Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno

https://www.24ur.com/novice/slovenija/dodatki-v-javnem-sektorju-rekorder-v-letu-in-pol-prejel-vec-kot-81-tisocakov.html

Več kot 700 milijonov evrov je država samo letos porabila za najrazličnejše dodatke v javnem sektorju in to kljub temu, da je vlada konec epidemije razglasila že 15. junija.

In še rekorderji pri tovrstnih prejemkih: kar 19 ljudi je v slabem letu in pol dobilo več kot 50 tisočakov, daleč največ zdravnik v UKC Ljubljana, ki je tudi predavatelj na Medicinski fakulteti, prejel je več kot 81 tisočakov. Na drugem mestu je z 68 tisoč evri zdravnik z Golnika, tretji je mariborski zdravnik, ki dela v zdravstvenem domu, kliničnem centru in na univerzi.  

• Všeč mi je 2
Objavljeno
7 minutes ago, DAMI34 said:

ker imajo potrdilo :P in ker so testirani

potem so na istem kot cepljeni (pravzaprav niso).

8 minutes ago, DAMI34 said:

ps. koliko časa velja potrdilo je link, mogoče komu prav pride. Italija je podaljšala na 12 mesecev, Cro ima eno leto oz 365 dni, Avstrija samo PC, v glavnem tule:

https://n1info.si/koronavirus/koliko-casa-velja-pct-potrdilo/?fbclid=IwAR1W0vhsMakdpfvffTUcns3Qq5DhgorKVD9Tjot2QBpg0eXmRwpjKPPrjWk

je dokaj dobro napisano. Oziroma podrobno, predvsem kombinacije, koliko časa preboleli, koliko cepljen prebolel ali prebolel cepljen...

Daj napiši kaj novega prosim.

Objavljeno

:P

Objavljeno
7 minutes ago, Snečer said:

Z antibiotiki zdravili virozo??

Torej ce sklenemo na hitro - cepljenje ni ucinkovito, testiranje ni zanesljivo, zdaj se pa kregamo kdo je bolj neucinkovit oz. bolj nezanesljiv? :P 

Objavljeno
pred 37 minutami, Snečer pravi:

zihr so jih testirali :P Še v Bergamu niso crkoval hišni ljubljenčki :P

pred 29 minutami, Zok pravi:

Z antibiotiki zdravili virozo??

Torej ce sklenemo na hitro - cepljenje ni ucinkovito, testiranje ni zanesljivo, zdaj se pa kregamo kdo je bolj neucinkovit oz. bolj nezanesljiv? :P 

Ne, eni še vedno živijo v svetu, sem cepljen in sem varen :P

Objavljeno

zadnja samopromocija :P

257425661_10221004688528811_7718556596149357579_n.thumb.jpg.10b37b727779a8b6030ba58e16546a7a.jpg

Objavljeno

Očitno je koronavisus tretja svetovna vojna. Imamo firerja, njegovo stranko, režimsko policijo, pohleven narod, nekaj aktivistov in ovaduhe ali izdajalce. V trgovino gre lahko pes, zdrav človek pa ne, čakamo še na geto in streljanja. Bo pa verjetno tudi kontraefekt, kajti zgodovina se ponavalja. Sem mislil nekoč, da je to nemogoče, vendarle pa nas je zadelo. Malo se zamislite.

Objavljeno

Ja to je novi svet, vse gre v ekstreme... Povprečneži se pa čudimo in držimo za glavo... 

Malo prej prebral samo začetek članka da imajo v Mariboru v intenzivni negi samo še 9 postelj in kako jih skrbi najhujše.... Piscrollam dol in komentarji neverjetni večina v rangu "lažnjivci...." z dodatkom žaljivk proti medicinskemu osebju.... 

Še malo pa se bom jaz strinjal kdor je necepljen in ni prebolel in kriči okoli da virus ne obstaja nima dostopa do intenzivne nege. 

Objavljeno
1 hour ago, tomash said:

Očitno je koronavisus tretja svetovna vojna. Imamo firerja, njegovo stranko, režimsko policijo, pohleven narod, nekaj aktivistov in ovaduhe ali izdajalce. V trgovino gre lahko pes, zdrav človek pa ne, čakamo še na geto in streljanja. Bo pa verjetno tudi kontraefekt, kajti zgodovina se ponavalja. Sem mislil nekoč, da je to nemogoče, vendarle pa nas je zadelo. Malo se zamislite.

Pa a ima firer res taksen vpliv? Kdo ga sploh se jemlje resno?

15 minutes ago, smasher said:

Še malo pa se bom jaz strinjal kdor je necepljen in ni prebolel in kriči okoli da virus ne obstaja nima dostopa do intenzivne nege. 

pa bodo spet Ustava pa clovekove pravice pa fasizem pa blablabla...

Ce nisi cepljen, imas zdravstvo samoplacnisko. Jebiga, imas vso izbiro.

Objavljeno

Saj to pravim. Ni več izbire. Si z nami ali proti. Proti argumenti ne obstajajo. In še o kričanju. Pošteno delam 30 let, vplačujem v zdravstveno in ne vem še kakšno blagajno.... In zdaj mi ene par zahojenih in faliranih karieristov kroji moje gibanje. Sem pa prebral malo prej, da po veselici je potrebno vedno pospravit. V bistvu komaj čakam.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Baje v bolnišnicah ne zmanjkuje samo kisika ampak tudi smejalnega plina za narkoze, zato so aktivirali stare strokovnjake s preverjenimi metodami !

Anastezija.jpg

Objavljeno

e neče virus mene :P

257761916_414386170228943_1645463313013952334_n.jpg.664c9dd2e504fff3bfde97894324fc6b.jpg

Objavljeno

smešno je, kako birokracijo se gremo

https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/6192381557082/pogoj-pct-za-dostavo-ni-potreben?fbclid=IwAR3_ym1vFYxl1-UGBdKqj6_H23HBjsNDAJleJKDg0cWc-oby1thl0VJOKW4

Namreč v prvi vrsti PCT, je ena težka pravljica, pa čeprav sem cepljen. Zakaj, po vseh znanih raziskavah nam po šestih mesecih pade zaščita skoraj na nulo in smo izenačeni z necepljenimi, kateri se vsaj testirajo.  To tudi z lahkoto trdim, poznam 2x in 3x cepljene, ki so pravkar okuženi.

To pomeni, da spet spuščamo okrog en kup folka, ki je "kao varen" (vključno z mano)

totalno selo je tale Slovenija.

Objavljeno

Preveč se dela komedij okoli vsega.

Še vedno je vse odprto, pač kakšen papir pokažeš, da je lažji vstop.

Objavljeno
pred 1 uro, Snečer pravi:

Preveč se dela komedij okoli vsega.

Še vedno je vse odprto, pač kakšen papir pokažeš, da je lažji vstop.

sej ni problem v pokažem, problem je da sem lahko okužen, pokažem in se mi jebe za cel svet

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 45 minutami, Snečer pravi:

to je pač druga skrajnost. Neumna. 

Smešno je to, da lahko okuženi pride v šolo, šele tam opravi test, pol pa domol :P

Sej ne vem, kdo je te ukrepe pisal, ma je verjetno praznoval martinovo v tistem času.

Stvar je prekleto enostavna:

1. se vaš otrok počuti slabo, ima vročino, izgubo vonja, okusa, težko diha?

Naj ostane doma. 

2. hitre teste bi moral delati doma. Je pozitiven? DA, naj ostane doma par dni neglede a ima simptome ali ne.

3. hitre teste bi moral delat doma. NE, nočemo, moj otrok tega ne bo počel. OK. Se slabo počuti? Da, naj ostane doma.

ista pašta, manj problemov.

Objavljeno
pred 3 minutami, DAMI34 pravi:

to je pač druga skrajnost. Neumna. 

Smešno je to, da lahko okuženi pride v šolo, šele tam opravi test, pol pa domol :P

Sej ne vem, kdo je te ukrepe pisal, ma je verjetno praznoval martinovo v tistem času.

Stvar je prekleto enostavna:

1. se vaš otrok počuti slabo, ima vročino, izgubo vonja, okusa, težko diha?

Naj ostane doma. 

2. hitre teste bi moral delati doma. Je pozitiven? DA, naj ostane doma par dni neglede a ima simptome ali ne.

3. hitre teste bi moral delat doma. NE, nočemo, moj otrok tega ne bo počel. OK. Se slabo počuti? Da, naj ostane doma.

ista pašta, manj problemov.

doma ne veš, če bi ga dejansko sploh izvajali :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 18 minutami, Snečer pravi:

doma ne veš, če bi ga dejansko sploh izvajali :)

torej je bolje vse okužit do "izvajališča" :P dobra ideja majkemi :D

pa še mal o računanju in deležu okužb

https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/61922b2b74033/zakaj-je-v-sloveniji-delez-pozitivnih-testov-tako-visok?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1rREIW8LRoAu4uKgJ-js3HkhdlG91yojVjNWuXMDJ-0NIEq1KQj7VexM4#Echobox=1636977596

Objavljeno
Pravkar, DAMI34 pravi:

najbrž ni tako kužno, če ne kašlja in ima masko

sicer pa bi bile potem sedaj vse šole že ultra okužene in zaprte

deci ne bo nič hudega, se bodo zabavali pri testiranju...

bolj bodi nekateri starši trpeli in internetne pravice

Objavljeno
pred 4 minutami, Snečer pravi:

najbrž ni tako kužno, če ne kašlja in ima masko

sicer pa bi bile potem sedaj vse šole že ultra okužene in zaprte

ja pol je pa vse ok...gremo dalje s tem sistemom, ki očitno prinaša rezultate: NOT :P

Objavljeno
Pravkar, DAMI34 pravi:

ja pol je pa vse ok...gremo dalje s tem sistemom, ki očitno prinaša rezultate: NOT :P

jaz tudi mislim, da je vse ok, da ni nobene drame...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!