Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno
21 hours ago, DAMI34 said:

Stranskih učinkov ni...3x cepljen lp

Ajprou? Ajpro? Ajprou? Ajprou? Ajprou? Ajprou? Ajpro? Ajprou? Ajprou? Ajprou?Ajprou? Ajpro? Ajprou? Ajprou? Ajprou? Ajprou? Ajpro? Ajprou? Ajprou? Ajprou?Ajprou? Ajpro? Ajprou? Ajprou? Ajprou?Ajprou? Ajpro? Ajprou? Ajprou? Ajprou?Ajprou? Ajpro? Ajprou? Ajprou? Ajprou? Ajprou? Ajpro? Ajprou? Ajprou? Ajprou?Ajprou? Ajpro? Ajprou? Ajprou? Ajprou? ?

Uradno jih ni, neuradno so. Ne vem zakaj sem potem že 3 mesce na bolniški pa nisem še na koncu.:hmm: Po mnenju kardiologa ni drugega vzroka (bil danes na pregledu, pa ne pri istem antiwaxerju). Prihaja pa do enakih zapletov pri cepljenju in pri covid okužbi. Igra na srečo je vse skupaj...  V statistiki stranskih učinkov po cepljenju me ni, tudi s prijavo ne bi nič dosegel. :(  

• Žalosten 3
Objavljeno
pred eno uro, XTR pravi:

Uradno jih ni, neuradno so. Ne vem zakaj sem potem že 3 mesce na bolniški pa nisem še na koncu.:hmm: Po mnenju kardiologa ni drugega vzroka (bil danes na pregledu, pa ne pri istem antiwaxerju). Prihaja pa do enakih zapletov pri cepljenju in pri covid okužbi. Igra na srečo je vse skupaj...  V statistiki stranskih učinkov po cepljenju me ni, tudi s prijavo ne bi nič dosegel. :(  

mal se hecam, ampak lej to pozitivno. Če bi bil necepljen, bi že najmanj 3x umrl, če bi bil necepljen, bi bil po mnenju mnogih tudi neumen :D

Sedaj pa resno: žalostno je, da so zapleti po cepljenju in to vsi vemo (in jih je kar nekaj), le priznat tega nočejo. Ko kak res prehitro umre, pol mal pojokajo, ampak dve sekunde zatem že nabijajo o statistiki, da jih več umre s korono. (99% vseh mrtvih s korono je sicer starejših od 50 let)

Moje mnenje in moje mišlenje je bilo in bo okrog tega:

1. cepljenje mora biti svobodna odločitev, zaradi stranskih učinkov, tveganja zapletov, neučinkovitosti/ali slabe učinkovitosti cepiv točno pri tvegani populaciji in taki z oslabljenim imunskim sistemom, ter dodatno neučinkovitostjo (ali slabo) cepiv na daljši čas in nove mutacije

2. posiljevanje mladine v cepljenje je norija

3. proizvajalce cepiv in ablast je potrebno za vsako malenkost, ki se v tej zgodbi cepljena primeri "jebat"

4. delitev naroda na cepljene in necepljene, hkrati slednjim dajati neke ugodnosti (sploh ko poznamo situacijo)v primerjavi z necepljenimi je diskriminacija, dokler ne bo držalo dejstvo, da je cepljen varen, ker trenutno ni

5. tudi cepljeni umirajo s korono..preverjeno in to ne taki z dvema dozama ampak tudi tremi

6. odločitev, zakaj se cepit bi morala biti na izračunu, starost osebka/tveganje prebolevnost korone, starejši kot si bolj se splača. Vsekakor pa je to številka 50+, pa še recimo zdr. stanje osebka

7. cepljenje je in bi moralo biti svobodna in intimna odločitev posameznika. Niti en kurac nima pravice se vprašat zakaj sem se ali nisem cepil, ker to ni njegov problem.

Zakaj sem se jaz cepil:

ker se mi ne da jebat z bedaki in ker hočem potovat. Zakaj tretjič? Ker vem da je AZ točno za en mišji kurac vredna pri zaščiti, vsaj kar mal sledim obolevnost in statistiko. Ker vem da je dvojna doza po šestih mesecih glede zaščite enaka, kot bi bil necepljen. Tudi zavajanje koliko buster doza pripomore k zaščiti je fiktivna. Pripomore a za nekaj časa. Naslednje leto bomo pa spet cepali nove buster doze.

Ker upam, da bi me cepivo vsaj mal zaščitilo pred tem, da okužbo prinesem v bajto, saj je moja žena trenutno v situaciji zelo oslabljenega imunskega sistema in necepljena, pa res ne bi bilo fajn, če jo okužim. Ker sem starejši od 50 let. Ker sem v lajfu dal marsikaj hujšega skozi in mi ti pikeci ne pomenijo problema, namreč lahko se 100x cepim. Ampak!!! Popizdim pa če mi cepajo fiziološko brez učinka. In lažejo o zaščiti, to me pa pogreje 100 na uro.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 37 minutami, DAMI34 pravi:

Ampak!!! Popizdim pa če mi cepajo fiziološko brez učinka. In lažejo o zaščiti, to me pa pogreje 100 na uro.

....jah ni čudno, da se zgražaš nad zaščito, če se hodiš cepit z fiziološko. Poskusi s pravim cepivom.
Pa pazljovo z pogrevanjem...da te ne pregreje.....

• Haha 2
Objavljeno
pred eno uro, DAMI34 pravi:

posiljevanje mladine v cepljenje je norija

Izvedli smo 4500 testov in sfiltrirali 2 okužena - to je naša statistika. Pa posiljujejo mladino. To statistiko se pošilja tudi v Ljubljano.

Numerus ni zanemarljiv. In pripravlja se podlaga za cepljenje mlajših otrok, pa saj to je noro.

Objavljeno
Citiraj

"Cilj je doseči 98-odstotno precepljenost starejših od 50 let in 80-odstotno precepljenost celotne populacije.

Po njegovem mnenju bomo v bližnji prihodnosti morali imeti tudi širšo družbeno razpravo o pogoju PC in obveznem cepljenju. "Zagotovo se bližamo trenutku, ko bomo morali povedati, kakšen bo status necepljenih v naši družbi," je poudaril Poklukar."

Vse se dogaja po scenariju teorije zarote. Žal se izkazuje, da ni to zarota ampak je realnost...

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno
pred eno uro, DAMI34 pravi:

5. tudi cepljeni umirajo s korono..preverjeno in to ne taki z dvema dozama ampak tudi tremi

V 54. letu starosti je umrl španski pevec Carlos Marin, član slovite skupine Il Divo. Po poročanju tujih medijev naj bi izgubil bitko s covidom-19. Po pisanju francoske tiskovne agencije AFP razlog smrti ni znan, nekaj tujih medijev pa poroča, da je bil pevec, ki je bil sicer cepljen, 7. decembra pozitiven na koronavirus ter pozneje hospitaliziran v bolnišnici v Manchestru, kjer se mu je stanje močno poslabšalo.

Objavljeno
pred 2 urami, BIF pravi:

....jah ni čudno, da se zgražaš nad zaščito, če se hodiš cepit z fiziološko. Poskusi s pravim cepivom.
Pa pazljovo z pogrevanjem...da te ne pregreje.....

Beri med vrsticami. Ne išči izgovora da opravičuješ slabšo učinkovitost zaščite, kot jo propagirajo.

pred 1 uro, Scarabeo 500 pravi:

Izvedli smo 4500 testov in sfiltrirali 2 okužena - to je naša statistika. Pa posiljujejo mladino. To statistiko se pošilja tudi v Ljubljano.

Numerus ni zanemarljiv. In pripravlja se podlaga za cepljenje mlajših otrok, pa saj to je noro.

Noro in neefektivno

pred eno uro, vandrovec pravi:

V 54. letu starosti je umrl španski pevec Carlos Marin, član slovite skupine Il Divo. Po poročanju tujih medijev naj bi izgubil bitko s covidom-19. Po pisanju francoske tiskovne agencije AFP razlog smrti ni znan, nekaj tujih medijev pa poroča, da je bil pevec, ki je bil sicer cepljen, 7. decembra pozitiven na koronavirus ter pozneje hospitaliziran v bolnišnici v Manchestru, kjer se mu je stanje močno poslabšalo.

Tako nekako..sicer pa ne rabim gledat tujcev. Je v mojem selu nekaj podobnih primerov. Najranlivejši jo spušijo.

Objavljeno
14 hours ago, Scarabeo 500 said:

A niso nekaj ugotavljal, ko so se naši maturantje vračal......... če se prav spomnim, je bilo kar nekaj njihovih staršev potem pozitivnih ....

Objavljeno
pred 16 urami, vandrovec pravi:

Vse se dogaja po scenariju teorije zarote. Žal se izkazuje, da ni to zarota ampak je realnost...

Jp. Jaz sicer zaupam znanosti, zdravnikom, da se trudi s cepivom, in kako rešit tole stvar. Ampak politika s svojim lakajom( mediji) nočejo da se korona konča. Sej vsak lahko pogleda kaj je rekla Južno Afriška Zdravnica kaj je omicron ("navadn prehlad"). Mediji pa govorijo to, kar jim naročijo drugi.

Ni smisel zmanjšat populacijo. Potem ne bo več paketkov iz Kitajske in raznih ugodnosti. Se bo treba mal znajti in uporabit tehnično znanje preživetja, in raznih stvari, ki jih danes naredijo ljudje na najnižji družbeni lestvici, kar se tud bogati zavedajo.

Hočejo, (politika, koorporacije)da ta stvar traja, da bodo ljudje čimbolj revni, na dnu, da bodo še bolj odvisni od sistema, ker taki ljudje bodo nardili vse, kar se jim naroči\ukaže. Postali še večji sužnji te družbene ureditve.

Me ne skrbi. Tud Hitler je govoru "1000 letni rajh". Pa ni trajal niti 2 desetletja. 

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Jaz bi predlagal popolno zaprtje države do pomladi, potem pa do zime brez kakršnih koli ukrepov.

In zaradi mene je lahko tako vsako leto.

Objavljeno

Koorporacije ne skrivajo pohlepa po vsem in vsemur. GSOji, voda, bančnofinančni sistem... Itd. 

Navadnemu cloveku se pa ne da brskati in raziskovati. Pa tud časa in volje nima. Pogleda TV, klikne 24 ur, pa misli, da ve kaj se po svetu dogaja. V resnici so pa to skrbno izbrane filtrirane informacije za zavajanje. 

Ali veste, da hocejo avstralske aborigine degradirat in naselit v taborišča? Da so Indijdki kmetje dobili bitko proti  kmetijski veleindustriji, ki hoce da se semena ne bi vec pridelovala doma, da bi se kupovalo samo GSOje... Itd. 

Hvala bogu smo Slovenčki tok majhni, in v Evropi, da da še nismo na "radarju" vecjih plenilskih družb. Ceprav voda... Cevovod do bližnjega vzhoda ni daleč... 

Objavljeno

.... jaz preverim, če so šibice v škatlici tako, da stresem glavo, ne škatlico.....  pa po navadi se vedno kaj sliši, da nekaj "zašketlja" notri........

• Hvala 3
Objavljeno
pred 6 urami, Lipstick pravi:

A niso nekaj ugotavljal, ko so se naši maturantje vračal......... če se prav spomnim, je bilo kar nekaj njihovih staršev potem pozitivnih ....

pozitivni niso negativni...nekaj že mora bit na pozitivi :P

pred 3 urami, tomash pravi:

Jaz bi predlagal popolno zaprtje države do pomladi, potem pa do zime brez kakršnih koli ukrepov.

In zaradi mene je lahko tako vsako leto.

in kaj bi s tem dosegel? :P

Objavljeno
pred 2 urami, DAMI34 pravi:

in kaj bi s tem dosegel? :P

Žena mu je ravnatelca...pa bi jo več časa imel zase...:pos:

Objavljeno

Z ozirom kako strokovna skupina strokovno pretresa nove ukrepe, verjetno za novo leto ne bomo smeli niti pobirat luščin kostanja s tal ?

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno
pred 22 urami, skalar36 pravi:

Mediji in politika. Trenutno v USA poteka sodba, Epstinovi ženi, ki je izvajala pedofilske zabave za visoke politike, igralce, in ostale pripadnike višje družbe. Epsteina so v zaporu ubili par let nazaj, ker je sčvekal, da so politikom prirejali te zabave, kjer so potem mlajše hostese "zabavale" te ljudi. Imel je seznam vsek, ki jih je gostil. V vseh državah Evrope so imeli stanovanja. Največ v Parizu. Tam so jih posneli in kasneje izsiljevali, jim naročali kaj naj delajo. Trumpova administracija se je borila proti temu, pa je morala odleteti. Bidnov sin je imel na svojem laptopu preko 300 slik mladoletnic, pa so mediji v USA molčali o tem, ker potem Biden ne bi bil izvoljen. Epstein je bil najboljši prijatelj Bil Gatesa.  Imate tudi pričevanja deklet, ki so bile na teh zabavah, tako da zadeva ni privlečena za lase.

Sej se še spomnemo Gejevske zabave v Bruslju z Madžarskim politikom? Baričevič...

Lahko si pa pogledate podelitev Oskarejev, kjer Rick Jarvais vsako leto na to temo "jebe" prisotne s tem, pa nikomur ne pride do živega.

Mogoče je to tema za v "vlado" ampak ti ljudje, danes odrejajo korona ukrepe po celem svetu.

PS: Zakaj se ne sodi ljudem, ki so sodelovali na teh zabavah. Ampak samo Epstinovi!?

Na kratko: We are fucked

Tukaj si se dotaknil teme, o kateri bi se lahko veliko povedalo.

Mislim, da je bolj boleča in tragična, kot korona ukrepi, pandemija, cepivo, zdravstvo, kraja denarja, .....pa še kaj.

Pa da kdo ne bo mislil, da se Slovenci ne udeležujejo takih "prireditev". 

Baričevič je bil čisto slučajno odkrit, drugače pa se že leta potuje v tujino, v Italijo, Hrvaško, te so najbližje.

Objavljeno

Iz zanesljivih virov blizu vladi se šušlja, da bo strokovna komisija priporočila, da bo naslednjih 14 dni ključnih :P

• Haha 2
Objavljeno (popravljeno)

Da. In potem vidis da ti ljudje sodelujejo pri odrejanju korona ukrepov. In pri sprejemanju obveznega ceplnenja za otroke. Nic jim ni sveto. 

Tudi barbika je bil gost teh zabav. 

Srbski premije pa stalni gost. 

Popravljeno . Popravil skalar36
Objavljeno
pred 26 minutami, skalar36 pravi:

Da. In potem vidis da ti ljudje sodelujejo pri odrejanju korona ukrepov. In pri sprejemanju obveznega ceplnenja za otroke. Nic jim ni sveto. 

Za povprečnega človeka je to vse teorija zarote, dokler ne postane reanost, potem pa glavo v pesek ker je lažje živet, če si zatiskaš oči, verjameš v 24h. Isto bo za korono, kot za vse ostalo.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Da. In tud psihologija človeka je taka, da ostale ljudi sodi po sebi, in je potem težko dojet, da je med nami precej več psihopatov, kot si mislimo. Ali si pa izbere svojega heroja, ki ga stalno vidi po TV in misli da je tam za njega. Ga ne prepriča noben dokaz. Sej imamo eneg takega pacienta tud na MS.

Objavljeno
pred 50 minutami, skalar36 pravi:

Kaže, da oblast res spremeni človeka. Stopi jim v glavo in prepričani so v svojo nedotakljivost, in tako delajo in so privoščijo vse, tudi nezakonite rabote.

Drugače si ne moremo razložiti njihovo obnašanje, glede na to, da so visoko izobraženi in veliko vedo. Ampak stari slovenski pregovor pravi" za vsakega palica raste" , dokaz je Beričevićeva Maja. 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!