GoBobi Objavljeno Januar 23, 2017 Deli Objavljeno Januar 23, 2017 (popravljeno) 200 strani je nastalo iz tvojih zapisov. Je kot en dnevnik . Porihtej si pogonski sklop (noge, kolke, medenico ). Ajd! Popravljeno Januar 23, 2017. Popravil GoBobi RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno Januar 23, 2017 Deli Objavljeno Januar 23, 2017 Robi, za hojo v takih razmerah se uporabljajo "dereze" za hojo. Šmarna gora je pravo drsališče, kar nekaj poškodb je bilo zaradi neuporabe nedrsečih podlag podplatov. RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 23, 2017 Deli Objavljeno Januar 23, 2017 Pogrešam ..................................................................................................... mojo majhno vespo ... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 23, 2017 Deli Objavljeno Januar 23, 2017 (popravljeno) Ker se je bilo zame z delom vedno lažje zamotiti kakor z buljenjem v strop in razmišljanjem kaj in kako (Bil), sem takoj po kosilu začel s sestavljenjem Lego BMW R 1200 GS Adventure in za začetek je bilo to kar sem naredil čisto dovolj ... Čakam, da me pokliče moja draga ali najina hčerka ... Glede BMW-ja "se zopet vidimo", ko bo končan, oziroma če bojo kakšne večje želje, lahko tudi sproti ... Popravljeno Januar 23, 2017. Popravil RobiRoberto Bmflar, notranc, Quest in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 30, 2017 Deli Objavljeno Januar 30, 2017 Ob 23. 1. 2017 at 14:59, RobiRoberto pravi: Glede BMW-ja "se zopet vidimo", ko bo končan, oziroma če bojo kakšne večje želje, lahko tudi sproti ... Ker sem šele v petek zvečer v navodilih za sestavljanje opazil da ne sestavljam BMW-ja, ampak po oceni moje drage in najine hčerke nekakšno vesoljsko plovilo "v stilu Vojne zvezd", bojo tisti, ki so pričakovali, da jim bom mojega BMW-ja posodil za kakšen vikend paket v Dolomitih , najbrž zelo razočarani vsaj do takrat, ko bom alternativni model sestavil do konca, fotografiral, nazaj razstavil, začek konćno sestavljati BMW-ja in ga tudi res sestaviti ... "Misel dneva": Živemu človeku se lahko zgodi marsikaj, takemu s poškodovano "notanjostjo glave" pa še precej več ... notranc, GoBobi in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 1, 2017 Deli Objavljeno Februar 1, 2017 Škatlo s sestavnimi deli sem odprl 18. januarja in ga sestavljal vsak dan vsaj 3 ure = cca 14 x 3 = 72 ur. Škoda ker ga bom moral tudi nazaj razstaviti , ke si seveda še bolj želim sestaviti BMW-ja, ki bo delal družbo ostalim maketam v vitrini z maketami. Če mi verjameta ali ne, me razstavljanje skrbi, ker nekateri sestavni deli "sedejo eden v drugega" zelo težko in se zaradi tega bojim, da bi med razstavljanjem kaj polomil ... Kmet2, notranc, GoBobi in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 1, 2017 Deli Objavljeno Februar 1, 2017 pred eno uro, RobiRoberto pravi: Škoda ker ga bom moral tudi nazaj razstaviti , ke si seveda še bolj želim sestaviti BMW-ja, ki bo delal družbo ostalim maketam v vitrini z maketami. Če mi verjameta ali ne, me razstavljanje skrbi, ker nekateri sestavni deli "sedejo eden v drugega" zelo težko in se zaradi tega bojim, da bi med razstavljanjem kaj polomil ... Robi, najbolj pazi pri kardanu Kmet2, GoBobi in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 2, 2017 Deli Objavljeno Februar 2, 2017 (popravljeno) Ob sredah so na MDI Idrija-Cerkno uradne ure, zato me je moja draga ob 15.00 odpeljala na sedež društva = 2 x OK + 1 x NOT OK ... OK = nič hudega, da se je moja članska izkaznica brez moje prisotnosti izgubila nekje v Čatežu, ali po prihodu domov, ker tudi invalidi "hodimo v koraku s časom" in so zato od letos naprej nove članske izkaznice ... Pri vplačilu letošnje članarine, sem tako kakor vsako leto do sedaj, dobil tudi darilo ... NOT OK = razpis za letošnje počitniške zmogljivosti je bil že v decembru in je seveda že vse zasedeno , tako da bo najin počitek v Termah Čatež izvedljiv le, če bo kdo "na republiški ravni" odpovedal svojo rezervacijo, o čemer območna Invalidska društva dobijo obvestilo na koncu vsakega meseca in če se bo kaj sprostilo v Termah Čatež bom takoj obveščen na moj e-mail naslov ... 2 x YES + 1 x NO MORE NEVER ... Full lepe fotke ... Popravljeno Februar 2, 2017. Popravil RobiRoberto GoBobi in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 2, 2017 Deli Objavljeno Februar 2, 2017 (popravljeno) "Kuku lele" = dočakati trenutek, da te Motosvet forum "spusti noter" ... Danes najprej "za ogrevanje" ... ... in takoj za "ogrevanjem" še "fotosižn" , pred popoldanskim ali še bolj sigurnim jutrišnjim razstavljanjem ... , , Popravljeno Februar 2, 2017. Popravil RobiRoberto Bmflar, izibajker, VS800 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 2, 2017 Deli Objavljeno Februar 2, 2017 Sneg sta previsika zunanja temperatura in dež že stopila, led pa je še ostal ... Najina hčerka takemu vremenu pravi "da je za žile rezat" ... Bmflar, Keiko in GoBobi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 2, 2017 Deli Objavljeno Februar 2, 2017 Tudi za razstavljenje bom moral uporbiti navodila za setavljanje in sicer od zadnje strani proti prvi, da ne bi slučjno razstavil česa kar ni za razstsviti in zato to polomil ... , , notranc, GoBobi in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 3, 2017 Deli Objavljeno Februar 3, 2017 GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 3, 2017 Deli Objavljeno Februar 3, 2017 "Takoj vzemem za darilo od najboljšega darovalca ..." CENA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 3, 2017 Deli Objavljeno Februar 3, 2017 This set includes over 2,700 pieces Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno Februar 3, 2017 Deli Objavljeno Februar 3, 2017 No, da pa to vzameš, moraš bit pa frik na Lego in na poršeje in na KTM barvo hkrati ... Saj vem, da ga nisi vzel, ampak tlele se je pa Legotu kar malo odpeljalo. Ajd! jskrablin in RobiRoberto 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 3, 2017 Deli Objavljeno Februar 3, 2017 (popravljeno) Ob 1. 2. 2017 at 15:16, VS800 pravi: Robi, najbolj pazi pri kardanu "Ni pravice natem svetu" = sestavljal sem ga 14 dni, po vsaj tri ure na dan, razstavil pa v malo več kakor dveh urah, brez pomoči navodil za sestavljanje, ker so ta nemenjena sestavkjnju in ne razstavljanju in tudi brez tistega česar sem se najbolj bal in sicer, da bom med razstavljanjem kaj polomil. Klešča sem uporabil na začetku, za dva majhna "čučka" in še dvakrat kasneje za enaka majhna "čučka". Popravljeno Februar 3, 2017. Popravil RobiRoberto GoBobi, Kmet2, notranc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Carlo Objavljeno Februar 4, 2017 Deli Objavljeno Februar 4, 2017 (popravljeno) . Popravljeno Februar 4, 2017. Popravil Carlo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 4, 2017 Deli Objavljeno Februar 4, 2017 Mogoče bom že danes kaj sestavil, ... ..., merilo, katerega v navodili za sestavljanje ni, bom pa lahko sam izračunal šele, ko bosta obe kolesi na svojih mestih in bom lahko pomeril razdaljo med osema (?) sprednjega in zadnjega kolesa ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno Februar 4, 2017 Deli Objavljeno Februar 4, 2017 Ti kar zagrizi, Robi . Pa lepo počasi po navodilih. Ma da rata. Ajd! RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 5, 2017 Deli Objavljeno Februar 5, 2017 Ugotovil sem, da pravilo, da v vsaki slabi stvari obstaja tudi nekaj dobrega res obstaja , ker če se ne bi zmotil pri uporabi navodil za sestavjenje BMW-ja, "alternativnega modela" skoraj sigurno ne be sestavil, ker narejenega BMW-ja tudi skoraj sigurno ne bi razstavil in ga po sestaljanju in razstavljanju "alternativnega modela" še enkrat sestavil ... V posledicah moje prometn nesreče, pa do danes, v več kot osmih letih, še nisem našel pozitivne strani ... GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 6, 2017 Deli Objavljeno Februar 6, 2017 Ker je včerajšnja druga serija poletov iz Oberstdorfa zaradi premočnega vetra odpadla, sem si čas krajšal s tem, da sem s pomočjo Googla poiskal nekaj fotografij poletov, katere mi med gledanjem prenosov "najbolj padejo v oči" ... drmr69, GoBobi in Pepos 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 7, 2017 Deli Objavljeno Februar 7, 2017 Najina hčerka ima še vedno vročino, vendar je kljub temu ob 8.30 odšla na njeno "priložnostno delo", s katerega se bo malo pred 11.00 odpeljala na Rotomatiko na pogovor o redni zaposlitvi in se od tam vrnila nazaj na "priložnosto delo" in se po 13.00 uri vrnila nazaj domov ... GoBobi in Pepos 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Februar 9, 2017 Deli Objavljeno Februar 9, 2017 Zdravo, ja gripa in prehladna vnetja res strašijo na sončni strani Alp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Februar 9, 2017 Deli Objavljeno Februar 9, 2017 Ker je včerajšnja druga serija poletov iz Oberstdorfa Poleg motorja imam tudi gojzarje, pripenjam sliko drobne rožce, posnete leto dni nazaj na poti proti vrhu Blegoša. Novi sneg jo je prekril sredi cvetenja, ampak se ni dala. Čakala je na boljši trenutek, ko bo sneg odšel. Ni v njej malo simbolike? Lep pozdrav GoBobi in RobiRoberto 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 9, 2017 Deli Objavljeno Februar 9, 2017 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se