Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno

po dobrem mesecu danes prvič nazaj v pisarni... poslovna stavba, kjer se običajno potika blizu 1000 ljudi, skoraj povsem prazna... kr čudn občutek...

IMG_0563.thumb.JPG.7bd4eeb5a02605231c3310711a5689c1.JPG

Everything looks the same... but It feels different.

Objavljeno
pred 8 minutami, DAMI34 pravi:

točno tak, ampak, kaka je možnost, da se na Hrvaškem to prej zgodi kot v Sloveniji????

Lahko si še tako želiš na Hrvaško, če te ne bodo tja spustili, ne bo nič. Ko bodo enkrat oblastniki odprli meje, ne bo več nevarno...simpl, sam nimaš kaj komplicirat :)

Objavljeno

@DAMI34 : Kot sem rekel, debatiramo in nihče nikogar v nič ne prepričuje.

Dovolj smo stari, da vemo, kaj nas je doletelo in kako se s tem spopast po najboljših močeh (kolikor se pač da).
Vsak za sebe pa najboljše ve, kaj je pripravljen tvegat in kam se bo odpravil.

Zato pa, ostanite zdravi! Nova je olika - brez dotika. ?

Objavljeno
pred 11 minutami, domina pravi:

po dobrem mesecu danes prvič nazaj v pisarni...

u matr, k da bi na dronu delala :P 

Objavljeno
33 minutes ago, Kričač said:

En banalni primer, ki se sliši neverjetno, je pa možen: primeš stol v kafiču, kjer ga je prijel eden, ki je okužen in si je kašljal v roko. Se vsedeš, vzameš cigareto iz škatle, jo primeš za filter in so jo daš v usta in, kaj se zgodi, ko filter daš v usta? Ko kadiš se z roko dotikaš ustnic, se popraskaš po očesu ... a boš na sprostitveni vožnji pazil na vsako kretnjo?

Še bolj banalen in bolj verjeten.

Vstaneš s kavča, obuješ copate, "zakačiš" tepih, se zložiš po tleh in z glavo direkt v radiator. :?

a boš po sprostitvenem ležanju pazil na vsako kretnjo? 

Objavljeno (popravljeno)
pred 16 minutami, ftp pravi:

Vstaneš s kavča, obuješ copate, "zakačiš" tepih, se zložiš po tleh in z glavo direkt v radiator. :?

Ne nosim copat, pa tudi tepiha nimam.

Popravljeno . Popravil Kričač
Objavljeno
1 minute ago, Kričač said:

Ne nosim copat, pa tudi tepiha nimam.

Saj tudi jaz ne kadim :naughty:

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 26 minutami, vandrovec pravi:

Lahko si še tako želiš na Hrvaško, če te ne bodo tja spustili, ne bo nič. Ko bodo enkrat oblastniki odprli meje, ne bo več nevarno...simpl, sam nimaš kaj komplicirat :)

kdo je govoril o želji, govora, je bilo, o prilagajanju situacije potrebam turizma in s tem povečanju ogroženosti na račun tega. Smiselno je slediti debati, vsaj tak predlagam.

Kar se tiče kompliciranja: ko bo moč odpeljat jadranko, jo bom pač odpeljal brez vsakega sekiranja in ni brez iskanja dvoma, kaj je in ni nevarno.

Oblastniki tudi niso merilo, kaj je in kaj ni nevarno. Oblastniki delajo predvsem zase.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 13 urami, ukica pravi:

Jaz jih poznam nekaj..Ista zurka, ista druzba :D 

Vec kot pol jih ni imelo simptoma. 

Tudi jaz jih nekaj poznam. Razpon obolelosti od "fejst bolan, ampak se bo za preživet" do "bolan za crknit".... Vsi so sedaj OK, trajalo cca 3 tedne...

Objavljeno
pred 1 uro, motozajebant pravi:

to najbolj boli! Jaz sem po 3 letih kupil motor, splaniral Grčijo 10 dni za 1. maj.... zdaj pa ku*čina... nema ništa. Balkon, roštilj in bazen z vodo napolnit :) 

Tudi dopust ki ga planiram avgusta, bo verjetno potrebno spremenit... 

Razmišljam o najemu kamperja za letosnji dopust. :hmm:

pred 3 urami, DAMI34 pravi:

.......

Če bi delal v turizmu bi vedel, da je gost pač gost. Kje spiš je pa drugo, kot restavracije, nekje je higiena porazna, drugje na višku, nikjer pa prilagojena nacionalnosti gosta.

Tak da jaz bom mirno in brez strahu šel tudi na Hrvaško ali v Bosno, prav tako kot brez strahu hodim v Italijo.

Če bi delal v turizmu bi točno vedel , da ta trditev ne drži čisto popolnoma. 

Objavljeno
pred 48 minutami, ftp pravi:

Največ nesreč se zgodi doma v kopalnici. ;)

Objavljeno
pred 20 minutami, The67Rock pravi:

DOPUSTUJTE DOMA!!!

Ne nosite težko prisluženega denarja v tujino !!!
Pojdite na slovensko Obalo v večinoma srbske hotele Sava turizma,
dopust preživite v:
slovenskem biseru Bled, v večinoma srbskih hotelih Sava turizma,
(če vas župan Bleda že pri prihodu in parkiranju ne bo napodil domov),
v srbskih termah 3000 - Moravske toplice,
v srbskih termah Ptuj in Radenci.
Če ste nacionalist in nočete biti v naštetih srbskih termah, lahko dopust preživite
v madžarskih termah Lendava...

PIJTE
hrvaško kavo Barcaffe z mlekom francoskih Ljubljanskih mlekarn, hrvaško kokto, česko vodo radensko, srbski sok Fructal.

Za KOSILO svetujem piščanca ukrajinske Perutnine Ptuj, poplaknite ga z nizozemskim pivom Pivovarne Laško ali Union, če pa se boste morali po kosilu olajšati, si zadnjico obrišite z češkim papirjem Paloma!
(če ga je kaj ostalo in niso vsega Počivalnikovi uporabili za maske)

NAKUPUJTE pri najboljšem sosedu hrvaško-ruskem(???) Merkatorju, kjer vam bodo prijazne slovenske trgovke in trgovci z veseljem prodali izdelke hrvaškega Žita, Droge, Kolinske...
Ko vam bo pri vsem goraj naštetem zapravljanju zmanjkalo "počivalnikovih regres bonov" ali denarja, si le tega lahko sposodite v sledečih bankah:

nizozemski NKBM,
francoski banki Koper,
madžarski banki SKB,
srbski Gorenjski banki.

Ne greste na dopust, skrbite za vrt, samooskrbo, pojdite po sadike v srbsko Semenarno.

V primeru glavobola zaradi napisanega pa vzemite švicarski LEKadol.
(pred uporabo se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom)

PODPRITE SLOVENSKEGA HLAPCA TUJEMU KAPITALU
OSTANITE DOMA!!!

Ps. Verjetno sem še marsikaj pozabil, ampak že to je dovolj.
Za eventuelne napake se opravičujem

Tole bo držalo, a v vseh navedenih firmah delajo slovenski državljani (seveda tudi tuji) in posledično z našim dopustovanjem doma, imajo plače :) 

pozabil je na Abanko, ki je v lasti NKBM in NLB, ki je samo še delno slovenska (25% plus 1 delnica) :) 

Objavljeno
pred 27 minutami, motozajebant pravi:

Tole bo držalo, a v vseh navedenih firmah delajo slovenski državljani (seveda tudi tuji) in posledično z našim dopustovanjem doma, imajo plače :) 

pozabil je na Abanko, ki je v lasti NKBM in NLB, ki je samo še delno slovenska (25% plus 1 delnica) :) 

Misliš jih izkoriščajo :hmm:

Objavljeno
pred 1 minuto, The67Rock pravi:

Misliš jih izkoriščajo :hmm:

Delavce se verjetno povsod izkorišča... pomoje nismo edina država na svetu s tem :) 

Objavljeno
Pravkar, motozajebant pravi:

Delavce se verjetno povsod izkorišča... pomoje nismo edina država na svetu s tem :) 

Dej ne smeti!!:lol1:

• Haha 1
Objavljeno

Sam res, za letos sm js tut vse skenslu, bom rajs sparal, ker nikol ne ves, kdaj dobis knjizco. ? 

Ampak Jadranka pa pade, sam da odprejo :)

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Sam imam srečo, ker nimam problemov z Jadranko...tudi, če bi bilo normalno ne bi o tem razmišljal, mogoče kakšen vikend, če ne bi imel pametnejšega početja. Bodo pa drugi problemi...dokler smo na čakanju je lepo, samo to se zna maščevat....nič ni zastonj, pravijo :hmm:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 2 urami, dr.looney pravi:

Če bi delal v turizmu bi točno vedel , da ta trditev ne drži čisto popolnoma. 

slučajno delam s "turizmom"pa občasno se grem turista.. Se pa strinjam, da ko imajo vsega preveč, postanejo izbirčnejši. Ma ne vsi.

Sem pa tudi pri nas že doživel, klanjanje tujcem (komkretno Italijanom) in nepostrežbo Slovenca. Ampak zaradi tega še ne bom drame zagnal, ter vsepovprek razglašal, da so vsi isti.

pred 2 urami, dr.looney pravi:

kamper je lahko samo v kampu, po hrano moraš vseeno v trgovino, vodo moraš priklopit, wc spucat, na plaži pa ležat, kjer je prej 100 potencialno okuženih ležalo, ali vsaj svinjalo s slano vodo. Misliš, d je varno? :P

Objavljeno

Glede varnosti se sam ne obremenjujem, že tako preveč za nas skrbijo...če bi bilo vse odprto bi šel kamorkoli. Dokler so pa občine zaprte pa tudi kamper ne pomaga veliko. Sam sem se pripravil na soočenje z virusom, pa četudi pomeni to zame smrt, nikakor pa nisem pripravljen živeti v strahu. Tako, da vse okrog ukrepov in varnosti ni odvisno od nas samih ampak je to dekret od zgoraj...to pomeni, da ne živimo več v svobodi.

Objavljeno
pred 32 minutami, DAMI34 pravi:

slučajno delam s "turizmom"pa občasno se grem turista.. Se pa strinjam, da ko imajo vsega preveč, postanejo izbirčnejši. Ma ne vsi.

Sem pa tudi pri nas že doživel, klanjanje tujcem (komkretno Italijanom) in nepostrežbo Slovenca. Ampak zaradi tega še ne bom drame zagnal, ter vsepovprek razglašal, da so vsi isti.

kamper je lahko samo v kampu, po hrano moraš vseeno v trgovino, vodo moraš priklopit, wc spucat, na plaži pa ležat, kjer je prej 100 potencialno okuženih ležalo, ali vsaj svinjalo s slano vodo. Misliš, d je varno? :P

Saj bo papuče sterilizirala, pa volan od kamperja razkužila

Srat pa tako ali tako na čučavac. Nima ji kaj biti.

Pa gasilsko čelado ne pozabit.

• Haha 3
Objavljeno

Ah, na koncu bos z veseljem delal v skafandru, sam da bos mel siht. Folk ne ve, a bo su nazaj na siht, al na zavod. Sigurn je edin, da bo sel v obe smeri z masko in razkuzilom. 

Objavljeno
pred 7 minutami, vandrovec pravi:

Sam sem se pripravil na soočenje z virusom, pa četudi pomeni to zame smrt...

Mislim, da ko bi ležal na intenzivni in bil biti-nebiti, ne bi takole govoril... Vsi se širokoustimo, ko pa ti Matilda stoji ob postelji, je pa malo drugačna reč, mislim vsaj...

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 7 minutami, Bmflar pravi:

Mislim, da ko bi ležal na intenzivni in bil biti-nebiti, ne bi takole govoril... Vsi se širokoustimo, ko pa ti Matilda stoji ob postelji, je pa malo drugačna reč, mislim vsaj...

Sem že bil v taki situaciji, dvakrat...sem se že poslovil od vsega, samo očitno ni bil še čas, v prvo se pa nisem sprijaznil...ampak to je vse del življenja...smrt je neizogibna.

Objavljeno
pred 38 minutami, Fadil pravi:

Saj bo papuče sterilizirala, pa volan od kamperja razkužila

Srat pa tako ali tako na čučavac. Nima ji kaj biti.

Pa gasilsko čelado ne pozabit.

aha, na komarji si pa pozabil, a ne? :P

Kamper ma mrežico sicer.

pred 36 minutami, Bmflar pravi:

sekirat se za nekaj na kar nimaš vpliva in kjer si naredil vse kar je pač možno za varnost, je po mojem mučenje samega sebe.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!