Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Cenzura pri Googlu...zametki novega totalitarizma 

Citiraj

Kot so povedali pri Googlu bodo odstranili vse, kar bodo ocenili kot 'medicinsko neutemeljeno'. Sledeč temu bo Youtube prepovedal vse objave o teorijah zarote, ki so povezane s covidom-19 in 5G omrežjem.

https://www.regionalobala.si/novica/youtube-proti-teoretikom-zarot-prepovedal-vse-kar-je-v-nasprotju-s-priporocili-who

Popravljeno . Popravil vandrovec
Objavljeno

Jaz sem itak že 11 let doma, moja draga, najina hčerka in njen mož dlajo od doma, moja sestra in njena hčerka pa sta bili prejšnji teden 6 dni pri njunem prijatelju nacMostu na Soči, ta teden pa sta se zopet spomnii da imata v Idriji tudi mamo in babico, in kmalu po tem ko sta prišli v Idrijo, je moja sestra že odšla na obisk k sosedom. Kaj pomaga moji družini, če smovsi tako previdni, če nekateri, oziroma moja sestra, ne spoštujejo prav nobenih pravil v povezavi s korona virusom ...   :blush:

Objavljeno
pred 9 minutami, RobiRoberto pravi:

Jaz sem itak že 11 let doma, moja draga, najina hčerka in njen mož dlajo od doma, moja sestra in njena hčerka pa sta bili prejšnji teden 6 dni pri njunem prijatelju nacMostu na Soči, ta teden pa sta se zopet spomnii da imata v Idriji tudi mamo in babico, in kmalu po tem ko sta prišli v Idrijo, je moja sestra že odšla na obisk k sosedom. Kaj pomaga moji družini, če smovsi tako previdni, če nekateri, oziroma moja sestra, ne spoštujejo prav nobenih pravil v povezavi s korona virusom ...   :blush:

samo ti pa imaš partibrejkerje v familiji..

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Ma dej, pocivalsku bi mogl eno orng masko zategnt cez goflo, za zecetek, pol pa naprej. Lopovi gnili. 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
32 minutes ago, DinDiin said:

Ma dej, pocivalsku bi mogl eno orng masko zategnt cez goflo, za zecetek, pol pa naprej. Lopovi gnili. 

Samo ni delal vse na svojo pest....

Objavljeno
pred 8 minutami, ftp pravi:

Samo ni delal vse na svojo pest....

je preneumen :P

Objavljeno
2 minutes ago, DAMI34 said:

je preneumen :P

A tisti ki je to koordiniral je pa pameten. Ni, ampak  je - LOPOV, kot vsakokrat v njegovi karieri.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 minuto, ftp pravi:

A tisti ki je to koordiniral je pa pameten. Ni, ampak  je - LOPOV, kot vsakokrat v njegovi karieri.

zase je zlo pametn. Da pa greš po tv razlagat kako je prtiček z elastiko "kul" morš bit pa tut mal neumen. Al pa vsaj širokega dojemanja :P

Objavljeno

Itak, to so vsi skp namudril ker bojo vsi neki od tega mel, in nekje je treba zacet, pa vse porihtat. Ampak nic se ne bo zgodilo. 

Objavljeno
pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

zase je zlo pametn. Da pa greš po tv razlagat kako je prtiček z elastiko "kul" morš bit pa tut mal neumen. Al pa vsaj širokega dojemanja :P

V bistvu ne. Kaže pa na to, kako lahko je preko medijev manipulirati s Slovenskimi ovcami.

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno
Citiraj

Najbolj pa bode v oči zavzemanje za posle podjetja Geneplanet. Kot so pred časom razkrili že v Odmevih, so jim za ventilatorje vnaprej plačali osem milijonov evrov. Za ventilator, ki pri proizvajalcu stane 10.000 evrov, je Geneplanet zaračunal kar 36.400 evrov. Za ta posel, so razkrili v Tarči, se je osebno angažiral kar gospodarski minister Zdravko Počivalšek.

In spet ne bo "nič"...

Ampak en bo enkrat sprožil...

Objavljeno
pred 12 minutami, Codeine pravi:

V bistvu ne. Kaže pa na to, kako lahko je preko medijev manipulirati s Slovenskimi ovcami.

ni toliko štos v "uporabnosti. Že kašljanje v rokav nekaj pomaga.

Gre se za cifro. Gre se za posle. Pa nimam prav nič proti ideji izzumitelja, Idejo je dal, če se ne motim že 3 tedne nazaj. Zakaj je toliko časa trajalo do realizacije? Moj odogovr je, da zato, ker je bilo potrebno dogovorit, kdo bo kaj pospravil v žep. Sicer špekuliram, ker dokazov nimam.

Vem da maske, te s filtrom (FFP2), ki jih moraš menjati po vsakem pacientu stane 5kom 85€. Je to normalna cena?

Meni ne, zihr ne.

Če se sicer na Počivalška spravim: naj mal Kacina pogleda, kak se laže v fris in to na nivoju, žal Počivalšek deluje malo "kmečko". Al pa mu samo javno nastopanje ne gre.

Objavljeno

Kar se pa tiče poslov:

dobičke bi kovali v prejšnji, kot jih poskušajo v sedanji vladi. Tu ni razlike, celo akterji znajo biti isti. Dovolj je da držijo za jajca pravega človeka v vladi.

Objavljeno

Zato pa majo varovanja, da jim kaksen janez cesa ne pove v obraz, al pa se kaj hujsega. Evo naso nemocnost, kaj lahko nardis? Nic. Da grem pa lahko volit je pa bullshit, ker pridejo njihovi kolegi na plan ki majo enake poteze naucene, al prirojene... Uglavnm, za kozlat. 

Zato pa, naj ze odpreje kurceve meje in obcine, da se usedem na moped in me boli kurec za take novice.... So pabtud zamaseni, da folk zaprejo pred tvje prakticno in potlej kradejo, bebci. ? 

Objavljeno
12 minutes ago, The67Rock said:

94030447_3064158906962446_4243328599257513984_o.jpg

Počakaj, pa jo bojo dvignili na 60 milijonov. Samo počakaj ko z maskami končajo.

Objavljeno

Sedaj bo glavni problem nabava zaščitne opreme...škarje že strižejo :naughty:

Objavljeno

še ena poceni domača varianta. In to pralna zadeva:

• Haha 3
Objavljeno

Jaz sem kupil 25 mask, 5 pralnih in 20 "kitajskih"...uporabljam pa samo eno, ki sem jo dobil v javni ustanovi, ker je najlepša. :)

Objavljeno

moja kalkulacija, če je že tako daleč:

razdeliti serviete (8 centov komad), razdeliti elastike in vsaka pisarna ima luknjač. Izdelava mask po potrebi. Simpl, ampak potem nekateri izvisijo in ni zaslužka.

Jaz mam eno kirurško...bo odpravila vso korono in 1kom razkužila. Bo tudi dovolj. 

Pa še ena glupost iz Italije (preverjeno)

Inšpekcije lazijo okrog in zijajo skozi okna v pisarne, če nima folk mask na gobcu pišejo kazen, pa četudi sta samo 2 osebi 5m narazen.

Iz ene skrajnosti v drugo.

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!