MilanMS Objavljeno Maj 11, 2020 Opozori Objavljeno Maj 11, 2020 Od danes sem lastnik FJS 400D letnik 2011. Med vožnjo sem zaslišal vibriranje okoi sprednjega steka. Ugotovil sem, da je pokrov krmila, kjer je nameščen logo pripet z plastično vezico, namesto z vijaki... Ve kdo kje dobit novega. ker me moti... ?
MilanMS Objavljeno Maj 12, 2020 Avtor Opozori Objavljeno Maj 12, 2020 pred 11 urami, Mian pravi: Od danes sem lastnik FJS 400D letnik 2011. Med vožnjo sem zaslišal vibriranje okoi sprednjega steka. Ugotovil sem, da je pokrov krmila, kjer je nameščen logo pripet z plastično vezico, namesto z vijaki... Ve kdo kje dobit novega. ker me moti... ? Komaj sedaj vidim, da mi manjkajo L-ji. Tudi tipkovnico moram zamenjat...
revival Objavljeno Maj 14, 2020 Opozori Objavljeno Maj 14, 2020 Ob 12. 5. 2020 ob 9:33, Mian pravi: Komaj sedaj vidim, da mi manjkajo L-ji. Tudi tipkovnico moram zamenjat... Probaj Motospirit Hajdina... MilanMS 1
Promixer Objavljeno Julij 31, 2020 Opozori Objavljeno Julij 31, 2020 Katere gume kaj uporabljate na tem skuterju? Ter ce je kdo kaj eksperimentiral z valjcki in variomatom?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se