Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno

oblast defintivno spremeni človeka.

JJ je tut samemu sebi poslal pismo zahvale :P

Objavljeno (popravljeno)
pred 8 minutami, Kaldu pravi:

Kaže, da oblast res spremeni človeka. Stopi jim v glavo in prepričani so v svojo nedotakljivost, in tako delajo in so privoščijo vse, tudi nezakonite rabote.

Drugače si ne moremo razložiti njihovo obnašanje, glede na to, da so visoko izobraženi in veliko vedo. Ampak stari slovenski pregovor pravi" za vsakega palica raste" , dokaz je Beričevićeva Maja. 

Jaz bi reku tako. Denar in oblast ne spremenita cloveka. Pokažeta kakšen je v resnici. 

Visoka izobrazba se mi merilo intelekta. Dostikrat je pokazatelj, da se znas nauciti znanje, ki ga je ugotovil nekdo drugi.

Dosti izobrazb je tudi kupljenih. 

Popravljeno . Popravil skalar36
Objavljeno

Glede izobrazbe je tudi tako. Na moji UE ima 7. stopno izobrazbe, pa ne poznajo zakonov na svojem področju. Jim moram vedno jaz raztolmačit, ki imam samo 4. stopnjo

En primer, kako se ljudje ne morejo sprijaznit z resnico, ker gre proti vsem njihovim preprilčanjem in kulturo so Egipčanske piramide, katere datirajo na cca 6ooo  let nazaj. Egipčani in Judovska skupnost verjame da je bog ustvaril zemljo 6k let nazaj. Gobekli Tepe v Turciji je sdarodavno mesto, ki se datira vsaj 12 let v preteklost. In zdej to dopovej nekumu, ki že cel lajf živi v laži, da se je človek pojavil 6 let nazaj in preslikaj na korono.

Objavljeno
pred 2 urami, Markisan pravi:

Teorija zarote ... garant :)

Kar so nas pred letom obtoževali, da smo teoretiki zarot, je danes realnost. In krog se ponavlja v nedogled. 

Treba bo it ven iz mest, v samooskrbo nekam v pm, da te noben ne najde... V Idrijo ?

Objavljeno
pred 17 minutami, skalar36 pravi:

Kar so nas pred letom obtoževali, da smo teoretiki zarot, je danes realnost. In krog se ponavlja v nedogled. 

Treba bo it ven iz mest, v samooskrbo nekam v pm, da te noben ne najde... V Idrijo ?

Pol boš pa z svinčenko čakal kdaj ti bojo iz mesta pršli krompir krast :)

Objavljeno
pred 11 minutami, skalar36 pravi:

Tudi sam študiram, kam se zateči pred to poblaznelostjo. Da bi se enakomisleči združili in ustanovili svoja naselja, to v EU ne bi dopustili. Trenutno je Bosna še varna...morda se bo migracijski tok vzpostavil v obe strani, eni gor v EU, drugi bomo migrirali izven EU? ...bomo tam nekje lovili ribe, kuščarje...škoda, ker nisem gledal preživetja v naravi ?

Objavljeno
pred 16 minutami, Markisan pravi:

Pol boš pa z svinčenko čakal kdaj ti bojo iz mesta pršli krompir krast :)

Sej zravn krompirja paše meso :D 

pred 15 minutami, vandrovec pravi:

Tudi sam študiram, kam se zateči pred to poblaznelostjo. Da bi se enakomisleči združili in ustanovili svoja naselja, to v EU ne bi dopustili. Trenutno je Bosna še varna...morda se bo migracijski tok vzpostavil v obe strani, eni gor v EU, drugi bomo migrirali izven EU? ...bomo tam nekje lovili ribe, kuščarje...škoda, ker nisem gledal preživetja v naravi ?

Bosna je mamljiva, ja.

Objavljeno

zadnjič sem slišal, da majo cepljeni blažje simtome smrti :P ne vem pa če je res :D

Objavljeno
pred 8 minutami, skalar36 pravi:

Bosna je mamljiva, ja.

Resno?

Kaj misliš zakaj je pol bosancev tukaj?

Kaj boljšega bo treba najti.

lp

Objavljeno
pred 4 minutami, franc pravi:

Resno?

lp

če hočeš it v Bosno morš met dnar in potem je mamljiva

Objavljeno
Pravkar, DAMI34 pravi:

če hočeš it v Bosno morš met dnar in potem je mamljiva

Na kratki rok, kot turisti in moraš biti zdrav in brez problemov, drugače zadeva ni biti najmanj privlačna.

lp

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 31 minutami, franc pravi:

Na kratki rok, kot turisti in moraš biti zdrav in brez problemov, drugače zadeva ni biti najmanj privlačna.

lp

awj tut pr nas ni privlačna...ti povem s prve roke :P

Objavljeno

Odkar je strokovna komisija omejila število oseb v trgovinah, se omikron kr umika :P

Objavljeno

Ne morš verjamit, eni kličejo Bergamo in padajo v nezavest..člankov ne bom limal, drugi pa že zapirajo Covid oddelke...swašta

https://maribor24.si/lokalno/dobre-novice-v-ukc-maribor-zapirajo-covidne-oddelke?fbclid=IwAR2FFIsAIzeLlpI5D3ndAZCLM_JSYP6BTd0aFlHb3E3bgBqUemvrO8ID0-4

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Včeraj me je moja moja (lih dnevnik je bil na 24kur) vprašala če poznam razliko med Delto in Omikronom. Sem reku, da nimam pojma.

Pa pravi moja modro (zv nasmeškom itak):

poglej na TV.

Delta ma zelene bodice, Omikron pa rdeče :P

Objavljeno
pred eno uro, franc pravi:

Resno?

lp

Vsak predlog je dobrodošel. Ja, ne bo lahko...v najslabšem primeru nam ostane skrivanje pred vojsko doma, katera bo iskala zadnje necepljene ?

Objavljeno

Krek pravi, da ne bo rožic sadil...no, jaz si ga s tistim vampom res težko predstavljam, kako rošce sadi :P, ajaj januarja bo pa res Bergamo

https://siol.net/novice/slovenija/krek-o-omikronu-januarja-nas-caka-tezek-cas-ne-bom-rozic-sadil-video-568767?fbclid=IwAR218oFhH4kmZA2skBNeJRXxNPR8Xze9gZZLjOAJBr-K9OqQ75b95uNnvAo

Krek o omikronu: Januarja nas čaka težek čas. Ne bom rožic sadil

Objavljeno
pred 29 minutami, vandrovec pravi:

Tudi Gates je v paniki 

https://www.zurnal24.si/svet/gatesu-omikron-prekrizal-nacrte-prihaja-najhujsi-del-pandemije-378595

...po drugi strani pa pišejo, da je Omikron naravno cepivo proti covidu...oslabljen virus, ki nudi popolno zaščito ?

bogi Bill, še na dopust ne more :P

Objavljeno (popravljeno)

A sm prov slišu kaj je reku? Al se samo tako sliši?

Popravljeno . Popravil Markisan
Objavljeno
pred 19 urami, vandrovec pravi:

V Srbiji mas to. Te pustijo na miru. Par evricev, pa je reseno. 

Prezivetje v naravi pa jest znam. Ko nisem v sluzbi sem v gozdu... 

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!