RobiRoberto Objavljeno December 21, 2016 Deli Objavljeno December 21, 2016 (popravljeno) Danes po zajtrku sta me - 2 oC na zunanjem termometru prevarali, da si na roke nisem nataknil dovolj toplih rokavic in pod čelado uporabil samo kolesarsko kapo, brez podkape, kar sem obžaloval že po petnajstih minutah vožnje. Od doma sem se odpeljal ob 9.00 in vrnil nazaj ob 11.15 s tako premraženimi prsti na obeh rokah , da sem še komaj fotografiral stanje danes prevoženih kilometrov. Res upam, da je bila današnja tudi moja zadnja letošnja "kolesarska gorska etapa" ... Popravljeno December 21, 2016. Popravil RobiRoberto Bmflar, hajoktejn, notranc in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno December 22, 2016 Deli Objavljeno December 22, 2016 Vztrajen pa si, Robi. Vsa čast! Mogoče grem pa tudi sam danes malo kolke razmigat ... Bmflar, GoBobi in RobiRoberto 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno December 22, 2016 Deli Objavljeno December 22, 2016 @RobiRoberto .. robi, glede premikanja kamere oziroma obračanja nosilcev .. z brusnim papirjem pobrusi vse naležne površine nosilcev, torej tam, kjer se stikajo med sabo .. vsi ti nosilci so tako lepo svetleče gladki, da kakorkoli zategneš se lahko kaj obrača .. če naležne površine rahlo pobrusiš, da so grobe, ne rabiš sploh tako močno zategnit in se ne bo nikamor premikalo .. RobiRoberto, hajoktejn, GoBobi in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 22, 2016 Deli Objavljeno December 22, 2016 Texo HVALA za nasvet, ki je v moji glavi nastal že pred tvojo objavo, vendar ga še "nisem utegnil" izvesti ... Roberto v koraku s časom = leseno uro sem naročil pri Božičku, lesena očala pa pri Dedku Mrazu ... Kmet2, Bmflar, GoBobi in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 22, 2016 Deli Objavljeno December 22, 2016 mau si zajebu v uvodni špici "Robero" Bmflar in RobiRoberto 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 22, 2016 Deli Objavljeno December 22, 2016 Tudi sam sem to opazil, vendar prepozno ... Zame je bil to bolj kakor test IQ, test dobrega opazovanja (on Facebook). notranc, maus in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 22, 2016 Deli Objavljeno December 22, 2016 (popravljeno) ..................................................................... "ITAK" ...................... Popravljeno December 22, 2016. Popravil RobiRoberto Kmet2, Gonca, Bmflar in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno December 22, 2016 Deli Objavljeno December 22, 2016 (popravljeno) On 12/21/2016 at 2:44 PM, RobiRoberto said: A ni tu ponoči neki romun z tovornjakom nekaj telovadil??? @RobiRoberto .. previdno! Drugače pa vsaka čast! Jaz zjutraj peš do avta zmrznem, ne da bi še na pecikl šel .. Popravljeno December 22, 2016. Popravil Texo GoBobi in RobiRoberto 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 23, 2016 Deli Objavljeno December 23, 2016 Danes = 09.10 (-5 oC) --> avtobus --> Idrija --> oddelek za vojne veterane --> Idrija --> Mokraška vas --> peš --> 10.40 GoBobi, notranc in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 24, 2016 Deli Objavljeno December 24, 2016 9.00 --> 12.00 ....... ??? ....... "itak" Danes sta oba nenaplnjena akumulatorja fotoaparata poskrbela, da "snetek" ne bi bil predolg in dolgočasen. Tudi fotografije in "snetek" sem moral iz fotoaparata prenesti v računalnikk s pomočjo bralnka spominskih kartic ... Gonca, GoBobi, Kmet2 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Carlo Objavljeno December 26, 2016 Deli Objavljeno December 26, 2016 (popravljeno) . Popravljeno December 26, 2016. Popravil Carlo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 26, 2016 Deli Objavljeno December 26, 2016 Danes: 08.15 ---> 11.30 GoBobi, Bmflar, notranc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 26, 2016 Deli Objavljeno December 26, 2016 (popravljeno) Zakaj je moj današnji "snemek" brez glasbe? Videoposnetek je vseboval avtorsko zaščiten zvočni posnetek. Zaradi zahtevka imetnika avtorskih pravic smo zvočnemu posnetku trajno odstranili zvok. Danes sem z MP3 pretvornikom pretvoril dva "komada" Jimija Hendrixa in ko sem ju s spremenjenima naslovoma datotek v aaa in bbb, v Muvie Makerju dodal mojemu današnjemu snetku in shranil, mi je You Tube, na koncu objave, dodano glasbo zopet odstranil, ker je Jimija Hendrixa vseeno prepooznal ... + aaa.mp3 bbb.mp3 Popravljeno December 26, 2016. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 27, 2016 Deli Objavljeno December 27, 2016 ... markII, Kmet2, Joker in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 27, 2016 Deli Objavljeno December 27, 2016 (popravljeno) Ker je tudi na Faceboku možno objaviti video snetek in ker mi je Youtube zaradi zaščite avtorskih pravic odstranil glasbo Jimija Hendrixa z mojega včerajšnjega videa, delam poizkus, če bo enako tudi tukaj (Facebook) ... Tudi Facebook ščiti avtorske pravice !!! Ne vem kam sem "po nesreči kliknil", toda glasba se je kar naenkrat pojavila ... Popravljeno December 27, 2016. Popravil RobiRoberto GoBobi in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno December 27, 2016 Deli Objavljeno December 27, 2016 vimeo.com nima nobenih težav z avtorskimi pravicami. Probaj GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 28, 2016 Deli Objavljeno December 28, 2016 (popravljeno) HVALA Tomi. Bom poizkusil naslednjič. Takšno je današnje stanje vseh (ne samo letošnjih) prevoženih kilometrov na vseh treh mojih dvo in tro kolesih. kolo = 6993 km triem = 0 km (resetiran števec, po neumnosti by Roberto) sym symply = 6486 km Mislim, da se kilometrsko stanje letos ne bo več spremenilo ... Popravljeno December 28, 2016. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 28, 2016 Deli Objavljeno December 28, 2016 Prihodnje leto bom triemov "rezervar" polnil brezplačno. GoBobi in notranc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 1, 2017 Deli Objavljeno Januar 1, 2017 Očitno se mi še ni uspelo dokončno posloviti od tega foruma, ampak ker je to "vsaj malo" povezano z mojo prometno nesrečo bom dodal še to. Kljub temu, da je bila včeraj sobota, je "poštar vseeno pozvonil samo dvakrat" in ker sem bil dovolj hiter, je moja draga lahko prevzela priporočen dopis s ZPIZ-a, v katerem je prebrala, da so ji odredili (?) 4 ure delovnega časa in 4 ure invalidskga pokoja. Kako je bila s tem zadovoljna? To je točno toliko kolikor zmore in kar nam bo skupaj z mojo "invalidsko miloščino" mogoče pomagalo preživeti ... GoBobi, notranc in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GoBobi Objavljeno Januar 2, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 2, 2017 Zakaj pa bi se poslovil od foruma. Neumnost, če mene vprašaš. Slikce rad pogledam, kakšen video tudi. Pri vseh "nemotorističnih" prispevkih na forumu, so tvoji čisto privlačni, pa tudi spomnim se vsakič zakaj tvoji prispevki niso več "motoristični". Upam, da ostaneš na forumu, ti pa v vsakem primeru (in seveda tvojim dragim, ki te podpirajo s kufetki in finimi papicami, pomočjo pri prevozih,... in nasplošno z ljubeznijo, ki ti jo dajejo ) želim zdravja in veliko lepih stvari v prihajajočih letih. Srečno Robi . Ajd! Erik99, Keiko, Mavti in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 6, 2017 Deli Objavljeno Januar 6, 2017 Danes zame 14 X + in 2 X - = moj dolg še od lanskega leta ... In seveda tudi velik + za najino hčerko ... Joker, Pepos, GoBobi in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Januar 6, 2017 Deli Objavljeno Januar 6, 2017 Ja RR kje si pa hodu, sej se cel teden nisi nič oglasil. Sem mislil, da ti je internet crknu fazerčk 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 7, 2017 Deli Objavljeno Januar 7, 2017 Spomim se samo silvesterskega večera. Približno ob 17.00 sta odšla hčerka in njen fant, ob 17.30 še moja drega, ob 18.00 sva z mojo mamo povečerjal in b 19.00 sem bil z Bilom in Tačko že v postelji, kjer sem do 22.30 reševal križanke in osmerosmerke, ugasnil svetilko na nočni omarici in prav takoj zaspal ... Babica Mraz je s svojim prazničnim darilom poskrbela, da me bojo 112 ali 113 lažje najdli, ko me bo moje kolo v bodočnosti kje iztirilo brez moje želje ... + Rey, Pepos in GoBobi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 9, 2017 Deli Objavljeno Januar 9, 2017 Danes do tega trenutka: 2 x in 3 x Keiko, GoBobi, notranc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 9, 2017 Deli Objavljeno Januar 9, 2017 (popravljeno) Forum zopet deluje tako kakor mora ... Danes sem se okrog 12-te ure, ko me je med vožnjo ves čas in povsod kjer sem se vozil grelo sonce, s kolesom odpeljal do idrijskega Divjega jezera preveriti, če je pri tako nizkih temperaturah slučajno vsaj njegova površina zmrznila, vendar voda do njega priteče "iz globin", oziroma ves čas teče "pod zemljo" (iz Črnovrške planote ???), tako da je še vedno pretopla, da bi lahko zmrznila ... Današnji 10 km v mojem kolesarskem števcu ne bo prištetih letošnji kilometrini, ker sem kolesarski števec pozabil iz stanovanja odnesti nazaj na kolo , in bojim se tudi, da sem zaradi tega med vožnjo skozi mesto prekršil največjo dovoljeno hitrost ... Izpolnil sem tudi "ukaz moje drage", vendar razpis za letošnje "počitniške zmogljivosti" še ni javno objavljen in mene seveda zanima, če in kako mi bojo odgovorili na moj poslani mail, najbrž v sredo, ker če se prav spomnim, so "na sedežu" prisotni samo ob sredah popoldne ??? Popravljeno Januar 9, 2017. Popravil RobiRoberto notranc, raza, GoBobi in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se