Tedybear Objavljeno Februar 18, 2022 Opozori Objavljeno Februar 18, 2022 pred 11 minutami, ftp pravi: Pasli firbca ? Pravijo da je kriza, a vsi v salonu že prodani Za nekatere v javnem sektorju (posebej za cepljene) ni krize. Kolega policist iz GPU, 50 plačni razred, je leta 2021 dobil 21K € dodatkov - netto. Glih za GS 1250. Pa ga že ma....od dodatkov iz leta 2020. ? Ne zahebavam..... Mavti, GregorM, Kawasaki_rider in 3 others 1 5
ftp Objavljeno Februar 18, 2022 Opozori Objavljeno Februar 18, 2022 43 minutes ago, Tedybear said: Za nekatere v javnem sektorju (posebej za cepljene) ni krize. Kolega policist iz GPU, 50 plačni razred, je leta 2021 dobil 21K € dodatkov - netto. Glih za GS 1250. Pa ga že ma....od dodatkov iz leta 2020. ? Ne zahebavam..... To nima nobene veze s cepljenjem, korono,... To je dodatek na "pripadnost" in bi jo bobil v vsakem primeru, če ne drugače, pa kot dodatek za "nadnaravno" uspešnost. Žal Mavti 1
Tedybear Objavljeno Februar 18, 2022 Opozori Objavljeno Februar 18, 2022 pred 1 minuto, ftp pravi: To nima nobene veze s cepljenjem, korono,... To je dodatek na "pripadnost" in bi jo bobil v vsakem primeru, če ne drugače, pa kot dodatek za "nadnaravno" uspešnost. Žal Ne, resno. Ima direktno povezavo. Dodatek za delo v posebnih pogojih - samo preimenovanje, ker uradno ni vec epidemije...dodatek 19% na osnovno bruto plačo. Necepljeni ne opravljajo operativnih nalog. Tudi v SV. Na misijo v tujino, na patrulje na meji, na mednarodne vaje samo cepljeni.
Mavti Objavljeno Februar 18, 2022 Avtor Opozori Objavljeno Februar 18, 2022 Danes dopldne se je preko naše doline pomikalo pet velikih balonov eden se je odločil pristati na Pobreškem letališču v občini Rečica ob Savinji, slikal sem prepozno pa še to slabo ampak za dokaz bo slikano iz kampa Menina v občini Rečica ob Savinji super dopoldne so imeli ,lep šport GregorM, Tedybear, C eagle in 1 other 4
Mavti Objavljeno Februar 18, 2022 Avtor Opozori Objavljeno Februar 18, 2022 No tole me je pa res nasmejalo https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/na-stajerskem-ukradel-traktor.html pik1 in Akito 1 1
Akito Objavljeno Februar 19, 2022 Opozori Objavljeno Februar 19, 2022 pred 9 urami, Mavti pravi: No tole me je pa res nasmejalo https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/na-stajerskem-ukradel-traktor.html ...je pač rabil ?...in se znašel ...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Februar 20, 2022 Opozori Objavljeno Februar 20, 2022 Ravno se odločam, katerega naj ubogam??? Quest, Frenk 67, DAMI34 in 5 others 8
MARE 65 Objavljeno Februar 21, 2022 Opozori Objavljeno Februar 21, 2022 Ob 18. 2. 2022 ob 20:34, Mavti pravi: Danes dopldne se je preko naše doline pomikalo pet velikih balonov eden se je odločil pristati na Pobreškem letališču v občini Rečica ob Savinji, slikal sem prepozno pa še to slabo ampak za dokaz bo slikano iz kampa Menina v občini Rečica ob Savinji super dopoldne so imeli ,lep šport Sem jih videl ja na Krvavcu, prileteli iz smeri Jesenic in šli proti štajerski in to z lepo brzino... Mavti 1
Bmflar Objavljeno Februar 22, 2022 Opozori Objavljeno Februar 22, 2022 Malca bo dobra ... Frenk 67, RobiRoberto, GoBobi in 3 others 5 1
DAMI34 Objavljeno Februar 22, 2022 Opozori Objavljeno Februar 22, 2022 DARS je začel riti po AC. POMLAD je TU RobiRoberto, Zok, Kawasaki_rider in 1 other 1 3
RobiRoberto Objavljeno Februar 22, 2022 Opozori Objavljeno Februar 22, 2022 Današnji datum 22.02.2022 , šest dvojk in dve nule. ?
Buschi Objavljeno Februar 22, 2022 Opozori Objavljeno Februar 22, 2022 Pa bere se isto z leve kot iz desne. RobiRoberto 1
hajamoto Objavljeno Februar 22, 2022 Opozori Objavljeno Februar 22, 2022 pred 3 urami, RobiRoberto pravi: Današnji datum 22.02.2022 , šest dvojk in dve nule. ? Pri nas so pa same dvojke 22.2.22 ✌️
Frenk 67 Objavljeno Februar 23, 2022 Opozori Objavljeno Februar 23, 2022 Ob 22. 2. 2022 ob 15:58, hajamoto pravi: Pri nas so pa same dvojke 22.2.22 ✌️ sploh je blo veselo zvečer ob 22:22:22 RobiRoberto, C eagle in VS800 3
Nja Objavljeno Februar 24, 2022 Opozori Objavljeno Februar 24, 2022 Voziiiiček je dragi pripeljal domov in to šenkan od njegovega kolega DAMI34 1
pik1 Objavljeno Februar 25, 2022 Opozori Objavljeno Februar 25, 2022 ... dve, tri knjižice in nekaj ključev 😍😍😍 GoBobi, Quest, boki brm in 6 others 5 1 2 1
skalar36 Objavljeno Februar 28, 2022 Opozori Objavljeno Februar 28, 2022 Da v zadnje pol leta nisem imel prometne nesreče z motorjem, ali da me v tujini niso preverjali za zeleno karto. Ker sem danes izvedel, da sem na zavarovalni polici imel napačno indetifikacijsko številko in napačno registracijo od dejanske. Posledično motor ni bil zavarovan. Zdej bo še to treba preverjat... Tedybear, DAMI34 in Zok 1 1 1
Tedybear Objavljeno Februar 28, 2022 Opozori Objavljeno Februar 28, 2022 Kje pa si sklepal zavarovanje? Aja, od Kranja do Škofje Loke je kar nekaj kontejnerjev za mrežo, pa en kup rabljenega pleha okrog.😀 skalar36 1
skalar36 Objavljeno Februar 28, 2022 Opozori Objavljeno Februar 28, 2022 (popravljeno) pred 8 minutami, Tedybear pravi: Kje pa si sklepal zavarovanje? Aja, od Kranja do Škofje Loke je kar nekaj kontejnerjev za mrežo, pa en kup rabljenega pleha okrog.😀 V Krka, Škofja Loka. Ko sem ga kupil, sem naredil v Litiji samo prepis, ker sem doma pozabil polico. Potem sem v ŠK Loki, uredil zavarovanje, in kupil novo tablico. Referentka je potem zavarovanje naredila kar na prejšnjega lastnika in njegovo registracijo(staro registrsko tablio, in zavarovalnico Savo). Danes mi je rekla , da bi mogočo škodo na drugem vozilu moral plačati iz svojega žepa, ker motor sploh ni bil zavarovan. Pa da bi v tujini imel težave, če bi mi preverjali zeleno karto. Ja sej, moral bi sam mal pregledat polico, sm pa sam v žep pobasal prometno. Ostalo pa v arhiv. No, zdej bom bolj pozoren. Popravljeno Februar 28, 2022. Popravil skalar36 Tedybear 1
smasher Objavljeno Marec 1, 2022 Opozori Objavljeno Marec 1, 2022 pred 14 urami, skalar36 pravi: V Krka, Škofja Loka. Ko sem ga kupil, sem naredil v Litiji samo prepis, ker sem doma pozabil polico. Potem sem v ŠK Loki, uredil zavarovanje, in kupil novo tablico. Referentka je potem zavarovanje naredila kar na prejšnjega lastnika in njegovo registracijo(staro registrsko tablio, in zavarovalnico Savo). Danes mi je rekla , da bi mogočo škodo na drugem vozilu moral plačati iz svojega žepa, ker motor sploh ni bil zavarovan. Pa da bi v tujini imel težave, če bi mi preverjali zeleno karto. Ja sej, moral bi sam mal pregledat polico, sm pa sam v žep pobasal prometno. Ostalo pa v arhiv. No, zdej bom bolj pozoren. No tole obvestilo posreduj njenim nadrejenim, da vidimo če se bojo strinjali, da ni njeno delo pravilno vnesti podatke.
skalar36 Objavljeno Marec 1, 2022 Opozori Objavljeno Marec 1, 2022 pred 3 minutami, smasher pravi: No tole obvestilo posreduj njenim nadrejenim, da vidimo če se bojo strinjali, da ni njeno delo pravilno vnesti podatke. Drgač je tale referentka zelo uredu ženska. Jest pa nism neki maščevaln, al se mi pa ne gre, da bi kdo najebu zdej k je blo vse uredu. Pozabljeno in gremo naprej. C eagle, Mavti in schwantz 3
DAMI34 Objavljeno Marec 1, 2022 Opozori Objavljeno Marec 1, 2022 pred 20 urami, skalar36 pravi: Da v zadnje pol leta nisem imel prometne nesreče z motorjem, ali da me v tujini niso preverjali za zeleno karto. Ker sem danes izvedel, da sem na zavarovalni polici imel napačno indetifikacijsko številko in napačno registracijo od dejanske. Posledično motor ni bil zavarovan. Zdej bo še to treba preverjat... kako je pa tehnični šel čez? pred 1 uro, smasher pravi: No tole obvestilo posreduj njenim nadrejenim, da vidimo če se bojo strinjali, da ni njeno delo pravilno vnesti podatke. problem je k se s podpisom zavežemo, da se strinjamo in da so podatki točni. Drgač pa nit za en papir (zavarovanje, zelena, prometno) ne vem a so točni podatki
pik1 Objavljeno Marec 1, 2022 Opozori Objavljeno Marec 1, 2022 . ... da je petek ... 😯 jutrgreeeeeeeem ... 😁 DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Marec 1, 2022 Opozori Objavljeno Marec 1, 2022 pred 18 minutami, pik1 pravi: . ... da je petek ... 😯 jutrgreeeeeeeem ... 😁 kaaaaaaaaaaaam? pik1 1
skalar36 Objavljeno Marec 1, 2022 Opozori Objavljeno Marec 1, 2022 pred eno uro, DAMI34 pravi: kako je pa tehnični šel čez? Tehničnega sem prvič delal včeraj. Registrska na motorju in v prometni je bila prava, napisana name. Na zavarovalni polici pa moje ime in naslov, zavarovalnica pa od prejšnjega lastnika ter njegova tablica in vin od nekega drugega motorja. Zato so pa včer opazili, ko sem peljal na tehničnega.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se