Skoči na vsebino

KORONA virus

vandrovec
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

pred 2 urami, Alla pravi:

A daj? Antivakserji so krivi?
Zakaj pa so države, ki imajo praktično večina folka cepljenega že globoko v 4. valu?

Necepljeni se vsaj testirajo, cepljeni pa ne, zbolijo pa ravno tako. In ker se ne testirajo, potem mirno trosijo zadevo naprej tako med cepljene kot tudi necepljene.

Ravno tako bi lahko rekli, da so cepljeni krivi za četrti val.

saj v tem je štos in domet naše države, prosto po Kacinu, krivi Dolenjci, Zrče, mladina, zdej pa necepljeni. Stara zgodba, ko s prstom kažeš krivca in raja verjame.

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, maus pravi:

ko bomo vsi zboleli, bomo vsi precepljeni in gotova prića... kdo bo preživu bo, kdor pa ne, pa nau... kdor se bocepu se bo, kdor se pa ne bo, se pa ne bo .. gremo si igrat loto in pustimo vse na svobodo .... da ne bo potem jokanja, ja nisam znao ...

ajeprau :huh: 

a mrtve že odvažajo? :P

Napihovanje korona drame je kot napihovanje nevarnosti cepiva. Oboje je pretiravanje.

Zaenkrat ima vsak pravico se cepit?

Jaz problema ne vidim, da bo treba mrtve s kamioni odvažat.

Cele dneve se nabija o okužbah in kalkulacijah. Nihče od "kaljkuljatorjev" pa ne upošteva, da smo glavni "odvoz" (smrti) že zdavnaj naredili, ko sploh ni bilo cepiva. Največ v DSOjih. Torej ti bodo težko umirali, ker so že, prav tako se je tvegana populacija prednostno lahko cepila.

Še 1x, kje je potem problem?

Gremo igrat loto, dovolj je te kurčeve korone, dodatkov, zaslužkarstva in podobno.

ajprou?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 16 minutami, DAMI34 pravi:

Gremo igrat loto, dovolj je te kurčeve korone, dodatkov, zaslužkarstva in podobno.

ajprou?

Referendum...se konča s korono ali se jo fura dalje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 minutami, vandrovec pravi:

Referendum...se konča s korono ali se jo fura dalje.

baba vanga krekovska že ve, da bo jeseni in pozimi vsaj 2000 ljudi dnevno hospitaliziranih...in pol mislimo da so antivaxerji problem?

https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/krek-pricakujemo-lahko-katastrofalno-zimo-v-novembru-2000-hospitaliziranih/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2Niu1r6POsieONzTPCFNZ_cZKbAePUPgqeMBKfHdWvquHhD9_Sm9KPpa0#Echobox=1629307526

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 urami, Snečer pravi:

ti egocentrični osebki ne razumejo, da niso oni na prvem mestu, ampak deca,ki jim je zaupana

pacek učitelj, vzgojitelj, ki nima pct pač ne more delati z deco, to je jasno

oprosti, ma šolska ministrica Kustečeva (baje cepljena , vsaj s fotk, ko jo nabija Fafangel tako kaže) je rekla da:

virus ne izbira :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ravno danes me je en nasmeju ... pred leti je na veliko kupoval Čang Šlang za spolno moč... še mene je šuntau, kao da full dela ... sem mu rekel, da to ne potrebujem... danes sem se z njim pogovarjal in mi je reku, da bo še malo počakal s cepljenjem, ker ne ve kaj je notri ... Čang Šlang je opustil ... nisem vprašal zakaj :P

Čudna so pota razumevanja farmacije, mar ne ....   

:huh:

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 9 minutami, maus pravi:

... Čang Šlang je opustil ... nisem vprašal zakaj :P

Menda embalaža ni več tolk diskretna kot je bla.....:P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, vandrovec pravi:

Čez 5 do 10 let bo tudi o tem cepivu več znanega...?

verjetno .. in to bo moj stručko od prijatla ugotovil :P 

spremlja vse analize, ki jih delajo po celem svetu in primerja med seboj cepiva ;) 

sj je škoda besed .. mar ne :D ... za nasmejat je pa vseeno fajn :P 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, VS800 pravi:

Menda embalaža ni več tolk diskretna kot je bla.....:P

pa dosegu je željeno težo..kaj naj rata anoreksičen? :P

pred eno uro, vandrovec pravi:

Čez 5 do 10 let bo tudi o tem cepivu več znanega...?

takrat bo že novo cepivo, pa nov virus :P (mi je povedu prjatu)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, maus pravi:

Ravno danes me je en nasmeju ... pred leti je na veliko kupoval Čang Šlang za spolno moč... še mene je šuntau, kao da full dela ... sem mu rekel, da to ne potrebujem... danes sem se z njim pogovarjal in mi je reku, da bo še malo počakal s cepljenjem, ker ne ve kaj je notri ... Čang Šlang je opustil ... nisem vprašal zakaj :P

:huh:

Čang šlang je bil za hujšanje ???????

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, KARMEN1 pravi:

sej zato ga je opustil..ni bilo moči spolne :D

• Haha 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 34 minutami, KARMEN1 pravi:

pojma nimaš ... biu je za vse .. tut za korono :ras: 

glaun, da vedo kaj je bilo not in pol je vse ok ... štekaš :dry: 

p.s.

a si ga tu tut goutala :huh: 

Popravljeno . Popravil maus
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne, nisem, takrat sem bila suhica preklica ???.

Ampak še sedaj se ga spomnim, ker je bil Čang šlang, prodajal pa ga je Džirlo d.o.o. ?????

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 minutami, BIF pravi:

Z drugimi besedami...tudi doma med štirimi stenami je lepo.

https://www.24ur.com/novice/korona/pct_2.html

lahko ni diskriminatoren do necepljenih, je pa nepopoln. (pa nepošten)

Pogoj pct ne lovi okuženih cepljenih, prav tako ne prebolevnikov, ki se slučajno lahko spet okužijo. Dokazano je in povosod se govori, da se lahko tudi cepljeni okužimo.

Torej je edini pogoj, ki bi rešil problem T

Testirati vse. Žal. Pa da ne bo pomote, men je tudi ta ukrep butast. 

Z ozirom, da 35% zdravnikov ni cepljenih in več kot 50% medicinskega osebja, me samo zanima, ko bo kriza, a se boste pustili takim "nevarnim" pregledati ali zdraviti.

:P

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 36 minutami, DAMI34 pravi:

lahko ni diskriminatoren do necepljenih, je pa nepopoln. (pa nepošten)

Pogoj pct ne lovi okuženih cepljenih, prav tako ne prebolevnikov, ki se slučajno lahko spet okužijo. Dokazano je in povosod se govori, da se lahko tudi cepljeni okužimo.

Torej je edini pogoj, ki bi rešil problem T

Testirati vse. Žal. Pa da ne bo pomote, men je tudi ta ukrep butast. 

Z ozirom, da 35% zdravnikov ni cepljenih in več kot 50% medicinskega osebja, me samo zanima, ko bo kriza, a se boste pustili takim "nevarnim" pregledati ali zdraviti.

:P

Zgodba o nepoštenosti ne bo šla skozi. Nepoštenih je lahko veliko zadev v vsakdanjem življenju...odvisno od zornega kota. Nepošteno je tudi to, da se recimo nekateri ne želijo cepit (pa se bi lahko) in tako prav nič ne pripomorejo k zajezitvi širitve okužbe, predvsem pa k zajezitvi težjega poteka bolezni in posledično polnjenju bolnišničnih postelj in odžiranju zdravstvenih storitev tistim, ki to potrebujejo iz drugih zdravstvenih razlogov ter daljše odsotnosti od dela itd. So pa teh istih polna usta pravic.

Namen vseh urepov in v prvi vrsti cepljenja je predvsem v tem, da se bistveno zmanjša težji potek bolezni in slabitev virusa. Z visoko stopnjo precepljenosti bi tudi famozni T lahko odpadel, ali bi se ga bistveno omejilo. Ne vidim nobene potrebe da se bi cepljeni moral testirat.

PCT pogoj za vse zdravstvene delavce-obvezen...brez razprave.

Popravljeno . Popravil BIF
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

6 hours ago, maus said:

tisti, ki izpolnjujejo pogoje, bodo lahko skakali okoli

Psssst. Vem, samo ne naokol govort ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Me zanima kako bi pogoj P uspel, če se ne bi usrali. Kdo bi nadomestil ves izpadel kader? Da reče polovica MS jebite se? Tudi g.Pikec ne bi otroka vozil v šolo, ker ne bi imel komu... Konec korone takoj:fyou:

Popravljeno . Popravil BlackDoc
MS - medicinske sestre, ne motosvet :)
  • Všeč mi je 2
  • Ni mi všeč 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 11 urami, Snečer pravi:

Je seveda tudi reklamiranje za pikece, a to dejansko počne le Vlada, ni zaznati nekih iniciatic, sindikatov itd. So vladne reklame s športniki, v medijih itd., ampak to je to.

pacek učitelj, vzgojitelj, ki nima pct pač ne more delati z deco, to je jasno

samo za te reklame dajo velike denarje ane...

cepljen pacek ki nosi v zaprtem prostoru pod nosom in mu ob govorjenju zleze pod usta je pa heroj in rešitelj ljudstva..

pred 10 urami, Darko3g pravi:

Jaz v osnovi ne preganjam antivaxerjev ampak imam zaradi njih težave.

Ker ni 70% precepljenosti, se je začel 4. val in zaradi tega imam težave pri organizaciji tekmovanja.

Zdaj mi pa naj antivaxerji povedo, kaj bi oni naredili, da ne bi bilo 4. vala.

jst ti ne morm povedat..prvič nism anti voskar (kar beseda "antiwaxwe " dejansko pomeni ) , drugič - 15 mesecev delam s strankami brez okužbe in sem na tedenskih (občasno še manj kot teden= testiranjih od 09.03.2021 negativen .. to dejansko pomeni da nisem zbolel in da sem zdrav... 

pred 10 urami, Snečer pravi:

in tu je seveda potrebno odgovoriti z nesramnostjo, imaš pa prav, saj ne zaleže

in imamo anarhijo...

tvoja odločitev, če se  cepiš, O tem sploh ne razmišljajo,ker jim je važno samo za njihovo rit, egoizem

ja, ti ljudje se delajo norca iz bolezni, naj zbolijo, fašejo težji potek, plošča se bo obrnila. to je edina rešitev poleg palice

doma naj delajo, kar hočejo, v skupnosti pa bo red, palica

odebeljeno - velja za cepljene.. 

pred 10 urami, KARMEN1 pravi:

Res je, cepljenje promovira le vlada, sedaj pa tudi športniki in druge osebe in inštitucije, kj jih je za to vlada angažirala.

Cepljenje je priporočljivo, zaenkrat pa še ni obvezno, zato se ne cepi, ker te nihče v to ne sili!

Zopet prilepim link, ki sem ga že:

https://siol.net/digisvet/novice/slovenski-zdravniki-ki-so-proti-cepljenju-nasedli-goreci-proticepilki-559310

in plačala mastne denarce za reklame ..

ko bo obvezno se bom cepil ... dokler pa nihče ne nosi nikakršne odgovornosti za stranske učinke se pa ne bom ..

aja še to .. obveznega cepljenja ne more biti oz. ga ne morejo zaukazati dokler nimajo polno odobrenega cepiva..pravniške zanke..

še enkrat samo zate - naše uradne institucije navajajo samo izsledke tujih virov.. ker izsledke naših si ne upajo..

pred 8 urami, Snečer pravi:

Kdor pa ne želi pa ni treba, ampak drugih pa naj ne ogroza in ostane doma.

V mošejah se sezuvajo? kdor neče, je zunaj.

isto velja za prebolele in cepljene..kdor ni testiran in negativen naj ne hodi k meni.. 

pred 7 urami, DAMI34 pravi:

sem vaxiran, ampak ti bom pojasnil.

, brez resnega učinka, dokler se vaxirani lahko okužimo. Če se ne bi potem je pct smiselen, drugače je smisel samo stalno testiranje (s pravimi testi, ne kitajsko robo) popolnoma vseh udeležencev, neglede a so špikani, preboleli al necepljeni.

To je moje mnenje...gremo se birokrate povsod.

Torej težave imaš z birokrati, ne pa ljudmi, ki se nočejo cepit.

In kdorkoli ima težave z necepljenimi je zgolj in samo cepec :P

tko ja..

pred 5 urami, maus pravi:

ja so čudna..  pred leti nisi verjel naravni medicini zdej pa mislš da k se si cepil ti bo pa libido in erekcija narasla.. :P

pred 3 urami, maus pravi:

pojma nimaš ...

a si ga tu tut goutala :huh: 

je dokler je niso začel mandlni bolet...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!