Skoči na vsebino

Adventure riding (light off road, vse izven asfalta, teorija, od vožnje do opreme, ter prosti čvek v zvezi s temo)

DAMI34
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

TET : TET uradna stran 

Testi ADV motorjev, ADV opreme, vodeni dnevni treningi na poligonih, vikend treningi z vožnjami in challenge dogodki, kratke video vsebine iz poti, koristni nasveti in še in še

Spletna stran: https://www.advspirit.eu/ FB profil: https://www.facebook.com/profile.php?id=61556725967368 Instagram profil: https://www.instagram.com/advspirit.eu/

ACT:

ACT HR_V01.GPX ACT It V01.GPX ACT RO v01 2.GPX ACT_Pyrenees_V01.GPX ACT-GR V01.GPX ACT-PT V1-80.GPX

fa325-ACT_Italy.gpx

Priporočene objave

Žal je pri nalaganju prišlo do napake strežnika... nekaj v tem smislu mi napiše ko uplovda 3/4 posnetka

Vem kaj je niti ta forum noče met tega dreka gor posnetega :)

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 28 minutami, celjan89 pravi:

Žal je pri nalaganju prišlo do napake strežnika... nekaj v tem smislu mi napiše ko uplovda 3/4 posnetka

Vem kaj je niti ta forum noče met tega dreka gor posnetega :)

pol pa na tubo uploudi. Mogoče je prevelik fajl, čeprav dvomim.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 27 minutami, Zivnorc pravi:

...full u hrib.

Do vrha...dlje se ne da. Pol pa nazaj.

Tomos je zakon...😎

20241029_161639.jpg

20241029_161546.jpg

.

... čez Kove ga ni :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, Zivnorc pravi:

...full u hrib.

Do vrha...dlje se ne da. Pol pa nazaj.

Tomos je zakon...😎

20241029_161639.jpg

20241029_161546.jpg

In edino slovenski butlji lahko pustijo, da propade...:hmm:

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Problem Tomosa je bil, da so obtičali v 50-tih. Mal šminke ne naredi motorja. Kitajska "kvaliteta" pa je pokopala še tisto malo entuzijazma/lokal patriotizma, ki je še obstajal.

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 7 urami, franc pravi:

Problem Tomosa je bil, da so obtičali v 50-tih. Mal šminke ne naredi motorja. Kitajska "kvaliteta" pa je pokopala še tisto malo entuzijazma/lokal patriotizma, ki je še obstajal.

lp

Ja, samo agregati so funkcionirali, malo razvoja, marketinga pa bi šlo, definitivno...

Enako je bilo s TAM om. Gledal oddajo pred kar nekaj časa o propadu. Govoril je tudi šofer iz sibirije, ki je z tamovim avtobusom prevozil 1.000.000 km (ja miljon) in je rekel, edini avtobus, ki je vžgal v naših razmerah, kaki Man i in ostale znamke. Ampak tudi oni so zaostali za modernejšimi časi.

To je enako kot z rusko lado, top terenski avto, prišla je tja kamor marsikateri današnji terenec niti slučajno ne more, pa so tudi zaspali.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, Snečer pravi:

ctx mel, pregrevanje, drseča sklopka, ...

kar klump

.

... ne prilivaj olja na ogenj :eek:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 29 minutami, pik1 pravi:

.

... ne prilivaj olja na ogenj :eek:

...olje gre v bencin... ene 3%...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

.

... k sem bil jest mlad, k še ni blo kitajcev ...  smo dajal not Bardhal TT ... pa mal ricinusa zravn ... da je lepo dišal :D

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

12 hours ago, DAN said:

neki za nazaj šnofam...je tole potka iz Javorovice mim spomenika?

jp….sej sem se zakajlo pol…cca 150m od te fotke….🤦🏻😃

Popravljeno . Popravil Satao
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 37 minutami, tomaz69 pravi:

baj d wej - cejsta n Nanos j uradnu zaprta...

na Nanos iz smeri Podnanosa je uradno zaprta, JA. Za dol z Nanosa pa ni uradno zaprta, sploh če se prikajlaš kje s Podgriča al pa z vrha dol. Mogoče je sam burja znake obrnila :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Just now, Zivnorc said:

ampak jst se dejansko tega bojim......bolj kot kakega sakala, medota, volka......

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Internet pravi 40 km/h (50 km/h na kratke proge) ,če je dovolj fit. Brez problema pa doseže 30 km/h. Torej, če je teren "zajeb.." si "najeb..." .

Biki imajo navado "branit" krave, pa če se še kakšen pes vmeša v "šov" je pa sploh veselo.

Sem se srečal z bikom "iz oči v oči" v ČG (mi je na srečo dovolj hitro "kapnilo" , da sem precej "oranžen" , pa sem počakal na "primerni" oddaljenosti, da se je spravil s ceste, potem ko so se krave končno spokale čez cesto) .

lp

ps. sem kasneje "izvedel" , da barva ni važna in ga razdraži gibanje

Popravljeno . Popravil franc
  • Všeč mi je 1
  • Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   1 član

• pik1
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!