Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
pred 13 urami, Shillien pravi:

in prav je da je tako, kje je drugače meja? 1cm črez? kaj pa tisti ki gre 1.5cm?  5cm? kaj pa tisti ki gre 6?

Ja ne vem. Do sedaj je bilo tako, da je s celo gumo moral biti na zelenem. Sedaj je očitno dovolj, da se samo malo dotakne. Prej se mi je zdelo bolj pošteno. 

Kar se tiče rumene zastave. Ko je bilo pravilo, da se čas briše le v primeru, da sta 2 rumeni zastavi v enem krogu se mi je to zdelo do konca neumno in nesmiselno zaradi varnosti. Ko so pred leti to spremenili se mi je zdelo super, saj gre za varnost. Ampak na tak način nima nobenega smisla, če dirkač dejansko ne upočasni, potem se mu pa samo čas briše... Torej, zato da se zagotovi varnost bi bilo potrebno v primeru nezmanjšanja kaznovat. Glede na to, kako en padec uniči kvalifikacije precej dirkačem, pa kaznovat tudi padce... Padec na QP pomeni 5 mest nižje... Pa da vidmo, kolk jih bo še padl... Kot vedno pravim. Vedno so eni in isti. Espargaroja, Nakagami, Zarco, mogoče sem koga pozabil... Skratka, da vedno eni in isti po tleh letijo dosti pove. Boli jih... 

Popravljeno . Popravil KennyJR
Objavljeno
pred 5 minutami, Snečer pravi:

Marquez že prehitel Rossija v skupnem :)

oba sta tam nekje...odpisana :)

Objavljeno

Quartararo suvereno. S trdimi gumami je odvozil taktično odlično in bil brez konkurence. 

Rins se ni naučil nič od lani, ko bi bil prvak, če bi samo prepolovil te svoje padce. Je hitrejši od Mira, tudi lani je že bil, vendar preveč na tleh. 

Pecco se je dobro prebil, sem pričakoval, da bo bolje štartal, pa ni in potem je bilo težko. Mogoče bi se lahko boril tudi za zmago. Smola tudi zaradi včeraj. 

Miller še naprej ostaja zvest svojemu vzdevku... Osel brez konkurence... 

Zarco je grdo brcnil v temo. Sedaj bo za prvenstvo težko. Zmagoval dvomim, da bo serijsko, zato bi moral biti konstanten. 

Mir na koncu ni mogel mimo Pecca, je bil pa blizu. Bodo še prišle dirke, kjer bo Suzuki bolj konkurenčen. 

Morbidelli bi bil danes lahko brez problema drugi, če bi dobil material od Rossija, ki ga Rossi niti ne potrebuje, ker bo tako ali tako med zadnjimi, prav tako pa za v pesek poslat je vsak motor dober.... 

Ne vem kaj je delal Maverick, ampak na začetku je ogromno zaostal, na koncu se je pa dobro prebil naprej. 

MM je odpeljal solidno glede na težave z roko. Na koncu ga je vidno bolelo, prav tako pa je v obupu potočil par solza. Očitno ugotavlja, da roka ni več kot je bila in ga verjetno tudi skrbi, da nikoli ne bo... Nebi pa me presenetilo, če bi obupal, vsaj za letos... 

• Všeč mi je 2
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno

MM je realno sliko dobil. Ni tok izipizi bit v vrhu.

Objavljeno
16 minutes ago, ChilliPalmer said:

MM je realno sliko dobil. Ni tok izipizi bit v vrhu.

Sem vam povedu, da ne bo lahko....

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 22 minutami, Lipstick pravi:

Sem vam povedu, da ne bo lahko....

Saj je mm sam tudi to govoril, samo novinarji in MS poznavalci so trdili drugače.

Objavljeno

Vinjales je cist lepo v svojem ritmu, nobenih presenecenj.

Objavljeno

Lowes ostaja zvest sam sebi ne glede na vse... Haha... 

Fernandez jim je dal ornk lekcijo... Novinček suvereno slavil, kljub več napakam med dirko. 

Canet počasi prihaja v tem razredu med najboljše. 

Gardner pa... A to je dirkanje? Tako jaz vozim na playstationu... To je zrelo za kazen... Namerno ga je butnil, da je prišel mimo... Ker ni mogel drugače se je pač zabil vanj, namesto da bi popustil... Kmet... 

Objavljeno

Spremljate dirke na A kanalu, al obstaja v slo še kaka opcija?

hvala

Objavljeno
pred 17 minutami, Wakasaki pravi:

hvala

na žalost na a kanalu, kolikor sem (ne preveč aktivno) iskal alternativo v slo je nisem našel.

• Hvala 1
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno
pred 28 minutami, Wakasaki pravi:

hvala

mute :)

problem so reklame...

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno

V telekommovi ponudbi prenaša Moto GP samo A kanal.

V telemahovi pa športklub.

Objavljeno
pred 30 minutami, Buschi pravi:

V telekommovi ponudbi prenaša Moto GP samo A kanal.

V telemahovi pa športklub.

nevem če to drži, sport klub kolikor je meni znano ne prenaša gpja, smo preverili danes ko je bla debata glede tega kje vse ga je mogoče gledat

• Ni mi všeč 1
Objavljeno

Sine pravi, da ga je zadnjič gledal na šport klubu.

Objavljeno
pred 19 minutami, Buschi pravi:

Sine pravi, da ga je zadnjič gledal na šport klubu.

Gledal je na srbskem SK prek neta. Na slovenskem ni. 

Imaš pa na servus tv mislim da... 

Pravkar, KennyJR pravi:

Gledal je na srbskem SK prek neta. Na slovenskem ni. 

@WakasakiImaš na servus tv mislim da... 

Objavljeno (popravljeno)
33 minutes ago, Shillien said:

nevem če to drži, sport klub kolikor je meni znano ne prenaša gpja, smo preverili danes ko je bla debata glede tega kje vse ga je mogoče gledat

Ste pac nesposobni. 
B9DA1514-A188-4C8B-8B38-60EF4BC2BA6A.thumb.png.ae66f8ed5889ae5e8f3832b6796d0843.png

On 4/15/2021 at 10:02 PM, Kugelschreiber said:

Evo, ce zinem, ga ziher jinxnem, se bol verjetno pa ispadem budala :D

#93 bo v Portimauu startal med 9, dirko koncal med top pet, v Avstraliji pa bo zakolicu naslov! Vse s predpostavko da bo avstralska dirka speljana.
LOL! Ker mi je o MM vse tako kristalno jasno, me dejansko najbolj zanima kaj bo naredu Oliveira.   Sploh me zelo zanima kako bo slo KTMjem. Tech3jevca bota morala kmalu pokazat kaj oprijemljivega. 

Startal 6 koncal 7. No, marsikaj sm ze bol falil. A kdo ve kaj se z Aleixom dogaja? Ze pet dirk zapored ni sesul...

ps: streame lovim na stream2watch pika one. Danes sta skyf1 in Btsport2 laufala brez enega samega problemcka. 

Popravljeno . Popravil Kugelschreiber
  • Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno

Voyo za par cekinov je kr top.

Objavljeno
pred 30 minutami, Kugelschreiber pravi:

Ste pac nesposobni. 
B9DA1514-A188-4C8B-8B38-60EF4BC2BA6A.thumb.png.ae66f8ed5889ae5e8f3832b6796d0843.png

Ne vem kdo je nesposoben. To ni slovenski SK... V Sloveniji ne dobiš na TV tega, ampak drug spored... 

Objavljeno
pred 27 minutami, Kugelschreiber pravi:

Ste pac nesposobni. 

Startal 6 koncal 7. No, marsikaj sm ze bol falil. A kdo ve kaj se z Aleixom dogaja? Ze pet dirk zapored ni sesul...

ps: streame lovim na stream2watch pika one. Danes sta skyf1 in Btsport2 laufala brez enega samega problemcka. 

ste pač nesposobni? in neandertalec v istem postu linka srbski sk,

• Ni mi všeč 1
Objavljeno

MM je bil kar dober, sam sem pricakoval se manj od njega. Po taksnih poskodbah je sploh cudez, da se lahko vozi motoGP. Tamalega nimam rad in nisem njegov navijac, ampak danes je dokazal, da je velik sportnik; je ze tako, da se mora nekaj hudega narediti, da se clovek malo zamisli in obrne. Ce se je obrnil, bomo se videli...

Rossi...se ena polomija. Mogoce bo pocasi potrebno nehati in zaceti delati otroke :)

Vinales mi je uganka, bomo zvedeli v naslednjih dneh, kaj je slo narobe. Ce letos ne pokaze sampionske forme, bo prepustil sedez Morbidelliju.

Morbidelli mi je pa najvecji osmoljenec, poleg Zarcoja. Prvi nima tapravega materiala, drugi pa nesreco z motorjem, ki pozira gume kot za stavo. Grem stavit, da bi Ducati z boljsimi gumami pojedel vso konkurenco.

Suzukija pa zame zopet razocaranje. Kot KTM. Od Suzukijev sem pricakoval vec glede na lansko sezono, boj za prva mesta.

Se bo zanimivo.

Objavljeno
7 hours ago, Shillien said:

ste pač nesposobni? in neandertalec v istem postu linka srbski sk,

Oh. Dislajkal si moj post. V solzah sem. ?

Nimam TVja. Ne vem kje se kej lovi.  Ko je dec napisal “mali je gledal na sportklubu”, se mi to ne zdi neki kar bi si kdo zmislil. Neandartalc si je zadevo razjasnil v 5ih sekundah. Vi ste preverili ko je bla debata....vec glav vec zelja. 

5 hours ago, spartanbp said:

drugi pa nesreco z motorjem, ki pozira gume kot za stavo. Grem stavit, da bi Ducati z boljsimi gumami pojedel vso konkurenco.

ne vem, Bagnaia je kr letel do zadnjega kroga.

• Všeč mi je 2
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno
pred 6 urami, spartanbp pravi:

MM je bil kar dober, sam sem pricakoval se manj od njega. Po taksnih poskodbah je sploh cudez, da se lahko vozi motoGP. Tamalega nimam rad in nisem njegov navijac, ampak danes je dokazal, da je velik sportnik; je ze tako, da se mora nekaj hudega narediti, da se clovek malo zamisli in obrne. Ce se je obrnil, bomo se videli...

Rossi...se ena polomija. Mogoce bo pocasi potrebno nehati in zaceti delati otroke :)

Vinales mi je uganka, bomo zvedeli v naslednjih dneh, kaj je slo narobe. Ce letos ne pokaze sampionske forme, bo prepustil sedez Morbidelliju.

Morbidelli mi je pa najvecji osmoljenec, poleg Zarcoja. Prvi nima tapravega materiala, drugi pa nesreco z motorjem, ki pozira gume kot za stavo. Grem stavit, da bi Ducati z boljsimi gumami pojedel vso konkurenco.

Suzukija pa zame zopet razocaranje. Kot KTM. Od Suzukijev sem pricakoval vec glede na lansko sezono, boj za prva mesta.

Se bo zanimivo.

A se Suzuki ni boril za zmago? Dokler ni šel po tleh? Si sploh gledal dirko? 

KTM ima težave, ker jim morajo mašine zadržat celo sezono, lani jim ni bilo treba, so imeli na voljo precej več agregatov. Dolga bo še pot do najboljših. 

Ducati je močan motor. Ne bom rekel, da zato hitreje gumo požre, je pa velika verjetnost, da je povezano s tem. Vse ima svoje prednosti in slabosti. Suzuki jih ne, po ravnini pa padajo mimo. Ne moreš gledat samo ene stvari. Poleg tega so imeli na izbiro trdo gumo, pa je Zarco vzel medium. Fabio je zmagal s trdo. 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!