pupa Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 Baje se že dolgo časa nisi javil tu?? Ej kreten pofukani, tut če se ne več......tole je pa en grd primerek šovinistične svinje..... :x :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 Srce, da ne bi o tvojem drekanju po forumu govorili... sicer pa če nisi zmožen sprejeti prijateljske šale na svoj račun ti pa res ne morem pomagat... :cry: LP, teya P.s.: sicer pa res to ne spada v to temo... :wink: Nisem srce. Nisem tvoj prijatelj in mi ne podarjaj vec prijateljskih sal. Res ne potrebujem tvoje pomoci, niti pod razno. P.s.: sicer pa res to ne spada v to temo... :wink: Kaze, da nisi cisto blond! Tadej We want Chicken fight: Teya vs. Tadey ... stavim na Teyo :D :D ... ... sicer pa Tedy, kwa se pa ti tko pizdiš, saj ti ni nič tazga rekla, kar ne bi že sam o sebi povedal ... a štekaš 8) :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 Že kar dolg cajta nisem bil na forumu ampak na tole pa morem odgovort: Tjah, ce obljubi, da bo imela ves cas vrecko na glavi, da bo tiho in da se bo stvar opravila doggy style potem bi jo za ene 20.000 sit za manj ji pa ne dam. Just another balkan bitch. Pa kaj je vam kako lahko kdorkoli reče nekej proti tej lepotici. Na slovenski sceni take ženske ni (tolk dobre prasi..)! Einharkrneki ne mi klele pametovat, k bi obe ledvice prodou sam da bi jo lohk za ta lev jošk stisnu. Balkan bitch- balkanska prasica. Vse ženske so prasice sam ne razumem kaj hoces povedat s tem da je balkanska. Zenske so zame osebno najlepsa stvar kar jo je narava ustvarila (ce si pac peder so zate prasice - jebiga, ce ti pase ti kar). Ne ne bi se je dotaknil, ker je grda in to nadpovprecno grda... Drek bo smrdel tudi ce ga v zlato ovijes, tako je tudi ta baba grda v "lepih" oblekah. BTW: mal anglescine se se nauci - bitch pomeni psica ne prasica. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RoadKill Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 Baje se že dolgo časa nisi javil tu?? Ej kreten pofukani, tut če se ne več......tole je pa en grd primerek šovinistične svinje..... ... in tole je lep primerek FIGHT FIRE WITH FIRE :agrue: reševanja problemov.... Sej ni čudno, da so bile še ne dolgo nazaj vojne na balkanu, če se zaradi ene pop "zvezde" skor skregate.... :roll: Sicer pa stvar okusa.... Rajš imam rdečelične zdrave in nasmejane dečve... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 Baje se že dolgo časa nisi javil tu?? Ej kreten pofukani, tut če se ne več......tole je pa en grd primerek šovinistične svinje..... ... in tole je lep primerek FIGHT FIRE WITH FIRE :agrue: reševanja problemov.... Sej ni čudno, da so bile še ne dolgo nazaj vojne na balkanu, če se zaradi ene pop "zvezde" skor skregate.... :roll: Sicer pa stvar okusa.... Rajš imam rdečelične zdrave in nasmejane dečve... :) Sej mogoce je ta tud, sam da se ne vid pod vso to navlako na obrazu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 UAAAAA, koliko finih ljudi na kupu....... me glih zanima, koliko ljudi bi ji reklo:" sorry,nisi moj tip,premakni se na stran, grem spat", če bi ga čakala naga v postelji......... priznam,če bi se ravno silila, ji prvič ne bi računal......pa količinski popust bi tudi verjetno dobila..... PS.: pa ne mi zdaj o barvi las in podobne reči..........ugasnjena luč dela čudeže...... :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 jao.......zdaj vem,zakaj so srbi tako frustrirani. :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žemla Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 Zenske so zame osebno najlepsa stvar kar jo je narava ustvarila (ce si pac peder so zate prasice - jebiga, ce ti pase ti kar). Ne ne bi se je dotaknil, ker je grda in to nadpovprecno grda... Drek bo smrdel tudi ce ga v zlato ovijes, tako je tudi ta baba grda v "lepih" oblekah. BTW: mal anglescine se se nauci - bitch pomeni psica ne prasica. 1.Einharneki, ne vem kaj bi se lahko bilo bolj pedersko kot pa če rečes da je Ceca grda. Mislim da ni postala zaradi svoje "nadpovprečno ogabne grdote " največi sex simbol v Srbiji. Še več mislim, da ne poznam nobenega moškega, ki ni peder, ki bi rekel, da je nebi položil, ker je tako nenormalno grda. :arrow: potemtakem boš najbrž kar ti peder. 2. Pupa, res je, šovinistična svinja sem, ampak verjela ali ne to ful pali pr prasicah. Čim bolj si s prasico prijazen hitreje bo našla način, da ti bo srala po glavi... aja tihbot prasica. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 Zenske so zame osebno najlepsa stvar kar jo je narava ustvarila (ce si pac peder so zate prasice - jebiga, ce ti pase ti kar). Ne ne bi se je dotaknil, ker je grda in to nadpovprecno grda... Drek bo smrdel tudi ce ga v zlato ovijes, tako je tudi ta baba grda v "lepih" oblekah. BTW: mal anglescine se se nauci - bitch pomeni psica ne prasica. 1.Einharneki, ne vem kaj bi se lahko bilo bolj pedersko kot pa če rečes da je Ceca grda. Mislim da ni postala zaradi svoje "nadpovprečno ogabne grdote " največi sex simbol v Srbiji. Še več mislim, da ne poznam nobenega moškega, ki ni peder, ki bi rekel, da je nebi položil, ker je tako nenormalno grda. :arrow: potemtakem boš najbrž kar ti peder. 2. Pupa, res je, šovinistična svinja sem, ampak verjela ali ne to ful pali pr prasicah. Čim bolj si s prasico prijazen hitreje bo našla način, da ti bo srala po glavi... aja tihbot prasica. Ajaaaaaa, cefur si.... zdej mi je jasno (preden kdo popizdi naj na forumu najde, kaj je zame cefur). Zapali pri zenskah ce si prasec?? ja pri juznjakinjah - probaj pravi zenski to rect, bos polomljen k sibica (kar po moje ni glih problem). To mas sindrom ovce, pa ce so vsi balkanci napaljeni na njo, potem bos tudi ti... A ti mogoce ni potegnilo, da imam bolj zahteven okus? Da mi mogoce ne disijo juznaske zenske. Da se mi gabijo razne mulatke. Daj mi v roke nekaj skandinavskega - bela koza, rdeci lasje, ogenj v oceh. Ne pa siroke boke pa kljukast nos.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 madona a ste čist znoreli al kaj? :crazyeyes: :shocked!: zdej se boste pa kregal zaradi enga kupa silikona ajajajjj.... :roll: :shock: žemla ,če misliš žalit ženske je bolje da se prestaviš na kak debilni forum tule pa lepo nehaš in se opravičiš. to je najmanj kar lahko storiš. upam da si razumel ....v nasprotnem primeru si poišči strokovno pomoč, ker imam občutek da si rahlo motena osebnost.... :x :x :evil: :evil: dr.looney :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pat Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 2. Pupa, res je, šovinistična svinja sem, ampak verjela ali ne to ful pali pr prasicah. Čim bolj si s prasico prijazen hitreje bo našla način, da ti bo srala po glavi... aja tihbot prasica. Fantiček, fantiček. Ti nagaja tvoj tiček??!!!! Te je morda katera zavrnila sedaj pa udri po ženskah?!!! Opravičiti se pa sploh ni treba. Nima pomena. 8) Če pa ful pali pri prasicah..... čimprej v Ihan.(saj je še farma tam, al ne?) :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 Pupa, res je, šovinistična svinja sem, ampak verjela ali ne to ful pali pr prasicah. Čim bolj si s prasico prijazen hitreje bo našla način, da ti bo srala po glavi... aja tihbot prasica. :shock: Groza. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pat Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 Saj si si dal kar pravo ime - Žemla. Če bi bil dedec pravi, bi bil saj Kifeljc. :lol: :lol: :lol: Tako pa..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 Uuuuu! Tle je pa hudo vroče! Da ne bodo v četrtek cajtngi pisali o mesarskem klanju v OLP-ju :lol: :lol: :lol: Če še jaz prilijem malo olja: Večinoma (z redkimi izjemami) ste tipi prasci, v blažji ali hujši obliki. Tko da če maš tipa prasca v blažji ali hujši obliki se pač greš prasico v blažji ali hujši obliki ... P.S. Hoćko, kako že gre tist vaš komad: "Vse kar si mi dala, si prasica mi pobrala ......."? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 ...Če še jaz prilijem malo olja: Večinoma (z redkimi izjemami) ste tipi prasci, v blažji ali hujši obliki... :shock: :shock: :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 Večinoma (z redkimi izjemami) ste tipi prasci, v blažji ali hujši obliki. Tko da če maš tipa prasca v blažji ali hujši obliki se pač greš prasico v blažji ali hujši obliki ... lucy,ne "gres se" prasice,kar si...... saj hocete zenske vedno biti enakopravne....... sedaj imate enkratno priloznost. :twisted: se pa strinjam......raje pujs *oink-oink* kakor snob. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 UAAAAA, koliko finih ljudi na kupu....... me glih zanima, koliko ljudi bi ji reklo:" sorry,nisi moj tip,premakni se na stran, grem spat", če bi ga čakala naga v postelji......... mene prav gotovi ni zraven !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 :shock: :shock: :shock: z redkimi izjemami Večinoma (z redkimi izjemami) ste tipi prasci, v blažji ali hujši obliki. Tko da če maš tipa prasca v blažji ali hujši obliki se pač greš prasico v blažji ali hujši obliki ... lucy,ne "gres se" prasice,kar si...... saj hocete zenske vedno biti enakopravne....... sedaj imate enkratno priloznost. :twisted: se pa strinjam......raje pujs *oink-oink* kakor snob. 8) :onfire: :onfire: :onfire: :lol: Hi, hi, hi ... Ice, kaj boš pa napisal, če zdaj rečem, da je šlo za eksperimentalno, namensko provokacijo (Max je bil žal prva žrtev :oops: ti pa druga :twisted: ):?: :!: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 ...PS.: pa ne mi zdaj o barvi las in podobne reči..........ugasnjena luč dela čudeže...... :oops: Kaj bi mi brez domisljija :oops: :idea: :arrow: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 Ma jest sm se kr zalubu v to ceco, DOBRAAAAA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 :shock: :shock: :shock: z redkimi izjemami 8) 8) 8) ...Max je bil žal prva žrtev :oops: ti pa druga :twisted: ):?: :!: :twisted: Angelov ne mores kupiti, lahko pa jih srecas :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 eh lucy darling........ in ti si tretja?! :P :twisted: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 eh, vidi, vidi, kako smo to temo lepo speljali: od prascev do prasic do ... darling........ :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 Svojčas sem se malo kotalil po Parizu in pot me je večkrat (ne naključno) zanesla na Rue St.Denis. Kot verjetno veste, je tam obsežen drevored kurb vseh mogočih barv, oblik, starosti, razsežnosti in lepote. Od tistih, ki po nekih splošnih merilih veljajo za nadlepe do tistih, ki so grde kot tretja svetovna vojna. Ne boste verjeli, vse, prav vse so našle hvaležne odjemalce. Najbrž ne bom nikoli pozabil blagega govejega izraza na faci nekega Italijana, ko mu je uspelo upleniti neko damo, ki se je jaz osebno niti z grabljami ne bi dotaknil. De gustibus non est disputandum. Drži? PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 Svojčas sem se malo kotalil po Parizu in pot me je večkrat (ne naključno) zanesla na Rue St.Denis. Kot verjetno veste, je tam obsežen drevored kurb vseh mogočih barv, oblik, starosti, razsežnosti in lepote. Od tistih, ki po nekih splošnih merilih veljajo za nadlepe do tistih, ki so grde kot tretja svetovna vojna. Ne boste verjeli, vse, prav vse so našle hvaležne odjemalce. Najbrž ne bom nikoli pozabil blagega govejega izraza na faci nekega Italijana, ko mu je uspelo upleniti neko damo, ki se je jaz osebno niti z grabljami ne bi dotaknil. De gustibus non est disputandum. Drži? PEPE oziroma: dum spiro,spero... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se