JuBi Objavljeno Marec 21, 2021 Opozori Objavljeno Marec 21, 2021 (popravljeno) Živjo, nov na forumu. Že dolgo maksiskuterist, tokrat z Burgmanom 650. Opazil sem, da ima čuden zvok. Se pravi, poleg brnenja še nek sikast zvok. Upam, da se sliši s posnetka spodaj oz. https://youtu.be/OBPyCRZ-LzQ Je to normalno za bugija al naj kaj ukrenem? lp IMG_6758.MOV Popravljeno Marec 21, 2021. Popravil JuBi
DAMI34 Objavljeno Marec 21, 2021 Opozori Objavljeno Marec 21, 2021 pred 1 uro, JuBi pravi: Živjo, nov na forumu. Že dolgo maksiskuterist, tokrat z Burgmanom 650. Opazil sem, da ima čuden zvok. Se pravi, poleg brnenja še nek sikast zvok. Upam, da se sliši s posnetka spodaj oz. https://youtu.be/OBPyCRZ-LzQ Je to normalno za bugija al naj kaj ukrenem? lp IMG_6758.MOV 38.79 MB · 1 download takole, si premaknjen na ustrezno mesto,v maxiskuterje. tule ti bodo prej znali povedati, kje je težava. Je celo možno, da se je o tem kaj pisalo, uporabi iskalnik, ali pa prelistaj teme o burgmanu.
JuBi Objavljeno April 1, 2021 Avtor Opozori Objavljeno April 1, 2021 Naredil servis: zavorna tekocina, motorno olje, olje v menjalniku, olje final gear (ne vem kako prevesti v slovenscino), hladilna tekocina, scistil cvt filter, menjal filter olja, zracni filter. svecki sicer se nisem zamenjal, a bom. zvoka se mi zdi da ni vec. imam pa drugo vprasanje. ko popustim gas, ampak res popustim (ne samo malo) se burgi obnasa tako, kot da bi bil hibrid. se pravi, ko popustim gas bi moral nezno peljati naprej, moj pa skoraj zabremza. na pravem motorju to lahko resis s sklopko, tu pa ni te moznosti. a je to pri vseh burgijih tako? na prejsnjih maxijih nisem imel tega problema. bi moral zamenjati se kaj? valjcke?
motofil Objavljeno April 26, 2021 Opozori Objavljeno April 26, 2021 (popravljeno) Kontaktiraj uporabnika x-rider. Ekspert za maxije, še posebej za Burgmane. Poslal sem ti ZS. Popravljeno April 26, 2021. Popravil motofil
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se