Skoči na vsebino

KORONA virus

vandrovec
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

1 hour ago, John2005 said:

Če pa to ni fake, pol je pa to dokaz kaka bolnica je vse skup.

Ce te slike ne prepoznas za fake, ni cudn da neves ker vaccine news je fake pa ker ne?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 urami, nejc74 pravi:

Ah, ravno si dosegel novo dno. Cestitke.

aha..

pred 4 urami, KARMEN1 pravi:

a ko pa uradna stran navaja tuje vire so pa vsi podatki točni..japajade..

dela se grem cept.

Popravljeno . Popravil thumper
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@Erikcslo kva je pa teb tolk smešm.. dela je že drugi odmerek.. 

mi je pa nekej mal čudn ..

ko združim besedi POŽIvitveni odmeREK dobim požirek..  ja in pol tko treba še tretga..

Popravljeno . Popravil thumper
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

44 minutes ago, thumper said:

@Erikcslo kva je pa teb tolk smešm.. dela je že drugi odmerek.. 

mi je pa nekej mal čudn ..

ko združim besedi POŽIvitveni odmeREK dobim požirek..  ja in pol tko treba še tretga..

emoticon-holding-alcoholic-drink-bottle-260nw-243152500.jpg

Popravljeno . Popravil Erikcslo
  • Haha 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

10 hours ago, BlackDoc said:

Meni je to žalostno kar se dogaja. Če nisi z nami, te brišemo. Res krasni novi svet.

zavajas s Quote izuzel si samo del posta  tako kot ta zmesani senator  ki pravi da maske niso ucinkovite sam pa nosi masko na koncu koncev je ocesni zdravnik faliran ker mu je firma propadla

Cel post

Ko to piše pod člankom je že znak za Alarm :headbang: brez da pogledaš vir

Watch the news report below and share this with EVERYONE you know, especially Teachers, Parents, Nurses, Doctors right away as many public schools are starting to implement programs to Vaccinate children in school WITHOUT PARENTS CONSENT!

Welcome, and thank you for visiting us here at Rumble.com. Rumble was built on the belief that all video content creators should be given equal opportunity to freely express themselves and reach a broad audience across the globe, all while maximizing their revenue. This belief has been evident since we established the company and is at the core of what we do.

YouTube je v torek za sedem dni suspendiral republikanskega senatorja Randa Paula zaradi videoposnetka, v katerem trdi, da so maske neučinkovite proti Covid-19.

Prejšnji mesec se je Paul med burno razpravo o virusu spopadel z dr. Anthonyjem Faucijem, najvišjim ameriškim strokovnjakom za nalezljive bolezni.Fauci  je rekel: 'Senator Paul, odkrito povedano ne veste, o čem govorite.'

In se pompac  Senator z Zeno rdece puscice

PAUL_PROTEST_hpMain_20200828-030927_16x9_992.jpg.9d7f6fabcb3096da7139ce2a5d4f9f4a.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

17 hours ago, Snečer said:

Opis ni na voljo

Babylon Bee je konzervativno spletno mesto krščanske novice, ki objavlja satirične članke na teme, vključno z religijo, politiko, aktualnimi dogodki in javnimi osebnostmi. V medijih je bila omenjena kot krščanska, evangeličanska ali konzervativna različica The Onion.Satira je kritika na komičen, posmehljiv način.

https://babylonbee.com/news/cnn-praises-taliban-for-wearing-masks-during-attack

• Hvala 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Malo mi je bilo dolgčas in brskam.

Noro, koliko antivaxerske navlake je pri nas, od fbja dalje.

Na to temo so 31.7. celo ustanovili nov sindikat, totej izkoristili antivax ovce, da jim bom bodo pipali od plače. Ko covida ne bo, bo ziher kakšna druga eko bio teroristična gonja.

Vidim neke iniciative, vložene tožbe pod krinko nekih pravniških ekip (nenavedene).

itd. dejansko sem zgrožen, kam je ta svet zabredel, da imamo takšen fanatičen folk, ki ga je lahko voditi in mu spipati novec.

Po drugi strani pa imamo lukave posameznike, ki jedo čevape, reklamirajo pa se kot vegani.

Je seveda tudi reklamiranje za pikece, a to dejansko počne le Vlada, ni zaznati nekih iniciatic, sindikatov itd. So vladne reklame s športniki, v medijih itd., ampak to je to.

Morda pa se nasmehne sreča v 4. 5. valu in antivaxere obdari s kakšno močnejšo verzijo... to bo bolje od palice in vedra hladne vode.

....

veliko antivaxerjev je pri uciteljih, vzgojiteljih

ti egocentrični osebki ne razumejo, da niso oni na prvem mestu, ampak deca,ki jim je zaupana

pacek učitelj, vzgojitelj, ki nima pct pač ne more delati z deco, to je jasno

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne maram antivaxerjev. Nisem cepljen ZA covid 19, sem se pa pošpikal z marsičem drugim. 

Mi je pa zanimivo, kako se ti Snećer z enako mero nesramnosti obračaš proti drugače mislečim. . Tvoja privoščljivost bolezni, nesramnost do drugače mislečih in vse ta agresivnost s palico, ni nič drugega kot ogledalo Antivaxerja. Žal. Isti si kot antivaxer. Pa ti tega ne vidiš. In to je problem današnje družbe.

Je pa svet globoko zabredel, od LGBTQ+, BLM, white guilt, itd...

Popravljeno . Popravil mladench
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz v osnovi ne preganjam antivaxerjev ampak imam zaradi njih težave.

Ker ni 70% precepljenosti, se je začel 4. val in zaradi tega imam težave pri organizaciji tekmovanja.

Zdaj mi pa naj antivaxerji povedo, kaj bi oni naredili, da ne bi bilo 4. vala.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, Darko3g pravi:

Ker ni 70% precepljenosti, se je začel 4. val in zaradi tega imam težave pri organizaciji tekmovanja.

A daj? Antivakserji so krivi?
Zakaj pa so države, ki imajo praktično večina folka cepljenega že globoko v 4. valu?

Necepljeni se vsaj testirajo, cepljeni pa ne, zbolijo pa ravno tako. In ker se ne testirajo, potem mirno trosijo zadevo naprej tako med cepljene kot tudi necepljene.

Ravno tako bi lahko rekli, da so cepljeni krivi za četrti val.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, Darko3g pravi:

to pa kar na "firmi" blond kolegico vprašaj :) glavna antivaxerica na protestih

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 20 urami, nejc74 pravi:

Preveč pričakuješ od ljudi, bralno razumevanje, to je takooooo zelo 20. stoletje. Zdaj imamo fajsbuk, tiktok pa osebno mnenje snezinkic je edino kar šteje. Slikce pa videi so dovolj. Sploh ce jih šeraš znotraj svoje grupe podobno mislečih.

FB_IMG_1629312438800.thumb.jpg.b157c1253af8f6add9c17ae06baf7c98.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 20 minutami, mladench pravi:

Ne maram antivaxerjev. Nisem cepljen ZA covid 19, sem se pa pošpikal z marsičem drugim. 

Mi je pa zanimivo, kako se ti Snećer z enako mero nesramnosti obračaš proti drugače mislečim. . Tvoja privoščljivost bolezni, nesramnost do drugače mislečih in vse ta agresivnost s palico, ni nič drugega kot ogledalo Antivaxerja. Žal. Isti si kot antivaxer. Pa ti tega ne vidiš. In to je problem današnje družbe.

Je pa svet globoko zabredel, od LGBTQ+, BLM, white guilt, itd...

to niso drugače misleči, ker ne mislijo, razen če ti misliš,da se magnet prime ne roko, kjer je bil pikec

in tu je seveda potrebno odgovoriti z nesramnostjo, imaš pa prav, saj ne zaleže

in imamo anarhijo...

tvoja odločitev, če se ne cepiš, a mojih otrok npr. ne boš pouceval (ker taki se tudi testirali ne bi) O tem sploh ne razmišljajo,ker jim je važno samo za njihovo rit, egoizem

ja, ti ljudje se delajo norca iz bolezni, naj zbolijo, fašejo težji potek, plošča se bo obrnila. to je edina rešitev poleg palice

doma naj delajo, kar hočejo, v skupnosti pa bo red, palica

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Res je, cepljenje promovira le vlada, sedaj pa tudi športniki in druge osebe in inštitucije, kj jih je za to vlada angažirala.

Antiwaxerstvo pa promovirajo posamezniki, ki so zelo vsiljivi, pa tudi nesramni, ljudi obtožujejo, žalijo z ovcami, vsiljujejo občutek krivde, neznanja in nerazgledanosti.

Svoja prepričanja širijo z nekimi nepreverjenimi informacijami, za katerimi stojijo osebe ali cela združenja, ki s takimi naivneži dobro služijo in se odlično promovirajo. 

Včeraj sem pogledala eno osebo na fb, katere objavo je delil eden od mojih fb prijateljev, njen zid je popolnoma zabasan z antiwaxersko propagando, poleg tega objavlja še neko pristopno izjavo, za včlanitev v neko blablablabla iniciativo, seveda s plačilom članarine! WTF?

Saj take osebe so prej ali slej razkrinkane, ampak kaj, ko njihovi podaniki vztrajajo na tem, da jim je bila storjena krivica, da so žrtve farmacevtskih lobijev, da jih poskušajo utišati, ker govorijo resnico, pa ne vem kaj še vse..........

Pa da so jim zaprli profile na družbenih omrežjih, ker so razkrinkali zaroto proti človeštvu, pa ajd čau pamet............

Ok, se ne želiš cepiti? Prav, ne se cepiti!

Te je strah cepiva? Prav, ne se cepiti!

Te je strah posledic, ki se bodo videle čez 2 leti? Prav, ne se cepiti!

Verjameš, da je to zarota proti človeštvu, zaradi prevelike populacije? Prav, ne se cepiti!

Verjameš, da je to način za obvladovanje ljudi? Prav, ne se cepiti!

Verjameš, da vse niti drži v rokah Bill Gates in farmacevtska industrija? Prav, ne se cepiti!

Cepljenje je priporočljivo, zaenkrat pa še ni obvezno, zato se ne cepi, ker te nihče v to ne sili!

Zopet prilepim link, ki sem ga že:

https://siol.net/digisvet/novice/slovenski-zdravniki-ki-so-proti-cepljenju-nasedli-goreci-proticepilki-559310

Popravljeno . Popravil KARMEN1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

12 minutes ago, Snečer said:

to niso drugače misleči, ker ne mislijo, razen če ti misliš,da se magnet prime ne roko, kjer je bil pikec

in tu je seveda potrebno odgovoriti z nesramnostjo, imaš pa prav, saj ne zaleže

in imamo anarhijo...

tvoja odločitev, če se ne cepiš, a mojih otrok npr. ne boš pouceval (ker taki se tudi testirali ne bi) O tem sploh ne razmišljajo,ker jim je važno samo za njihovo rit, egoizem

ja, ti ljudje se delajo norca iz bolezni, naj zbolijo, fašejo težji potek, plošča se bo obrnila. to je edina rešitev poleg palice

doma naj delajo, kar hočejo, v skupnosti pa bo red, palica

8 minutes ago, KARMEN1 said:

Res je, cepljenje promovira le vlada, sedaj pa tudi športniki in druge osebe in inštitucije, kj jih je za to vlada angažirala.

Antiwaxerstvo pa promovirajo posamezniki, ki so zelo vsiljivi, pa tudi nesramni, ljudi obtožujejo, žalijo z ovcami, vsiljujejo občutek krivde, neznanja in nerazgledanosti.

Svoja prepričanja širijo z nekimi nepreverjenimi informacijami, za katerimi stojijo osebe ali cela združenja, ki s takimi naivneži dobro služijo in se odlično promovirajo. 

Včeraj sem pogledala eno osebo na fb, katere objavo je delil eden od mojih fb prijateljev, njen zid je popolnoma zabasan z antiwaxersko propagando, poleg tega objavlja še neko pristopno izjavo, za včlanitev v neko blablablabla iniciativo, seveda s plačilom članarine! WTF?

Saj take osebe so prej ali slej razkrinkane, ampak kaj, ko njihovi podaniki vztrajajo na tem, da jim je bila storjena krivica, da so žrtve farmacevtskih lobijev, da jih poskušajo utišati, ker govorijo resnico, pa ne vem kaj še vse..........

Pa da so jim zaprli profile na družbenih omrežjih, ker so razkrinkali zaroto proti človeštvu, pa ajd čau pamet............

Ok, se ne želiš cepiti? Prav, ne se cepiti!

Te je strah cepiva? Prav, ne se cepiti!

Te je strah posledic, ki se bodo videle čez 2 leti? Prav, ne se cepiti!

Verjameš, da je to zarota proti človeštvu, zaradi prevelike populacije? Prav, ne se cepiti!

Verjameš, da je to način za obvladovanje ljudi? Prav, ne se cepiti!

Verjameš, da vse niti drži v rokah Bill Gates in farmacevtska industrija? Prav, ne se cepiti!

Cepljenje je priporočljivo, zaenkrat pa še ni obvezno, zato se ne cepi, ker te nihče v to ne sili!

Zopet prilepim link, ki sem ga že:

https://siol.net/digisvet/novice/slovenski-zdravniki-ki-so-proti-cepljenju-nasedli-goreci-proticepilki-559310

Malo da vam dvignem prekrvavitev, da ne boste rekli, da smo vsi zlobni!

YCYSCG6EVVADJGVCNQXJ4SN63Q.png

• Haha 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se opravičujem vsem ki jih bom z mojimi besedami užalil. A tukaj ste enostavno vsi ovce. Z vsem spoštovanjem do ovc. 

Prerekate se kot mali otroci v šoli oz še bolje, v vrtcu. Vaxerji, antivaxerji, ipd. 

Kaj če bi se malo odklopili od te teme in uživali? 

@Snečer ne nikomur želeti bolezni, res ne. Pa naj bo še tak antivaxer. 

Saj ni čudno da gre človeštvo v smer kot gre. Same egoistične riti, ki ne premorejo malo sočutja do sočloveka in samo polni svoj ego. jaz in jaz in jaz. 

ni kaj, dobri jim uspeva (vodilnim možem v državi).

skregaj in vladaj! pika. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 9 minutami, motozajebant pravi:

Se opravičujem vsem ki jih bom z mojimi besedami užalil. A tukaj ste enostavno vsi ovce. Z vsem spoštovanjem do ovc. 

Prerekate se kot mali otroci v šoli oz še bolje, v vrtcu. Vaxerji, antivaxerji, ipd. 

Kaj če bi se malo odklopili od te teme in uživali? 

@Snečer ne nikomur želeti bolezni, res ne. Pa naj bo še tak antivaxer. 

Saj ni čudno da gre človeštvo v smer kot gre. Same egoistične riti, ki ne premorejo malo sočutja do sočloveka in samo polni svoj ego. jaz in jaz in jaz. 

ni kaj, dobri jim uspeva (vodilnim možem v državi).

skregaj in vladaj! pika. 

Samo Jaz? :)

Jaz si ne želim okužbe, delam tudi v ustanovah, kjer so okuženi in se širi, tu ni bilo dileme, zato tudi malo prednostno cepljenje.

In tako odgovorno obnašanje pričakujem tudi od vzgojiteljev, učiteljev.

Kdor pa ne želi pa ni treba, ampak drugih pa naj ne ogroza in ostane doma.

V mošejah se sezuvajo? kdor neče, je zunaj.

• Haha 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ko bomo vsi zboleli, bomo vsi precepljeni in gotova prića... kdo bo preživu bo, kdor pa ne, pa nau... kdor se bocepu se bo, kdor se pa ne bo, se pa ne bo .. gremo si igrat loto in pustimo vse na svobodo .... da ne bo potem jokanja, ja nisam znao ...

ajeprau :huh: 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

42 minutes ago, maus said:

ko bomo vsi zboleli, bomo vsi precepljeni in gotova prića... kdo bo preživu bo, kdor pa ne, pa nau... kdor se bocepu se bo, kdor se pa ne bo, se pa ne bo .. gremo si igrat loto in pustimo vse na svobodo .... da ne bo potem jokanja, ja nisam znao ...

ajeprau :huh: 

Samo do takrat bomo pa več ali manj zaprti, kar pa spet ne bo prav. :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 7 minutami, ftp pravi:

tis pa mislu, da ker si ceplen boš svobodn k ptičica na veji....a so te mal đk-đk...:P

Popravljeno . Popravil VS800
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, Darko3g pravi:

sem vaxiran, ampak ti bom pojasnil.

Vse skupaj vključno s PCT je larifari, oziroma birokratska zapoved, brez resnega učinka, dokler se vaxirani lahko okužimo. Če se ne bi potem je pct smiselen, drugače je smisel samo stalno testiranje (s pravimi testi, ne kitajsko robo) popolnoma vseh udeležencev, neglede a so špikani, preboleli al necepljeni.

To je moje mnenje...gremo se birokrate povsod.

Torej težave imaš z birokrati, ne pa ljudmi, ki se nočejo cepit.

In kdorkoli ima težave z necepljenimi je zgolj in samo cepec :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 7 minutami, ftp pravi:

tisti, ki izpolnjujejo pogoje, bodo lahko skakali okoli :P 

pred 1 minuto, VS800 pravi:

tis pa mislu, da ker si ceplen boš svobodn k ptičica na veji.....:P

DOGI skače po ADI Ciganliji :ras: 

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!