Luka66 Objavljeno Marec 1, 2023 Deli Objavljeno Marec 1, 2023 Fajno spletno ima Kavčič https://www.motoavantura.si/multistrada-v4-rally-ducati-namenjen-velikim-avanturam/ DAMI34 in Rdeči 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno Marec 28, 2023 Deli Objavljeno Marec 28, 2023 Prihaja The new king of the adventure bike class Loba, DAMI34 in GregorM 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mcgiver Objavljeno April 25, 2023 Deli Objavljeno April 25, 2023 Res je tale multi odličen motocikel, res je pa tudi, da je zvok iz izpuha bolj podoben vrtni kosilnici kot nekemu konkretnemu motociklu. Akrapović je tukaj zgolj nepotreben okras, saj se mi zdi še bolj zadušen kot original. Rešitev za malenkost več zvoka... Ima kdo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno April 25, 2023 Avtor Deli Objavljeno April 25, 2023 (popravljeno) Decat pipe. Odpret katalizator? Popravljeno April 25, 2023. Popravil mladench Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mcgiver Objavljeno April 25, 2023 Deli Objavljeno April 25, 2023 pred 5 urami, mladench pravi: Decat pipe. Odpret katalizator? Poleg tega da je odstranitev katalizatorja prepovedana, ne bi niti želel tako glasnega motorja. Malce več, da ne zveni ravno kot moped. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hytech Objavljeno April 27, 2023 Deli Objavljeno April 27, 2023 Ok, za zbijat ven ali rezat stran kat, ne ane...Ampak z link pipe pa definitivno JA, zvok je hud, ne preglasen, mal se mora slišat in potem je pravi V4sound...Pa še mal teže se znebiš, ja kaj češ lepšega. 😎 mladench 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mcgiver Objavljeno April 27, 2023 Deli Objavljeno April 27, 2023 (popravljeno) pred 11 urami, Hytech pravi: Ok, za zbijat ven ali rezat stran kat, ne ane...Ampak z link pipe pa definitivno JA, zvok je hud, ne preglasen, mal se mora slišat in potem je pravi V4sound...Pa še mal teže se znebiš, ja kaj češ lepšega. 😎 Ja, če bi zakonodaja pri nas ne bila tako prfuknjena bi takoj to napravil. Ker pa takšna "predelava" lahko pomeni odvzem motorja, se s tem zagotovo ne bom igral. Torej, iščem rešitev, ki bo vsaj na prvo žogo legalna. Nekaj v rangu Aprilie v4 katera zveni hudo lepo s tovarniškim izpuhom. Popravljeno April 27, 2023. Popravil mcgiver Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hytech Objavljeno April 27, 2023 Deli Objavljeno April 27, 2023 pred 57 minutami, mcgiver pravi: Ja, če bi zakonodaja pri nas ne bila tako prfuknjena bi takoj to napravil. Ker pa takšna "predelava" lahko pomeni odvzem motorja, se s tem zagotovo ne bom igral. Torej, iščem rešitev, ki bo vsaj na prvo žogo legalna. Nekaj v rangu Aprilie v4 katera zveni hudo lepo s tovarniškim izpuhom. A veš kok folka je brez kata pri nas, imam več kot deset frendov,ki so z link pipe in brez kata na 180hp+ ss motorjih,brez problemov. Na tehničnih zaenkrat itak ne merijo izpušnih plinov, jutri bom videl če jih še vedno ne,ker grem na tehničnega Na cesti ti nihče ne meri izpušnih plinov na motorju in ne more ugotoviti,da si brez katalizatorja,dokler mu ti ne poveš... Druga varijanta pa je, da odklopiš lopute izpušne in zvok bo močnejši in kat ti ostane Edino servo buddy vmesnik boš rabil,ker ti bo ecu verjetno zaznal,da niso priklopljene in bo prizgal opozorilno lučko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Luka66 Objavljeno Maj 4, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 4, 2023 Prestopil v tabor svetovnih prvakov 🙂 skalar36, GoBobi, BRANE in 25 others 26 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno Maj 4, 2023 Deli Objavljeno Maj 4, 2023 Srečno 👍 Luka66 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Maj 4, 2023 Deli Objavljeno Maj 4, 2023 Naj ti služi, srečno! Luka66 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno Maj 5, 2023 Deli Objavljeno Maj 5, 2023 pred 11 urami, raza pravi: Naj ti služi, srečno! HVALA ENAKO tudi tebi nov anglež 👌 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 5, 2023 Deli Objavljeno Maj 5, 2023 srečno pa čimveč potovanj. Luka66 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 5, 2023 Deli Objavljeno Maj 5, 2023 pred 16 urami, Luka66 pravi: Prestopil v tabor svetovnih prvakov 🙂 A s tem bova šla v Patagonijo, kompjuter na dveh kolesih😁 Srečno in varno Luka, naj ti služi👌👍 vandrovec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Maj 5, 2023 Deli Objavljeno Maj 5, 2023 Kaj dela Moto GP, Honda postala slab motor...🙂 Joker, MiNa, Luka66 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Maj 5, 2023 Deli Objavljeno Maj 5, 2023 @Luka66 pa ga maš....se mi je po tvojem prvem pisanju o njem že zdelo, da ga boš mel...srečno Luka66 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno Maj 5, 2023 Deli Objavljeno Maj 5, 2023 pred 6 urami, vandrovec pravi: Kaj dela Moto GP, Honda postala slab motor...🙂 Za na konec sveta bi še vedno izbral Hondo AT, kot lani za Azijo.......sem že enkrat zapisal, sem hondoist in skoraj sem se razjokal, ko je Honda ukinila V4 agregate 😥 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Luka66 Objavljeno Maj 5, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 5, 2023 pred 8 urami, Kmet2 pravi: A s tem bova šla v Patagonijo, kompjuter na dveh kolesih😁 Srečno in varno Luka, naj ti služi👌👍 Ne, ne ta bo doma za pucat in šraufat.... je prelep 🙂 in predrag 😉 za Patagonijo, za tja bo nekaj lažjega in enostavnega 🙃 predvsem pa zanesljivega. Kot lastnik Duceja sem avtomatsko postal član Squadra del meccanico Ducati 🤣, ker imam že nekaj izkušenj z šraufanjem sem že takoj na level three 😁 tako, da sem dodatno nabavil nekaj profi orodja in na srečo imam doma "vajenca" z nekaj izkušnjami z rdečimi.....me pa navdaja z optimizmom txt desno na zadnji strani debele knjižice z navodili, ker sem prepričan, da brez tehtnih razlogov nebi to natisnili in razprodajali svojega ugleda. Meni je pri tem bajku največji faktor V4, sam smeji se mi pod čelado, ko V4 zapoje na obratih..........ko sem ga peljal domov bi z lahkoto že do Trojan ostal brez vozniške doživljensko...večkrat 😉 je še par zadev, ki so mi všeč in so za nekoga pomembne, za nekoga pa ne, predvsem detajle so dodelani, poleg Ita designa se čuti in vidi pridih germanizma.....nisem nek ljubitelj te znamke, jih je bilo že veliko različnih in nikoli si nisem predstavljal, da bo enkrat moj Duce v garaži..... pač vse je enkrat prvič ........sicer je sin mnenja, da bi mi bolj gepiral njegov GS, ker sem dovolj star, beri siv in starokopiten, ter težek, beri po kg in karakterju 😜 vendar žena pa pravi, da mi paše, ker sem bolj star, bolj nor in izgleda, da ima kar prav 🙂 HVALA 👍 borcik, markII, Port Folio in 12 others 14 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno Junij 2, 2023 Deli Objavljeno Junij 2, 2023 Pri tem deževnem vremenu in obveznostih sem komaj naklepal teh 1k km, v glavnem lokalne ceste našaltavanje in cca. 150km AC, cca. 3/4 v dvoje, čez 7k obr ga nisem navijal..... še k sem šel na servis me je napral dež 🤪.....no sedaj bo pa treba prestavit na sport mapo in pognat vse konjiče v galop 😁 Zivnorc, RobiRoberto, mladench in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 3, 2023 Deli Objavljeno Junij 3, 2023 ... pa sej je nov... zakaj ga tolk pereš?... ... želim vama (vam) neskončno lepih in varnih kilometrov... Luka66 in Quest 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno Junij 23, 2023 Deli Objavljeno Junij 23, 2023 Zmontiral stranska nosilca in kovček gor, HB komplet: nosilca in obeh kovčkov z notranjimi torbama pol ceneje kot original, ki jih dela Givi in jih ne moreš kupit aftermarket....prešvical v tej sparini kot da bi zmetal par kubikov peska 🤪......na železnici pravimo, da je pripravljen za obremenilno vožnjo. Jutri gasaaaa Quest, Joker, Kugelschreiber in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Junij 23, 2023 Deli Objavljeno Junij 23, 2023 ...lepi pa niso kot originalni... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno Junij 24, 2023 Deli Objavljeno Junij 24, 2023 Sistem pritrditve stranskih nosilcev je praktično enak kot original Givi, za razliko od SW motecha, ki ima povsem drugačno pritrditev......tudi metalni izgled nosilcev se mi presenetljivo lepo vidi, bom tudi original crashe vzel v taki barvi in ne v črni, kot sem nameraval ..... pritrditev kovčkov seveda drugačna, tudi črna barva, kot origi, vendar mi gre nekako bolj zraven k obema črnima top casema, ki sem jih imel že prej za Hondo AT......res izgledajo nekoliko manj lepi in nekoliko bolj robustni, kar po občutku tudi so.....upam, da bodo oddelali svojo nalogo kot pričakujem markII, raza in ftp 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno September 4, 2023 Deli Objavljeno September 4, 2023 👍 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno September 19, 2023 Deli Objavljeno September 19, 2023 (popravljeno) @mladench, očitno bo treba menjat. Če je proti, itaq ne bo opazila V4GrandTour Popravljeno September 19, 2023. Popravil Kugelschreiber mladench, lukec in Luka66 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se