamo, da je bilo skupno število ozdravelih oziroma tistih, ki niso več okuženi, 801. Ker se število novih okužb znižuje, hkrati pa je vedno več ozdravelih, je aktivno okuženih vedno manj.

Objavljeno
pred 4 minutami, motozajebant pravi:

Kaj zdaj? Ni nam kul odnos hrvatov do nas, ni nam kul domačinov do nas? Kaj je nam slovencem kul? :)

Verski fanatizem. Bog i Hrvati ?  

Vidis, ljudje smo si razlicni. Jaz imam doma na steni tako slovensko kot hrvasko zastavo (vem, najhujša možna kombinacija ?). 

Znači, da skrajšam. Govna smo. In eni in drugi in tretji. Pa pod govna štejem ljudi, ne nacijo. 

Nekih slabih izkušenj nisem imel s Hrvati, le enkrat v Vodicah mi je en utrujal zaradi čolna.

Verski fanatizem je problem pri hrvatih, velik in močno povezan z ndh.

Zastavo RS izobešam od praznikih, ki to predpisujejo, za razliko od ostalih, ko pogledam okoli.

Če ne bi bili takšni domoljubi, bi nas že zdavnaj povozili, pa smo preživeli pod vsemi zatiralci.

• Hvala 1
  • Haha 1
Objavljeno
pred 43 minutami, Snečer pravi:

tja ene 600km Italijanske obale (jadran) mi lahko plačaš počitnice, pa tut ne grem, ma niti pod razno. Naše gore so pa terna in kampi ampak običajno je vse prenapolnjeno.

Bistvo, tudi naših turističnih delavcev pa je dobiti tujega gosta. Obala ima 70% (ali več) zaslužka od Italijanov (ajd ne me za cifro prijet, je pa blizu), ekonomska škoda je že sedaj ogromna, če samo na slaščičarje in sladoledarje ciljam, marca, aprila in maja nabutajo za 30% letnega prometa (samo sladoljed in kavice)

In ko naši vladarji govorijo o domačem turizmu, verjetno ne povedo o svojih jahtah zasidranih, v Ankaranu (al kje na Hrvaškem)? O vilah vemo itak vse, z lastnim bazenom. Mogoče bi mi pa kak veljak, odstopil vrt da šotor postavim in bazenček da se mal osvežim? :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Za vse punce, ki imajo rade poredne fante.. Danes sem prevozil že 15 občin pa nism še fertik :P

????

Objavljeno
pred 10 minutami, DAMI34 pravi:

verjetno ne povedo o svojih jahtah zasidranih, v Ankaranu

Tisti politiki,  ki imajo barke tam,  so kvečjemu funkcionarji kake krajevne skupnosti. Kolkor vem,  tam niso glih neke jahturine.. 

• Haha 3
Objavljeno (popravljeno)
18 minutes ago, Codeine said:

Medtem v US of A

Pickice.

Js cakam da u Bosni/Srbiji dokurci narodu. Pa da vids kako bodo letel..

S 4.5. se odprejo auto saloni oziroma prodajalne avtomobilov.. tehnicni pa 16.5. Kdo ma kle koga za norca?

Ta vikend se grem vozit. Brez tablice. :P 

Popravljeno . Popravil ukica
Objavljeno
pred 1 minuto, ukica pravi:

S 4.5. se odprejo auto saloni oziroma prodajalne avtomobilov.. tehnicni pa 16.5. Kdo ma kle koga za norca?

Verjetno razmišljajo, katera budala bo v trenutni situaciji sploh kupoval avto. Sliši se pa fajn če odprejo kaj.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
9 hours ago, motozajebant said:

Ti hrvati imajo hrbtenico, ljubezen do domovine, jajca....  kaj pa mi? 

Jajota. :lol1:

Objavljeno
pred 15 urami, Snečer pravi:

Em, noro...

Kako se pa reče temu, ko nas v grmu čakajo pred gostilno......a ni to zaseda ?

Objavljeno
pred 8 urami, ukica pravi:

Pickice.

Js cakam da u Bosni/Srbiji dokurci narodu. Pa da vids kako bodo letel..

Ma pozabi, tud srbini so postali pickice, jebejo jim ilegalni migranti vse po spisku, pa nič....prav tako Bosanci...to je nova ajfon generacija, retardirani, kot pri nas.

Včasih smo se zmlatili z ketnami od motorke, danes se tepejo z ajfoni in plišastimi igračkami. No res,da sem bolj iz krajev, kjer smo cigane učili lepega obnašanja, danes je obratno:cry:

Objavljeno
pred 8 urami, Zok pravi:

Jajota. :lol1:

pa represijo. povsod. tudi na MS :lol1:

• Haha 2
Objavljeno
pred 13 urami, BRANE pravi:

Tisti politiki,  ki imajo barke tam,  so kvečjemu funkcionarji kake krajevne skupnosti. Kolkor vem,  tam niso glih neke jahturine.. 

šala mala, reveži majo čolne v Ankaranu, jahte so praviloma na Hrvaškem :P

Objavljeno (popravljeno)

aoK5nJBr_700w_0.jpg.b67d94cc953da2998ce44281f6ed0d20.jpg

Evo, tu je vse razloženo, ? lahko se zaklene tole razpravo, vi pa vsi na motorje in po zadnji gumi na Jadranko. Ne pozabite vmes pit in seksat.

Btw, ce kdo ne verjame, tudi Spanska gripa se je zacela podbno, z 1G, dokaz spodaj na fotki

843155921_Screenshot2020-04-17at09_53_28.png.998c68bd2661ce915535274676de8497.png

Popravljeno . Popravil nejc74
Objavljeno
pred 20 urami, DAMI34 pravi:

točno 10min po tem ko je njok napihal, je Hojs vedu, sem prepričan. Ampak za nas rajo so vsi odgovori dobri.

Meni je smešno, kako se Predsednik in ostali sploh niso zavedali, kake fotke nabijajo na svoj profil na fb. Al so res loleki, al pa nas dobesedno imajo za norca in se jim jebe.

Sem siguren, da si ti vedel že preden je on spil tista dva wiskija  :lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!