Kugelschreiber Objavljeno December 15, 2024 Objavljeno December 15, 2024 Dec, resno? Pr vsem temu lišpu ga mas pogrnjenga s polo motorrad rjuhco? C’mon. 1 7
Luka66 Objavljeno December 18, 2024 Objavljeno December 18, 2024 (popravljeno) Ob 15. 12. 2024 ob 19:59, Kugelschreiber pravi: Dec, resno? Pr vsem temu lišpu ga mas pogrnjenga s polo motorrad rjuhco? C’mon. Ma dobro je, glavno, da je rdeče barve 🤪 do sedaj, ko je čakal na "operacijo" niti pokrit ni bil 😁 še taljanski mrčes je bil na njem, komaj sedaj sem našel čas za pošraufat in opedenat ga 🙃 pokrivlo sicer zelo lepo izgleda, smo.... raje si kupim en komplet gum, na pokrivalu pa piše Polo ali Louis, dobra je pa bila tudi že "ob-rabljena" rjuha zakonske postelje 😉 Popravljeno December 18, 2024. Popravil Luka66 2 2
Marko P. Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami Mi lahko kdo iz prve roke pove, kakšna je poraba V4? Sem slišal od enega, ki je slišal od drugega...... da je kar žejna... Pa bi raje bolj direkt informacijo. 1
Supertech Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami https://www.spritmonitor.de/en/overview/74-Ducati/1396-Multistrada_1200.html?constyear_s=2023&powerunit=2
Gricko Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami jaz vem za v2 ( cca 2017l) .... kolega.....smo šli skupaj na furo cca 2k km vozil je kot drugi/ tretji v skupini, precej bolj na polno odpiral med prehitevanji kot jaz ( sicer sem bil zadnji v vrsti) na vsaki črpalki je natočil manj kot jaz v svojega XRja.... če sem natočil cca 12l je on vsaj 0,5l manj ali celo še večja razlika poleg je bil še en kolega enako kot jaz na XRju, on pa je natočil še cca 0,5 l več kot jaz poleg še kolega z cbr 1000 (2009) .... njemu podobno kot meni meni je kazalo porabo cca 5.8 Ja pa pila olje.... na 1000km ga je moral kar dotočiti 3- 4 dcl..... v zagovor - motor ima 100k km mene je presenetilo, glede na slog vožnje, se mi je zdela kar varčna, z mojo vožnjo bi bilo še 0,5l manj na 100km je pa res, da je to v2....v4 pa sigurno dvigne porabo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se