RobiRoberto Objavljeno Februar 24, 2017 Deli Objavljeno Februar 24, 2017 Verigo sem očistil z WD-jem n krpo in jo naoljil z namenskim oljem ... Danes ponoči sem se zbudil ob 01.30 in nisem mogel zaspati nazaj, dokler ni začel delovati protibolečenski Nalgesin = desno koleno ... Bmflar in amateur 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 25, 2017 Deli Objavljeno Februar 25, 2017 = domače = notranc, GoBobi in Frenk 67 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 25, 2017 Deli Objavljeno Februar 25, 2017 (popravljeno) Danes sem želel s kamero na belenci posneti spust od Krekovš do Putrihovih klavž, vendar je včerajšnje večerno sneženje danes dostop do Krekovš onemogočilo z obeh strani ... Popravljeno Februar 25, 2017. Popravil RobiRoberto GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 25, 2017 Deli Objavljeno Februar 25, 2017 (popravljeno) Ker se današnji smučarski skoki začnejo šele ob šestnajsti uri, sem na internetu poiskal navodila za sestavljanje Tamiya yamaha yzr-m1 '09 in z njihovo pomočjo ugotovil, da bi bilo za Robertota njeno sestavljanje preveč zahtevno ... Popravljeno Februar 25, 2017. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 26, 2017 Deli Objavljeno Februar 26, 2017 "Ni da ni, celotno ponudbo sem pa zmanjšal z izbiro "opcije" moški treking ..." Seveda bom najprej še preveril, kaj ima v ceni 30 € +/- v svoji ponudbi tudi gospod Valter v Kolesarskem Centru Bonča. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 26, 2017 Deli Objavljeno Februar 26, 2017 Kljub današnjemu čudovitemu vremenu sem vseeno doma, ker se ukvarjam s TV zimskimi športi ... Kateri instrument je pri skupini Kiss včeraj igrala najina hčerka ... notranc in vuk76 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Februar 26, 2017 Deli Objavljeno Februar 26, 2017 Vidim, da si opravil gorski zimski vzpon do Klavž. V takem je lepo gledati TV, sploh pa bolj varno. Sem videl, da si imel obisk larf. V Žrečah so pripravili sprevod. A se še spomniš, ko so bili naši otroci zraven. Še dve sliki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 26, 2017 Deli Objavljeno Februar 26, 2017 pred 4 minutami, amateur pravi: Vidim, da si opravil gorski zimski vzpon do Klavž. V takem je lepo gledati TV, sploh pa bolj varno. Sem videl, da si imel obisk larf. V Žrečah so pripravili sprevod. A se še spomniš, ko so bili naši otroci zraven. Še dve sliki. ??????????? ??????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno Februar 26, 2017 Deli Objavljeno Februar 26, 2017 (popravljeno) pred 3 urami, RobiRoberto pravi: Kateri instrument je pri skupini Kiss včeraj igrala najina hčerka ... Če je bolj možača, pol je una na desni, ta največja s kitaro. Če pa preberem tvoje vprašanje natančno, pa pomojem hočeš pohvalit bobnarko (čeprav vsaj ena s kitaro tudi izgleda odlično). Bend je pa kot ekipa videt vrhunski . Ajd! Popravljeno Februar 26, 2017. Popravil GoBobi RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 26, 2017 Deli Objavljeno Februar 26, 2017 (popravljeno) Bobnarka , in kitarist na fotografiji na njeni levi strani njen fant, na njeni desni strani fantova sesta in na njeni desni strani sestrin fant. Menda je bil nastopajoči ansambel tako navdušen nad njimi, da so jih povabili kar na oder ... Popravljeno Februar 26, 2017. Popravil RobiRoberto GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno Februar 26, 2017 Deli Objavljeno Februar 26, 2017 A na steni nad njimi je pa upodobljena Katra iz Prešernove pesnitve DOMINUS VOBISCUM - Pesem o nesrečni Katri ... Ajd! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Februar 27, 2017 Deli Objavljeno Februar 27, 2017 Robi jaz ti priporočam tole: http://www.lidl.si/sl/ponudba.htm?action=showDetail&id=31979 Meni je odličen (udoben) , cenovno ugoden... lp RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaz69 Objavljeno Februar 27, 2017 Deli Objavljeno Februar 27, 2017 Ob 26. 2. 2017 ob 9:51, RobiRoberto pravi: "Ni da ni, celotno ponudbo sem pa zmanjšal z izbiro "opcije" moški treking ..." Seveda bom najprej še preveril, kaj ima v ceni 30 € +/- v svoji ponudbi tudi gospod Valter v Kolesarskem Centru Bonča. Robi, glede na čas, ki ga preživiš na kolesu ti predlagam glede sedeža - eni pravijo, da se rit navadi na vse, vendar... Pri sedežu je predvsem pomembna širina le tega. Ko sediš, moraš na sedežu sedet na ritnih kosteh, in posledično tudi ni potrebe po luknjah v sedežu in gelih ipd - samo poglej koliko časa kolesarji presedijo in ali ima kdo od njih sedež z lukjno...Če imaš mogoče kakšno spominsko peno doma - vsedi se v gatah in ko vstaneš bo odtis ritnih kosti - zmeri razdaljo med njima in potem izbiraj sedež... Ker če so ritne kosti čez sedež oz. na robovih, kjer je sedež že ukrivljen, sediš na "prjatlu", ki ti posledično mrtvi... Pa tudi glede tvojih kolen - kolo naj bi bilo najboljša telovadba za kolena, vendar- če pozicija na kolesu ni vsaj približno taka kot naj bi bila zna to povzročat bolečine v kolenih, kar pa potem ni več užitek. Malo pri tem pomaga priročnik Človek na biciklu (Gorazd Penko). RobiRoberto, Cartman in Zok 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 27, 2017 Deli Objavljeno Februar 27, 2017 pred 3 urami, franc pravi: Robi jaz ti priporočam tole: http://www.lidl.si/sl/ponudba.htm?action=showDetail&id=31979 Meni je odličen (udoben) , cenovno ugoden... lp Prav to ponudbo mi je danes pokazala moja hčerka na svojem telefonu in glede na cene, katere sem danes preveril v KC Bonča, se bo en tak sedež iz Lidla pripeljal z mojo hčerko v Idrijo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Februar 27, 2017 Deli Objavljeno Februar 27, 2017 (popravljeno) Tomaz69 ima sicer prav, ampak meni malo dodatnega komforta ne škodi (na tistem kar uporabljajo "profiji" meni odpade rit po 2 minutah) . Jaz sem vzel Lidlov trekking model (to je neka sredina po širini in mi ni žal) . lp Popravljeno Februar 27, 2017. Popravil franc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaz69 Objavljeno Februar 27, 2017 Deli Objavljeno Februar 27, 2017 franc - ni tako kot si misliš, naredim letno tam okrog 13000 km s kolesom in nič ne "odpada" (zaenkrat ) - glavni problem za vse, ki imajo te težave z odpadanjem je nepravilni izbor oz. nepravilna širina sedeža. Veliko užitkov ! Zok in RobiRoberto 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 27, 2017 Deli Objavljeno Februar 27, 2017 (popravljeno) HVALA včerajšnjemu vremnu, da mi je danes od 8.00 do 11.30 omogočilo da mi je uspelo prikolesariti do Krekovš in nazaj domov in NE HVALA moji kameri, ki je po približno 40 sekundah "snemala samo še črnino", tako da posneti spust od Krekovš do Putrihvih klavž traja samo 40 sekund, namerto nekaj več kakor 5 minut ... Popravljeno Februar 27, 2017. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 27, 2017 Deli Objavljeno Februar 27, 2017 Za ta sedežsem se odločil in seveda upam, da ga bojo v Lidlu še vedno imeli, ko se bo moja hčerka v ponedeljek (?) pripeljala do njih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 28, 2017 Deli Objavljeno Februar 28, 2017 (popravljeno) Malo od Krekovš naprej se cesta odcepi nazaj v dolino, po kateri sem se tudi že peljal v obe smeri, drugače pa nadaljuje svojo smer proti Vojskem in že zbiram informacije, "da jo napadem" ko bo vreme ustrezno ... Popravljeno Februar 28, 2017. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 28, 2017 Deli Objavljeno Februar 28, 2017 (popravljeno) Povratna informacija je že "dostopna onlajn" ... O velikokrat, seveda še preden so mi menjali koleno..... Greš samo naprej od lovske koče, nato namesto da se spustiš v dolino Idrijce, greš po levi - navzgor. Prva civilizacija je Mrzla Rupa , kjer je križišče za Trebušo in za na Vojsko, ali pa za v Idrijo po Rebrnicah. V glavnem zelo lepa je , vsekakor...... Vendar počakaj še par tednov, da ne prideš v kakšen neprehoden sneg. Po mojem sedaj še ni prevozna, če,kot sem videl na tvojih včerajšnjih fotografijah, še tista na Krekovše ni bila čisto kopna. Popravljeno Februar 28, 2017. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 28, 2017 Deli Objavljeno Februar 28, 2017 Mislim in Upam, da mi ne bo treba iskati računa od kamer in jo pošiljati na servis, "ker so bili včeraj najbrž na delu zlobni duuhovi" ... amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Februar 28, 2017 Deli Objavljeno Februar 28, 2017 23 hours ago, tomaz69 said: Ti si malo temo falil? Tole bi bolj TULELELE pasalo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Februar 28, 2017 Deli Objavljeno Februar 28, 2017 pred 2 urami, RobiRoberto pravi: Mislim in Upam, da mi ne bo treba iskati računa od kamer in jo pošiljati na servis, "ker so bili včeraj najbrž na delu zlobni duuhovi" ... A si mislil pri tem začetek posnetka? Ker je samo na začetku, se je kamerca verjetno šele sestavila za snemanje, to pač odrežeš. Ker to kar sam vidim ni to kar ti vidiš doma na ekranu računalnika, me zanima ali so krošnje dreves na računalniškem zaslonu tudi meglene ali samo posledica prenosa posnetka na youtube in komprimiranja? Sam sem nabavil neko drugo kitajsko robo, bolj za probo in za uk, saj za malo dnarja je malo muzike. Včeraj sem eksperimentiral s spreminjanjem osvetlite v + in v - stran, saj je bilo na snegu veliko odbite svetlobe. Če malce povečam sliko, se že vidijo kocke (slika ima 4,5 MB). Imaš ti kako posneto sliko za primerjavo? Lep dan, četudi je napovedan dež. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 1, 2017 Deli Objavljeno Marec 1, 2017 S kamero še nisem "sikal" ... "V pripravi" ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 1, 2017 Deli Objavljeno Marec 1, 2017 Ker mi je "šef" tolminskega avtosalona Stavanja obljubil, da bo do marca moj skuter sigurno že usposobljen, sem danes telefoniral v Tolmin in najprej izvedel, da je "šef" zaradi kolena na bolniški in me nato prevezali k mehaniku, ki je popravljal moj skuter, in ta mi je povedal, da niso nič popravili, ker bi bilo treba zamenjati "celo mašino" , vendar niso več pogodbeni sodelaci od SYM Slovenija ... Trenutno čakam mehanikov klic, da mi bo povedal kaj se še da storiti ... SYM Garancija traja 2 leti in mislim, da sem ga iz Postojna pripeljal v mesecu marcu pred dvemi leti ... Šs sreča, da sem v Tolmin telefiniral in se nisem odpeljal s kolesom ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se