Skoči na vsebino

Ducati Multistrada V4 in V4RS (2024)

Priporočene objave

Objavljeno

Dec, resno? Pr vsem temu lišpu ga mas pogrnjenga s polo motorrad rjuhco? C’mon. 

IMG_5021.png

• Všeč mi je 1
  • Haha 7
Objavljeno (popravljeno)
Ob 15. 12. 2024 ob 19:59, Kugelschreiber pravi:

Dec, resno? Pr vsem temu lišpu ga mas pogrnjenga s polo motorrad rjuhco? C’mon. 

IMG_5021.png

Ma dobro je, glavno, da je rdeče barve 🤪 do sedaj, ko je čakal na "operacijo" niti pokrit ni bil 😁 še taljanski mrčes je bil na njem, komaj sedaj sem našel čas za pošraufat in opedenat ga 🙃    pokrivlo sicer zelo lepo izgleda, smo.... raje si kupim en komplet gum, na pokrivalu pa piše Polo ali Louis, dobra je pa bila tudi že "ob-rabljena" rjuha zakonske postelje  😉

Popravljeno . Popravil Luka66
  • Všeč mi je 2
  • Haha 2
  • 9 mesecev pozneje...
Objavljeno

Test na 100 000 km

Objavljeno

Mi lahko kdo iz prve roke pove, kakšna je poraba V4?

Sem slišal od enega, ki je slišal od drugega...... da je kar žejna...

Pa bi raje bolj direkt informacijo.

• Haha 1
Objavljeno

jaz vem za v2  ( cca 2017l) .... kolega.....smo šli skupaj na furo cca 2k km

vozil je kot drugi/ tretji  v skupini, precej bolj na polno odpiral med prehitevanji kot jaz ( sicer sem bil zadnji v vrsti)

na vsaki črpalki je natočil manj kot jaz v svojega XRja.... če sem natočil cca 12l je on vsaj 0,5l manj ali  celo še večja razlika

poleg je bil še en kolega enako kot jaz na XRju, on pa je natočil še cca 0,5 l več kot jaz

poleg še kolega z cbr 1000 (2009) .... njemu podobno kot meni

meni je kazalo porabo cca 5.8

Ja pa pila  olje.... na 1000km ga je moral kar dotočiti 3- 4 dcl..... v zagovor - motor ima 100k km

mene je presenetilo, glede na slog vožnje, se mi je zdela kar varčna, z mojo vožnjo bi bilo še 0,5l manj na 100km

je pa res, da je to v2....v4 pa sigurno dvigne porabo

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!