Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno
pred 18 minutami, maxxa pravi:

Zalostno: nekateri so si vzeli prazne ceste za treniranje moto gp. Stara magistralka Jesenice-Kranj.

ali že imamo zmagovalca?

Fotografija osebe Aljosa Loviscek.

Objavljeno
Pravkar, Snečer pravi:

ali že imamo zmagovalca?

Nese. Vreme se je sele dobro razjasnilo. Po kosilu zna bit pa tekma.

Objavljeno (popravljeno)
pred eno uro, maxxa pravi:

Zalostno: nekateri so si vzeli prazne ceste za treniranje moto gp. Stara magistralka Jesenice-Kranj.

Budale bojo budalile.

pred 22 minutami, J.a.m.e.s pravi:

Nekaj časa bomo doma. Doma doma, ne doma na vikendu na Krku ker #samoizolacija al nekaj.

Popravljeno . Popravil jskrablin
Objavljeno

Torej če koga zanima, 20 000 US vojakov se je izkrcalo v Italiji in so baje imuni na Corono, in za njih ne velja karantena... 

Euro Defender 20, oziroma kot bi ga lahko dejansko imenovali Euro Invader... Ne vidim razliga zakaj mora biti v EU skoraj 40 000 US vojakov, z vso opremo, tanki, helihopterji, hamerčki.... 

Zdej če kdo misli da si zmišljujem, uradni Nato podatki: https://shape.nato.int/defender-europe

Objavljeno
pred 12 minutami, smasher pravi:

Torej če koga zanima, 20 000 US vojakov se je izkrcalo v Italiji in so baje imuni na Corono, in za njih ne velja karantena... 

Euro Defender 20, oziroma kot bi ga lahko dejansko imenovali Euro Invader... Ne vidim razliga zakaj mora biti v EU skoraj 40 000 US vojakov, z vso opremo, tanki, helihopterji, hamerčki.... 

Zdej če kdo misli da si zmišljujem, uradni Nato podatki: https://shape.nato.int/defender-europe

fake news

• Všeč mi je 2
Objavljeno
1 minute ago, smasher said:

Ne vidim razliga zakaj mora biti v EU skoraj 40 000 US vojakov, z vso opremo, tanki, helihopterji, hamerčki.... 

To je nek bobasticn clank. Cisti Fake news. A namensko zavaja, da dela dramo? Al pa se piscu ne sanja, kolk ameriske vojske je po svetu. V Avianu jih je stalno okroglo 10000, v kaiserslauternu, Ramstein air base, 20 000

7E79D588-C9E2-4C66-AB8E-1C6A663E57C4.thumb.jpeg.ef1c48bc45dd8222167964803b72244d.jpeg

Objavljeno
pred 31 minutami, smasher pravi:

Jaz pa ne vidim razloga, zakaj bi jih podili izven EU. Saj pripadamo istem klubu NATO. Še več, vsepovsod, kjer imajo ameriški vojaki svoje baze, mastno plačujejo državam za njihovo gostoljubnost. Vsi kraji v EU, kjer imajo Američani svoje vojaške baze, so nadpovprečno razviti in tamkajšnji ljudje tudi zaradi tega dobro živijo. Dokler ne gre za okupacijske sile, temveč za zavezniško vojsko, na stvari gledam pragmatično. Problem lahko nastane edino v tem, da je med temi vojaki tudi nekaj okuženih s korona virusom in ga trosijo naokoli.  

Objavljeno

Mi2 sva varna...izmerjeno :)

20200315_134204_HDR.thumb.jpg.59380877011a6cb98ee40001bb2974ff.jpg

• Všeč mi je 2
  • Žalosten 1
Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

Mi2 sva varna...izmerjeno :)

20200315_134204_HDR.thumb.jpg.59380877011a6cb98ee40001bb2974ff.jpg

Ooo faq. Oooo faq. Brez mene... Uredu, uredu... že prov...

Objavljeno (popravljeno)
pred eno uro, smasher pravi:

Tudi če bi to bilo res... 40k vojakov z nekaj ropotuljicami bolj težko naredi kako konkretno škodo v EU. Nas je ipak preko 300 mio tukilele. Pa recimo Francija je jedrska sila s čisto resnimi nuklearnimi pokalicami. Sej smo razštelani pa čudni, sam totalne pičke pa spet nismo. Gre se za zdavnaj napovedano logistiko zaradi vojaških vaj vojsk EU in ZDA. NATO pač.

Tako da te prosim za dvoje:

• nea širi fejk njuz, čuuuj
  • Uporabi možgan ko naletiš na fejk njuz.
  • Imunosti na ta novo korono ni, al pa je redka kot pošteni politiki.
Popravljeno . Popravil jskrablin
  • Všeč mi je 2
Objavljeno
1 hour ago, smasher said:

Pac vaja, ki je za bla prej planirana...  Preveril sem par slik iz raznih clankov o zarotah ipd, pa sem precej cudne datume in lokacije dobil ven... Kot naprimer izkrcevanje amerskih vojakov in opreme za vajo 2020 leta 2017 v puscavi, ipd ;)

Objavljeno

Drgač pa... Vse bo OK. Vse bo uredu. Sam panike ne delat. Kdor je ogrožen pa ga je strah naj ostane doma in se samoizolira. Čez 1 mesec, pol leta, 2 leti, bo tole pozabljeno. Mogoče koga ne bo več, lahko da tud mene, ampak tako je življenje. Se rodiš, živiš, ko umreš je krog sklenjen. Samo nepotrebne panike ne delat, ker potem prihaja do kaosa, anarhije. Ljudje bi se šli kar "partizane".

Sam delam z ljudmi, sem v konstantnem stiku. Ljudje so panični, histerični, rabijo samo mal besed vzpodbude in pomirjenja, pa je takoj bolje. Če se pa panika dela bi pa kr masovno skakal v prepad.

Zdele imate priložnost, da ste doma z bližnimi in ne tuhtate, kok € boste zaslužil, pa na stran dal. Pr nas sm sina naučil šah, mal sm že sit monopolija, ampak nič hudega, sem v dobri družbi.

Objavljeno (popravljeno)
32 minutes ago, smasher said:

Torej @Snečer in @Kugelschreiber hočeta rečt da je tudi to fejk stran?

https://www.eur.army.mil/DefenderEurope/

Seveda ni. Vaje so bile in bodo. Samo zdaj se jih uporablja za neke cudne teorije zarote...  Podobno, kot da naj bi bil dokaz za umetnost virusa COV-19 njegovo hitro sirjenje... Ampak siri se hitro zato ker je svet danes povezan in ja vsak del doesgljiv v parih urah z letali, ipd... Spanska gripa je pobrala 50mil ljudi od 1918 do 1920. Pa ne verjamem, da so imeli  moderne dnk laboratorije ze takrat... Vzrok za tako hitro sirjenje je pac globalnost... V veliko primerih je to dobro, v takemle pa slabo.    Se to,  pa kaj naj bi teh par vojakov naredilo? In se kronska beseda: "BAJE" da so imuni. Ta beseda se uporablja samo v clankih, katerim so pripete lazne slike. Baje.

6 minutes ago, skalar36 said:

Zdele imate priložnost, da ste doma z bližnimi .

TOLE zna biti problem! :P

Popravljeno . Popravil jvalant
Objavljeno (popravljeno)
12 minutes ago, jskrablin said:

Tudi če bi to bilo res... 40k vojakov z nekaj ropotuljicami bolj težko naredi kako konkretno škodo v EU. Nas je ipak preko 300 mio tukilele. Pa recimo Francija je jedrska sila s čisto resnimi nuklearnimi pokalicami. Sej smo razštelani pa čudni, sam totalne pičke pa spet nismo. Gre se za zdavnaj napovedano logistiko zaradi vojaških vaj vojsk EU in ZDA. NATO pač.

Mislim, da se gre pri teh vajah prav zato, ker smo razstelani in cudni. Da se v okviru NATA pac preveri kako sploh delujemo skupaj in kaj bi lahko blo boljse.... Pa da se mal porozlja Putinu, pa Kim-u itd... Situacija v svetu ne gre na boljse zadnja leta, nazalost....

Popravljeno . Popravil jvalant
Objavljeno

Če komu še zmeraj kej ni jasno..., samo pet evropskih držav ima več okuženih na število prebivalcev kot Slovenija (Italija, Švica, Španija, Norveška, Danska)

9620C129-897E-413C-B0E8-F2B7AE8AAEB3.png

Objavljeno (popravljeno)
pred 46 minutami, truckdriver pravi:

Jaz pa ne vidim razloga, zakaj bi jih podili izven EU. Saj pripadamo istem klubu NATO. Še več, vsepovsod, kjer imajo ameriški vojaki svoje baze, mastno plačujejo državam za njihovo gostoljubnost. Vsi kraji v EU, kjer imajo Američani svoje vojaške baze, so nadpovprečno razviti in tamkajšnji ljudje tudi zaradi tega dobro živijo. Dokler ne gre za okupacijske sile, temveč za zavezniško vojsko, na stvari gledam pragmatično. Problem lahko nastane edino v tem, da je med temi vojaki tudi nekaj okuženih s korona virusom in ga trosijo naokoli.  

NI nujno. V tistih, kjer sem bil (priprave za AFG, tečaj Counter ID....) izven baze ni nekih bajnih zaslužkov. Znotraj baz so ameriške šole, ameriške trgovine (načeloma brez davka t.i. PX trgovine), gorivo znotraj baz je za USA državljane po USA cenah, tako da Ameri izven baz ne tankajo, ne nakupujejo.....

Je pa zaslužek pri najemu, prodaji energije...itd.

Mal več tule...http://dk.fdv.uni-lj.si/tip/tip20023Prebilic.PDF

Popravljeno . Popravil Tedybear
Objavljeno
pred 5 minutami, twom pravi:

Če komu še zmeraj kej ni jasno..., samo pet evropskih držav ima več okuženih na število prebivalcev kot Slovenija (Italija, Švica, Španija, Norveška, Danska)

9620C129-897E-413C-B0E8-F2B7AE8AAEB3.png

Spet nepopoln podatek. Dopolni tako, da bo iz nepopolnega podatka nastala uporabna informacija. Ta je pa popolnoma drugačna. SLO je med državami, ki so na milijon prebivalcev izvedle največ testov.

Alzo....če bi izvedli npr pol testov manj, bi bilo tudi pol manj (prikazano) okuženih.

Prosim...berite celovite informacije, ne pa pobirat ven tisto, kar vam najbolj pade v oči.

Ker pa se z današnjim dnem spreminja metodologija merjenja, bodo že jutrišnji rezultati za take, kot si ti..pozitivni.

Objavljeno
pred 22 minutami, skalar36 pravi:

Drgač pa... Vse bo OK. Vse bo uredu. Sam panike ne delat. Kdor je ogrožen pa ga je strah naj ostane doma in se samoizolira. Čez 1 mesec, pol leta, 2 leti, bo tole pozabljeno. Mogoče koga ne bo več, lahko da tud mene, ampak tako je življenje. Se rodiš, živiš, ko umreš je krog sklenjen. Samo nepotrebne panike ne delat, ker potem prihaja do kaosa, anarhije. Ljudje bi se šli kar "partizane".

Sam delam z ljudmi, sem v konstantnem stiku. Ljudje so panični, histerični, rabijo samo mal besed vzpodbude in pomirjenja, pa je takoj bolje. Če se pa panika dela bi pa kr masovno skakal v prepad.

Zdele imate priložnost, da ste doma z bližnimi in ne tuhtate, kok € boste zaslužil, pa na stran dal. Pr nas sm sina naučil šah, mal sm že sit monopolija, ampak nič hudega, sem v dobri družbi.

Z vsem se strinjam, sam s tem ne da se bo tole pozabilo. Če se jutri neha tole virusovanje... se ne bo pozabilo. Je kr ornk vsekalo v mehki trebuh trenutnega sveta - globalizacijo.

Objavljeno
pred 19 urami, BIF pravi:

Razkužilo si lahko naredimo sami doma...receprure so na spletu...to je osnova...

https://www.merkur.si/alkohol-mq-etilni-denaturirani-96-1-l/

lepo..samo povej mi kako pridem do alkohola/etanola .. 

pred 18 urami, smasher pravi:

Bil včeraj v merkurju, nič alkohola, samo tisti za 35euro litr z dajatvijo. Ne eranol, ne izopropanol ne nič... 

In zdejnko so objavili da razkužil ne bo več na voljo za kupit alkohola na policah ni... Se bo treba vršt v žganjekuho, nad 60% za zunanjo uporabo pod 50% za poplaknit... 

kako pa priti do razkužil brez da greš v trgovino?

ali so sploh kje? ali jih lahko naročim in plačam po netu , pa se samo vsedem doma v avto,zapeljem do tja im prevzamem? 

kako bo s hrano ? zatrjujejo , da je blagovnih rezerv hrane dovolj..kako do nje z minimalnim rizikom??????

Objavljeno
pred 2 urami, J.a.m.e.s pravi:

res jih prosim, naj se odločijo a Slovenci lahko vstopimo na hrvaško ali ne, ker v naslovu in članku si sami sebi serjejo v usta.

pred 1 uro, smasher pravi:

konc sveta je blizu :P

Objavljeno
pred 8 minutami, thumper pravi:

lepo..samo povej mi kako pridem do alkohola/etanola .. 

Preko spleta .... lahko narociš bioetanol za ekokamin.... js ga mam 6 l na zalogi;)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!