Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 8 urami, Kugelschreiber pravi:

lol.  16 al 17 res ne igra vloge.  Haterji, relax. Čas je neizprosen. Vas prihaja.  Pred vrati je neskoncno obdobje brez Rozmana na gridu.  Se mal, sam se mal.  Sej bo, sej bo.  

Nw še tolk mal, če je že napovedal, da bo 2022 tudi vozil... Pa ni rečeno, da je to zadnja sezona. Dejstvo je, da bo dobil ekipo, v kateri bo lahko grel zic do 50ga...

Objavljeno
pred 6 urami, KennyJR pravi:

....v kateri bo lahko grel zic do 50ga...

V nekem intervjuju je bog iz Tavulje izrazil željo, da bi rad dirkal do 46 leta.

Objavljeno
15 hours ago, Kugelschreiber said:

lol.  16 al 17 res ne igra vloge.  Haterji, relax. Čas je neizprosen. Vas prihaja.  Pred vrati je neskoncno obdobje brez Rozmana na gridu.  Se mal, sam se mal.  Sej bo, sej bo.  

Kaj da ne... Vec kot eden, tule vtej temi, je trdilo o nekaterih, da ce nekdanji prvak ni boljsi od desetega mesta, da je bolje da neha... da se sramoti. So tiho sedaj, zacuda. Rossi me ne moti, fani me ;)

Objavljeno
1 hour ago, spartanbp said:

Spodbudne novice....vprašanje je, kje je trenutno Aprilia s svojim motociklom v GP polju. Me res zanima, sedaj bi že vsa testiranja in razvoj morali dati ene vrste rezultatov.

Dovi včeraj končal pri 1:39,...  2 sek slabše od polpozišna lani za dirko ( Quartalala )

Objavljeno
pred 46 minutami, Lipstick pravi:

Dovi včeraj končal pri 1:39,...  2 sek slabše od polpozišna lani za dirko ( Quartalala )

Verjetno je Dovi tudi malce zarjavel, saj že pol leta ni bil na GP motorju.

Objavljeno

Pa tudi verjetno ni šel na polno s prazno posodo pa novo gumo... Tko da zanimivo bo vedeti, do kam lahko prileze. 

Objavljeno
1 hour ago, spartanbp said:

"Dovi včeraj končal pri 1:39,...  2 sek slabše od polpozišna lani za dirko ( Quartalala ) "

Verjetno je Dovi tudi malce zarjavel, saj že pol leta ni bil na GP motorju.

Ne vem, verjetno malo sigurno. Druga vrstica podnaslova v clanku pa pove, da ni bil dan za iskanje hitrih casov, ampak navajanje in ergonomijo. Je imel veiko kratkih izhodov, itd...   Ne vem, se splaca prebrat cel clanek, ne samo naslov pa case.  ;)

Objavljeno
pred 17 urami, jvalant pravi:

Ne vem, verjetno malo sigurno. Druga vrstica podnaslova v clanku pa pove, da ni bil dan za iskanje hitrih casov, ampak navajanje in ergonomijo. Je imel veiko kratkih izhodov, itd...   Ne vem, se splaca prebrat cel clanek, ne samo naslov pa case.  ;)

Naj se Dovi vrne, kot vidim mu je dolgčas ;)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

A pa je dost hiter za podpis pogodbe? 

Objavljeno (popravljeno)

Najprej bo povedal, katera pista ni za Aprilia karakter motocikla. Da ima izgovor že vnaprej pripravljen. Potem bodo pnevmatike, nato smola pri "kegelbanu".  Vse bo šlo na škodo Aleix-u.

Fizično je pripravljen, saj je računal na Repsolko, izpustil je le dve dirki in eno testiranje, zato ni v prevelikem zaostanku. Gajsera je nekaj pital, bomo videli. 

PS. Za dovzetne raznim teorijam: Veste kaj pri Japoncih pomeni število 4? Nisem vraževeren, ampak ko sem iz rdeče obarvanega motocikla prešel na oranžnega, se nisem več ulegel. Ni bil italjan. 

Pri 4 in 7 ne uporabljajo branja on, kar je posledica vraževernosti - 死 (smrt) se bere ši.

Popravljeno . Popravil ducar
  • Všeč mi je 1
Objavljeno (popravljeno)

Dovi je hiter, ampak mu je pa zmeraj manjkalo konstantnosti....vemo pa vsi, da je Ducati nepredvidljiva zverina. Aleix pa se bo lahko dokazal, Aprilia ne bo favorizirala le enega dirkača (po moje). Dovi je tam bolj za show in da pritegne pozornost na to znamko.

Najbolj me zanima, kako bo MM reagiral ob povratku. Ker še ena takšna poškodba in je konec kariere. Upam, da ga je srečala "pamet" in da se bo vsaj prve 3 dirke le privajal na motor in razmere.

Rossi bo pa zmagal, čutim na vodi :D

Popravljeno . Popravil spartanbp
Objavljeno

Evo, ce zinem, ga ziher jinxnem, se bol verjetno pa ispadem budala :D

#93 bo v Portimauu startal med 9, dirko koncal med top pet, v Avstraliji pa bo zakolicu naslov! Vse s predpostavko da bo avstralska dirka speljana.
LOL! Ker mi je o MM vse tako kristalno jasno, me dejansko najbolj zanima kaj bo naredu Oliveira.   Sploh me zelo zanima kako bo slo KTMjem. Tech3jevca bota morala kmalu pokazat kaj oprijemljivega. 

Objavljeno

mm ima pomoje edino šanso da dobi pole position in se na prvem ovinku odpelje.. v vsaki drugi situaciji ga bodo obletavali kot sršeni..

Objavljeno

1001 teorija, kako bo, pa kaj bo drugače... 

A vam povem kaj bo drugače? Nič! 

Po prvem treningu sploh ne bo opaziti, da ga ni bilo eno leto. Tm so vsi profiji, sploh pa MM. Zakaj bi blo kaj drugače kot pred poškodbo? Zresnte se. 

A bo zmagal al ne je pa predvsem odvisno od piste, pa od tega, kolk so ostali res dobri.. 

No za obe ti dve stvari mam filing, da ne bosta v korist Marcu in zato pričakujem, da ravno zmagal ne bo. 

Objavljeno

Rossija pa bo morda prehitel? al bosta skupaj končala kariero

• Haha 3
Objavljeno

Kaj voziji prvak v realnem svetu.

ey9bsibweaojqau.middle.jpg.604faf493a762faf115f2a42da34f5d4.jpg

• Všeč mi je 1
  • Šokiran 2
Objavljeno
pred eno uro, KennyJR pravi:

1001 teorija, kako bo, pa kaj bo drugače... 

A vam povem kaj bo drugače? Nič! 

Po prvem treningu sploh ne bo opaziti, da ga ni bilo eno leto. Tm so vsi profiji, sploh pa MM. Zakaj bi blo kaj drugače kot pred poškodbo? Zresnte se. 

A bo zmagal al ne je pa predvsem odvisno od piste, pa od tega, kolk so ostali res dobri.. 

No za obe ti dve stvari mam filing, da ne bosta v korist Marcu in zato pričakujem, da ravno zmagal ne bo. 

En stric je davno tega izjavil: "Nikoli več ne bo kot je bilo ..."

https://www.gpone.com/en/2021/04/15/motogp/marquez-ive-learned-my-lesson-there-are-a-lot-of-gps-but-we-only-have-one-body

Objavljeno

MM je marsikdaj kej rekel brez čelade, ko pa je dal čelado gor je pa takoj pozabil. Hehe. 

Prvi trening je malo popoprala še mokra proga na nekaterih delih... Še malo tipajo. MM se trudi.... 

Objavljeno (popravljeno)

MM 2.  3. v FP1. Ne zgleda dobro za konkurenco.
Sej vem da tip vozi za top 3. tud če vozi na 80%, ampak fak no, a lahko samo še eno sezono gledamo napete peteroboje prooooosim.

Popravljeno . Popravil Sahbazz
Objavljeno
pred 15 minutami, Sahbazz pravi:

Sej vem da tip vozi za top 3. tud če vozi na 80%, ampak fak no, a lahko samo še eno sezono gledamo napete peteroboje prooooosim.

Saj jih še vedno lahko. Pač ignoriraš tistega daleč spredaj :) .

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno
4 minutes ago, Darko3g said:

Saj jih še vedno lahko. Pač ignoriraš tistega daleč spredaj :) .

Ja resnično upam da.

Objavljeno
pred 25 minutami, Sahbazz pravi:

Ja in?????? A je kej čudnega? Sej je spočit...ostal skoz trenirajo in dirkajo...so psihično in fizično načet...on pa en let doma..na kavču....na socijalni....levnuhar jedan..

• Haha 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!