RobiRoberto Objavljeno Marec 4, 2018 Opozori Objavljeno Marec 4, 2018 NatinalGeographicChanell / Megatovarne / Porsche / pravkar sem ga naročil zame, karavan izvedba za Robertota ... MARE 65 1
amateur Objavljeno Marec 4, 2018 Opozori Objavljeno Marec 4, 2018 (popravljeno) Robi, zadnji zimski kolesarski užitki zate, konec zime so na ARSO menda prestavili na konec prihajajočega tedna. Danes dopoldan je 1200 m višje od meglene doline Idrijce v prav kičastem vremenu tekaška avtocesta izgledala kot kaže slika, močan veter pa je pred tednom dni obmetal (obrajhal) smreke s snegom na Lovrenških. Ker sem smučke napeglal s pravim voskom, sneg je bil svež in kristali ne ostri, bilo je malce pod nulo, je letelo, da bi mi še ti s kolesom komaj sledil, če bi mi sploh?! Pretiravam??? Mogoče za piko, za več pa ne. Popravljeno Marec 4, 2018. Popravil amateur Tekst RobiRoberto, notranc, Quest in 3 others 6
amateur Objavljeno Marec 4, 2018 Opozori Objavljeno Marec 4, 2018 pred 9 urami, RobiRoberto pravi: Še dokaz, da mi je danes kolesarski števec res zopet štrajkal A si preveril, koliko imaš razdalje med tipalom in magnetom na feltni? Ko si pral kolo, si lahko magnet obrnil na šici, pa slabo dela?!
RobiRoberto Objavljeno Marec 5, 2018 Opozori Objavljeno Marec 5, 2018 Seveda sem najprej preveril razdaljo med magnetom in senzorjem, katera ja taka kakršna mora biti, spomnil pa sem se tudi to, da mi je g. Valter v KC Bonča nekoč povedal, da je za nedelevonje števca včasih kriva tudi "oksidacija" (?) kontaktov na ležišču števca in na števcu in naj zato števec pred vožnjo nekajkra premaknem levo / desno, da se bojo kontakti očistili. Skozi okno vidim, da današnji "popravni izpit" odpade, ker zopet sneguje ...
RobiRoberto Objavljeno Marec 5, 2018 Opozori Objavljeno Marec 5, 2018 Ob 22. 2. 2018 ob 11:11, RobiRoberto pravi: V soboto "mojega softvare vzdrževalca" na mojem prenosniku nekaj čaka ... REŠENO. Namesto ESET proti virusnega programa, je od včeraj na mojem računalniku brezplačen program "snet" z interneta, ki je takoj danes zjutraj preveril moj računalnik in ugotovil, da ta ni ogrožen. Kateri program je to ? Seveda sem v tem času to že pozabil i upam, da mi bo to uspelo najti s klikom na ikono najnižje in najbolj levo na namizju mojega prenosnika. amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Marec 5, 2018 Opozori Objavljeno Marec 5, 2018 (popravljeno) pred 13 urami, amateur pravi: A si preveril, koliko imaš razdalje med tipalom in magnetom na feltni? Ko si pral kolo, si lahko magnet obrnil na šici, pa slabo dela?! Seveda sem pravkar preveril delovanje kolesarskega števca kar "na mestu" v veži in števec je deloval b.p. ... Vseeno sem preveril sem razdaljo med magnetom in senzorjem in ju za vsak primer premaknil še za približno en centimeter nižje, tako da je med njima sedaj še "manjši luft". Kdaj bom lahko preizkusil nea vem, ker sta vreme in vremenska napoved "mesecu marcu neprimerna" !!! Mislim, da sem leta 2009, "okrog katerega se meni vse suče", dvanajstega marca pil kavo v Zadru, seveda z mopetom. Popravljeno Marec 5, 2018. Popravil RobiRoberto amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Marec 5, 2018 Opozori Objavljeno Marec 5, 2018 Za svoj letošnji RD bi se raje kot v Idrijsko Belo odpeljal "na severnoprimorski krog", vendar se bolj kakor vzpona iz Ajdovščine proti "vrh gore" bojim peljati po "goriški obvoznici", ker je promet prepovedan za vožnjo s kulom, kar sem v obratni smeri že grešil, druge smeri od Solkana proti Ajdovšini pa jaz ne poznam. amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Marec 6, 2018 Opozori Objavljeno Marec 6, 2018 Danes je šesti marec ... amateur 1
amateur Objavljeno Marec 6, 2018 Opozori Objavljeno Marec 6, 2018 Robi, samo še par dni, žal je v ponedeljek spet napovedano poslabšanje, a brez snega. Ob 5. 3. 2018 ob 13:30, RobiRoberto pravi: Za svoj letošnji RD bi se raje kot v Idrijsko Belo odpeljal "na severnoprimorski krog", vendar se bolj kakor vzpona iz Ajdovščine proti "vrh gore" bojim peljati po "goriški obvoznici", ker je promet prepovedan za vožnjo s kulom, kar sem v obratni smeri že grešil, druge smeri od Solkana proti Ajdovšini pa jaz ne poznam. Robi odloži praznovanje kot sem ga sam. Triglav pade namesto februarja marca. Prav sedaj pokam na hrib za hišo. Moram biti fit, ko bo napočil čas. RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Marec 6, 2018 Opozori Objavljeno Marec 6, 2018 Danes se mi ni uspelo pripeljati do Idrijske Bele, vendar sem vseeno zelo zadovoljen, in sicer ker nisem padel in ker kolesarski števec zopet deluje. Menda je iz PB Idrija danes po kosilu pobegnil bolnik ... Keiko, Joker, malakai in 1 other 2 2
amateur Objavljeno Marec 6, 2018 Opozori Objavljeno Marec 6, 2018 Robi, lučka pomladi se že vidi. Sem zjutraj kidal sneg, previdno, pa me je vseeno dopoldan bolel križ. Če ga ne bi, bi skoraj v celoti skopnel. Vidim pa, da imaš na cesti v Belo tudi nevarnost plazov. To pa ni več hec, ko greš nazaj proti domu po desni strani cestišča.
RobiRoberto Objavljeno Marec 7, 2018 Opozori Objavljeno Marec 7, 2018 'bemtiš, zopet bom cel dan zadet, tudi če uživam mamiva brez aditivov ...
RobiRoberto Objavljeno Marec 7, 2018 Opozori Objavljeno Marec 7, 2018 Pravkar sem ugotovil da bo samo 135 km s kulom zame premalo, zato sem se odločil "malo drugače" ...
RobiRoberto Objavljeno Marec 7, 2018 Opozori Objavljeno Marec 7, 2018 Mislim da bi lahko zgoraj objavljeno traso poimenoval SLOVENSKI DOLOMITI ... gusar 1
RobiRoberto Objavljeno Marec 7, 2018 Opozori Objavljeno Marec 7, 2018 Ko sem se včeraj odpeljal od doma je rahlo snežilo in med vožnjo je začelo deževati, zato je moja draga vse kar sem imel oblečeno takoj po moji vrnitvi domov oprala in bo danes zvečer najbrž že suho. Seveda je pranja potrebo tudi kulo, vendar sem se odločil, da dokler ne bo skopnel ves sneg in se bojo cesto posušile, toto kulo nea bo videlo H2O in "ščetke" !
amateur Objavljeno Marec 7, 2018 Opozori Objavljeno Marec 7, 2018 Robi, rabiš plastične blatnike, ki jih samo nasadiš in snameš, pa je rit suha, pa po obrazu ti nič ne leti, pa še kulo je manj usrano. Zunaj rosi, bom vzel marelo za na hrib, moram porabiti še dan ali dva, ko lahko grem po snegu, pol bo en sam blat! Pri Dolomitski trasi bi lahko traso speljal preko Predmeje, je lepa. A si dobil čaje za darilo? Sam pijem samo domačega, sestavine naberem sam v naravi in ne na plantaži, zmešajo pa jih ženini prsti. Iz tvoje škatle pa tistega iz spodnjega levega vogala. Kofeta na srečo ne pijem. RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Marec 8, 2018 Opozori Objavljeno Marec 8, 2018 S čaji nas oskrbujeta moja draga in najina hčerka. Vse je pripravljeno in čakam na "suho" vreme. Quest 1
RobiRoberto Objavljeno Marec 8, 2018 Opozori Objavljeno Marec 8, 2018 (popravljeno) pred 17 urami, amateur pravi: Robi, rabiš plastične blatnike, ki jih samo nasadiš in snameš, pa je rit suha, pa po obrazu ti nič ne leti, pa še kulo je manj usrano. Amateur, HVALA za nasvet. Takoj sem preveril internetno stran EUROBIKE PTUJ, ker me je seveda zanimala cena in ko se bom prvič peljal mimo KC Bonča, bom preveril pri njemu, če ima take ali podobne plastične blatnike na zalogi. Blatniki PVC Colorado. Popravljeno Marec 8, 2018. Popravil RobiRoberto
MARE 65 Objavljeno Marec 8, 2018 Opozori Objavljeno Marec 8, 2018 (popravljeno) pred 5 urami, RobiRoberto pravi: Za impregnacijo sem pred kratik jaz nabavil tole, malo sicer dražje, ampak do sedaj najboljša impregnacija kar sem jih kupoval. https://www.oneway.si/accessories/shoe-care/jason-mark-repel Popravljeno Marec 8, 2018. Popravil MARE 65 RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Marec 8, 2018 Opozori Objavljeno Marec 8, 2018 Uporabil sem kar je bilo že doma. Ne čaaakaj pomladi ne čaaakaj na maj ... Keiko, Joker, MARE 65 in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Marec 9, 2018 Opozori Objavljeno Marec 9, 2018 Če bi bil včeraj gospod Valter prisoten v njegovem kolesarskem centru, bi se jaz domov pripeljal že z montiranimi "blatniki", vendar se bom kljub temu danes po kosilu lahko zopet odpeljal v Belo, tokrat že z montiranimi. bojc84, Joker, tomaz69 in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno Marec 9, 2018 Opozori Objavljeno Marec 9, 2018 Ker je bila vremenska napoved za danes bolj ugodna kakor za čez vikend, sem se tudi danes takoj po kosilu odpeljal od doma in zmogel, kar sem si pred odhodom postavil za današnjo nalogo. Keiko, Joker in Scarabeo 500 3
amateur Objavljeno Marec 9, 2018 Opozori Objavljeno Marec 9, 2018 Robi, za blatnike na kolesu ti bodo hvaležni 4je: žena, ki ji bo treba manj prati in sušiti, pralni stroj, ki mu bo treba manj prati, cunje, ki bodo manj prane pa seveda narava, ker bo manj iztokov detergenta. RobiRoberto 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se