Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno
pred 3 urami, motozajebant pravi:

Dokler ni tvoj sorodnik, znanec, se verjetno nihče ne sekira. Ko pa pride 1x do tega, pa mislim da bi se vsak od nas sekiral, če bi mu mrtvi sorodnik nekje v tujini ležal. in my opinion. 

Sekirancija? če bi ležal bolan / poškodovan je sekiranje razumljivo.. upam da se zame nebi nihče sekiral če nisem fižično prisoten ko bom umrl..

pred 2 urami, motozajebant pravi:

No, resno. Ti se nebi sekiral, če bi tvoj sorodnik v tujii umrl (Bog ne daj!!) in ga nebi mogel prepeljati v Slo in dostojno pokopati? Pa da ne bo zdaj tole off topic, recimo da bi bilo zaradi korone neizvedljivo? 

Ajd ne seri.. men je prav vseen kaj se bo z mano dogajalo ko ne bom več živ.. upam da se tudi moji ne bodo sekiral ko bo prišlo do tega.. 

Najbolš skremirat pa takrat ko bo največ piknikov strest pepel iz helikopterja.

Če pa ni te opcije mi pa tud dol visi..

Objavljeno
pred 28 minutami, thumper pravi:

Sekirancija? če bi ležal bolan / poškodovan je sekiranje razumljivo.. upam da se zame nebi nihče sekiral če nisem fižično prisoten ko bom umrl..

Ajd ne seri.. men je prav vseen kaj se bo z mano dogajalo ko ne bom več živ.. upam da se tudi moji ne bodo sekiral ko bo prišlo do tega.. 

Brez nervoze prosim.

Nevem kako razmišljaš ti, me niti ne briga. Jaz vem, da bi svojega sorodnika želel dostojno pokopati. 

Objavljeno
Just now, vandrovec said:

Kako je potem umrlo ostalih 70 ali koliko je točna št....doma? Če v bolnišnici, zakaj ne na intenzivni?

Vprasanje na mestu . . . 

Objavljeno (popravljeno)
48 minutes ago, vandrovec said:

Kako je potem umrlo ostalih 70 ali koliko je točna št....doma? Če v bolnišnici, zakaj ne na intenzivni?

Večinoma v domovih za ostarele, kakšen pa najbrž tudi doma. Ocenili so, da ne bodo preživeli ne glede na zdravljenje in so jim nudili samo še paliativno oskrbo. Ni to posebnost Slovenije. Povsod je tako. Pa tudi ni nekaj novega. Tudi pri običajni sezonski gripi, če pride do hujšega poteka, jih ne vozijo v bolnice in zdravijo. Zdravstvene kapacitete se hranijo za tiste, ki imajo realne možnosti preživetja.

Popravljeno . Popravil Vin
Objavljeno

Naši politiki pa ...

• Haha 2
Objavljeno
pred 4 urami, thumper pravi:

Ti si pa mal zajeban...svojcem boš naprtil stresanje pepela s helikopterja :slap::lol1:

• Haha 2
Objavljeno

Tale pizderija je bla pr nas ze januarja. Mi je ravno danes teta rekla, da je njen sin prisel iz IT, iz smucanja, in je po 14 dneh imel grozen kaselj in vrocino. 

V OŠ kamor hodita moja otroka je bilo v januarju od 3 razdredov samo 20 otrok v soli. Po 3 tednih ko sva bila bolna jaz in hcer je sin dobil kaselj, on nikoli ne zboli za gripo. Tudi jaz ne. Sam sem imel vrocino visoko kot se nikoli. Tudi kaselj ni izginil kar nekaj casa. Dober kolega pravi da se mu kaselj se ni cisto umiril po 2 mesecih. V  Skofji Loki je kar rasajalo takrat. Ni bila to navadna gripa. Ko malo pomislim za nazaj smo to ze dali cez. 

Objavljeno
pred 10 urami, MARE 65 pravi:

Ti si pa mal zajeban...svojcem boš naprtil stresanje pepela s helikopterja :slap::lol1:

če zračunaš koliko stanejo pogrebni stroški in vse jebe od vencev in ikeban potem je to cenejše..pa drugače se verjetno nikoli nebi odločili za tak strošek samo zato , da bi se peljali s helikopterjem ..pa razna sožalja v obliki pojočih voščilnic naj se nakažejo v dobrodelne namene..

pa kar ostane od prodaje motorjev naj se naredi en ornk piknik s filanim odojkom , neomejeno količino alkohola in prenočiščem .. 

bolj razmišljam bolj se mi zdi žalovanje namenjeno za jamranje tistih , ki so pokojnika preživeli.. njemu ni več hudega , njih pa čaka še veliko slabega..

zmeraj bolj mi je všeč mehiška varianta spomina na pokojne .. ko gredo na grob pa nekaj dobrega pojejo  , nekaj dobrega popijejo in se s spomini nanj poveselijo ..pri meni bi odhod na grob odpadel .. spomnijo se me lahko tudi doma na pikniku ..sam en leden pir naj dajo na en konc mize..

Objavljeno
pred 46 minutami, thumper pravi:

če zračunaš koliko stanejo pogrebni stroški in vse jebe od vencev in ikeban potem je to cenejše..pa drugače se verjetno nikoli nebi odločili za tak strošek samo zato , da bi se peljali s helikopterjem ..pa razna sožalja v obliki pojočih voščilnic naj se nakažejo v dobrodelne namene..

pa kar ostane od prodaje motorjev naj se naredi en ornk piknik s filanim odojkom , neomejeno količino alkohola in prenočiščem .. 

bolj razmišljam bolj se mi zdi žalovanje namenjeno za jamranje tistih , ki so pokojnika preživeli.. njemu ni več hudega , njih pa čaka še veliko slabega..

zmeraj bolj mi je všeč mehiška varianta spomina na pokojne .. ko gredo na grob pa nekaj dobrega pojejo  , nekaj dobrega popijejo in se s spomini nanj poveselijo ..pri meni bi odhod na grob odpadel .. spomnijo se me lahko tudi doma na pikniku ..sam en leden pir naj dajo na en konc mize..

Najlepše pa je, če ti hladen pir zlijejo na grob (sam prej ga precedijo skoz jetra) :) 

Objavljeno
pred 15 urami, Vin pravi:

Večinoma v domovih za ostarele, kakšen pa najbrž tudi doma. Ocenili so, da ne bodo preživeli ne glede na zdravljenje in so jim nudili samo še paliativno oskrbo. Ni to posebnost Slovenije. Povsod je tako. Pa tudi ni nekaj novega. Tudi pri običajni sezonski gripi, če pride do hujšega poteka, jih ne vozijo v bolnice in zdravijo. Zdravstvene kapacitete se hranijo za tiste, ki imajo realne možnosti preživetja.

z malo brihtnosti in dobrega servisa, bi še vedno bili lahko domovi za ostarele namesto predjamski gradovi.!!!

1. zajebala je vlada, najprej prejšnja, sedaj sedanja

2. in očitno je bolje jebat rajo, kot usmeriti vso energijo na prava riskantna mesta.

ps. pa nč se ne zasluži pri opremi za domove, več provizije pade od 2 miljončka ljudi

Objavljeno

Razumem, da lahko tenis igram.

Majkemi, celo golf razumem (bogati še bolj)

ampak

BALINANJE?

Domena starejših od 60 (še mal pa se vpišem), običajno igra več kot 2 osebi, mislim, da vsaj 4 je nek normalen minimum in definitivno ni to šport z distanco. 

Balinčka je treba zmerit, porko dijo in se skregat, kdo ma prav, čigav balin je bližje. Pol pa en, al dva špricerja, da se strasti ohladijo :D

Objavljeno

Danes ob 10 uri bi morala z ženo odleteti v San Francisco do hčere za dva tedna. Hčera mi je pri svojem znancu zrihtala posodo motorja in zaščitne opreme za enodnevno turo po hribih, sedaj pa je vse odpadlo. Ko gledam zapise na spletu ugotavljam, da verjetno tudi čez leto dni ne bo normalno stanje, vsaj gnar za karte naj bi dobila nazaj.

Mi je pa danes zjutraj povedala, da so ta teden uvedli obvezno uporabo mask zunaj stanovanja, sedaj se že dober teden vozi na delo iz San Jose-ja v San Francisco z družinskim avtom (ne dovolijo vožnje svojih zaposlanih s taksijem), pa pravi, da se je v enem tednu promet na AC vidno povečal. Očitno se pripravljajo na počasno zaganjanje aktivnosti, vsaj testno. Stanuje v bivalnem naselju, nikogar ni zunaj če res ni potrebno (trgovina). Občinske meje niso zaprte, je pa ena občina v bližini sama zaprla mejo za vstop.

Ko se eni jezite čez SLO naj vam povem, da je dva tedna nazaj celi vikend šivala zaščitne maske za znance, eni delajo tudi v zdravstvu (so rekli bolje nekaj kot nič). Gnili kapitalizem. 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 6 minutami, DAMI34 pravi:

Razumem, da lahko tenis igram.

Majkemi, celo golf razumem (bogati še bolj)

ampak

BALINANJE?

Domena starejših od 60 (še mal pa se vpišem), običajno igra več kot 2 osebi, mislim, da vsaj 4 je nek normalen minimum in definitivno ni to šport z distanco. 

Balinčka je treba zmerit, porko dijo in se skregat, kdo ma prav, čigav balin je bližje. Pol pa en, al dva špricerja, da se strasti ohladijo :D

Ta teden pri nas v Poljanski dolini kar piha in veter odnaša viruse v smeri svojega gibanja. Ko je pri vas burja (vetrovni WAŠINGTON) in ta kar konkretno piha in samo naravnost, odnese vse, le na pravi strani moraš biti, pa tista dva metra stran, ja pa svojo kuglo morš imet, pa svoj kozarc za špricer. Če pa dedc tvojega stasa nima en mal glasu, da na dva metra pove in prepriča kolego balinarja glede razdalje do balinčka (tud če nimaš prou), ja potem kaj bi rekel zase, k me je precej manj skupi.

Objavljeno
pred 9 minutami, amateur pravi:

Ta teden pri nas v Poljanski dolini kar piha in veter odnaša viruse v smeri svojega gibanja. Ko je pri vas burja (vetrovni WAŠINGTON) in ta kar konkretno piha in samo naravnost, odnese vse, le na pravi strani moraš biti, pa tista dva metra stran, ja pa svojo kuglo morš imet, pa svoj kozarc za špricer. Če pa dedc tvojega stasa nima en mal glasu, da na dva metra pove in prepriča kolego balinarja glede razdalje do balinčka (tud če nimaš prou), ja potem kaj bi rekel zase, k me je precej manj skupi.

Maš prav, sem ravno razmišljal zakaj ma Koperska občina več okuženih. Ker ko mi kihnemo pa burja piha zna bit štala na obali :D

ps. se vidi da nis še str. Pri teh letih ne moreš tulit na 2 metra in se kregat, moraš tulit sogovorniku na uho, de kej razume :P

Objavljeno

Mam sluh

pred 16 minutami, DAMI34 pravi:

Maš prav, sem ravno razmišljal zakaj ma Koperska občina več okuženih. Ker ko mi kihnemo pa burja piha zna bit štala na obali :D

ps. se vidi da nis še str. Pri teh letih ne moreš tulit na 2 metra in se kregat, moraš tulit sogovorniku na uho, de kej razume :P

Delal sem v hrupu, se merkal, pa imam vseeno luknjo pri nizkih in pri visokih frekvencah. Govorna frekvenca  je še kar vredu, ma slišm žena na več kot dva metra, ko mi hoče kaj dopovedat, pa ni operna pevka, niti igralka.

Pravš de boš kmal 60, sam sem sredi sedemdesetih, to je 5+ let več kot pri tebi. A ni to že starost? Zjutraj grem lahko prvi v trgovino. Sm že moral pokazat osebno, mi niso verjel.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 5 urami, Darko3g pravi:

Najlepše pa je, če ti hladen pir zlijejo na grob (sam prej ga precedijo skoz jetra) :) 

Če bi bral bi videl da bi moral za tako opravilo najeti helikopter..

Ma navsezadnje mi je vseeno če to še traja..zdej se mi že da kaj podelat okol bajte.. še dele za zadnjo nihajko dobim pol ga grem pa lohk že registrirat..

Objavljeno
pred 2 urami, amateur pravi:

Mam sluh

Delal sem v hrupu, se merkal, pa imam vseeno luknjo pri nizkih in pri visokih frekvencah. Govorna frekvenca  je še kar vredu, ma slišm žena na več kot dva metra, ko mi hoče kaj dopovedat, pa ni operna pevka, niti igralka.

Pravš de boš kmal 60, sam sem sredi sedemdesetih, to je 5+ let več kot pri tebi. A ni to že starost? Zjutraj grem lahko prvi v trgovino. Sm že moral pokazat osebno, mi niso verjel.

ti potem spadaš med priviligirane :D 8-10

Šalim se mal, tudi vse zapisano. Le o balinanju ne. Kakorkol obračam, spada med skupinske športe. Vse ostalo je hec.

Objavljeno

S tem virusom bo postala že smešna človeška neumnost...če bi obstajala možnost vrnitve par desetletij nazaj, v še dokaj normalne čase, bi bilo super, ...sedanji voditelji in znanost nas peljejo le v suženjstvo. Čim večji nadzor ter izkoriščanje vsega možnega do maksimuma, ko se pa nekaj zatakne, kot ta nevidni virus, pa polom na celi črti....

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Virusi so vedno bili in vedno bodo, če bomo sedaj nadaljevali s tako paniko ob vsaki virozi, novem valu...nas bo pobralo zaradi stresa in ne zaradi viroz...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!