Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno
pred 11 urami, smasher pravi:

@thumper, mislim da si razumel moj post v napačno smer. Če je kaj resnice v teh dvomih, je bodoče "ne ustvarjanje" bistveno višje od trenutne smrtnosti, kar lahko bistveno slabše vpliva na prihodnost kot trenutna smrtnost. Že sedaj se dosti ljudi bori s tem da ne more met otrok kaj bo šele potem. 

ne nisem narobe razumel..

joke je v tem , da je to zarota muslimanskega sveta .. če se bo hotel moški razmnožiti ob toliko neplodnih ženskah bo moral imeti harem da bo imel vsaj minimalno možnost za potomce.. 

in ti men da ne razumem..

pred 8 urami, ciciban pravi:

Jep... Naslednjih 14 dni je ključnih. 

zakaj nihče noče napisat "naslednjih 14 dni bom pijan" .. ps- jetre se obnavljajo pljuča pa ne ..

pred 6 urami, Alla pravi:

No, ko si se ravno obregnila ob holesterol....zakaj ima zdaj tako veliko ljudi povišan holesterol? Večina zato, ker so toliko znižali meje.

Nisem proti medicini, niti proti farmaciji, samo velik del bolezni se da pozdravit drugače.

še pr potenci nej to nrdijo bomo mi z mausom na čelu lohk spet haral..

majbolja medicina je domača destinacija.. ..  ma ne zahebu... destilacija je prou..

pred 5 urami, dr.looney pravi:

Naj te razočaram, pritisk imam prenizek, genetika je meni v prid, tako da bo moralo kaj hujšega udarit kot kovid. Mogoče asteroid ali pa vesoljci :lol1:

črnc z malarijo..

pred 5 urami, dr.looney pravi:

.... pa komi sem čakala na cepivo, zdej pa to ...... :lol1:

gor sm ti predpisal cepiu..

pred 4 urami, Marko P. pravi:

Jaz bom pogoltnil vse, kar mi bodo dali. Samo, da še enkrat jadranko vidim.

Pa če še rodim kdaj ali pa nikoli več!!!

:lol1:

ti bi pogoltnil od jajota tko k irglca.. no way .. pa če se zmer do zadra vozm čez liko..

Objavljeno
1 hour ago, kaizer said:

Ja se strinjam, da je računalniška simulacija napredovala, pa vseeno so Nemci v Messersmithu lansko leto nov model testirali 250 ur v zraku v vseh mogočih pogojih, po dveh mesecih testov so ga razstavili do zadnjega vijaka, ugotovili da je vse BP. in letos čakajo naročilo, ki bi testno letalo spravilo v proizvodnjo. Testnega pa sedaj sestavljajo za razstavo in trenažne lete

Ja, saj se razumeva... Tehnologije gredo naprej. Mislim pa, da je se bolj od izdelovalca, odgovorna koncna komisija...

Objavljeno
pred 1 minuto, thumper pravi:

črnc z malarijo..

Od tega ne bom ne sterilna pa mrtva tut ne ... 

pred 3 minutami, thumper pravi:

gor sm ti predpisal cepiu..

.... hvala ..... :lol1:

Objavljeno
pred 12 minutami, dr.looney pravi:

Od tega ne bom ne sterilna pa mrtva tut ne ... 

boš nesterilno na mrtvo razklana 

Objavljeno

V Sloveniji je zaradi novega koronavirusa umrlo že 1.744 ljudi. Primerjava umrljivosti s prejšnjimi leti kaže, da je letos oktobra in novembra umrlo precej več ljudi kot prejšnja leta. Število smrti se sredi novembra dvigne tudi do 80 odstotkov nad pričakovanim številom smrti.

https://siol.net/novice/slovenija/v-zadnjih-dveh-mesecih-veliko-vec-umrlih-kot-prejsnja-leta-540640

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Tud moj sosed letos ne bo mel jelke je lučke o esu na - hrast!20201207_200424.thumb.jpg.edc937d1607a0d863d752e0d19cad9cd.jpg

Objavljeno
pred 28 minutami, thumper pravi:

:lol1: že prosil nas bojo da pridemo v štacune.. 

Ko ga bodo zahtevali za prestop meje - takrat pa bomo cvilili. Kar je precej verjetno - tudi ko bo korona že mimo. :hmm:

Še huje, da bodo potovanja pogojena z dokumentom, da si cepljen. 

Objavljeno
pred 1 uro, Scarabeo 500 pravi:

Ko ga bodo zahtevali za prestop meje - takrat pa bomo cvilili. Kar je precej verjetno - tudi ko bo korona že mimo. :hmm:

Še huje, da bodo potovanja pogojena z dokumentom, da si cepljen. 

ribe grem lahko lovit v izolo.. kilometre lahko nabijam tu po sloveniji - med korono na regijo sem našel nekaj lušnih potk...kolk jih je še.. 

potovanja?  kaj bodo le naredili migrantom .. :hmm:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
2 hours ago, truckdriver2 said:

V Sloveniji je zaradi novega koronavirusa umrlo že 1.744 ljudi. Primerjava umrljivosti s prejšnjimi leti kaže, da je letos oktobra in novembra umrlo precej več ljudi kot prejšnja leta. Število smrti se sredi novembra dvigne tudi do 80 odstotkov nad pričakovanim številom smrti.

https://siol.net/novice/slovenija/v-zadnjih-dveh-mesecih-veliko-vec-umrlih-kot-prejsnja-leta-540640

če bi se tvoj šef Jajo pol manj ukvarjaj z basanjem državnega denarja v svoje žepe in žepe svojih ritoliznikov, bi jih bilo z lahkoto pol manj. Ampak od nekje mora poplačat svoj dolg madžarskim gospodarjem in bosanski mafiji, da bo imel kam pobegnit ko se bo folku dokončno strgalo. :kmet::kmet::kmet::kmet::kmet::kmet::kmet::kmet::kmet::kmet:......

Objavljeno
Just now, nejc74 said:

če bi se tvoj šef Jajo pol manj ukvarjaj z basanjem državnega denarja v svoje žepe in žepe svojih ritoliznikov, bi jih bilo z lahkoto pol manj. Ampak od nekje mora poplačat svoj dolg madžarskim gospodarjem in bosanski mafiji, da bo imel kam pobegnit ko se bo folku dokončno strgalo.

To je bolano

Objavljeno

Tej hitri testi so tako nezanesljivi da kar res ni. Itak je potem še kontrola s PCR. Sicer čudno, v nekaterih bolnicah testirajo negativne na hitri test, v nekaterih pa pozitivne. Za zihr. Eni bi radi imeli pozitivne, drugi pa negativne zgleda ?

Objavljeno
pred 27 minutami, tomaz69 pravi:

ali lahko vprašam potem tudi varnostnika in prodajalke, naj mi pokažejo njihov negativen hitri test?

Ti prihajaš v njihov prostor po svoji lastni odločitvi in oni si lahko izmislijo glih na svetu kar hočejo, dokler je v skladu z zakonodajo. Smo potrošniška družba in ne zdaj jokat.

Objavljeno
pred 6 minutami, dr.looney pravi:

Ti prihajaš v njihov prostor po svoji lastni odločitvi in oni si lahko izmislijo glih na svetu kar hočejo, dokler je v skladu z zakonodajo. Smo potrošniška družba in ne zdaj jokat.

Si videla kakšno solzo v mojem vprašanju? Ponovno bereš med vrsticami...Vprašal sem, če kdo mogoče ve odgovor in to je to. Mogoče pa kdo tega ne bo zahteval...Hvala za tvoje mnenje.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
Naslednjič, ko vam bo nekdo zatrjeval, da je COVID-19 cepivo že sedaj zagotovo varno in celo napadel kolega, ki izraža dvom glede tega, se vprašajte, kaj so njegovi razlogi za to početje. Dostopni podatki namreč zagotovo ne.
⬇️⬇️⬇️
Trenutna lista FDA, torej spisek možnih neželjenih reakcij na C0VID-19 cepivo:
*** Guillain-Barré syndrome
*** Acute disemminated encephalomelitis
*** Transverse prayer
*** Encephalitis / prayer / encephalomijelitis / artificialityphalitis / art /encepholapathy
*** Convulsions / attacks
*** Brain stroke
*** Narcolepsy and cataplexia
*** Anaphylaxia
*** Acute myocardial heart attack
*** Myokarditis / pericarditis
*** Autoimmune disease
*** Death to death
*** The results of pregnancy and childbirth
*** Other acute demelinizing diseases
*** Neanaphylactic allergic reactions
*** Thrombocytopenia
*** Disemminated intravascular coagulation
*** Venice thrombobolia
*** Arthritis and arthralgia / joint pain
*** Kawasaki's disease
*** Multisystem inflammatory syndrome with the kids
*** The deterioration of the disease caused by vaccines
* FDA - Food and Drug Administration - US federal government agency authorized by Congress to inspect, examine, approve and set food safety standards, additives, medicines, chemicals, cosmetics, household and medical devices.
VIR:
cdc.gov
www.cdc.gov

Objavljeno
pred 3 minutami, tomaz69 pravi:

Si videla kakšno solzo v mojem vprašanju? Ponovno bereš med vrsticami...Vprašal sem, če kdo mogoče ve odgovor in to je to. Mogoče pa kdo tega ne bo zahteval...Hvala za tvoje mnenje.

Prebrala sem točno tako kot je napisano. Ti pa si misli kar hočeš. 

Objavljeno
pred 1 minuto, Alla pravi:
Naslednjič, ko vam bo nekdo zatrjeval, da je COVID-19 cepivo že sedaj zagotovo varno in celo napadel kolega, ki izraža dvom glede tega, se vprašajte, kaj so njegovi razlogi za to početje. Dostopni podatki namreč zagotovo ne.
⬇️⬇️⬇️
*** Transverse prayer
*** Encephalitis / prayer / encephalomijelitis / artificialityphalitis / art /encepholapathy
*** Brain stroke
*** Anaphylaxia
*** Autoimmune disease
*** Death to death
*** Thrombocytopenia
*** Venice thrombobolia
*** Kawasaki's disease
* FDA - Food and Drug Administration - US federal government agency authorized by Congress to inspect, examine, approve and set food safety standards, additives, medicines, chemicals, cosmetics, household and medical devices.
VIR:
cdc.gov
www.cdc.gov

Hvala za ta podatek, samo je rahlo nepopoln. Zanimam me na koliko primerov se pojavljajo stranski učinki? So to samo za cepivo ali tudi  zapleti kovida? Ker kawasakijev sindrom, vnetje notranjih organov, strdki posledica le teh infakt, pljučna embolija, možganska kap so tudi zapleti pri samem kovidu.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
2 hours ago, BlackDoc said:

Res je, tip je bolan.

Naj mi nekdo pove katera vlada je bla dobra v Slo do sedaj da bom tudi jaz vedu in kateri politiki so dobri.Samo imena politikov in stranki brez filozofiranja.

• Všeč mi je 2
  • Zmeden 1
Objavljeno
pred 1 minuto, Spasku pravi:

Naj mi nekdo pove katera vlada je bla dobra v Slo do sedaj da bom tudi jaz vedu in kateri politiki so dobri.Samo imena politikov in stranki brez filozofiranja.

Vse kar ni SDS. ;)

maršal Twito je na isti valovni kot Kimi, kdor tega ne vidi ima po moje resen problem z dojemanjem okolice .

• Šokiran 2
Objavljeno
11 minutes ago, Alla said:
⬇️⬇️⬇️
*** Transverse prayer
*** Brain stroke
*** Anaphylaxia
*** Autoimmune disease
*** Death to death
*** Thrombocytopenia
*** Venice thrombobolia
*** Kawasaki's disease
VIR:
cdc.gov
www.cdc.gov

Oglejsi-oglejte-te ta enourni intervju ki ga je postal Bif.Sej vem ni kompetentna nabija neumnosti je samo vrhuska strokovnjakinja podplačana s strani ne vem koga.Nikoli mi pa ne bo jasno izgleda da nekateri nimate starih staršev,rizično bolanih al pa se vam egoistično je...za vse ostale in potem tukaj nabijate da je vlada kriva za vse.

https://4d.rtvslo.si/arhiv/intervju-tv/174737440

11 minutes ago, dr.looney said:

Vse kar ni SDS. ;)

maršal Twito je na isti valovni kot Kimi, kdor tega ne vidi ima po moje resen problem z dojemanjem okolice .

Pol pa imam veliko izbiro :hmm:ostane mi samo da poguglam in nardim v excelu spisek kdo vse spada v SDS bo pa trajalo ker sem politično nepismem.

• Všeč mi je 3

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!