Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 11 minutami, ftp pravi:

Pasli firbca ?

Pravijo da je kriza, a vsi v salonu že prodani :eek:

IMG_20220218_124941.thumb.jpg.f006a34112a6338caffd3edae32963a7.jpg

Za nekatere v javnem sektorju (posebej za cepljene) ni krize. Kolega policist iz GPU, 50 plačni razred, je leta 2021 dobil 21K € dodatkov - netto.  Glih za GS 1250. Pa ga že ma....od dodatkov iz leta 2020. ?

Ne zahebavam.....

Objavljeno
43 minutes ago, Tedybear said:

Za nekatere v javnem sektorju (posebej za cepljene) ni krize. Kolega policist iz GPU, 50 plačni razred, je leta 2021 dobil 21K € dodatkov - netto.  Glih za GS 1250. Pa ga že ma....od dodatkov iz leta 2020. ?

Ne zahebavam.....

To nima nobene veze s cepljenjem, korono,...

To je dodatek na "pripadnost" in bi jo bobil v vsakem primeru, če ne drugače, pa kot dodatek za "nadnaravno" uspešnost. Žal

Objavljeno
pred 1 minuto, ftp pravi:

To nima nobene veze s cepljenjem, korono,...

To je dodatek na "pripadnost" in bi jo bobil v vsakem primeru, če ne drugače, pa kot dodatek za "nadnaravno" uspešnost. Žal

Ne, resno. Ima direktno povezavo. Dodatek za delo v posebnih pogojih - samo preimenovanje, ker uradno ni vec epidemije...dodatek 19% na osnovno bruto plačo.  Necepljeni ne opravljajo operativnih nalog. Tudi v SV. Na misijo v tujino, na patrulje na meji, na mednarodne vaje samo cepljeni. 

Objavljeno

Danes dopldne se je preko naše doline pomikalo pet velikih balonov:eek: eden se je odločil pristati na Pobreškem letališču v občini Rečica ob Savinji, slikal sem prepozno :slap: pa še to slabo ampak za dokaz bo :naughty:slikano iz kampa Menina v občini Rečica ob Savinji super dopoldne so imeli:worship:  ,lep šport:)

1645211712535.thumb.jpg.c9ebad078d3e03ad1bd470f1dfefa945.jpg1645211712523.thumb.jpg.a32dbe6619bd5cd76a25cb916e862091.jpg1645211712503.thumb.jpg.288deb3745a5b344dc6724e6430329ea.jpg

Objavljeno

Ravno se odločam, katerega naj ubogam???

8E672CE2-127D-44A5-A983-52969EA766C3.png

Objavljeno
Ob 18. 2. 2022 ob 20:34, Mavti pravi:

Danes dopldne se je preko naše doline pomikalo pet velikih balonov:eek: eden se je odločil pristati na Pobreškem letališču v občini Rečica ob Savinji, slikal sem prepozno :slap: pa še to slabo ampak za dokaz bo :naughty:slikano iz kampa Menina v občini Rečica ob Savinji super dopoldne so imeli:worship:  ,lep šport:)

1645211712535.thumb.jpg.c9ebad078d3e03ad1bd470f1dfefa945.jpg1645211712523.thumb.jpg.a32dbe6619bd5cd76a25cb916e862091.jpg1645211712503.thumb.jpg.288deb3745a5b344dc6724e6430329ea.jpg

Sem jih videl ja na Krvavcu, prileteli iz smeri Jesenic in šli proti štajerski in to z lepo brzino...:)

Objavljeno

DARS je začel riti po AC.

POMLAD je TU :P

Objavljeno

Današnji datum 22.02.2022 , šest dvojk in dve nule.   :OK:   ?

Objavljeno

Pa bere se isto z leve kot iz desne.

• Hvala 1
Objavljeno
pred 3 urami, RobiRoberto pravi:

Današnji datum 22.02.2022 , šest dvojk in dve nule.   :OK:   ?

Pri nas so pa same dvojke

22.2.22  ✌️

Objavljeno
Ob 22. 2. 2022 ob 15:58, hajamoto pravi:

Pri nas so pa same dvojke

22.2.22  ✌️

sploh je blo veselo zvečer ob 22:22:22

• Haha 3
Objavljeno

Voziiiiček je dragi pripeljal domov in to šenkan od njegovega kolega :P 

Objavljeno

... dve, tri knjižice in nekaj ključev 😍😍😍

20220225_195304.jpg

Objavljeno

Da v zadnje pol leta nisem imel prometne nesreče z motorjem, ali da me v tujini niso preverjali za zeleno karto. Ker sem danes izvedel, da sem na zavarovalni polici imel napačno indetifikacijsko številko in napačno registracijo od dejanske. Posledično motor ni bil zavarovan. 

Zdej bo še to treba preverjat...

Objavljeno

Kje pa si sklepal zavarovanje? 

Aja, od Kranja do Škofje Loke je kar nekaj kontejnerjev za mrežo, pa en kup rabljenega pleha okrog.😀

Objavljeno (popravljeno)
pred 8 minutami, Tedybear pravi:

Kje pa si sklepal zavarovanje? 

Aja, od Kranja do Škofje Loke je kar nekaj kontejnerjev za mrežo, pa en kup rabljenega pleha okrog.😀

V Krka, Škofja Loka. Ko sem ga kupil, sem naredil v Litiji samo prepis, ker sem doma pozabil polico. Potem sem v ŠK Loki, uredil zavarovanje, in kupil novo tablico.  Referentka je potem zavarovanje  naredila kar na prejšnjega lastnika in njegovo registracijo(staro registrsko tablio, in zavarovalnico Savo).

Danes mi je rekla , da bi mogočo škodo na drugem vozilu moral plačati iz svojega žepa, ker motor sploh ni bil zavarovan. Pa da bi v tujini imel težave, če bi mi preverjali zeleno karto. 

Ja sej, moral bi sam mal pregledat polico, sm pa sam v žep pobasal prometno. Ostalo pa v arhiv. No, zdej bom bolj pozoren.

Popravljeno . Popravil skalar36
Objavljeno
pred 14 urami, skalar36 pravi:

V Krka, Škofja Loka. Ko sem ga kupil, sem naredil v Litiji samo prepis, ker sem doma pozabil polico. Potem sem v ŠK Loki, uredil zavarovanje, in kupil novo tablico.  Referentka je potem zavarovanje  naredila kar na prejšnjega lastnika in njegovo registracijo(staro registrsko tablio, in zavarovalnico Savo).

Danes mi je rekla , da bi mogočo škodo na drugem vozilu moral plačati iz svojega žepa, ker motor sploh ni bil zavarovan. Pa da bi v tujini imel težave, če bi mi preverjali zeleno karto. 

Ja sej, moral bi sam mal pregledat polico, sm pa sam v žep pobasal prometno. Ostalo pa v arhiv. No, zdej bom bolj pozoren.

No tole obvestilo posreduj njenim nadrejenim, da vidimo če se bojo strinjali, da ni njeno delo pravilno vnesti podatke.

Objavljeno
pred 3 minutami, smasher pravi:

No tole obvestilo posreduj njenim nadrejenim, da vidimo če se bojo strinjali, da ni njeno delo pravilno vnesti podatke.

Drgač je tale referentka zelo uredu ženska. Jest pa nism neki maščevaln, al se mi pa ne gre, da bi kdo najebu zdej k je blo vse uredu. Pozabljeno in gremo naprej.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 20 urami, skalar36 pravi:

Da v zadnje pol leta nisem imel prometne nesreče z motorjem, ali da me v tujini niso preverjali za zeleno karto. Ker sem danes izvedel, da sem na zavarovalni polici imel napačno indetifikacijsko številko in napačno registracijo od dejanske. Posledično motor ni bil zavarovan. 

Zdej bo še to treba preverjat...

kako je pa tehnični šel čez?

pred 1 uro, smasher pravi:

problem je k se s podpisom zavežemo, da se strinjamo in da so podatki točni.

Drgač pa nit za en papir (zavarovanje, zelena, prometno) ne vem a so točni podatki :D

Objavljeno

.

... da je petek ... 😯

jutrgreeeeeeeem ... 😁

Objavljeno
pred 18 minutami, pik1 pravi:

.

... da je petek ... 😯

jutrgreeeeeeeem ... 😁

kaaaaaaaaaaaam? :P

Objavljeno
pred eno uro, DAMI34 pravi:

kako je pa tehnični šel čez?

Tehničnega sem prvič delal včeraj. Registrska na motorju in v prometni je bila prava, napisana name. Na zavarovalni polici pa moje ime in naslov, zavarovalnica pa od prejšnjega lastnika ter njegova tablica in vin od nekega drugega motorja. Zato so pa včer opazili, ko sem peljal na tehničnega.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!