Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno
8 minutes ago, Codeine said:

kaj pa če je vse res...?

Kaj pa če ni?

Objavljeno
pred 5 minutami, ftp pravi:

Kaj pa če ni?

Internet ni samo youtube, facebook, google in twitter...

Objavljeno
pred eno uro, motozajebant pravi:

Potem po svetu umirajo več kot mi v Slo? Sam vprašam, da vidim če prav razumem tvoj stavek. 

Če se tako razmišlja, potem je bolje ostati doma in se ne more nič zaplesti. 

Lahko se sprenevedaš in delaš neumnega, pa to ne spremeni dejstev.

Sodelavca je pobralo, ker se je na raftingu na Filipinih napil usrane vode in po 2 dneh v bolnici umrl zaradi zastrupitve. Ja to se zgodi, nekaj drugega pa je, če zavestno rineš v težave.

lp

• Všeč mi je 2
Objavljeno
Pravkar, franc pravi:

Sodelavca je pobralo, ker se je na raftingu na Filipinih napil usrane vode in po 2 dneh v bolnici umrl zaradi zastrupitve. Ja to se zgodi, nekaj drugega pa je, če zavestno rineš v težave.

lp

Ne bodi nastrojen. Ni potrebe. Nihče se ne spreneveda niti ne dela neumnega. 

A tvoj stavek je zvenel tako, kot da je doma najbolj varno in da drugje po svetu so "nesposobni". Samo povem, kako je stavek zvenel, ne govorim, da si tako mislil. Da ne bo pomote. 

Objavljeno
pred 3 minutami, franc pravi:

lp

Ja, pol je pa res absolutno najbolj varno, da se zavijemo v mehke dekce in parkiramo svoje riti na kavče pred TV.
Jebat ga, glavno da smo živi, čeprav ne živimo, a ne. ??

Objavljeno (popravljeno)
23 minutes ago, Codeine said:

Internet ni samo youtube, facebook, google in twitter...

Neeee ??? :eek:

Popravljeno . Popravil ftp
Objavljeno
pred 2 urami, motozajebant pravi:

Koliko jih je prišlo v času korone v trugi domov? Številke in vir prosim. Hvala.

Repatriacija se izvaja v času epidemije samo za žive državljane.mrtve se bo preštelo potem..

Objavljeno
Pravkar, thumper pravi:

Repatriacija se izvaja v času epidemije samo za žive državljane.mrtve se bo preštelo potem..

MIsliš da jih je toliko v tujini, ki čakajo na prevoz posmrtnih ostankov nazaj? 

Objavljeno
pred 1 minuto, motozajebant pravi:

MIsliš da jih je toliko v tujini, ki čakajo na prevoz posmrtnih ostankov nazaj? 

To verjetno ve samo šter..

Objavljeno

kaj se tok sekirate o mrtvih v tujini?

Še nikogar niso pustil na ulici, pa četudi so te, se ti itak (takrat) jebe za vse. :P

Objavljeno

Dokler ni tvoj sorodnik, znanec, se verjetno nihče ne sekira. Ko pa pride 1x do tega, pa mislim da bi se vsak od nas sekiral, če bi mu mrtvi sorodnik nekje v tujini ležal. in my opinion. 

Objavljeno
pred 12 minutami, motozajebant pravi:

Dokler ni tvoj sorodnik, znanec, se verjetno nihče ne sekira. Ko pa pride 1x do tega, pa mislim da bi se vsak od nas sekiral, če bi mu mrtvi sorodnik nekje v tujini ležal. in my opinion. 

ja, ampak umrli se pa ne sekira, kapiš :P

Objavljeno

Tole je mimo teme, ampak če se že...

Doživel ( "vrnitev" ) , ko je mladec umrl na trekingu v Pakistanu, pa starši niso imeli 2k usd, da bi ga dali balzamirati in so ga (po posredovanju kaj vem čigave ambasade) končno "spakirali" v navaden lesen zaboj (10-14 dni kasneje) in poslali z letalom v Frankfurt kjer so ga "izgubili" . 14 dni kasneje, ga je po posredovanju Adrije, Lufthansa našla v skladišču "Pakistan airlines" in ga je Adrija končno "dostavila" na Brnik. "Vonjave" grozljive, pa je bilo to baje že dobro, ker so se preden so zaboj (v Frankfurtu pred nalaganjem) popravili iz njega vsuvali črvi. Kakšen obraz naredijo starši, ko prevzamejo tak "zaboj" , pa verjetno ni potrebno pisati.

lp

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

ja, ampak umrli se pa ne sekira, kapiš :P

Živ pa se... 

Objavljeno
pred 3 minutami, motozajebant pravi:

Živ pa se... 

njegov problem 

pred 5 minutami, franc pravi:

Tole je mimo teme, ampak če se že...

Doživel ( "vrnitev" ) , ko je mladec umrl na trekingu v Pakistanu, pa starši niso imeli 2k usd, da bi ga dali balzamirati in so ga (po posredovanju kaj vem čigave ambasade) končno "spakirali" v navaden lesen zaboj (10-14 dni kasneje) in poslali z letalom v Frankfurt kjer so ga "izgubili" . 14 dni kasneje, ga je po posredovanju Adrije, Lufthansa našla v skladišču "Pakistan airlines" in ga je Adrija končno "dostavila" na Brnik. "Vonjave" grozljive, pa je bilo to baje že dobro, ker so se preden so zaboj (v Frankfurtu pred nalaganjem) popravili iz njega vsuvali črvi. Kakšen obraz naredijo starši, ko prevzamejo tak "zaboj" , pa verjetno ni potrebno pisati.

lp

tut sorodnika raztreščenega po cesti ni fajn videti, ker smo že motoristi, obstaja ta možnost.

Sedet zraven umirajočega za rakom tudi ne...

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

njegov problem 

No, resno. Ti se nebi sekiral, če bi tvoj sorodnik v tujii umrl (Bog ne daj!!) in ga nebi mogel prepeljati v Slo in dostojno pokopati? Pa da ne bo zdaj tole off topic, recimo da bi bilo zaradi korone neizvedljivo? 

Objavljeno
Pravkar, motozajebant pravi:

No, resno. Ti se nebi sekiral, če bi tvoj sorodnik v tujii umrl (Bog ne daj!!) in ga nebi mogel prepeljati v Slo in dostojno pokopati? Pa da ne bo zdaj tole off topic, recimo da bi bilo zaradi korone neizvedljivo? 

Še 1x vprašam:

koliko Slovencev, tak ali drugače umrlih je ostalo v tujini?

Še vsak je prišel nazaj, ali v krsti, pepelu ali po kosih.

Vsaka smrt sorodnika je "psihološki" problem in čisto nič povezan s korono, sploh pa ne z odhodom na Hrvaško, ter dramatiziranjem okrog tega. (ne leti nate, nisi ti jokal)

Veliko nas (SLO državljanov) konča na priljubljeni cesti v drugi državi. Do sedaj so vsi imeli dostojem pokop, nikogar niso pometli pod cesto v jarek.

Tiste, ki skrbi za lastne posmrtne ostanke imam predlog:

ostante doma, kupte krsto in plastične rošce al pa žaro. Napište oporoko, zorganizirajte ves protokol. Problem rešen.

Objavljeno
pred 17 urami, motozajebant pravi:

Še vsi so domov prišli, tudi iz bolj oddaljenih dežel kot je hrvaška. 

Če ne bo šlo drugače, se pomešaj med migrante. Oni imajo neovirane prehode čez mejo. 

pred 5 minutami, DAMI34 pravi:

Še 1x vprašam:

Še vsak je prišel nazaj, ali v krsti, pepelu ali po kosih.

Vsaka smrt sorodnika je "psihološki" problem in čisto nič povezan s korono, sploh pa ne z odhodom na Hrvaško, ter dramatiziranjem okrog tega. (ne leti nate, nisi ti jokal)

Veliko nas (SLO državljanov) konča na priljubljeni cesti v drugi državi. Do sedaj so vsi imeli dostojem pokop, nikogar niso pometli pod cesto v jarek.

Tiste, ki skrbi za lastne posmrtne ostanke imam predlog:

ostante doma, kupte krsto in plastične rošce al pa žaro. Napište oporoko, zorganizirajte ves protokol. Problem rešen.

Jaz sem to, da vsak pride nazaj, že 2 strani nazaj zapisal. 

Slučajno je debata nanesla na sekiranje živih in sem čisto preprosto po tvojem mišljenju vprašal. Simple. Brez podrkavanja, zajebancije. Čisto resno. Zanimalo me je tvoje mnenje. 

POvezavo s korono pa smo potegnili zgolj zaprtih mej, nič drugega. Mislim da je nekdo prej pisal, da če bi se zgodilo v tujini, bla bla bla... 

Objavljeno
Pravkar, motozajebant pravi:

Jaz sem to, da vsak pride nazaj, že 2 strani nazaj zapisal. 

Slučajno je debata nanesla na sekiranje živih in sem čisto preprosto po tvojem mišljenju vprašal. Simple. Brez podrkavanja, zajebancije. Čisto resno. Zanimalo me je tvoje mnenje. 

POvezavo s korono pa smo potegnili zgolj zaprtih mej, nič drugega. Mislim da je nekdo prej pisal, da če bi se zgodilo v tujini, bla bla bla... 

Živi se sekiramo zarad čustev, mal manj zarad tehnikalij.

Pri nas se reče ob smrti sorodnika:

bo že kumunala al pa Benko vse zrihtal.

In da, prav si napisal. Hrvaška ni nobena exotična dežela, od kjer ne bi bilo moč trupla prepeljat. Vsakršno delanje drame v tej smeri je pretiravanje. 

• Hvala 1
Objavljeno
pred 44 minutami, motozajebant pravi:

Veš kolk mrtvih leži po tujini zaradi vojn? Pa jih starši in svojci nikoli ne dobijo nazaj.
Aja, to je malenkost proti blaznim številkam zaradi korone....
Dejmo se na smrt skregat zaradi malenkosti, ki nam jih vlada napihuje, zato, da ne gledamo tistih problemov, ki so dejansko pomembni za našo prihodnost.

Đabe....

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno
10 minutes ago, Alla said:

Veš kolk mrtvih leži po tujini zaradi vojn? Pa jih starši in svojci nikoli ne dobijo nazaj.

Nobeden od tistih mrtvih se ne sekira. :naughty:, zakaj bi se mi tu ? :?

Objavljeno (popravljeno)

"Življesje je drag šport"

Če vzamemo, da je rojstvo start, potem vemo, da je cilj samo eden.

Najbrž nam je pri tem "športu" vsem jasno, da želimo, da pot do cilja čim daljša in kvalitetna.

Žal se nekateri tega ne zavedajo in se jim preveč mudi...

Popravljeno . Popravil MiNa
Objavljeno
pred 9 minutami, Alla pravi:

Aja, to je malenkost proti blaznim številkam zaradi korone....
Dejmo se na smrt skregat zaradi malenkosti, ki nam jih vlada napihuje, zato, da ne gledamo tistih problemov, ki so dejansko pomembni za našo prihodnost.

Đabe....

Nevem točne številke, predvidevam da ogromno?!? No, kolko od nas se sekira za te mrtve? Dajmo bit pošteni in povedat naglas, po pravici. Kolko od nas se sekira za lačne otroke v afriki in drugje po svetu? Kolikokrag pomislite na to, kaj se dogaja v Siriji, Iraku, umiranje nedolžnih? (Razem takrat, ko se o migrantih gocori).  Verjetno zelo redko in verjetno se nas malo sekira o zgoraj navedenih stvareh. Dokler, ni vpleten nekdo od bližnjih. -to je moje mnenje in ni nujno, da imam prav, da ne bo pomote. 

Tako kot smrt, ko bereš da je nekdo na štajerki umrl v prometni nesreči, hja, škoda človeka, život ide dalje. Ko je to znanec, sorodnik, itd. pa se malo zamislimo.... 

Alla, se strinjam s tabo, marsikaj je bistveno bolj pomembno kot pofukana korona. A ljudje so/smo ovce. In vedno bomo bli. 27.4 naj bi se pripravljal neki protest peoti vladi. Me zanima, kakšna bo udeležba. 

Objavljeno
1 hour ago, DAMI34 said:

Jaz osebno sem enega pustil. Smo ga spustili v ledenik, zavitega v plastično cerado. ?

btw. priznam da sploh ne vem o čem se prepirate, tako da se zal res ne morem skregat, pa bi se ful zelel. ?

Objavljeno
pred 7 minutami, nejc74 pravi:

Jaz osebno sem enega pustil. Smo ga spustili v ledenik, zavitega v plastično cerado. ?

btw. priznam da sploh ne vem o čem se prepirate, tako da se zal res ne morem skregat, pa bi se ful zelel. ?

Sanje vsakega alpinista najbrž. Če že pride do tega.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!