RobiRoberto Objavljeno Januar 10, 2017 Deli Objavljeno Januar 10, 2017 Dober dan. Poklicali ste telefonsko številko 06.09.2009, na kateri izveste trenutno vreme v Idriji. V Idriji trenutno rahlo sneži ... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 10, 2017 Deli Objavljeno Januar 10, 2017 Če se ne motim, sem nekoč v tej temi pisal o nekem "ptiču", ki se zna tudi potapljati in mi je nekdo odgovoril da je to najbrž sokol selec in ker je bila od takrat do danes ponovitev te oddaje že dvakrat ali trikrat, sem se danes spomnil tudi, da bi lahko objavil, da to ni sokol selec ampak strmoglevec. sokol selec: strmoglavec: Google + spletni slovensko angleški slovar + strmoglavec = dive bomber + bird (bv Robero) = bird dive bomber = Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 10, 2017 Deli Objavljeno Januar 10, 2017 Dami, ker ta moja objava res ni sodila v temo VTISI DNEVNIH VOŽENJA 2017, si jo najbrž spregledal, zato te bom vprašal še v tej temi: Kje me je moj takratni voznik slikal med vzletom ??? Ko sem se z mojo majhno vespo vozil tam okrog, nisem več našel odcepa proti vzletišču, čeprav sem tam imel kar precej jadralnopadalskih vzletov ... ciciban in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaz69 Objavljeno Januar 10, 2017 Deli Objavljeno Januar 10, 2017 Robi, si siguren, da je to Lijak? Si vzletal tudi kdaj s Kovk-a? tista dva "borčka" v ozdju na tvoji sliki sta precej slična tema dvema v prvem kadru tega posnetka http://paragliding.geopedia.si/video.php?id=2086 RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 10, 2017 Deli Objavljeno Januar 10, 2017 Seveda je to Kovk, zato sem Damiju postavil to vprašanje, ker se mi zdi, da je je nekje napisal, da je tudi on s Kovka vzletal z njegovim zmajem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaz69 Objavljeno Januar 10, 2017 Deli Objavljeno Januar 10, 2017 Ah oprosti potem, ker sem narobe razumel tvoje vprašanje... RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 10, 2017 Deli Objavljeno Januar 10, 2017 Oproščeno "ITAK" ... Ker prav vsega še nisem pozabil in ker imam še vedno DNEVNIK LETENJA, k moji sliki spadajo naslednji podatki: - Št. leta: 6 - Datum: 08.09.1992 - Tip letalne naprave: EQ Sport (27 m2) - Start (kraj / višina): Kovk / 880 m - Pristanek (kraj / višina): "Zemono" / 110 m - Višinska razlika: 770 m - Pridobljena višina: 0 m - Razdalja (km): ? - Čas starta: 11.20 - Trajanje leta: 20 min Očitno sem se samo "zapeljel" do pristanka pri piceriji v Logu (?). In če se ne motim, svasi tam privoščila samo vsak eno . ker sva bila popoldne na šihtu ... Bmflar in Joker 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 11, 2017 Deli Objavljeno Januar 11, 2017 OGLASI !!! Od najugodnejšega ponudnika nujno in takoj kupim posebej prilagojene drsalke z zavorami za drsanje po strminah !!! Bmflar, Joker, fazerčk in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 11, 2017 Deli Objavljeno Januar 11, 2017 Včeraj sem porabil kar precej časa, da sem s pomočjo tipk ALT + TAB prepisal vse besedilo, ki sem ga objavil v temi Kaj si mislite moško o ženskah, kasneje sem pa nekje drugje opazil, da je nekdo objavil kar Microsoft Office PoverPoint dokument, kar bom sedaj poizkusil tudi jaz, da mi mogoče v prihodnje, če "bo na sporedu še kaj takega", ne bo več treba toliko tipkati po tipkovnici ... MOSKA_PRAVILA.PPS HURA, meni deluje in UPAM da tudi vam ... Bmflar, fritz1, GoBobi in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 12, 2017 Deli Objavljeno Januar 12, 2017 Mogoče .................................................................................................................. NIKOLI ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 13, 2017 Deli Objavljeno Januar 13, 2017 To, da Lego makete BMW R 1200 GS pred in med sestavljanjem ni treba barvati je bolj slaba tolažba zame, ker sem si najbrž zaželel nekaj preveč težkega za mojo sposobnost ... Order or not order the question is now? Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 14, 2017 Deli Objavljeno Januar 14, 2017 Ker sem dobil od vseh treh ostalih družinskih članov dovoljenje za nakup mysel rojstnodnevnega darila tri mesece prezgodaj in ker ga bo fant od najine hčerke naročil na ebuy.de s pomočjo povezave, ki sem mu jo poslal po emailu, sem moral navodila za sestavljanje že toliko prej "kupiti" kar sam ... Manual Lego set 42063 Technic BMW R 1200 GS Adventure Iskal sem tudi "snetek" sestavljanja BMW makete, od nekog, ki jo je že sestavil in našel celo: Lego Technic 42063 BMW R 1200 GS Adventure - Lego Speed Build Review Bmflar in GoBobi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 15, 2017 Deli Objavljeno Januar 15, 2017 Danes sem od doma odšel ob 10.00 in se vrnil nazaj ob 13.30, točno na kosilo, brez da bi se o tem s kom pred odhodom dogovoril. Ali sem koga pogrešal ??? "ITAK" našega Bila, ker mu njegov oslabljen srček ne dopušča več takih naporov ... trebor, GoBobi, Kmet2 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 16, 2017 Deli Objavljeno Januar 16, 2017 (popravljeno) Ker si ga res želim kupiti in sestaviti, ker sem dovolj vztrajen in ker imam tudi dovolj časa vohljati po internetu, ga bom lahko plačal kar poštarju ... Robi: Roberto dobrodošel med BMWjaši ... Edino nekaj me pa skrbi. "Igrača" je namenjena za "otroke" od 10 do 16 let, od mojega drugega rojstva pa še ni minilo 10 let ... Vaš nakup je sprejet! Čez nekaj trenutkov boste na vaš elektronski naslov prejeli infrormativno sporočilo o nakupu.Sporočilo se lahko nahaja tudi med nezaželeno pošto (SPAM).Hvala za zaupanje! Popravljeno Januar 16, 2017. Popravil RobiRoberto vuk76, nemo, notranc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 17, 2017 Deli Objavljeno Januar 17, 2017 Ko sem bil pri zdravnici zaradi hladnih nog, mi jih je najprej "prešlatala" in mi nato rekla, da ima veeeliko ljudi občutek hladnih nog. Jaz imam nogavice obute večkrat tudi poleti, med spanjem obvezno ... Danes je sedemnajsti januar, kar mi zopet potrjuje, da je število 17 moje srečno število ... Quest, Joker, Keiko in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno Januar 17, 2017 Deli Objavljeno Januar 17, 2017 So tele tvoji štumfi doma spleteni, ali se jih da kje kupit. Sem jih imel kot mulc zelo rad. Te novi, oh in sploh materiali me puščajo že leta hladnega (tudi dobesedno), morda tudi zato, ker za par štumfov nisem več pripravljen dati 20, 30 ojrov, samo zato, da jih neuspešno testiram ob dolgih mrazih mrazastih. Sem se v zadnjih desetih letih ene parkrat nategnil z visokoletečimi obljubami priznanih proizvajalcev termo štumfov, pa se za nekaj časa ne želim več. Aja, vprašanje je bilo: so tele tvoji volneni štumfi doma spleteni, ali se jih da kje kupit Pa lepo sestavljaj moped . Ajd! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Januar 17, 2017 Deli Objavljeno Januar 17, 2017 pred 28 minutami, GoBobi pravi: So tele tvoji štumfi doma spleteni, ali se jih da kje kupit. Sem jih imel kot mulc zelo rad. Te novi, oh in sploh materiali me puščajo že leta hladnega (tudi dobesedno), morda tudi zato, ker za par štumfov nisem več pripravljen dati 20, 30 ojrov, samo zato, da jih neuspešno testiram ob dolgih mrazih mrazastih. Sem se v zadnjih desetih letih ene parkrat nategnil z visokoletečimi obljubami priznanih proizvajalcev termo štumfov, pa se za nekaj časa ne želim več.... Taki štumfi so greli noge angleških bajkerjev v njihovih zlatih časih. No ja, še zdaj jih prodajajo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno Januar 17, 2017 Deli Objavljeno Januar 17, 2017 Dobro si tole najdu izibajker . Hvala zaenkrat. Mi je pa dalo mislit, mogoče pa najdem kako prijateljico (ali celo prijatelja), ki tako bolj potiho še vedno štrika, pa bi mi mogoče kej naštriku. Ko sem bil mulc se spomnim, da sem imel ene zelene iz tanke in ostre volne (niso bili najbolj nežni), potem pa enih vijoličastih, malodebelejših za v vsake škornje in pa debelih belih, ki so bili za doma... Ah, zlati moji mamica in babica ... Ajd! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 18, 2017 Deli Objavljeno Januar 18, 2017 pred 14 urami, GoBobi pravi: So tele tvoji štumfi doma spleteni, ali se jih da kje kupit. Štumfe mi je spletla "tašča", že druge, in upam da je pri teh upoštevala nasvet moje drage in naredila "eno številko večje" ker prve iz sive volne so se pri pranju preeeej skrčileee ... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 18, 2017 Deli Objavljeno Januar 18, 2017 pred 2 urami, RobiRoberto pravi: Štumfe mi je spletla "tašča", že druge, in upam da je pri teh upoštevala nasvet moje drage in naredila "eno številko večje" ker prve iz sive volne so se pri pranju preeeej skrčileee ... Pa ne bi naredila še ene 46 maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 18, 2017 Deli Objavljeno Januar 18, 2017 (popravljeno) Jaz "tašče" za tvoje nogavice ne bi upal vprašati , ker nikoli nisva bila "čisto na isti frekvence" ... Ker je moja radovednost večja od moje volje , sem danes po kosilu vsaj pogledal kaj je v BMW-jevi škatli ..., ..., čeprav bom moral naprej končati maketo MIG-21, katero sem začel sestavljati že kar pred precej časa in me je ustavilo tisto kar mi pri sestavljanju maket najbrž "še najbolj smrdi" = kitanje in brušenje odvečnega kita ... Popravljeno Januar 18, 2017. Popravil RobiRoberto notranc, GoBobi in vuk76 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 20, 2017 Deli Objavljeno Januar 20, 2017 Trije "original" in pet maket ===> "za vzorec" ... GoBobi in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Januar 20, 2017 Deli Objavljeno Januar 20, 2017 Ob 18. 1. 2017 at 13:10, HD-Dyna pravi: Pa ne bi naredila še ene 46 Asnor...to morjo ene 3 ouce k frizerju da taka cifra štunfou rata GoBobi, notranc in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 22, 2017 Deli Objavljeno Januar 22, 2017 Da ne bi slučajno pozabil nanj ... Joker in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 22, 2017 Deli Objavljeno Januar 22, 2017 Danes sem od doma odšel takoj po kosilu in kahwy ob 13.00 in se vrnil nazaj ob 16.00, pol ure prej kakor prejšnič. Med hojo proti dimniku sem "samo enkrat nerodno stopil in padel". Prijazen mlajši oče mi je na klopici blizu dimnika potrdil, da je moja predvidena smer proti hiši, ki se jo vidi od dimnika pravilna, vendar ta čas zaradi snega in ledu neprimerna za hojo, zato bo to moj "naslednji cilj obnovitve mojih peš poti", ko snega že nekaj časa ne bo več in če bosta moje desno koleno in levi kolk to takrat še vedno zmogla ... Trenutno me vse od pasu proti stopaloma na obema nogama boli, tako da mi je že hoja s kavča na WC "muka" ... GoBobi, Keiko, notranc in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se