Skoči na vsebino

Ali se boste cepili proti Korona virusu  

64 članov je glasovalo

1. 1. Ali se boste cepili proti Korona virusu

• Da, seveda, takoj ko bo možno
      24
    • Ne vem, počakal bom, da vidim kako deluje na drugih
      15
    • Niti slučajno, naj čipe vgrajujejo drugim
      10
    • Seveda, drugače ni možen 5G sprejem na telefonu
      15

Priporočene objave

Objavljeno

Bolj, Maus, bolj

so pač dojeli, da ni treba obvezno cepit za bolezni, ki so praktično izkoreninjene

Objavljeno (popravljeno)
pred 20 minutami, Alla pravi:

Bolj, Maus, bolj

so pač dojeli, da ni treba obvezno cepit za bolezni, ki so praktično izkoreninjene

....ki jih je izkoreninilo kaj?.....nabijanje po socialnih omrežjih, teorije zarot ali petkovo kolesarjenje?..... Ve se dobro, kaj je izkoreninilo bolezni....

Popravljeno . Popravil BIF
  • Hvala 2
Objavljeno
pred 4 minutami, BIF pravi:

....ki jih je izkoreninilo kaj?.....nabijanje po socialnih omrežjih, teorije zarot ali petkovo kolesarjenje?..... Ve se dobro, kaj je izkoreninilo bolezni....

po moje cepljenje :) pa dvig higiene

"problem" korone je premajhna smrtnost, sicer bi se folk grebel za pikece

• Všeč mi je 2
Objavljeno
1 hour ago, Alla said:

nekatere bolj razvite evropske države imajo manj obveznih cepljenj za otroke, pa ni zaradi tega nobene panike.....

Zato ker samo s priporočilom o cepljenju cepijo večino. Samo zato ni obvezno.

Pri nas je itak folklora da če nisi proti (vsemu namreč) nisi "in"

Na zahodu, če je priporočljivo zaviti desno bodo vsi šli desno, pri nas pa večina levo, ker sigurno nekaj skrivajo, pa pejmo pogledat. :slap:

26 minutes ago, BIF said:

....ki jih je izkoreninilo kaj?

FB in YT, po novem še "odstrani masko" in "stopt lažnjivim medijem"  :lol1:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Pri nas je pri vseh teh stvareh preveč inercije (in "biznisa" ) in se potem vstraja pri stvareh, ki že davno niso več potrebne. "Stroka" gleda le na svoj profit in se jim za naše zdravje sladko je... Potem pa silno čudenje zakaj jim ljudje ne zaupajo.

lp

Objavljeno
pred 48 minutami, Snečer pravi:

po moje cepljenje :) pa dvig higiene

"problem" korone je premajhna smrtnost, sicer bi se folk grebel za pikece

ampak če je smrtnost premala, je vse ostalo prenapihnjeno :D

pred 54 minutami, BIF pravi:

izkoreninilo jih je cepljenje, torej jih ni...lahko nardimo pavzo mar ne, tako preko uča pogledano.

Kolesarji tut niso krivi za korono..velja za vse JJ prenapeteže.

Welcome back..

Objavljeno
pred 33 minutami, ftp pravi:

Zato ker samo s priporočilom o cepljenju cepijo večino. Samo zato ni obvezno.

Pri nas je itak folklora da če nisi proti (vsemu namreč) nisi "in"

Na zahodu, če je priporočljivo zaviti desno bodo vsi šli desno, pri nas pa večina levo, ker sigurno nekaj skrivajo, pa pejmo pogledat. :slap:

FB in YT, po novem še "odstrani masko" in "stopt lažnjivim medijem"  :lol1:

nabijaš...nehite moralizirat, kok smo drugačni od drugih, smo čisto povprečje, pravzaprav še boljši in bolj pridni od nekaterih hudo razvitih. Zlahka se postavim ob bok Italijanom, pa sem vzor discipline. (komunizem vzgoja pa to)

Pri nas zajebajo in so zajebali, z blebetanjem tja v tri dni, z možnostjo neizbire cepiva in podobno. S starci tipa Kaco, ki vodijo cepljenje. Marsikdo več bi se cepil, če bi zadeve bile malce bolj transparentne, če NIJZja ne bi vodili zadrogirani in zapiti faliranci povšeči vladi, kateri vsakih 7 dni zamenjajo svojo resnico, ki je bila do takrat sveta.

Objavljeno
1 minute ago, DAMI34 said:

Zlahka se postavim ob bok Italijanom

Italijani in španci,... so jug in ne zahod

Morda bi se bolje izrazil severnjaki

Objavljeno
pred 6 minutami, DAMI34 pravi:

ampak če je smrtnost premala, je vse ostalo prenapihnjeno :D

izkoreninilo jih je cepljenje, torej jih ni...lahko nardimo pavzo mar ne, tako preko uča pogledano.

Kolesarji tut niso krivi za korono..velja za vse JJ prenapeteže.

Welcome back..

malo je zgleda prenapihnjeno, a eni vseeno grdo fašejo

krivci:

1. smučarji

2. zdravniki (smučarji)

3. Zrće

4. neodgovorna mladina

Objavljeno
pred 6 minutami, ftp pravi:

ma dej no dej..in kaj je s severnjaki, hodijo k maši in so pridni?

Ne seri, nabiti ko kumare vsak vikend, ker ni alkota, pozimi dertesivni, da se samomorirajo...je Potrčko lepop povedu, vse je ista pašta...

Še muslimane not prvleči da bomo kompletni :P

Objavljeno

ma dej no dej..in kaj je s severnjaki, hodijo k maši in so pridni?

Ne seri, nabiti ko kumare vsak vikend, ker ni alkota, popzimi deprtesivni da se samomorirajo...je Potrčko lepop povedu, vse je ista pašta...

Še muslimane not prvleči da bomo kompletni :P

Ja doktor vseved

• Hvala 2
Objavljeno
pred 6 minutami, Snečer pravi:

malo je zgleda prenapihnjeno, a eni vseeno grdo fašejo

krivci:

1. smučarji

2. zdravniki (smučarji)

3. Zrće

4. neodgovorna mladina

To je Kaco reku.

Čisto realno, ko so bili smučarji se ni vedelo skoraj nič. Ali pa zelo malo...so krivi?

2. Zdravniki smučarji: poklic ne igra vloge, lahko jih celo pohvališ, saj jim je bilo reagiranje ustrezno, ko so ugotovili, da imajo simptome, ne pa kot nekateri cepci, ki so lepo letal okorog.

3. Zrče...ja to bo je Kacin povedal :P

4. Zakaj neodgovorna mladina? Z vsemi, ki sem govoril, so se okužili od soseda, ki je bil "samo malo" slab, pa je letal okrog. Verjetno ne rabim poudarjat, da je sosed bil v penziji.

pred 4 minutami, ftp pravi:

Ja doktor vseved

nimaš odgova a...

Objavljeno

nimaš odgova a...

imam, samo potem bom kakšen mesec zaprt ?

Objavljeno

Dejstvo je, da so pravo korona bombo sedaj prinesli neodgovorni maturantje iz Španije.

V NM bo pravi izbruh, ker mularija se bo gibala in dalje širila.

Objavljeno
pred 3 minutami, ftp pravi:

imam, samo potem bom kakšen mesec zaprt ?

slab odgovor maš. Sicer pa je bil tut JJ zaprt, pa poglej ga sedaj. Odkar je na oblasti, je celo nataliteta poskočila :P

pred 3 minutami, Snečer pravi:

Dejstvo je, da so pravo korona bombo sedaj prinesli neodgovorni maturantje iz Španije.

Pravilno. to je poanta vsega. Nehajmo zapirat, kogar je strah, da bo umrl naj se cepi. Problem rešen. Vidiš še kak problem? Jaz namreč ne.

Umrljivost kritične populacije je dobrodošla za "penzion blagajno". Delovna populacija tak al tak malo umira. torej? Če pa koga sname od 50 let, pa res ni tak problem, vsaj penzije ne bo doživel.

Je kak osip/smrtnost maturantov? Jaz nikjer ne preberem tega. No občasno baje kako mačko pobere zarad korone. Pa ne uno na dveh nogah.

Objavljeno
3 minutes ago, DAMI34 said:

slab odgovor maš. Sicer pa je bil tut JJ zaprt, pa poglej ga sedaj. Odkar je na oblasti, je celo nataliteta poskočila :P

Če bom jaz zadnji forumaš zaprt, se bom žrtvoval ?

Objavljeno
pred 2 urami, ftp pravi:

https://earth.google.com/web/@42.38143076,5.21995334,-2143.75820898a,3239841.49294853d,35y,-0h,0t,0r

po tvoje sp celo nekateri britanci vuhodnjaki..

če pa realno gledamo pa so zahodno - od nas..

Objavljeno
pred 3 urami, Snečer pravi:

Preveč bereš senzacionalistične članke...če bi se to tako širilo bi bili že vsi okuženi. Sem bil v stiku z več okuženimi pa se me še ni prijelo. Se ne smem trkat, da me že jutri ne zadene...samo ta virus širijo umetno in na drugačen način

Objavljeno
pred 31 minutami, vandrovec pravi:

Preveč bereš senzacionalistične članke...če bi se to tako širilo bi bili že vsi okuženi. Sem bil v stiku z več okuženimi pa se me še ni prijelo. Se ne smem trkat, da me že jutri ne zadene...samo ta virus širijo umetno in na drugačen način

nič bat, sem tako asocialen,da se korona izogne

Objavljeno

Kreck že grozi, da necepljeni otroci ne bodo mogli v šolo, Kacin trobezlja o cepljenju otrok do 12 let, potem pa še od pol leta do 3 let.....   medtem pa na WHO lahko prebereš tole:

"

Children and adolescents tend to have milder disease compared to adults, so unless they are part of a group at higher risk of severe COVID-19, it is less urgent to vaccinate them than older people, those with chronic health conditions and health workers.   

More evidence is needed on the use of the different COVID-19 vaccines in children to be able to make general recommendations on vaccinating children against COVID-19."
Objavljeno

Posiljevanjene in pogojevanje cepljenja za bolezen, kjer je smrtnost zelo majhna. Manjša od 1 ostotka. Je jasno sporočilo v kakšnem svetu živimo. Za tako stanje niso krivi politiki. Ampak mi ki jih prebavljamo. 

Objavljeno

Danes sem slišal, da tisti cepljeni ki si stavijo kovance na mesto vboda, sploh nimajo pojma.

Moj dober kolega si je na mesto vboda prislonil BANČNO KARTICO in se je cifra stanja na TRR takoj povečala za dve nule.

Ni pa hotel izdati s katerim cepivom se je cepil :(

Zdj pa grem, že tretjič kartico prislonit na ramo...al moram podrsat? Ne vem kako ti nanodelci primejo..uf..

• Haha 3
Objavljeno
13 minutes ago, Erikcslo said:

Sindrom, ki povzroči oslabelost mišic ali celo ohromelost, kar pa ne traja dolgo. Imunski sistem napada mielinsko ovojnico živcev, kar se kaže kot oslabelost, mravljinčenje ali omrtvičenost okončin, pogost simptom je prizadetost obraznih mišic.

Tisti, ki so poročali o sindromu, so večinoma moški, starejši od 50 let.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!