Spap Objavljeno Junij 28, 2011 Deli Objavljeno Junij 28, 2011 SE, HE Zdravo. Mene zanima če se kdo kaj vozi v okolici Slovenskih konjic, Zreč ali Zreškega pohorja SE ali HE , bi se mogoče sli kdaj skupi kam pelat kako popoldne. Lp Jaz sem tak :yes: Se dogovoriva preko PM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduroman85 Objavljeno November 1, 2011 Deli Objavljeno November 1, 2011 Jaz sem pa v Braslovčah pa vozm hondo cr 85 po hosti pa na brniku. Me pa zanima če kdo ve kje je še kakšna motocross proga, drgač snm pa za SE in HE. L.p. Žan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduroman85 Objavljeno November 2, 2011 Deli Objavljeno November 2, 2011 Najavljam SE vožnjo v soboto na Javornikih. Prijave sprejemam na PM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AiroH Objavljeno November 24, 2011 Deli Objavljeno November 24, 2011 Zanima me če je kdo za nedeljski oz. sobotni enduro trip po tle po obali? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 2, 2012 Deli Objavljeno Februar 2, 2012 (popravljeno) so kaki enduraši v bližini Kranja in od KR proti severu Popravljeno Februar 2, 2012. Popravil stuhec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Februar 3, 2012 Deli Objavljeno Februar 3, 2012 so kaki enduraši v bližini Kranja in od KR proti severu Danes so bili trije POMRZNENI sayo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 7, 2012 Deli Objavljeno Februar 7, 2012 nobenega ni iz tega kraja ? hmm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno April 21, 2012 Deli Objavljeno April 21, 2012 ju3 grem prdet.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno Junij 1, 2012 Deli Objavljeno Junij 1, 2012 Če bo primerno vreme v nedeljo , ena soft enduro turca čez Javornike in Snežnik. Okvirno ,Ravbarkomanda, Vel. Javornik,Monte lome,Mašun,Sviščaki,Snežnik,Ilirska Bistrica,Šembije ,Palčje, Jurišče,Gorenje jezero. Če se kdo pridruži , -- PM. gsxf750, anja37 in aders 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Julij 12, 2012 Deli Objavljeno Julij 12, 2012 ce je ker interesent se lahk zmenimo za kako turo v prekmurju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
weper Objavljeno September 15, 2012 Deli Objavljeno September 15, 2012 Ali bi se dalo zvedeti za dobre (soft) enduro ture po Gorenjskem? Za hard je zaenkrat še "prezgodaj" lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno September 18, 2012 Deli Objavljeno September 18, 2012 loh se zmenmo za kakšno "soft-medium" enduro furo po Gorenjskem koncu, jz bom vsak čas nazaj dal terenske gume sam jz bl kranjski konc poznam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWflar Objavljeno September 18, 2012 Deli Objavljeno September 18, 2012 Iščem kandidate,da bi šli skupaj v soboto 22.sept na izlet v Veliko Kladušo na čevapčiče, pleskavice, janjetino...Lani smo tak izlet že izvedli in je blo prav fajn zato bi ga letos ponovili.Pojedina bo v restaurantu "Kod Abida" http://www.restorankodabida.com/.Štajerci, Zasavci bi se najdli na Petrolu v Radečah, ostali LJ ter Gorenci, Primorci...pa na Petrolu Čatež.Za uro bi se dogovorili.V kolkor ste zainteresirani se "prijavite" tule, tko da vidimo koliko nas bo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno September 20, 2012 Deli Objavljeno September 20, 2012 pa glih zdej grem za Prekmurje, imam v nedeljo eduro po Goričkem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ninjaxx Objavljeno Maj 10, 2013 Deli Objavljeno Maj 10, 2013 Ja kdo za kako off road fturo v okolici lenarta ?? Jaz mam 500cc krosko tak da bo bol malo vožnje po cesti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Junij 5, 2013 Deli Objavljeno Junij 5, 2013 Če bo primerno vreme v nedeljo , ena soft enduro turca čez Javornike in Snežnik. Okvirno ,Ravbarkomanda, Vel. Javornik,Monte lome,Mašun,Sviščaki,Snežnik,Ilirska Bistrica,Šembije ,Palčje, Jurišče,Gorenje jezero. Če se kdo pridruži , -- PM. Živijo. Imaš tole ruto slučajno v garminovi datoteki za poslat? miklavc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Julij 16, 2013 Deli Objavljeno Julij 16, 2013 Je kdo za kej mehkega do srednje trdega v okolici Ljubljane, Domžal...? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjack_dj Objavljeno Julij 18, 2013 Deli Objavljeno Julij 18, 2013 Bi bil, ampak mi ni nič legalnega in zanimivega poznanega. Kakšen predlog? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Julij 19, 2013 Deli Objavljeno Julij 19, 2013 Kaj pa malo manj legalnega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjack_dj Objavljeno Julij 19, 2013 Deli Objavljeno Julij 19, 2013 Kar sem legalnega endura vozil je blo po Pokljuki in Bosni (utrjen McAdam). Nelegalnega (za max urco offroada) si morš pa vzet tolk zgodaj čas, da še skor noben planinc ne leze v hrib (pred sončnim vzhodom, ko se že mal svita). Drugače pa moje izkušnje so precej mehak enduro, primeren za 200 kilske krave in voznike z malo offroad izkušnjami, bi se pa rad pridružil komu ko to bolj obvlada, da se še malo več naučim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Balty Objavljeno Oktober 9, 2013 Deli Objavljeno Oktober 9, 2013 Še en tak tuki..... kje so kakšne take poti v okolici ljubljane, dolenjske...? Nov v temu in ne poznam ravno "ne-asfaltnega" terena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FreeBird Objavljeno Oktober 15, 2013 Deli Objavljeno Oktober 15, 2013 Še en tak tuki..... kje so kakšne take poti v okolici ljubljane, dolenjske...? Nov v temu in ne poznam ravno "ne-asfaltnega" terena. Maš kar nekaj opcij , odvisno kaj si želiš gozdne poti , ali utrjen makadam, ali totalno brezpotje ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Balty Objavljeno Oktober 15, 2013 Deli Objavljeno Oktober 15, 2013 Glede na to da sem bolj kot ne začetnik ter s Transo trailmax gumami, me zanima makadam (ne preveč prometen) ter gozdne poti... v kakšnem blatu je samo prerivanje PS: ali ima kdo GPS snemano pot ob AC do morja po makadamu? sem videl da se dost vozte tam, samo da moras malo vedt... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Oktober 15, 2013 Deli Objavljeno Oktober 15, 2013 Ena varianta je, da prideš v Postojno, natočiš gorivo in se odpelješ v smeri proti koči Mladiki. Potem pa samo izbiraš med raznimi makadamskimi cestami. Če vidiš tablo "pozor, državna meje", si v bližini Hrvaške. krucymucy in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Oktober 17, 2013 Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 Ena varianta je, da prideš v Postojno, natočiš gorivo in se odpelješ v smeri proti koči Mladiki. Potem pa samo izbiraš med raznimi makadamskimi cestami. Če vidiš tablo "pozor, državna meje", si v bližini Hrvaške. V vsakem primeru pa vsaj dvakrat prides do Pocka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se