maus Objavljeno Julij 7, 2022 Deli Objavljeno Julij 7, 2022 pred eno uro, Frenk 67 pravi: Men ni jasno kako da, ko stisneš bremzo, ne letiš na gobec? 😳 1. nimam ustec, 2. zavora je zadaj z diskom 3. pogon je sprednji Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 7, 2022 Deli Objavljeno Julij 7, 2022 (popravljeno) pred 39 minutami, maus pravi: 1. nimam ustec, 2. zavora je zadaj z diskom 3. pogon je sprednji ... pa's ti zihr, da maš ti to skerco prow obrneno?!? Popravljeno Julij 7, 2022. Popravil Zivnorc GoBobi in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kronik Objavljeno Julij 7, 2022 Deli Objavljeno Julij 7, 2022 pred 4 urami, Zivnorc pravi: ... kaj to pomeni? ....rastur? mir i tisina do 13:30! DAMI34, Zivnorc in Alla 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Julij 7, 2022 Deli Objavljeno Julij 7, 2022 Še slikca kako zgleda k se pele čez lublano 🤪 C eagle, Frenk 67, GoBobi in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Julij 7, 2022 Deli Objavljeno Julij 7, 2022 Maus!!!!! https://siol.net/novice/slovenija/po-ljubljanski-obvoznici-kar-z-elektricnim-skirojem-583362 RobiRoberto, DAMI34, Zivnorc in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 8, 2022 Deli Objavljeno Julij 8, 2022 pred 10 urami, Tedybear pravi: Maus!!!!! https://siol.net/novice/slovenija/po-ljubljanski-obvoznici-kar-z-elektricnim-skirojem-583362 jaz imam čelado DAMI34, Zivnorc, Tedybear in 1 other 1 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Julij 8, 2022 Deli Objavljeno Julij 8, 2022 pred 43 minutami, maus pravi: jaz imam čelado C eagle, bajkr88, Tedybear in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Julij 8, 2022 Deli Objavljeno Julij 8, 2022 Neki ga je sonce prjeu, zgleda vse dau za skiro pa nima za kremo 😛 maus in RobiRoberto 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 8, 2022 Deli Objavljeno Julij 8, 2022 Nehite se spraulat na Mausa, že tako je čist sam 🤣 maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 8, 2022 Deli Objavljeno Julij 8, 2022 Glaun, da ste dobre volje na moj račun Zivnorc, DAMI34, Frenk 67 in 1 other 1 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 8, 2022 Deli Objavljeno Julij 8, 2022 ... če boš kje še kak račun plačal, bom še boljše volje... ... lahk me tut v kalamare pa pivo prepričaš.... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 8, 2022 Deli Objavljeno Julij 8, 2022 pred 1 minuto, Zivnorc pravi: ... če boš kje še kak račun plačal, bom še boljše volje... ... lahk me tut v kalamare pa pivo prepričaš.... tega pa ne razumem C eagle 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 8, 2022 Deli Objavljeno Julij 8, 2022 pred 10 minutami, maus pravi: tega pa ne razumem Nič lažjega...pojdi z mano...pokazal ti bom... 😁 Tedybear in C eagle 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 8, 2022 Deli Objavljeno Julij 8, 2022 pred 4 minutami, Zivnorc pravi: Nič lažjega...pojdi z mano...pokazal ti bom... 😁 to pa razumem.. pokazal mi boš, kako se plačuje ... sem razumel C eagle 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 8, 2022 Deli Objavljeno Julij 8, 2022 pred 17 minutami, maus pravi: to pa razumem.. pokazal mi boš, kako se plačuje ... sem razumel ...sevede...najlažje boš razumel, če to naredim s tvojo kartico.... 😁 maus, GoBobi in C eagle 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Julij 11, 2022 Deli Objavljeno Julij 11, 2022 Ob 8. 7. 2022 ob 17:15, Zivnorc pravi: ...sevede...najlažje boš razumel, če to naredim s tvojo kartico.... Hm...jaz imam za to ženo... Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 11, 2022 Deli Objavljeno Julij 11, 2022 pred 16 minutami, Buschi pravi: Hm...jaz imam za to ženo... ...a da plačuje s tvojo kartico? ...nič novega..🤪 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Julij 11, 2022 Deli Objavljeno Julij 11, 2022 Da. Bolš met mir kot prav! Alla in Zivnorc 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Julij 13, 2022 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 13, 2022 Na črnogorski meji z motorjem. Mladenka, vsaj zame, vzame osebne dokumente. Suče osebno gleda osebne podatke, vidim, da ji nekaj ni jasno. Motor, leta, slika...moja faca Pa izgledate super. Jaz pa. Ne mogu da vjerujem. Izvabil sem zelo lep nasmeh mladenke in gasa poln dobre volje v Kotor. mladench, Quest, Frenk 67 in 9 others 5 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 14, 2022 Deli Objavljeno Julij 14, 2022 ... če bi ji reku "pa i ti ne izgledaš loše"... .... bi pa imel še zastonj prenočišče... Scarabeo 500, GregorM, VS800 in 5 others 1 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tedybear Objavljeno Julij 14, 2022 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 14, 2022 pred 11 urami, Scarabeo 500 pravi: Na črnogorski meji z motorjem. Mladenka, vsaj zame, vzame osebne dokumente. Suče osebno gleda osebne podatke, vidim, da ji nekaj ni jasno. Motor, leta, slika...moja faca Pa izgledate super. Jaz pa. Ne mogu da vjerujem. Izvabil sem zelo lep nasmeh mladenke in gasa poln dobre volje v Kotor. Meni na Albansko Črnogorski, po desetih dnevih potepanja po SRB, MK, GR in ALB, jaz ves zaraščen, reče policaj po ogledu potnega lista: Ej, Dejane, ostario si ti malo. RobiRoberto, Mavti, maxxa in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 14, 2022 Deli Objavljeno Julij 14, 2022 ....na meji med BiH in CG.... greva s @Kaldu "mal po bližnjici" .... se ustaviva pred kapijo.... kamijonar za nama po hupi..... vstane carinik dvometrski crnogorac v kapiji.... midva oba usrana, kaj bo.... nato gre mimo naju do kamijonarja...in ga napizdi ko mladga mačka... skor ga je potegnu za kravatlc iz kabine..... ... nama pa samo pomahal, da greva naprej... DAMI34, GoBobi, GregorM in 5 others 2 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Julij 14, 2022 Deli Objavljeno Julij 14, 2022 pred 22 minutami, Zivnorc pravi: ....na meji med BiH in CG.... greva s @Kaldu "mal po bližnjici" .... se ustaviva pred kapijo.... kamijonar za nama po hupi..... vstane carinik dvometrski crnogorac v kapiji.... midva oba usrana, kaj bo.... nato gre mimo naju do kamijonarja...in ga napizdi ko mladga mačka... skor ga je potegnu za kravatlc iz kabine..... ... nama pa samo pomahal, da greva naprej... Zbudu ga je valda, kva pa druzga... Mavti, DAMI34, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Julij 14, 2022 Deli Objavljeno Julij 14, 2022 . .... vsaj enkrat po dolgem času spet en "svež" pogled 😁 Mavti, ftp, IF7 in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Julij 16, 2022 Deli Objavljeno Julij 16, 2022 . ...danes 😍 DAMI34, mladench in RobiRoberto 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se