vandrovec Objavljeno Julij 28, 2021 Opozori Objavljeno Julij 28, 2021 Prvi spremljevalni motor na kronometru pa propeler...kako si Japonci lahko privoščijo tak spodrsljaj na domačem poligonu ob vseh svojih motorjih ? Tedybear, maxxa, Mavti in 3 others 6
maus Objavljeno Julij 28, 2021 Opozori Objavljeno Julij 28, 2021 (popravljeno) pred 7 minutami, vandrovec pravi: Prvi spremljevalni motor na kronometru pa propeler...kako si Japonci lahko privoščijo tak spodrsljaj na domačem poligonu ob vseh svojih motorjih ? zato, ker so japonci prehitri in spremljevalna vozila vozijo rezervne dele .... p.s. tudi sam sem to videl in čakal, da bo kdo vrgu kost Popravljeno Julij 28, 2021. Popravil maus vandrovec, Spasku in Mavti 3
XTR Objavljeno Julij 28, 2021 Opozori Objavljeno Julij 28, 2021 1 hour ago, Snečer said: zdaj vidimo, zakaj ni pomagal pogačarju... in pogačar bi moral na kronometru nastopit... brihtol? že dve leti ga pogačar pere Roglič je bil pripravljen odstopiti mesto komu drugemu... Zakaj bi moral nastopiti Pogačar? Malo te zanaša tudi v kolesarstvu, kot v politiki, samo da nekdo ne bi bil v ospredju. Vuelta bo zanimiva.
Snečer Objavljeno Julij 28, 2021 Opozori Objavljeno Julij 28, 2021 pred 3 urami, XTR pravi: Roglič je bil pripravljen odstopiti mesto komu drugemu... Zakaj bi moral nastopiti Pogačar? Malo te zanaša tudi v kolesarstvu, kot v politiki, samo da nekdo ne bi bil v ospredju. Vuelta bo zanimiva. Lej, meni je bilo sumljivo tisto v soboto, 2 sta pomagal, Roglič je takoj odpadel in se očitno šparal za kronometer, ki mu je bil obljubljen. Zakaj Pogačar? Ker je že dve leti najboljši na svetu, lani smo lepo videli, kaj je prav na kronometru naredil Rogliču. Očitno je bil deal, da se Rogliču omogoči nastop na kronometru, Pogačar pa ima še čas, saj je mlad. Čuden občutek imam pri tej zlati medalji...
vandrovec Objavljeno Julij 28, 2021 Opozori Objavljeno Julij 28, 2021 (popravljeno) Kaj pa če Hauptman tako "napali" svoje varovance da letijo po cesti? Danes je imel Rogliča, sicer je Pogačarjev šef... Pa tudi po Franciji se je Pogačar igral s Carapazom, tu je bil pa nemočen...ali je bil vzrok ker so vozili brez povezave in jih je Carapaz izigral Popravljeno Julij 28, 2021. Popravil vandrovec
Darko3g Objavljeno Julij 28, 2021 Opozori Objavljeno Julij 28, 2021 Jaz pa prav nič. Bolje se ne bi moglo končati. Če bi ostal brez medalje, bi lahko nakladali, sicer pa, Vam Aert je premagal Pogačarja na kronometru v Franciji. Tu je bil šesti. Kdo ve, kako bi Pogačar odpeljal. Mavti, vandrovec in Endlich 3
Mavti Objavljeno Julij 28, 2021 Opozori Objavljeno Julij 28, 2021 Bravo ,bravo in samo bravoPrivoščim iz vsega srca Sicer sem ravnokar izvedel tole novico ampak daleč najboljša novica danes Slovenci šampioni vandrovec 1
Endlich Objavljeno Julij 28, 2021 Opozori Objavljeno Julij 28, 2021 pred 56 minutami, Darko3g pravi: Jaz pa prav nič. Bolje se ne bi moglo končati. Če bi ostal brez medalje, bi lahko nakladali, sicer pa, Vam Aert je premagal Pogačarja na kronometru v Franciji. Tu je bil šesti. Kdo ve, kako bi Pogačar odpeljal. Verjamem, da bi tudi Pogačar odpeljal odlicno, ker je imel kronometer veliko višincev in je bil težak. Na vsak način je pa danes Roglič imel svoj dan. Drugo uvrščenega je premagal za celo minuto, potem naprej pq so bili zelo na kupu. Vse skupaj super izplen za Slovenijo. Mavti 1
XTR Objavljeno Julij 29, 2021 Opozori Objavljeno Julij 29, 2021 4 hours ago, Snečer said: Očitno je bil deal, da se Rogliču omogoči nastop na kronometru, Pogačar pa ima še čas, saj je mlad. Čuden občutek imam pri tej zlati medalji... Loterija bi bila tudi, če bi poslali utrujenega Pogačarja na kronometer. Spomni se lanskega svetovnega prvenstva, ko je ves zagnan skočil en krog prehitro, v stilu, jaz sem "najjači". Ni se mu izšlo... Ne samo pri tej medalji, meni je čudno vse od lanske nadnaravne predstave na touru. Štirje naši kolesarji letos raztegujejo vso kolesarsko elito. Ni to prelepo? Rogličevih 6 minut zaostanka na 234 kilometrih ni ravno šparanje moči. Lahko bi odvil prej pa bi se lažje spočil. Mavti 1
Darko3g Objavljeno Julij 29, 2021 Opozori Objavljeno Julij 29, 2021 Zanima pa me, kako je določen nastop na kronometru. Nemčija, Belgija, Italija in Portugalska so imeli po dva tekmovalca. Zakaj ni nastopil tudi Pogačar? So kakšne kvalifikacije ali določena kvota? Na podlagi česa?
maus Objavljeno Julij 29, 2021 Opozori Objavljeno Julij 29, 2021 pred 5 minutami, Darko3g pravi: Zanima pa me, kako je določen nastop na kronometru. Nemčija, Belgija, Italija in Portugalska so imeli po dva tekmovalca. Zakaj ni nastopil tudi Pogačar? So kakšne kvalifikacije ali določena kvota? Na podlagi česa? to so bile lestvice najboljših iz leta 2019 ... ker to so igre 2020 .. Grut 1
Darko3g Objavljeno Julij 29, 2021 Opozori Objavljeno Julij 29, 2021 Ampak Fillipo Ganna je startal kot zadnji, ker je bil lanski svetovni prvak, Van Aert drugi in Küng tretji. Letos so startali v obratnem vrstnem redu. Pa še to: spet sem slišal o Rogliču from Slovakia (Eurosport) Zanje je to očitno podobno kot Nizozemska in Holandija
Tedybear Objavljeno Julij 29, 2021 Opozori Objavljeno Julij 29, 2021 pred 54 minutami, Darko3g pravi: Pa še to: spet sem slišal o Rogliču from Slovakia (Eurosport) Zanje je to očitno podobno kot Nizozemska in Holandija Holandija je tisti del, ki je nad morsko gladino, Nizozemska pa pod... ?
Darko3g Objavljeno Marec 21, 2022 Opozori Objavljeno Marec 21, 2022 Gledal sem posnetek pomladne dirke in opazil, da je imel Matej Mohorič bel dres s slovensko zastavo in čelado v barvah trobojnice. Ima to zaradi kakšnih lanskih uspehov ali zakaj. Vem, da ima Roglič na majici oznako olimpijskega zmagovalca kronometra ampak ima majico v barvah Jumbo Visme.
maus Objavljeno Avgust 30, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2022 Jan Tratnik za dve leti podpisal za Jumbo Visma .. RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 30, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2022 (popravljeno) Jan Tratnik je Idrc, sin gospe, s katero sva rojena istega leta, meseca in dne. Popravljeno Avgust 30, 2022. Popravil RobiRoberto Mavti 1
maus Objavljeno September 7, 2022 Opozori Objavljeno September 7, 2022 (popravljeno) Roglič sestopil in končal dirko v Španiji https://www.24ur.com/sport/kolesarstvo/roglicev-nastop-vprasljiv-ob-morebitnem-nadaljevanju-nov-zahteven-izziv.html Popravljeno September 7, 2022. Popravil maus Mavti, RobiRoberto in tomaz69 1 2
Tedybear Objavljeno September 8, 2022 Opozori Objavljeno September 8, 2022 (popravljeno) Ob 7. 9. 2022 ob 10:51, maus pravi: Roglič sestopil in končal dirko v Španiji https://www.24ur.com/sport/kolesarstvo/roglicev-nastop-vprasljiv-ob-morebitnem-nadaljevanju-nov-zahteven-izziv.html Glede na padce bi sklepal, da je malo neroden. Si ga ne predstavljam, kakšen bi bil šele na kaki R1, ali GSX 1000... https://siol.net/sportal/kolesarstvo/primozevi-padci-zacelo-se-je-v-planici-skrbi-pa-nas-kako-se-bo-koncalo-587570 Popravljeno September 8, 2022. Popravil Tedybear
Endlich Objavljeno September 8, 2022 Opozori Objavljeno September 8, 2022 (popravljeno) pred 6 minutami, Tedybear pravi: Glede na padce bi sklepal, da je malo neroden. Si ga ne predstavljam, kakšen bi bil šele na kaki R1, ali GSX 1000... Na Touru mu je neroden motorist zrihtal padec, ko je zapel balo sena, tako da za vse padce ni sam kriv 😉 Popravljeno September 8, 2022. Popravil Endlich XTR in Tedybear 2
franc Objavljeno September 9, 2022 Opozori Objavljeno September 9, 2022 pred 12 urami, Endlich pravi: Na Touru mu je neroden motorist zrihtal padec, ko je zapel balo sena, tako da za vse padce ni sam kriv 😉 Je bil pa edini, ki je padel zaradi tega. Žal mi ga je, ker je nekakšna "kolateralna" škoda, čudnih ekipinih načrtov (brez dejanske podpore ekipe) . Samo očitno ne zna voziti v skupini. Po mojem bi moral namesto na "višinske priprave" (sam) , na več dirk (samo se njegov čas (žal) počasi izteka) . lp vandrovec in Tedybear 2
vandrovec Objavljeno September 9, 2022 Opozori Objavljeno September 9, 2022 Preveč je neroden, se reče na kratko...žal, pa bi mu privoščil več sreče. Tedybear in franc 2
Endlich Objavljeno September 9, 2022 Opozori Objavljeno September 9, 2022 pred 7 urami, franc pravi: Je bil pa edini, ki je padel zaradi tega. Zaradi te bale bi verjetno padel vsak. Napačen trenutek na napačnem mestu Popolnoma se pa strinjam s slabo podporo ekipee. Kuss je izjemen kolesar, vendar ne po končanem Touru. Da mu ga potemm dajo Rogliču kot pomočniia na Vuelti, ni tio neka pomoč. Uoam, da bo čimprej uvidel koliko mu ekipa pomaga in bo našel predčasno pot ven
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno September 25, 2022 Opozori Objavljeno September 25, 2022 9.10 bo potekala dobrodelna prireditev z Primožem - Zlati krog. Turistična vožnja v krogu 70 km z vmesnimi postanki za debate, druženje, photo seanse z Primožem. Maribor, Ptuj, Vurbek in nazaj v Maribor. Omejeno število udeležencev. Sodelujejo lahko samo udeleženci z prej pridobljeno kodo za prijavo. Organizira agencija, katera tudi skrbi za varnost, cestne zapore, reševano vozilo, spremstvo in nadzor nad prijavljenimi ter sodelujočimi. Zbrana sredstva gredo v dobrodelne namene - Fundacija Primoža Rogliča. Lani odpadlo zaradi kovida. Letos bo v Mariboru in se bi naj prirejalo vsako leto v drugem kraju Slovenije. Pohvalno. https://www.primozroglic.com/zlati-krog-s-primozem-roglicem/prijava-na-dogodek/ Mavti in RobiRoberto 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se