RobiRoberto Objavljeno April 7, 2017 Opozori Objavljeno April 7, 2017 + + vsake pol ure m jskrablin, Bmflar, Joker in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno April 8, 2017 Opozori Objavljeno April 8, 2017 (popravljeno) INTERSPORT MERCATOR (dežna vetrovka za vožnjo s kolesom). Upam, da sem pripravil vse potrebno. Na mopedu sem preveril parkirno, kratko in dolgo luč, zadnjo luč, zavorno luč in vse štiri utripalke in vse deluje. Hitrost na števcu je 23 km/h. , Popravljeno April 8, 2017. Popravil RobiRoberto GoBobi, notranc in Bmflar 3
RobiRoberto Objavljeno April 8, 2017 Opozori Objavljeno April 8, 2017 Ko me je hčerka po današnjem kosilu in vprašala kam sem namenjen popoldne, sem ji odgovoril, da se bom o tem odločil šele v križišču pri Podrateji in odločil sem se, da se odpeljem kar naravnost !!! "Vodotesnosti" (?) dopoldne kupljene kolesarske vetrovke nisem mogel preizkusiti iz dveh razlogov in sicer ker med mojo vožnjo Idrijo in Logatcem in obratno ni bilo dežja , če bi pa dež bil, pa zato, ker sem kolesarski nahrbtnik v katerem je ta vetrovka "nastanjena" pozabil doma ... ž Okrepčilo po prihodu nazaj domov: dooomaaačeee, by najina (še vedno bolna ) hčerka ... CINDAPP, Joker, jskrablin in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno April 9, 2017 Opozori Objavljeno April 9, 2017 Ko se bom končno odločil za na Voglu, bom namesto kovčka na skuterju moral s sabo peljati moje kolo pik1 in notranc 2
RobiRoberto Objavljeno April 9, 2017 Opozori Objavljeno April 9, 2017 Uspelo mi je najti kar sem iskal in kar potrjuje, da se fant moje hčerke tega ni izmislil . Zakaj to sploh raziskujem? Zato ker sem v ceniku nihajke na Vogel prebral da je možen tudi "prevoz" kolesa. Na Voglu, kjer so tako kot na Rogli svoj park odprli lani, predvidevajo, da bodo proge in objekti nared enkrat junija, je povedal predsednik uprave Žičnic Vogel Bohinj, d. d., Boštjan Mencinger. Park je namenjen vsem – od začetnikov do izkušenih kolesarjev, za mojstre pa ostaja spust v dolino po Žagarjevem grabnu, ki pa ni posebej urejen in je precej zahteven.
CINDAPP Objavljeno April 9, 2017 Opozori Objavljeno April 9, 2017 Bravo,to pa so že kar lepi km za kar tako.... GoBobi in RobiRoberto 2
RobiRoberto Objavljeno April 9, 2017 Opozori Objavljeno April 9, 2017 Na Voglu najbrž ne bi zgrešil poteka kolesarske proge, po Žagarjevem grabnu pa najbrž ni odveč GPS .
RobiRoberto Objavljeno April 9, 2017 Opozori Objavljeno April 9, 2017 Mogoče bi šlo pa tudi brez GPS-a ...
RobiRoberto Objavljeno April 9, 2017 Opozori Objavljeno April 9, 2017 Spletna kamera Vogel mi pravi, da si bom lahko privoščil le ledeno kavo ... http://www.hribi.net/spletna_kamera/vogel/16
RobiRoberto Objavljeno April 9, 2017 Opozori Objavljeno April 9, 2017 To sem si želel že od lanskega leta (?), ko sem med vožnjo s triemom proti RTV pretvorniku na Kobalovi planini srečal kolesarja, ki se je z njega takrat že vračal in danes sem se končno odločil in tudi uspelo mi je, ker me je od dom do Razpotja nad Idrijo (6 km), skupaj s kolesom odpeljal hčerkin fant ... Recimo 50 % s kolesom in 50 % peš, porivajoč kolo ob sebi ... "Snemek" se pravkar nalaga na Youtobe in bo trajalo še kar nekaj časa, ker je dolg malo več kakor 20 minut in tudi njegova kvaliteta ni prav dobra ... Erik99, jskrablin, Joker in 1 other 4
amateur Objavljeno April 9, 2017 Opozori Objavljeno April 9, 2017 Zdravo, ta teden sem samo spremljal dogajanje, napisal pa nič, saj sem imel delo v kevdru. Imate pa pri vas enega makadama! Kako si pa danes video naložil, saj je slika malce slabša kot je bila zadnjič? notranc 1
amateur Objavljeno April 9, 2017 Opozori Objavljeno April 9, 2017 pred 11 urami, RobiRoberto pravi: Ko se bom končno odločil za na Voglu, Dolga bo ta pot na Vogu s tvojim motorjem. Če boš šel čez Davčo in Soriško planino bosta bolela zadnjica in pa hrbet, saj je kar nekaj kilometrov (sva šla z ženo v eno smer s kolesom, v drugo pa so naju otroc domov peljali), pa dolgi klanci za motor. Nekaj tednov nazaj ti je nekdo napisal, da se ti motor verjetno pregreva in da bi moral v to smer nekaj narediti (dal je konkretne predloge). Seveda lahko greš tudi čez Kranj in Bled ali pa do Podbrda in potem daš motor na vlak. GoBobi 1
RobiRoberto Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 (popravljeno) Čez Črni vrh nad Cerknom, Davčo in Soriško planino sem se že pripeljal do Bohinjskega jezera in se vračal nazaj domov čez Kranj in Škofjo Loko, česar pa z MMV ne bi več rad ponovil ... Ker sem bil prvi, ki je v Idrijski občini registriral svoj skuter 25 km/h se je zaradi zavarovanja malo zavleklo, vendar se je vseeno splačalo, ker bom sedaj imel nekaj časa mir ... Popravljeno April 10, 2017. Popravil RobiRoberto jskrablin, Erik99, Quest in 4 others 7
RobiRoberto Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 (popravljeno) Počival bom jutri, ker je vremenska napoved za jutri dež ... Med vračanjem domov sem se ustavil v KC Bonča, ki mi je povedal, da je moja zarjavela veriga obvezno za zamenjati, ne zaradi rje, ampak ker je, izmerjeno s "posebno šablono", popolnoma pretegnjena ... Popravljeno April 10, 2017. Popravil RobiRoberto notranc, GoBobi in amateur 3
amateur Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 pred 6 urami, RobiRoberto pravi: pretegnjena Ja če bi bila popolnoma pretegnejna bi ti zagotovo na kaki tribi spodrsavala. Sem ti že mesec nazaj napisal, da zgleda zmahana, tako kot moja po 22 letih uporabe. Na MTB pa mi zdrži kaka tri leta, od leta 2009 dalje so mi jo že dvakrat menjali, četudi je bila nazadnje zamenjana na pogled zaradi rednega mazanja kot nova. Motorček lepo zgleda, ga boš pa moral paziti in počasi preverjati njegove zmožnosti. Za vikend teden dni nazaj sem skozi Portorož s kolesom vozil za nekom, ki je imel podoben motorček kot je tvoj. Gas je držal do konca sodeč po zvoku, šlo pa je po ravnem 23 do 24 km/h upoštevajoč moj števec na kolesu. Ker je za na cesto malce počasen glede na splošni promet me zanima, a imaš za svojo boljšo vidnost kako živobarvno vetrovko? GoBobi in RobiRoberto 2
RobiRoberto Objavljeno April 11, 2017 Opozori Objavljeno April 11, 2017 (popravljeno) Imam rumenega in oranžnega, katera uporabljam tudi pri vožnji s kolesom, če nimam oblečenega kolesarskega dresa živo rumene barve. Še en snemek "napovedujem" v prihodnosti, obvezno v oblačnem vremenu brez dežja, ker tudi sonce zelo slabo vpliva na kvaliteto posnetka. Popravljeno April 11, 2017. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno April 11, 2017 Opozori Objavljeno April 11, 2017 "Prihajajočega" ne čutim v kosteh, ampak v mišicah ...
RobiRoberto Objavljeno April 11, 2017 Opozori Objavljeno April 11, 2017 Ker je danes gospod Valter v Kolesarskem centru Bonča imel manj dela kakor prejšnjič, sem počakal približno 15 minut in se nazaj domov odpeljal z novo verigo , tako da me v prihodnosti med vožnjo lahko doleti samo še predrta zračnica ... notranc in GoBobi 2
GO_Tomi Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 On 9. 4. 2017 at 10:48 AM, RobiRoberto said: Spletna kamera Vogel mi pravi, da si bom lahko privoščil le ledeno kavo Ahtej Roberto na Voglu, tam je po bike parku vse peščeno, nimajo zemlje, zato vse drsi pod kolesom. Je treba znat odpeljat te reči. Če res misliš it gor, predlagam, da si tam sposodiš DH kravo (kot se v žargonu reče downhill strojem), full face čelado, ščitnike in šele tako opremljen pristopiš k progi. Ne skači, če ne znaš, niti ne probaj. Samo po tleh se pelji. Če pa prou hočeš, čisto resno, pol se pa lahko zmenimo in mogoče najdemo en dan v toplih mesecih, ki bi ga na Voglu preživeli. Sem učitelj gorskega kolesarjenja in sem te reči počel dostikrat. Je pa res kar praviš, da kafeta z lepšim razgledom kot na Voglu, v Sloveniji skor da ne moreš najdet. Joker in jskrablin 2
RobiRoberto Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 Tvoj zadnji stavek je vzrok, zakaj si želim z MMV še enkrat odpeljati do Bohinja in nato z nihalko na Vogel na ... Od doma sem se odpeljal ob 07.45 pri zunanji temperaturi 8 oC (BOLJ STAR BOLJ NOR) in vrnil nazaj domov ob 12.30 pri zunanji temperaturi 18 oC (bolj star bolj nor) ... Erik99, notranc in GoBobi 3
RobiRoberto Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 (popravljeno) Ker sem vzel dopoldne s sabo tudi kamero, sem seveda spust od Klavž na Idrici proti Idrijski Beli tudi posnel, toda ker sem moral kamero med prehodom udora na cesti izključiti se v nadaljevanju vožnje in snemanja zvok zopet ni posnel, tako da ga mi tega dela tudi Movie Maker ni hotel uvoziti, zato mojemu današnjemu snemku manjka okrog 6 minut. Očitna moja kamera sama skrbi za to, da moji posnetki ne bi bili preveč dolgi ... Popravljeno April 12, 2017. Popravil RobiRoberto amateur 1
RobiRoberto Objavljeno April 13, 2017 Opozori Objavljeno April 13, 2017 Ker je bil glavni namen mojega včerajšnjega snemanja vožnje s kolesom od Klavž na Idrijci proti Idrijski Beli prikaz stanja ceste zaradi njenega udora, sem na YouTube objavil tudi drugi del posnetka, na žalost zopet iz neznanega razloga brez zvoka in zaradi tega tudi brez "moje obdelave" v programu Movie Maker ... amateur 1
amateur Objavljeno April 13, 2017 Opozori Objavljeno April 13, 2017 pred 14 urami, RobiRoberto pravi: s kolesom od Klavž na Idrijci proti Idrijski Beli Koliko kilometrov pa je od kopališča v beli do klavž?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se