Skoči na vsebino

Moje izkušnje

TONTO

Priporočene objave

Dober dan. Poklicali ste telefonsko številko 06.09.2009, na kateri izveste trenutno vreme v Idriji. V Idriji trenutno rahlo sneži ... :OK:

IMG-8981.JPG

IMG_8980.JPG

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če se ne motim, sem nekoč v tej temi pisal o nekem "ptiču", ki se zna tudi potapljati in mi je nekdo odgovoril da je to najbrž sokol selec in ker je bila od takrat do danes ponovitev te oddaje že dvakrat ali trikrat, sem se danes spomnil tudi, da bi lahko objavil, da to ni sokol selec ampak strmoglevec.

sokol selec:

sokolselec.jpg

strmoglavec:

strmoglevec.jpg

Google + spletni slovensko angleški slovar + strmoglavec = dive bomber + bird (bv Robero) = bird dive bomber =

Bird-Dive-Bombing-1024x681.jpg

mew-gull.jpg

p1040781.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dami, ker ta moja objava res ni sodila v temo VTISI DNEVNIH VOŽENJA 2017, si jo najbrž spregledal, zato te bom vprašal še v tej temi:  Kje me je moj takratni voznik slikal med vzletom ???  Ko sem se z mojo majhno vespo vozil tam okrog, nisem več našel odcepa proti vzletišču, čeprav sem tam imel kar precej jadralnopadalskih vzletov ...

2-eq-sport.jpg

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Seveda je to Kovk, zato sem Damiju postavil to vprašanje, ker se mi zdi, da je je nekje napisal, da je tudi on s Kovka vzletal z njegovim zmajem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Oproščeno  "ITAK" ... :worship:

Ker prav vsega še nisem pozabil in ker imam še vedno DNEVNIK LETENJA, k moji sliki spadajo naslednji podatki:

- Št. leta:   6

- Datum:   08.09.1992

- Tip letalne naprave:   EQ Sport (27 m2)

- Start (kraj / višina):   Kovk  /  880 m

- Pristanek (kraj  /  višina):   "Zemono"  /  110 m

- Višinska razlika:   770 m

- Pridobljena višina:   0 m

- Razdalja (km):   ?

- Čas starta:  11.20

- Trajanje leta:   20 min

Očitno sem se samo "zapeljel" do pristanka pri piceriji v Logu (?).   :worship:

In če se ne motim, svasi tam privoščila samo vsak eno :kava: . ker sva bila popoldne na šihtu ... :hmm:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

OGLASI !!!

Od najugodnejšega ponudnika nujno in takoj kupim posebej prilagojene drsalke z zavorami za drsanje po strminah !!!

IMG_8987.JPG

IMG_8982.JPG

IMG_8984.JPG

IMG_8983.JPG

IMG_8985.JPG

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj sem porabil kar precej časa, da sem s pomočjo tipk ALT + TAB prepisal vse besedilo, ki sem ga objavil v temi Kaj si mislite moško o ženskah, kasneje sem pa nekje drugje opazil, da je nekdo objavil kar Microsoft Office PoverPoint dokument, kar bom sedaj poizkusil tudi jaz, da mi mogoče v prihodnje, če "bo na sporedu še kaj takega", ne bo več treba toliko tipkati po tipkovnici ... :blush:

MOSKA_PRAVILA.PPS

:OK:

HURA, meni deluje in UPAM da tudi vam ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mogoče .................................................................................................................. NIKOLI ... :OK:

MangartskoSedlo.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ker sem dobil od vseh treh ostalih družinskih članov dovoljenje za nakup mysel rojstnodnevnega darila tri mesece prezgodaj :OK: in ker ga bo fant od najine hčerke naročil na ebuy.de s pomočjo povezave, ki sem  mu jo poslal po emailu, sem moral navodila za sestavljanje že toliko prej "kupiti" kar sam ... :OK:

Manual Lego set 42063 Technic BMW R 1200 GS Adventure

Iskal sem tudi "snetek" sestavljanja BMW makete, od nekog, ki jo je že sestavil in našel celo:

Lego Technic 42063 BMW R 1200 GS Adventure - Lego Speed Build Review

:worship:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes sem od doma odšel ob 10.00 in se vrnil nazaj ob 13.30, točno na kosilo, brez da bi se o tem s kom pred odhodom dogovoril. Ali sem koga pogrešal ???  "ITAK" našega Bila, ker mu njegov oslabljen srček ne dopušča več takih naporov ... :(

IMG_8993.JPG

IMG_8994.JPG

IMG_8995.JPG

IMG_8996.JPG

IMG_8997.JPG

IMG_8998.JPG

IMG_8999.JPG

IMG_9000.JPG

IMG_9001.JPG

IMG_9002.JPG

IMG_9003.JPG

IMG_9004.JPG

IMG_9005.JPG

IMG_9006.JPG

IMG_9007.JPG

IMG_9008.JPG

IMG_9009.JPG

IMG_9010.JPG

IMG_9011.JPG

IMG_9012.JPG

IMG_9013.JPG

IMG_9014.JPG

IMG_9015.JPG

IMG_9016.JPG

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ker si ga res želim kupiti in sestaviti, ker sem dovolj vztrajen in ker imam tudi dovolj časa vohljati po internetu, ga bom lahko plačal kar poštarju ... :OK::OK::OK:

Robi: Roberto dobrodošel med BMWjaši ... :OK::OK::OK:

Edino nekaj me pa skrbi. "Igrača" je namenjena za "otroke" od 10 do 16 let, od mojega drugega rojstva pa še ni minilo 10 let ... :blush:

bmw111.jpg

Vaš nakup je sprejet!

Čez nekaj trenutkov boste na vaš elektronski naslov prejeli infrormativno sporočilo o nakupu.
Sporočilo se lahko nahaja tudi med nezaželeno pošto (SPAM).

Hvala za zaupanje!

mojekocke.si
Popravljeno . Popravil RobiRoberto
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ko sem bil pri zdravnici zaradi hladnih nog, mi jih je najprej "prešlatala" in mi nato rekla, da ima veeeliko ljudi občutek hladnih nog. Jaz imam nogavice obute večkrat tudi poleti, med spanjem obvezno ...  :blush:

IMG_9018.JPG

Danes je sedemnajsti januar, kar mi zopet potrjuje, da je število 17 moje srečno število ... :OK:

lego-technic-bmw-r-1200-gs-adventure.png

IMG_9019.JPG

IMG_9021.JPG

IMG_9020.JPG

lego-technic-bmw-r-1200-gs-adventure.jpg

lego-technic-bmw-r-1200-gs-adventure-42063-outdoor-stein-1000x500.jpg

Ozadje2.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

So tele tvoji štumfi doma spleteni, ali se jih da kje kupit. Sem jih imel kot mulc zelo rad. Te novi, oh in sploh materiali me puščajo že leta hladnega (tudi dobesedno), morda tudi zato, ker za par štumfov nisem več pripravljen dati 20, 30 ojrov, samo zato, da jih neuspešno testiram ob dolgih mrazih mrazastih. Sem se v zadnjih desetih letih ene parkrat nategnil z visokoletečimi obljubami priznanih proizvajalcev termo štumfov, pa se za nekaj časa ne želim več. Aja, vprašanje je bilo: so tele tvoji volneni štumfi doma spleteni, ali se jih da kje kupit :P

Pa lepo sestavljaj moped :OK:.

Ajd!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 28 minutami, GoBobi pravi:

So tele tvoji štumfi doma spleteni, ali se jih da kje kupit. Sem jih imel kot mulc zelo rad. Te novi, oh in sploh materiali me puščajo že leta hladnega (tudi dobesedno), morda tudi zato, ker za par štumfov nisem več pripravljen dati 20, 30 ojrov, samo zato, da jih neuspešno testiram ob dolgih mrazih mrazastih. Sem se v zadnjih desetih letih ene parkrat nategnil z visokoletečimi obljubami priznanih proizvajalcev termo štumfov, pa se za nekaj časa ne želim več....

Taki štumfi so greli noge angleških bajkerjev v njihovih zlatih časih. No ja, še zdaj jih prodajajo...rocker socks.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dobro si tole najdu izibajker :OK:. Hvala zaenkrat. Mi je pa dalo mislit, mogoče pa najdem kako prijateljico (ali celo prijatelja), ki tako bolj potiho še vedno štrika, pa bi mi mogoče kej naštriku. Ko sem bil mulc se spomnim, da sem imel ene zelene iz tanke in ostre volne (niso bili najbolj nežni), potem pa enih vijoličastih, malodebelejših za v vsake škornje in pa debelih belih, ki so bili za doma... Ah, zlati moji mamica in babica :love1:...

Ajd!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 14 urami, GoBobi pravi:

So tele tvoji štumfi doma spleteni, ali se jih da kje kupit.

Štumfe mi je spletla "tašča", že druge, in upam da je pri teh upoštevala nasvet moje drage in naredila "eno številko večje" ker prve iz sive volne so se pri pranju preeeej skrčileee ... :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, RobiRoberto pravi:

Štumfe mi je spletla "tašča", že druge, in upam da je pri teh upoštevala nasvet moje drage in naredila "eno številko večje" ker prve iz sive volne so se pri pranju preeeej skrčileee ... :blush:

Pa ne bi naredila še ene 46 :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz "tašče" za tvoje nogavice ne bi upal vprašati :blush: , ker nikoli nisva bila "čisto na isti frekvence" ... :blush:

Ker je moja radovednost večja od moje volje :OK: , sem danes po kosilu vsaj pogledal kaj je v BMW-jevi škatli ..., :worship:

IMG_9033.JPG

IMG_9034.JPG

IMG_9035.JPG

IMG_9036.JPG

IMG_9037.JPG

IMG_9038.JPG

IMG_9040.JPG

..., čeprav bom moral naprej končati maketo MIG-21, katero sem začel sestavljati že kar pred precej časa in me je ustavilo tisto kar mi pri sestavljanju maket najbrž "še najbolj smrdi" = kitanje in brušenje odvečnega kita ... :blush:

IMG_9041.JPG

Popravljeno . Popravil RobiRoberto
  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 18. 1. 2017 at 13:10, HD-Dyna pravi:

Pa ne bi naredila še ene 46 :blush:

Asnor...to morjo ene 3 ouce k frizerju da taka cifra štunfou rata:P

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes sem od doma odšel takoj po kosilu in kahwy ob 13.00 in se vrnil nazaj ob 16.00, pol ure prej kakor prejšnič. Med hojo proti dimniku sem "samo enkrat nerodno stopil in padel". Prijazen mlajši oče mi je na klopici blizu dimnika potrdil, da je moja predvidena smer proti hiši, ki se jo vidi od dimnika pravilna, vendar ta čas zaradi snega in ledu neprimerna za hojo, zato bo to moj "naslednji cilj obnovitve mojih peš poti", ko snega že nekaj časa ne bo več in če bosta moje desno koleno in levi kolk to takrat še vedno zmogla ... :blush: Trenutno me vse od pasu proti stopaloma na obema nogama boli, tako da mi je že hoja s kavča na WC "muka" ... :blush:

IMG_9061.JPG

IMG_9063.JPG

IMG_9064.JPG

IMG_9065.JPG

IMG_9066.JPG

IMG_9067.JPG

IMG_9068.JPG

IMG_9070.JPG

IMG_9071.JPG

IMG_9072.JPG

IMG_9073.JPG

IMG_9074.JPG

IMG_9075.JPG

IMG_9076.JPG

IMG_9077.JPG

IMG_9078.JPG

IMG_9079.JPG

IMG_9080.JPG

IMG_9081.JPG

IMG_9084.JPG

IMG_9086.JPG

IMG_9085.JPG

IMG_9087.JPG

IMG_9088.JPG

IMG_9089.JPG

IMG_9090.JPG

IMG_9091.JPG

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!