Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno
pred 15 minutami, DAMI34 pravi:

Kot sem že napovedal...Hrvati se bodo prvi razglasili za korona-free cono....pare mirišu. Problem je samo v tem, da so stalno lagali o št. okužb...in to nadaljujejo.

Želim lepe počitnice vsem, ki bodo tja navalili....

Objavljeno
pred 1 minuto, BIF pravi:

Kot sem že napovedal...Hrvati se bodo prvi razglasili za korona-free cono....pare mirišu. Problem je samo v tem, da so stalno lagali o št. okužb...in to nadaljujejo.

Želim lepe počitnice vsem, ki bodo tja navalili....

navališ ni problema, izvajaš pa socialno distanco kot doma. Ne vidm bistvene razlike.

• Všeč mi je 1
  • Hvala 1
Objavljeno
pred 1 uro, DAMI34 pravi:

navališ ni problema, izvajaš pa socialno distanco kot doma. Ne vidm bistvene razlike.

Pri nas bo kmalu drugi val okužb...ne pomaga nič, če bodo Hrvati odprli meje. :naughty:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Too braca hrvati. ? Sej okuzbe bojo skos :) 

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Danes odprli trgovine z gradb. materialom itd.

Pa kak je narod f... ne morem rečt drugo.

Maribor, Bauhaus (vir Večer)

(ZBIRNO) Katere storitve so vam od danes na voljo in v katere prodajalne se lahko odpravite

Plače so ble 18. danes jih ni več...

p.s.

pazi, ki je bemfl parkiran :) 

Objavljeno
pred 31 minutami, DinDiin pravi:

Too braca hrvati. ? Sej okuzbe bojo skos :) 

Jaaa....odlično. Je treba it na lignje k mamici. Doli pobirat okužbe in jih nosit k nam. Hrvatom nosit denar, nam pa restrikcije...kriva pa seveda nesposobna vlada.

Zaradi mene lahko hodite k svojim bratom....ob povratku pa za 14 dni v karanteno.

Objavljeno
pred 14 minutami, Snečer pravi:

(ZBIRNO) Katere storitve so vam od danes na voljo in v katere prodajalne se lahko odpravite

Jest bi reku da je KIA, neki u tem smislu:

images.jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 4 minutami, skalar36 pravi:

Jest bi reku da je KIA,

Tudi meni se zdi, da BMW nima tako "otročjih" barv :naughty:

pred 23 minutami, Snečer pravi:

Kaj bo šele, ko bodo meje odprli...že sedaj so v čakanju na Jadranko :naughty:

• Haha 2
Objavljeno
pred eno uro, Snečer pravi:

Maribor, Bauhaus (vir Večer)

Plače so ble 18. danes jih ni več...

p.s.

groza, pa sam nej mi še kdo pojoče, da je "bolan".

Ob kateri uri pa je to? A ni danes deževno?

pred eno uro, vandrovec pravi:

Kaj bo šele, ko bodo meje odprli...že sedaj so v čakanju na Jadranko :naughty:

v vrsti pa peš jih bo bolj mal. ni to Bauhaus. Za vse ki ste v strahu, da se česa ne nalezete.

Objavljeno

Teorije zarote gor ali dol. Men se vse skupaj zdi kot en velik svetovni poizkus. Cel svet se obnaša enako, neglede na kulturo, podnebje, način življenja... Ubogljivi smo kot kužki. Če oblast reče...mormo ubogat, drgač vas bodo štrafal...s par evri kazni. 

Ena stvar tle smrdi, da bolj ne bi mogla. Mediji, TV, FB itd... to je vse fejk, nateg. Resnice od medijev ne bomo zvedli nikoli. Pa pridemo do smradu... da bi kar naenkrat mediji začeli govoriti resnico.... Hm.

Nacisti niso izgubili, preselili so se v USA. Propagandni način Goebblesa je prevzel cel svet. Če dovolj časa ponavljaš laž ta postane resnica.

Sicer je pa dal Codeine vrhunski dokumentarc, ki bi ga moral vsak pogledat. Takoj zatem ko pogledaš zeitgeist.

Smešno ač pa žalostno je pa to, da ljudje cele dneve preždijo za TV, Telefoni, Ekrani, Radiji...in brezproblema poslušajo laži, nabijanja, propagando...

Da bi poslušali resnico, 30 min na dan, je pa utopija. Sploh pa da bi uporabljali svojo glavo in jo poiskali sami-glavo in resnico.

Objavljeno

Pravijo na TV, da se da virus odkrit v odpadnih vodah. ????Majko jim, če te nebojo skoz nos, te bojo pa skoz rit najedli Al maš virus??????????Svašta?

Objavljeno
pred 1 uro, BIF pravi:

Jaaa....odlično. Je treba it na lignje k mamici. Doli pobirat okužbe in jih nosit k nam. Hrvatom nosit denar, nam pa restrikcije...kriva pa seveda nesposobna vlada.

Zaradi mene lahko hodite k svojim bratom....ob povratku pa za 14 dni v karanteno.

Ce doma prezivimo, zakaj nebi na Hrvaskem? :) 

Objavljeno
pred 9 minutami, DinDiin pravi:

Ce doma prezivimo, zakaj nebi na Hrvaskem? :) 

Si pripravljen plačati 50-100 EUR za test korona, da lahko greš "jadrat"? :) 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 55 minutami, Snečer pravi:

zakaj obstaja večja možnost fasat virus na Hrvaškem kot v Italiji? Pa sem tam 2x na teden? :P

Za turiste bo test brezplačen. :D

Objavljeno
pred 2 urami, skalar36 pravi:

Smešno ač pa žalostno je pa to, da ljudje cele dneve preždijo za TV, Telefoni, Ekrani, Radiji...in brezproblema poslušajo laži, nabijanja, propagando...

Da bi poslušali resnico, 30 min na dan, je pa utopija. Sploh pa da bi uporabljali svojo glavo in jo poiskali sami-glavo in resnico.

ok..prvo - ne posplošuj ok?

jaz zjutraj vstanem ob 6.30 in skuham kavo za ženo , ki dela od doma.. potem kakšna čik do dva , ura pasijanse , ekstrudacija ..potem grem pa ven iz bajte..malo na vrt oplet plevel, malo prekopat , malo ribe lovit , potem pa priprave za kuhanje, kuhanje , žretje , mal kompa in potem obvezno tlaško ihožitje z mopedi v garaži .. 

ne posplošuj .. 

kero resnico ? dej jo povej k me prav zanima katero boš povedal..:eek:

kakor jaz razmišljam resnice pri korona virusu dejansko ni in je še dolgo ne bo..  vsi imajo nekaj prav in nekaj narobe.. 

če imajo pa slučajno vsi prav smo ga pa najebal..

Pravkar, DAMI34 pravi:

zakaj obstaja večja možnost fasat virus na Hrvaškem kot v Italiji? Pa sem tam 2x na teden? :P

ker imajo hrčki še nižje podatke od kitajcev .. tam-ta, so s severno korejo..

Objavljeno

Četudi bi vedeli resnico o vseh zarotah in četudi je, ti samo vedenje nič ne pomaga, dokler te bo policaj po plaži lovič če tečeš, al pa te bodo celo kje na ulici zbili na tla. Pač nekaj posnetkov iz te teme.

Tut Severina je morala plačat kazen v Srbiji, ker je kršila policijsko uro :P

pred 14 urami, thumper pravi:

ker imajo hrčki še nižje podatke od kitajcev .. tam-ta, so s severno korejo..

sendvič s sabo. Nič kakrirastega prta. Razn če trdiš, da majo še tak zrak kot je v Wuhanu. :P

Objavljeno
pred 20 minutami, DAMI34 pravi:

Tajno je samo za Reporter, zakaj ne vem, saj so o tem pisali že prejšnji teden v večini medijev ?!?. Še na eni izmed novinarskih konferenc je eden izmed novinarjev postavil vprašanje glede tega in tudi dobil odgovor.

Objavljeno
pred 2 urami, Snečer pravi:

Ne, sem pa pripravljen pustit tolk v njihovo turisticno blagajno :) 

Objavljeno

Jaz bom tud mal skočil na Jadran (hrvaški) ne bom pa jedu kamalare, ker so jih baje hrvati full nafilal z virusom zato, da bodo zjebal slovence....pa ker je dol še vse hujš k pr nas, pa dol jih še mal bolj jebejo k nas...pa vse skupaj je že mal ratal hecno in nategunsko kot pravi Fadil. Jaz delam že ves čas in sodelavci tudi in nekje se da preživet, nekje pa ne smeš prdnit ker je takoj tukaj okužba. Ah..brez veze...:slap:

Objavljeno

Ko sem že pred nekaj meseci govoru o nezemljanih, ste se pa norca iz mene delali :dry:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!