Skoči na vsebino

Ali se boste cepili proti Korona virusu  

64 članov je glasovalo

1. 1. Ali se boste cepili proti Korona virusu

• Da, seveda, takoj ko bo možno
      24
    • Ne vem, počakal bom, da vidim kako deluje na drugih
      15
    • Niti slučajno, naj čipe vgrajujejo drugim
      10
    • Seveda, drugače ni možen 5G sprejem na telefonu
      15

Priporočene objave

Objavljeno

Evidentno je da imajo največjo skrb za cepljene....necepljeni, anticepilci, antivaxerji....kakorkoli že se imenujejo. In to je res zanimiv pojav. Strašno jih skrbi za zdravje cepljenih. V eno razlagajo, da so cepiva nepreizkušena, da so netestirana in, da nihče ne ve kakšne so dolgoročne posledice.  Po drugi strani pa jim je jasno, da bomo vsi cepljeni v kratkem pomrli in da nam bodo počasi odpovedali vsi organi, da gre za satanski načrt depopulacije zemlje.  Torej najprej nič ne vedo, potem pa vse vedo. Satanski plan farmacevtskih firm in Bill-a Gates-a je, da se pocepi velika večina ZDA in Evrope, da jo bodo potem lahko v miru poselili Mehičani in ostali latinosi, Evropo pa muslimani.  Sploh pa ne vem zakaj bi jih ob ravni zemlji skrbela usoda cepljenih. Če bo cepljenje res depopuliziralo zemljo in bomo v roku dveh let vsi umrli (cepljeni)...pa necepljene čaka vendar raj na zemlji. Pri 70% precepljenosti (kot predvideno) vas bo 30% necepljenih uživalo vse materialne in nematerialne dobrine....zapuščino nas cepljenih. Zrak bo nenadoma bolj čist, referendumi o vodah bodo nesmiselni, ker bo praktično vsak imel svoj izvir vode....Nepremičnine.... gradnja bo nepotrebna. Če se boš recimo želel preselit v drug kraj, si boš tam preprosto izbral drugo hišo, ali stanovanje...prazno (ker so cepljeni lastniki pomrli)...seveda brezplačno....vsi boste lahko zavrgli svoje zrumplatne Cliote in vozili prestižne SUV-je in limuzine...vse zastonj...prideš-vzameš-greš...cepljeni lastniki so itak mrtvi. Potreba po surovinah bo radikalno padla....poleg tega je pridobljenih surovin na svetu toliko, da ne bo potrebe po rudnikih, železarnah in podobno. Ceste bodo prazne....aleluja za vse necepljene motoriste...samo na pune. Da ne omenjam finančnega blagostanja...na banki boš samo povedal koliko potrebuješ, čakalne vrste v zdravstvu pa bodo samo bled spomin na neke čase pred Covid-om....pa še tiste malenkostne zdravstvene težave bo rešil dr.Potrč kar na daljavo.....skratka necepljen čaka neko postapokaliptično blagostanje v obliki zemeljskega raja.

Če bi jaz bil antivaxer, bi tako cepljenje na vso moč propagiral in priporočal. Zato res ne razumem zakaj se z cepljenjem najbolj ukvarjajo necepljeni. 
Ali pa gre zgolj za pomanjknje znanja, zdrave pameti in strah pred iglico....to vedo samo necepljeni....ki tudi sicer vedo več.

Objavljeno
pred 11 urami, John2005 pravi:

Hrvatje majo na FBju skupino kjer cepljeni delijo svoje izkušnje. Zanimivo koliko zapletov po cepivu, staro, mlado. Veliko se jim pojavijo 3-5 tednov po cepljenju. In vsem zelo podobni. Zatekanje bezgavk, izpuščaji, nenormalno nihanje tlaka, utripa, vrtoglavice, bolečine v sklepih itd, totalna izčrpanost ki ne mine. Eni še slike dajo poleg. Skratka ... pogumen je kdor se upa dat tale poizkus vase. Glede na to da sem prebolel .... 

z ozirom, da si prebolel, si še bolj pogumen od cepljenih :D

Tule na MS smo "starci" tudi delil iskušnje kako je preživeti po cepljenju.

Nekaj stranskih učinkov sem opazil (slike so že deljene)npr:

@mausodkar je cepljen je skos sam na ridah :(

@KARMEN1mah, ona že prej ni bla gladka :P

@Snečerod kar se je špiknu so mu ratal všeč BMWji :D

Dami, odkar je cepljen se z motorjem potaplja itd...še jih je :P

Mene skrbi bolj izsiljevanje cepljenja kot pa drugo. Absolutno sem za cepljenje na prostovoljni bazi in 100% proti prisiljevanju.

Objavljeno
16 minutes ago, BIF said:

Evidentno je da imajo največjo skrb za cepljene....necepljeni, anticepilci, antivaxerji....kakorkoli že se imenujejo. In to je res zanimiv pojav. Strašno jih skrbi za zdravje cepljenih. V eno razlagajo, da so cepiva nepreizkušena, da so netestirana in, da nihče ne ve kakšne so dolgoročne posledice.  Po drugi strani pa jim je jasno, da bomo vsi cepljeni v kratkem pomrli in da nam bodo počasi odpovedali vsi organi, da gre za satanski načrt depopulacije zemlje.  Torej najprej nič ne vedo, potem pa vse vedo. Satanski plan farmacevtskih firm in Bill-a Gates-a je, da se pocepi velika večina ZDA in Evrope, da jo bodo potem lahko v miru poselili Mehičani in ostali latinosi, Evropo pa muslimani.  Sploh pa ne vem zakaj bi jih ob ravni zemlji skrbela usoda cepljenih. Če bo cepljenje res depopuliziralo zemljo in bomo v roku dveh let vsi umrli (cepljeni)...pa necepljene čaka vendar raj na zemlji. Pri 70% precepljenosti (kot predvideno) vas bo 30% necepljenih uživalo vse materialne in nematerialne dobrine....zapuščino nas cepljenih. Zrak bo nenadoma bolj čist, referendumi o vodah bodo nesmiselni, ker bo praktično vsak imel svoj izvir vode....Nepremičnine.... gradnja bo nepotrebna. Če se boš recimo želel preselit v drug kraj, si boš tam preprosto izbral drugo hišo, ali stanovanje...prazno (ker so cepljeni lastniki pomrli)...seveda brezplačno....vsi boste lahko zavrgli svoje zrumplatne Cliote in vozili prestižne SUV-je in limuzine...vse zastonj...prideš-vzameš-greš...cepljeni lastniki so itak mrtvi. Potreba po surovinah bo radikalno padla....poleg tega je pridobljenih surovin na svetu toliko, da ne bo potrebe po rudnikih, železarnah in podobno. Ceste bodo prazne....aleluja za vse necepljene motoriste...samo na pune. Da ne omenjam finančnega blagostanja...na banki boš samo povedal koliko potrebuješ, čakalne vrste v zdravstvu pa bodo samo bled spomin na neke čase pred Covid-om....pa še tiste malenkostne zdravstvene težave bo rešil dr.Potrč kar na daljavo.....skratka necepljen čaka neko postapokaliptično blagostanje v obliki zemeljskega raja.

Če bi jaz bil antivaxer, bi tako cepljenje na vso moč propagiral in priporočal. Zato res ne razumem zakaj se z cepljenjem najbolj ukvarjajo necepljeni. 
Ali pa gre zgolj za pomanjknje znanja, zdrave pameti in strah pred iglico....to vedo samo necepljeni....ki tudi sicer vedo več.

Pusti sarkazen na strani in povej kaj misliš!

Objavljeno
9 minutes ago, DAMI34 said:

z ozirom, da si prebolel, si še bolj pogumen od cepljenih :D

Tule na MS smo "starci" tudi delil iskušnje kako je preživeti po cepljenju.

Nekaj stranskih učinkov sem opazil (slike so že deljene)npr:

@mausodkar je cepljen je skos sam na ridah :(

@KARMEN1mah, ona že prej ni bla gladka :P

@Snečerod kar se je špiknu so mu ratal všeč BMWji :D

Dami, odkar je cepljen se z motorjem potaplja itd...še jih je :P

Mene skrbi bolj izsiljevanje cepljenja kot pa drugo. Absolutno sem za cepljenje na prostovoljni bazi in 100% proti prisiljevanju.

Mene tudi to zanima! Če se spuščaš po nepoznani reki, se ne spustiš v neznano - se ustaviš, stopiš na kamen in pogledaš, kam to pelje!

Objavljeno (popravljeno)
pred 32 minutami, BIF pravi:

Evidentno je da imajo največjo skrb za cepljene....necepljeni, anticepilci, antivaxerji....kakorkoli že se imenujejo.

SPREOBRNJENCI! Največja sodrga...

Popravljeno . Popravil MiNa
  • Hvala 1
  • Haha 2
Objavljeno
pred 9 minutami, Erikcslo pravi:

Mene tudi to zanima! Če se spuščaš po nepoznani reki, se ne spustiš v neznano - se ustaviš, stopiš na kamen in pogledaš, kam to pelje!

ma ni nujno, včasih zamižiš, pa bo kar bo. :P

Verjetno lahko govorim v imenu vseh cepljenih, da toliko smo se že informirali, pa primerjali % in tveganje okužbe, v primerjavi s tveganjem pri cepljenju.

Neznan je dolgi rok, kratek je dokaj znan.

Zaplet pri cepljenju je tudi rdeča pika in boleča rama 3 dni, prav tako slabo počutje kak dan. Ni pa smrten in zarad njega lahko gladko preživim. Obstaja pa zihr tut kak smrten zaplet, tudi tule so cifre znane.

Sedaj pa poglejmo bolane s krono in njihove zaplete.

Pa ne propagiram cepljenja. Govorim, kje cepljeni vidimo prednosti.

Glavna, res glavna in kar gledam situacijo pa je, da se bom lahko prosto gibal. 3x tedensko sem v italiji, kako naj delam, če bodo od vseh zahtevali pct in v kratkem samo še pc? Pa potoval bi tudi rad z motorjem.

Skrbi me tudi, ker ljudje, ki se iz zdravstvenih vzrokov ne smejo ali morejo cepiti (npr avtoimune bolezni), kako bodo potovali? Naj kar doma čepijo in čakajo smrt?

Predaleč gre ta psihoza s Korono, absolutno predaleč.

Objavljeno
pred 2 urami, Snečer pravi:

poznaš dolgoročne posledice korone?

kaj vse eni jamrajo še po mesecih od prebolevanja...

kitajski umetni virusje to, ki te bo razgradil? 5g virus

tega se boj,ker si fasal...ne se bat za druge ki smo se cepili in do sedaj nismo imeli niti ene težavice

ti si jih imel cel kup...

Poznaš ti dolgoročne posledice cepljenja?

Objavljeno
42 minutes ago, BIF said:

Odgovor je stran nazaj.  Anti... so manj inteligentni  ?

Objavljeno
pred eno uro, Erikcslo pravi:

Pusti sarkazen na strani in povej kaj misliš!

Nisi razumel?....preveč za sprocesirat?....

Zanimivo s kakšno lahkoto sprocesirate vse "študije" o škodljivosti cepljenja....nek relativno enostaven sestavek, pa povroča težave....

Objavljeno
13 minutes ago, BIF said:

Nisi razumel?....preveč za sprocesirat?....

Zanimivo s kakšno lahkoto sprocesirate vse "študije" o škodljivosti cepljenja....nek relativno enostaven sestavek, pa povroča težave....

Poglej, kaj si napisal in potem "sprocesiraj". Vidim, da se hitro ljudi razdeli na manjše skupine (antivax, vax...)! Jaz ne opredeljujem ljudi in nisem antivax ali vax, meni vse skupaj preveč smrdi - lahko se motim in bom prvi crknil!

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 uro, Kmet2 pravi:

Poznaš ti dolgoročne posledice cepljenja?

Enako kot pozna dolgoročne posledice uporabnik, ki je prebolel kovid.

Jasnovidni so antivakserji, med katerimi so tudi zaraženi. ki so preboleli.

Se še nisi cepil? ne verjamem, da se bojiš igle...

• Haha 2
Objavljeno
pred 19 minutami, Erikcslo pravi:

Poglej, kaj si napisal in potem "sprocesiraj". Vidim, da se hitro ljudi razdeli na manjše skupine (antivax, vax...)! Jaz ne opredeljujem ljudi in nisem antivax ali vax, meni vse skupaj preveč smrdi - lahko se motim in bom prvi crknil!

....ne boš prvi crknil (umrl) in tudi ne zadnji...enako kot jaz ali kdorkoli drug. 
Jaz sem cepljen ...pa nikoli nikogar ne prepričujem naj se cepi...tudi nikogar od domačih nisem...vsi so polnoletni in dovolj brihtni, da so se sami odločili. Moj foter pa je star 78 let pa se ni cepil...njegova pravica in mnenje. Ampak ga ne prepričujem naj se cepi. Preden sem se cepil sem bil tudi sam v dilemi (ker sem zelo malo vedel o cepivu)...potem sem si vzel čas....preštudiral zadevo do tega nivoja, da ni bilo več dilem in da sem zadevo razumel in se pač cepil. V prvi vrsti pa sem se cepil, da zaščitim sebe. Nisem se cepil, da "zaščitim druge", ali neumnega razkošja lažjega prehajanja meje. 
In ker nikogar ne nagovarjam k cepljenju me iritira to, da se z mojo (in vseh ostalih cepljenih) odločitvijo najbolj in vsakodnevno ukvarjajo cele skupine ljudi, ki pisarijo o škodljivosti cepljenja, svetovni zaroti, čipih v telesu, množičnem umiranju cepljenih itd. itd. Pa koji ku**c briga nekoga zakaj sem se jaz cepil in kaj bo z mano. Vsak se naj odloči sam in pusti druge pri miru s svojimi odločitvami. Crknili kot praviš pa bomo...ja vsi...ti, jaz in vsi ostali na tem svetu...kdaj....briga me.

Objavljeno

FB_IMG_1626262107755.jpg

Objavljeno
pred 8 urami, Snečer pravi:

poznaš dolgoročne posledice korone?

kaj vse eni jamrajo še po mesecih od prebolevanja...

kitajski umetni virusje to, ki te bo razgradil? 5g virus

tega se boj,ker si fasal...ne se bat za druge ki smo se cepili in do sedaj nismo imeli niti ene težavice

ti si jih imel cel kup...

Oj,

narobe si me razumel. Mene nič ne skrbi za druge, ki so se cepili. To je njihova (vaša) odločitev in če se vam zdi prava je tako vredu. Če ima kdo posledice po temu jih bo nosil sam , če pa jih nima pa toliko bolje. Povedal sem samo zakaj se jaz nebi.

Dodam pa še. Jaz nikogar ne silim naj se ne cepi. Na drugi strani pa sam vsak dan poslušam, da naj se cepim iz vseh strani, konstantno diskreditiranje vsakega kontra mišljenja ali informacije pa ni važno ali je avtor kredibilna oseba ali ne. 

Torej kdo koga posiljuje? 

Mogoče te pa še vprašam. Sprašuješ, če poznam dolgoročne posledice korone?. Očitno mi ni nič. Poznaš ti dolgoročne posledice cepljenja? Jih ne moreš ker je nova zadeva. Korona je vsaj nekaj časa okoli in od vseh dolgoročnih posledic ki se omenjajo nimam nobene. Tudi noben bližnji. Moje težavice so bile minorne, sem bil pred leti za klasično gripo precej bolj bolan. 

Suma mojega mišljenja je, da bi to morala biti lastna odločitev brez prisile oz. posredne prisile. Vsako kreganje je brezpredmentno. 

Objavljeno
pred 1 uro, Kmet2 pravi:

FB_IMG_1626262107755.jpg

Pa saj nihče ne trdi da necepljeni ogrožajo cepljene. V prvi vrsti necepljeni ogrožajo sami sebe (in ostale necepljene)...predvsem zato, ker je razvoj bolezni nepredvidljiv...od šmrkanja do smrti....kar prinaša večjo obremenitev zdravstva, izpade v gospodarstvu zaradi bolezni in prenosa okužb in seveda visokih stroškov povezanih s tem. Tudi nihče ne trdi, da je okužba kljub cepljenju nemogoča. Je pa dokazano, da je ta možnost bistveno manjša, kot je bistveno manjša možnost nadaljnega prenosa in da je potek morebitne bolezni pri cepljenih bistveno lažji...možnost za težji potek pa praktično nična. In to je osnovni namen cepljenja (poleg implantacije nano čipov, G5, genskih sprememb in prezgodnje smrti seveda...:))) ). Kdor se cepi v pričakovanju, da bo pred virusom 100% zaščiten preveč gleda razne kmetijske oddaje na POP TV in bere trač literaturo.

Če bi ljudje svoj prosti čas namenili prebiranju kvalitetnih informacij v zvezi s cepljenjem, namesto klikanja tračev o teorijah zarote, bi bilo gornjih bedastih zapisov bistveno manj.

Je pa zanimivo, da si ljudje rade volje vzamejo več ur časa, da si v štacuni izberejo lepe gate, ali pa fensi natikače za na plažo....resnično pomembne informacije pa namesto iz strokovnih virov, nonšalantno pobirajo iz gostilniških virov in jih za nameček še "obogatene" s svojimi "izzumi" širijo naprej.

Zato je morda produktivneje, da se necepljeni ne ukvarjajo s cepljenimi temveč sami s seboj....bo dela vrh glave.

Objavljeno
pred 14 minutami, Alla pravi:

samo pri Fajzerju, mi z Astro iz Zenice smo varni :P

Veš taki članki so podobni tistim, kjer piše, da so necepljeni oziroma tisti ki se nočejo cepit manjšega IQja...izmišljeni..napihnjeni.

Najmanj zdrava pamet ti pove, da je lahko cepivo samo ničvredno. Če je ničvredno nima "efektive", pa tudi zaradi tega ne umreš nič prej...beseda "skoro" je hudičevo raztegljiva.

Pa poglejmo Izrael, ki se je prvi cepil, s prvimi manj razvitimi cepivi (da cepiva izboljšujejo brez naše vednosti)

https://www.reuters.com/world/middle-east/living-with-covid-19-israel-changes-strategy-delta-variant-hits-2021-07-13/

https://edition.cnn.com/2021/07/09/health/delta-variant-trends-israel-uk/index.html

Dejstvo je da cepivo ne ščiti 100%, kot bi moralo, onemogoča pa masovno umiranje, kar pomeni, dovolj je restrikcij!!!

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Po eni strani umirajo cepljeni okuženi z delto...po drugi starni iz podobnih "strokovnih" krogov, da je delta pa popolnoma nenevaren prehladek, kjer so kakršnikoli ukrepi absolutno odveč....

Objavljeno
pred 50 minutami, John2005 pravi:

Oj,

narobe si me razumel. Mene nič ne skrbi za druge, ki so se cepili. To je njihova (vaša) odločitev in če se vam zdi prava je tako vredu. Če ima kdo posledice po temu jih bo nosil sam , če pa jih nima pa toliko bolje. Povedal sem samo zakaj se jaz nebi.

Dodam pa še. Jaz nikogar ne silim naj se ne cepi. Na drugi strani pa sam vsak dan poslušam, da naj se cepim iz vseh strani, konstantno diskreditiranje vsakega kontra mišljenja ali informacije pa ni važno ali je avtor kredibilna oseba ali ne. 

Torej kdo koga posiljuje? 

Mogoče te pa še vprašam. Sprašuješ, če poznam dolgoročne posledice korone?. Očitno mi ni nič. Poznaš ti dolgoročne posledice cepljenja? Jih ne moreš ker je nova zadeva. Korona je vsaj nekaj časa okoli in od vseh dolgoročnih posledic ki se omenjajo nimam nobene. Tudi noben bližnji. Moje težavice so bile minorne, sem bil pred leti za klasično gripo precej bolj bolan. 

Suma mojega mišljenja je, da bi to morala biti lastna odločitev brez prisile oz. posredne prisile. Vsako kreganje je brezpredmentno. 

Ne moreš poznat dolgoročnih posledic korone, če je zadeva pri nas šele eno leto...

Tudi glede pikeca jih ne poznamo.

V obeh primerih mora poteči nekaj časa, da bomo videli.

Dejstvo pa je, da ti si fasal in imel neke posledice, jaz po pikecu prav nobenih. 

In tebe sem razumel, da se bojiš pikeca, ker se bojiš dolgoročnih posledic.

Ravno tako bi se moral bati okužbe s korono, pa se očitno nisi...

Glede na dejstvo, da so me že od malega cepili za vse živo, pri pikecu za korono ni bilo dileme. To je sedaj vesoljska tehnologija...

Manj brat neumnosti, še največji virus je internet...

pred 3 minutami, BIF pravi:

Po eni strani umirajo cepljeni okuženi z delto...po drugi starni iz podobnih "strokovnih" krogov, da je delta pa popolnoma nenevaren prehladek, kjer so kakršnikoli ukrepi absolutno odveč....

ja, priporočljivo se je okužit z delto, 2x kihneš in imaš protitelo :) 

Objavljeno

Glede Delte, poročilo, objavljeno na uradnih vladnih spletnih straneh GB: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1001354/Variants_of_Concern_VOC_Technical_Briefing_17.pdf

V tabeli 4 je zanimivo pogledati podatke o okužbah  in smrtnosti oseb starosti nad 50 let..... bi lahko sklepali, da cepljeni bolj zbolevajo in bolj umirajo kot necepljeni.... seveda je jasno, da statistiko lahko raztegujeno v katerokoli želeno smer, a absolutne številke še vedno govorijo po svoje....

image.thumb.png.6a52cf0aa505b9bc108834aa83d33703.png

Variants_of_Concern_VOC_Technical_Briefing_17.pdf

Objavljeno
pred 33 minutami, BIF pravi:

dejstvo: pri mladostnikih je popolnoma nenevaren prehladek DEJSTVO!!!

Starci se pa naj cepijo :P

Volk sit, koza cela. Beovička in Krek naj pa gresta v 3PM!!!

Objavljeno
pred 11 minutami, IF7 pravi:

Glede Delte, poročilo, objavljeno na uradnih vladnih spletnih straneh GB: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1001354/Variants_of_Concern_VOC_Technical_Briefing_17.pdf

V tabeli 4 je zanimivo pogledati podatke o okužbah  in smrtnosti oseb starosti nad 50 let..... bi lahko sklepali, da cepljeni bolj zbolevajo in bolj umirajo kot necepljeni.... seveda je jasno, da statistiko lahko raztegujeno v katerokoli želeno smer, a absolutne številke še vedno govorijo po svoje....

image.thumb.png.6a52cf0aa505b9bc108834aa83d33703.png

Variants_of_Concern_VOC_Technical_Briefing_17.pdf 5.11 MB · 0 downloads

umrl zarad korone=umrl zarad cepljenja. Tako jaz razmišljam. Če pogledaš državo in kot sam poveš, da je statistika raztegljiva, v Angliji, ki se hvali s 60 ali 70% precepljenostjo, dobesedno necepljeni starci umirajo manj...le zakaj :P (ker je večina cepjenih...sam povem, matilda pa vedno rada kosi po starejših)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!