Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno
Citiraj

Iz Petrola so sporočili, da imajo pripravljene akcijske načrte, s katerimi bodo zagotovili oskrbo z energenti. "Družba Petrol od izbruha koronavirusa pozorno spremlja razmere. Ustanovili smo koordinacijski tim, ki spremlja dogajanje in pripravlja ustrezne organizacijske ukrepe. Poslovanje zaenkrat poteka nemoteno, v primeru zaostritve razmer pa ima družba pripravljene akcijske načrte, s katerimi bo zagotovila oskrbo z energenti," so zagotovili.

akcijske načrte? novo dno

Objavljeno
pred 16 minutami, jskrablin pravi:

https://siol.net/novice/slovenija/stevilo-okuzenih-bo-danes-preseglo-stotico-javno-zivljenje-v-drzavi-ugasa-520725

Pokličite svoje sorodnike, prijatelje ipd... in jim zabičajte da se resno jemlje navodila o ukinitvi nepotrebnega bluzenja naokoli. Sem lihkar fotra pošteno nakuril ker se poja naokoli kot da je vse tole ena navadna šala.

No saj naša dva sta ista. :angryrant2:

Jaz se jima izogibam on dva pa veselo naokoli. 

Mater tastar. 

No imamo pa sodelavca ki je bil v Italiji v casu najhujsega izbruha in potem prisel v sluzbo. In njemu se to zdi smešno. 

Objavljeno

In pol mi tole pristane pred očmi. Kreten zabit od Pikala pa se je en dan nazaj kurčil da župani nimajo pristojnosti šol zapirat (OŠ Šmarje pri Jelšah je zaprl župan samoiniciativno takoj ko so dobili rezultate testiranj). Zapiranje šol v ponedeljek je pozno...

image.thumb.png.10cc109ac5f165b006a18e31fe94a36c.png

Objavljeno

No v naši firmi jim dol visi za korono. Mi bomo delali pa če pol Evrope zaprejo.

Objavljeno
pred 2 minutami, dr.looney pravi:

No v naši firmi jim dol visi za korono. Mi bomo delali pa če pol Evrope zaprejo.

mogoče v kakšni takšni firmi? :)

Citiraj

Nekatere spletne trgovine, ki ponujajo izdelke alternativne medicine so celo skovale prave priročnike za boj s koronavirusom in priliko izkoristile za prodajo prehranskih dodatkov, vitaminov in drugih sredstev, ki »vas bodo zanesljivo rešila virusa«.

"vojno" dobičkarstvo se je že začelo

tu bi sedaj morala država pokazati red, žal glede tega nismo S. Koreja...

Objavljeno (popravljeno)
pred 8 minutami, Snečer pravi:

mogoče v kakšni takšni firmi? :)

"vojno" dobičkarstvo se je že začelo

tu bi sedaj morala država pokazati red, žal glede tega nismo S. Koreja...

Nismo spletna trgovina. Sam lastnici manjka nekaj koleščkov v glavi.

Popravljeno . Popravil dr.looney
Objavljeno (popravljeno)

Jes mislim, de je prsla konjenica, in smo s tahudga ven. Samo se formalnosti pocakamo. 

http://epidemija.si/

a tole kej osvezujejo? En kazalc pravi 89, drugi 96 ob enakem stevilu testov. 

Popravljeno . Popravil Kugelschreiber
Objavljeno
25 minutes ago, Snečer said:

daj razloži malo, prosim.

Objavljeno (popravljeno)
pred 33 minutami, Snečer pravi:

Blagovne rezerve...? Dasiravno za ostajajte doma lih veliko bencina pa nafte ne rabiš...

Popravljeno . Popravil jskrablin
Objavljeno
pred 54 minutami, jskrablin pravi:

Pokličite svoje sorodnike, prijatelje ipd... in jim zabičajte da se resno jemlje navodila o ukinitvi nepotrebnega bluzenja naokoli. Sem lihkar fotra pošteno nakuril ker se poja naokoli kot da je vse tole ena navadna šala.

Jaz mojemu 82 letnemu očetu in 80 letni mami, tega ne morem dopovedat ... če pa kaj rečem, sem pa siten in tečen, ker oni to že vedo, saj so dovolj stari :dry:

Objavljeno
pred 2 minutami, jskrablin pravi:

Blagovne rezerve...? Dasiravno za ostajajte doma lih veliko bencina pa nafte ne rabiš...

Za agregate ;)

Pravkar, maus pravi:

Jaz mojemu 82 letnemu očetu in 80 letni mami, tega ne morem dopovedat ... če pa kaj rečem, sem pa siten in tečen, ker oni to že vedo, saj so dovolj stari :dry:

Sej ti s tut str ..... :naughty:

Šalo na stran . Ja s tastarimi je hudič. Težko jim kaj dopoveš.

Objavljeno
pred 1 minuto, dr.looney pravi:

Za agregate ;)

Zakaj bi pa agregat rabil? Sej razumem da bo nekaj časa bolj nedružabno vse skup, sam nekak ne vidim težav v oskrbi z elektriko.

Objavljeno
pred 8 minutami, domina pravi:

daj razloži malo, prosim.

Čakaj, da vidimo akcijske cene in vojno dobičkarstvo.

Objavljeno
Pravkar, jskrablin pravi:

Zakaj bi pa agregat rabil? Sej razumem da bo nekaj časa bolj nedružabno vse skup, sam nekak ne vidim težav v oskrbi z elektriko.

Hecala sem se. Doomsday scenarij. Mal črnega humorja. B)

Objavljeno
1 minute ago, Snečer said:

verjemi, da tukaj ni govora o akcijskih cenah ampak o načrtovanih ukrepih glede na stanje razmer

Objavljeno
Pravkar, domina pravi:

verjemi, da tukaj ni govora o akcijskih cenah ampak o načrtovanih ukrepih glede na stanje razmer

ne verjamem

Objavljeno
pred 3 minutami, Snečer pravi:

Država regulira cene pogonskih goriv. Tako da kr tako jih ne morejo navijati. Mogoče ob AC sam tam te dni lih veliko prometa ne bo.

Objavljeno

@jskrablin   tut v težkih casih se mora clovek mal hecat..... je lazje.... 

V sluzbi mam sodelavko k je čist panicna ti povem da sem že kr mal izcrpana , ko jo mirim vsak dan. Pa še sploh nismo res hudi situaciji. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 7 minutami, dr.looney pravi:

@jskrablin   tut v težkih casih se mora clovek mal hecat..... je lazje.... 

V sluzbi mam sodelavko k je čist panicna ti povem da sem že kr mal izcrpana , ko jo mirim vsak dan. Pa še sploh nismo res hudi situaciji. 

televizijci pa so lepo poskrbeli za nas in sedaj delajo v hud minus, ko ponujajo skonto dodatno plačljive programe...

https://www.vecer.com/ker-bodo-otroci-ostali-doma-ponudniki-sirijo-dostop-do-tv-vsebin-10141179

Objavljeno

Sedaj vem, kako bom spravil v promet alkoholni cvet;

BIO razkužilo  (samo za zunanjo uporabo)

Cena prava sitnica.

• Haha 2
Objavljeno
pred 2 minutami, Kaldu pravi:

Sedaj vem, kako bom spravil v promet alkoholni cvet;

BIO razkužilo  (samo za zunanjo uporabo)

Cena prava sitnica.

Ti tut.... tut pr nas ga je viška.... :whistle:

Objavljeno

dj denar, če ne bom zakašlu 

ne bodo rabl nobenga orožja :dry: 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!