Skoči na vsebino

Ali se boste cepili proti Korona virusu  

64 članov je glasovalo

1. 1. Ali se boste cepili proti Korona virusu

• Da, seveda, takoj ko bo možno
      24
    • Ne vem, počakal bom, da vidim kako deluje na drugih
      15
    • Niti slučajno, naj čipe vgrajujejo drugim
      10
    • Seveda, drugače ni možen 5G sprejem na telefonu
      15

Priporočene objave

Objavljeno
7 hours ago, Nearrain said:

Sindrom, ki povzroči oslabelost mišic ali celo ohromelost, kar pa ne traja dolgo. Imunski sistem napada mielinsko ovojnico živcev, kar se kaže kot oslabelost, mravljinčenje ali omrtvičenost okončin, pogost simptom je prizadetost obraznih mišic.

Tisti, ki so poročali o sindromu, so večinoma moški, starejši od 50 let.

Torej... Spet pametujem z mojim omejenim znanjem biologije, ne vem sicer če je to ista bolezen, za eno srm slišal ko imunski sistem napade ovoje živčnih celic... Ampak živčne celice, čese prav spomnem niso enake kot ostale v tkivih, se ne regenerirajo. Torej poškodbe ostanejo in niso le kratkotrajne. Oziroma če se ne uspe z močnimi zaviralci imunskega sistema ustavit zadevo sledi paraliza in pol večni počitek. 

Objavljeno

mielinsko ovojnico živcev...kabel ne dela več, avtoimuno obolenje znano tudi kot Multipla.

Objavljeno
Ob 7. 7. 2021 ob 16:38, Snečer pravi:

Dejstvo je, da so pravo korona bombo sedaj prinesli neodgovorni maturantje iz Španije.

V NM bo pravi izbruh, ker mularija se bo gibala in dalje širila.

Nekateri so svoj žur želel nadaljevati v Hrvaški, pa so jih kar tam dali v karanteno ?????

Objavljeno

globoke misli? :P

217952464_4501681779854856_6002509943635223919_n.jpg.b41a0b601c7bec997f2deca07897f351.jpg

Objavljeno
pred 3 minutami, KARMEN1 pravi:

Nekateri so svoj žur želel nadaljevati v Hrvaški, pa so jih kar tam dali v karanteno ?????

brez kopanja in izhoda :) me zanima, če jih lahko kontrolirajo (zrće)

pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

globoke misli? :P

217952464_4501681779854856_6002509943635223919_n.jpg.b41a0b601c7bec997f2deca07897f351.jpg

učeno se sliši :)

Objavljeno
pred 5 minutami, Snečer pravi:

učeno se sliši :)

fulll po vsaj 3h pirih in 4ih wiskijih :P

če sem pa trezen, se sliši ful debilno, ker ne smemo drugih gledat, ki se soočajo z istim problemom, ampak bomo raje bolj papeški od papeža :D (ga ni čez zihr je reku uni, ki je žlajfal u grič)

Objavljeno

ŠOKANTNO!!!!

Iznad italije prihaja hladna fronta. Možna so močnejša neurja s točo in nalivi. Pripravite se!!!

ps. nč sam mal paniko ustvarjam :P obstaja sicer možnost, da se bo zaradi prehoda hladne fronte in s tem samrkavih nosov, lahko povečalo tudi število okužb

Objavljeno
1 hour ago, DAMI34 said:

ŠOKANTNO!!!!

Iznad italije prihaja hladna fronta. Možna so močnejša neurja s točo in nalivi. Pripravite se!!!

Nobenemu ne verjamem. Sem osebno preveril.... moker do kožen in premražen. Vse je res ?

Objavljeno
pred 38 minutami, ftp pravi:

Nobenemu ne verjamem. Sem osebno preveril.... moker do kožen in premražen. Vse je res ?

nč, tretji odmerek rabiš :P

Dr. Ihan :D

Objavljeno
7 minutes ago, DAMI34 said:

nč, tretji odmerek rabiš :P

Dr. Ihan :D

Dokler je zastonj, lahko tudi četrti 

Objavljeno
pred 7 minutami, ftp pravi:

Dokler je zastonj, lahko tudi četrti 

a je vse v ceni, al je tudi kaj v smiselnosti in efektivi?

ps. nč ni zastonj, vse to bomo drago plačali, tudi debile, ki klobasajo neumnosti..no njih že drago plačujemo

Objavljeno
4 minutes ago, DAMI34 said:

a je vse v ceni, al je tudi kaj v smiselnosti in efektivi?

ps. nč ni zastonj, vse to bomo drago plačali, tudi debile, ki klobasajo neumnosti..no njih že drago plačujemo

Važno da je zastonj ?

Objavljeno
pred 4 minutami, ftp pravi:

Važno da je zastonj ?

to pa res. Zadnjič sem dobil ene superge zastonj, sicer so brez podplatov, ma so bile pa zastonj :P

• Haha 2
Objavljeno
4 minutes ago, DAMI34 said:

to pa res. Zadnjič sem dobil ene superge zastonj, sicer so brez podplatov, ma so bile pa zastonj :P

No vidiš  drugič boš pa še podplate dobil, pa bo... ?

Objavljeno
pred 6 minutami, ftp pravi:

No vidiš  drugič boš pa še podplate dobil, pa bo... ?

aha..so mi jih že ponudili, po znatno višji ceni, kot bi cele superge kupil. :P

Vsaka podobnost z našo oblastjo je zgolj naklučje

• Všeč mi je 3
Objavljeno
1 minute ago, DAMI34 said:

aha..so mi jih že ponudili, po znatno višji ceni, kot bi cele superge kupil. :P

Vsaka podobnost z našo oblastjo je zgolj naklučje

Pač ne vzamem. Samo kar je zastonj 

Objavljeno

Hrvatje majo na FBju skupino kjer cepljeni delijo svoje izkušnje. Zanimivo koliko zapletov po cepivu, staro, mlado. Veliko se jim pojavijo 3-5 tednov po cepljenju. In vsem zelo podobni. Zatekanje bezgavk, izpuščaji, nenormalno nihanje tlaka, utripa, vrtoglavice, bolečine v sklepih itd, totalna izčrpanost ki ne mine. Eni še slike dajo poleg. Skratka ... pogumen je kdor se upa dat tale poizkus vase. Glede na to da sem prebolel .... 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 36 minutami, John2005 pravi:

Hrvatje majo na FBju skupino kjer cepljeni delijo svoje izkušnje. Zanimivo koliko zapletov po cepivu, staro, mlado. Veliko se jim pojavijo 3-5 tednov po cepljenju. In vsem zelo podobni. Zatekanje bezgavk, izpuščaji, nenormalno nihanje tlaka, utripa, vrtoglavice, bolečine v sklepih itd, totalna izčrpanost ki ne mine. Eni še slike dajo poleg. Skratka ... pogumen je kdor se upa dat tale poizkus vase. Glede na to da sem prebolel .... 

pri nas vsi cepljeni, tudi nečakinja 15 let...

nikome ništa...

pač povem...

in kje si fasal? nam ni uspelo, smo se pazili

Objavljeno
pred 12 minutami, Snečer pravi:

pri nas vsi cepljeni, tudi nečakinja 15 let...

nikome ništa...

pač povem...

in kje si fasal? nam ni uspelo, smo se pazili

Pri nas smo vsi komplet imeli, tud starejši člani družine. Pa še en sveženj prjatlov. Aja edin najstarejši (83) ni dobil nič. Drugače pa vsi iste simptome. 1 dan vročine, 2 dni glavobola, kak teden bolj švoh, edn je mal kašlu ene par dni. Pri večini, ki jih poznam je bilo tako. Aja pa jest ene 10 dni nism dobr vohu. (na wc-ju je blo super). Iz tega naslova se mi vse skupaj zdi pretiravanje in ne vidim potrebe po špikanju. Je pa res, da velika večina spele po špikanju. Mene pač bolj skrbi to, ker dolgoročnih posledic cepiva ni znanih ,ker jih ne more bit, ker je zadeva nova in še v preizkusni fazi do 2023. Poleg tega nihče ne odgovarja, če bo kaj narobe. Ne proizvajalec, ne država. Predstavljajo pa vse skupaj tako kot, da so 100% sigurni, pol pa malo priznajo strdke, pa kakšne poškodbe srca, naslednji dan pa zopet priporočajo. Skratka, neresno in vsiljeno mi vse skupaj deluje.

Objavljeno

Ker imam nekaj delnic Fajzerja vas prosim, da se cepite z njim, da mam še jaz kaj od tega

Hvala in lp notranc

• Haha 3
Objavljeno
pred 8 urami, John2005 pravi:

Pri nas smo vsi komplet imeli, tud starejši člani družine. Pa še en sveženj prjatlov. Aja edin najstarejši (83) ni dobil nič. Drugače pa vsi iste simptome. 1 dan vročine, 2 dni glavobola, kak teden bolj švoh, edn je mal kašlu ene par dni. Pri večini, ki jih poznam je bilo tako. Aja pa jest ene 10 dni nism dobr vohu. (na wc-ju je blo super). Iz tega naslova se mi vse skupaj zdi pretiravanje in ne vidim potrebe po špikanju. Je pa res, da velika večina spele po špikanju. Mene pač bolj skrbi to, ker dolgoročnih posledic cepiva ni znanih ,ker jih ne more bit, ker je zadeva nova in še v preizkusni fazi do 2023. Poleg tega nihče ne odgovarja, če bo kaj narobe. Ne proizvajalec, ne država. Predstavljajo pa vse skupaj tako kot, da so 100% sigurni, pol pa malo priznajo strdke, pa kakšne poškodbe srca, naslednji dan pa zopet priporočajo. Skratka, neresno in vsiljeno mi vse skupaj deluje.

poznaš dolgoročne posledice korone?

kaj vse eni jamrajo še po mesecih od prebolevanja...

kitajski umetni virusje to, ki te bo razgradil? 5g virus

tega se boj,ker si fasal...ne se bat za druge ki smo se cepili in do sedaj nismo imeli niti ene težavice

ti si jih imel cel kup...

Objavljeno

Čez 2 leti bomo šele videli boga in vraga, vsi cepljeni bomo pomrli ???

Objavljeno

Kdo je tega junca našel za promovirat cepljenje?!? Ta  je imel frizerski salon v Luciji, ki je propadel zaradi pijančevanja in droge in v tem času je inspiriral za politika - šel je za župana Piranske občine, vsem je govoril, ko bo on župan bomo vsi delali (prijatelji). Kolikor vem (se lahko še pozanimam, ker poznam ljudi), ni niti poravnal vseh stroškov za "stroške volitev".

https://www.24ur.com/novice/korona/anticepilec-spremenil-spremenil-mnenje-kaksno-zivljene-bomo-imeli-ce-ne-bomo-v-zdravstvo-verjeli.html

Objavljeno

To sem se tudi jaz spraševala, ko je bil na tv.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!